kunnollinen mies pettää

rouva.a

Ollaan oltu yhdessä 15 vuotta. Matkustellaan paljon ja vietämme mukavaa perhe-elämää. Mies matkustelee paljon ja se rasittaa suhdettamme. Mies ei ole koskaan pettänyt vaikka on kerran jäänyt tanssimisesta ym kiinni.
Jokin aika sitten mies otti puheeksi että kaipaisi sitä tunnetta kun toinen on lähellä ja tuntisi olonsa rakastetuksi. Meillä on ihan tavallinen seksielämä, riitojen jälkeen menee viikkoja nukkuen erillään.
Tämän avauksen jälkeen meni kuukausi kun mies muuttui. Hoitaa kotiasiat normaalisti, on lasten kanssa ym.
On etäinen, mietteissään, hakeutuu yksin. Huomasin että on ilmaantunut uusia prepaid kortteja ja tuntien puheluja päivässä. Siis JOKA päivä. On myös tehnyt outoja ostoksia mm. alusvaatteita ja muuta laskua kuten ravintola ja hotellilaskuja. Vaateliikekuitteja.
Miesten kanssa käydään saunomassa ja on siis öitä pois. Ei useasti mutta muutamia kertoja kuussa.
Alkaa olla varmaankin aika selviö mitä mies tekee.
Vientiä on aina ollut mutta hän on aina tyrmännyt heti naisten iskuyritykset.
Ei me erota kuitenkaan niin annako miehet elää unelmansa loppuun?

26

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RevaLevälleen

      Olet control friikki ! Mies on vain kyllästynyt..... sun pitää virittäytyä uudelleen, alat Naiseksi, Naaraaksi, Aloitteelliseksi, käytät sessioissa nahkaa saappaita, mitä nyt miehesi haluaa, nauti itsekin, älä estele ja älä esitä siveää ! Sitähän sä olet tehnyt vuosia.... heittäydy huorahtavaksi mutta vain miehellesi kahden kesken ! Yllätyt itsekin miten mies alkaa kiehnätä ja nussimaan ;))
      Kyllä se siitä.....

      • ehdotuksiakehiin

        Että huorahtamalla itse, saa ns. pidettyä miehensä. Tähänkö on tultu? Miehet siis haluavat huoran nykyisin makuuhuoneessa ja sukulaisten ja liiketuttavien seurassa taas korkeasti koulutetun ja hyvät käytöstavat omaavan naisellisen naisen?

        Mitäpä mieheltä sitten oikein vaaditaan, jos naisen on kyettävä olemaan huora, madonna ja enkeli samassa paketissa?


      • VähänHuorahtavastiLeikki
        ehdotuksiakehiin kirjoitti:

        Että huorahtamalla itse, saa ns. pidettyä miehensä. Tähänkö on tultu? Miehet siis haluavat huoran nykyisin makuuhuoneessa ja sukulaisten ja liiketuttavien seurassa taas korkeasti koulutetun ja hyvät käytöstavat omaavan naisellisen naisen?

        Mitäpä mieheltä sitten oikein vaaditaan, jos naisen on kyettävä olemaan huora, madonna ja enkeli samassa paketissa?

        Et kai vaan tosissasi tommosta kysy ? Naisillahan on helvetin pitkät listat, pituudesta alkaen..... tunneälyyn asti, valkeine hevosineen !!! ;)))


    • Kohtalotoveriolen

      Näinhän ne ukkomiehet tekee. Ei tietenkään kaikki mutta monet. Ja kun vielä löytyy noita naisia jotka alkavat tietoisesti kakkoseksi niin mikäs siinä miehet nauttii. Anna nauttia kyllä se sen lopettaa kun mieskunto loppuu. Kerta ei halua erota ja kerta vielä sen salaa. Toki kannattaa yrittää kysyä mikä vialla kun epäilet että on kakkonen kuvioissa. Toisaalta nythän sinullakin on oikeus nauttia seksistä. Jos vaan omatunto kestää sen. Käsittelet sitten asiaa jos ja kun asia ratkeaa hakeeko eroa tai käräyttäjä toimii tuo kakkonen. Näitä riittää nykypäivänä ja paljon. Reissutyötä tekevät miehet kuvittelevat olevansa hyviä salaamaan.

      • naisetpässejä

        Ai näinhän ne ukkomiehet tekee...naiset syyttää pettämisistä aina MIEHIÄ naisissa ei siin tietenkään mitään vikaa ole...aina niin täydellisiä.


      • ollaanmepässejä
        naisetpässejä kirjoitti:

        Ai näinhän ne ukkomiehet tekee...naiset syyttää pettämisistä aina MIEHIÄ naisissa ei siin tietenkään mitään vikaa ole...aina niin täydellisiä.

        Ei pettävissä miehissä mitään vikaa ole, ainoastaan niissä vieraissa naisissa jotka jopa väkisin viettelevät miehen sänkyynsä. Niinhän ne vaimot aattelee.


    • naisennäkökanta

      Kerran jäänyt tanssimisesta kiinni? Sunko mielestä parisuhteessa olevat eivät edes saa tanssia toisen kanssa? Voi jestas. Empä ihmettele, että mies hakee omia rajojaan kun sä tuollaisenkin miellät pettämiseksi.
      Erota et aio niin anna miehen tehdä mitä mies lystää. Sanot että teillä on normaali seksielämä. Entä jos se tuntuu miehestä liian tylsältä? Hoidatteko hommat joka kerta samalla tavalla tai sun ehdoilla? Mielikuvitusta kehiin. Miehet tykkää kun ne joskus vietellään. Kyllä, naisen on oltava huora, madonna ja enkeli samassa paketissa. Ei se ole vaikeaa, asenteesta se on vaan kiinni.
      Jos sun mielestä teillä on hyvä parisuhde, niin miehen mielestä ehkä ei olekkaan. Ei ole normaalia nukkua riidan jälkeen viikkoja eri huoneissa. Riidat pitää selvittää puhumalla loppuun ja siihen päälle vielä sovintoseksiä :).

      • nykymenoa

        Joo, kyllä ois pettämisiä maa pullollaan jos nyt tanssiminenkin vieraan kanssa on pettämistä...herätys vaan sullekkin nainen.


      • ldkfgldskfjg

        Tuo kyllä riippuu kovin paljon siitä, millaisesta tanssimisesta on kyse. Mä olen kyllä nähnyt sellaisiakin tansseja, joita voi ilman muuta pitää pettämisenä. Normi paritanssi ja lattialla jammailu ovat eri asia.


      • outoaajattelutapaa

        eikös tanssahtelu on parhainta keikistelyä missä ruumiinosat hinkkaavat toisiaan vasten. luuletko että kuuman pesän työntyminenmiehen haaroväliin auttaa teitä pysymään liitossa paremmin?


      • Roksi

        Ai että naisen näkökulma? ! Taidat kuitenkin olla ikääntyvä äijä joka haluaa solvata naisia valheellisen nimimerkin takana. Jäit kiinni, painu suolle. Tai mene sinne sängynpohjalle jatkamaan päiväuniasi.
        Ja naimisissa olevan naisen ei tarvitse olla enkeli / huora ja mitä vielä muuta, vaan aikuinen ihminen. Siis ihminen, jolla on oma ihmisarvo, omat aivot, oma tahto...

        Ja jos todella olet nainen, niin omapa on häpeäsi. Olet roolittanut itsesi - tai antanut äijän roolittaa - ja elät vain jossain näytelmässä jossa näyttelet huoran roolia jne.


    • rööh

      No jos on tositarina, niin miehelläsi on toinen. Potkaise se sika pellolle.

      • Kakkosenjonkatiedän

        Mitä sitä elättäjää potkaisemaan ja antaa sitä kakkoselle. Ota kaikki irti tuhkatkin pesästä jos eron haluaa. Pakota se myös kertomaan kaikille yhteisille tutuille eron syy. Ja sen salapanon. Sitten olet saanut edes vähän kostaa. Jos taas eroa ei halua anna sen naida kantakoot se kakkonen ylpeänä mainettaan. Kyllä ne yhteiset tuttavat ymmärtävät tilanteen.


    • jyystöävaan

      Rerskule kun aina hyssytellään...välillä voi irstailla, repäistä...ole pornahtava miehellesi anna kunnon "tehohoito" niin kyllä mies muut unohtaa. Munkin naistani kiinnosti aikoinaan vieras "muna" mutta otin kovemmat otteet petipuuhissa sen ainaisen hellän seksin tilalle niin muija alkoi heräämään ja sanoi et mistäs nyt tuulee kun kerrankin saa kunnolla.

    • Höhöhöhöö

      Ero tuli sitten hällekin ja montakin höhöhöhöö.

    • Petetyllltä

      Älä saatana anna jatkaa, nosta seinälle! Toi pettäminen ja valehtelu rikkoo kaiken ennen pitkää. Sitten kun äijä on nussinu muita tarpeeks ja tahtois taas ruveta oikeeksi aviomieheksi, niin sitä huomaa ite, että onkin alkanut vihata puolisoaan niin paljon, että turha enää kuvitella jatkavansa. Elämä kun ei suju valehtelemalla ja luottamusta ei saa takaisin. Menneisyys on kyseenalaistettu ja tulevaisuus muuttunut kertapanolla. Pettäminen muuttaa ajattelutavan kokonaan.

    • totuusvaan

      Naisen tehtävä on saada mies haluamaan itseään eikö. Ellet saa miestäsi kiihottumaan et enää kiinnosta.

    • kilpailutilanne

      ”on kerran jäänyt tanssimisesta ym kiinni”
      Tuossa selitys omaan kysymykseesi. Olet vetänyt kiltin miehen kontrollin niin tiukalle, että mies on ymmärtänyt ettei tuollaista tarvitse sietää.
      Tuskin pystyt muuttumaan niin paljon, että miehellä ei olisi enää tarvetta käydä ”saunomassa”.
      Annat tietenkin miehesi elää omaa elämäänsä ja tarjoat kotona ”kilpailevan” vaihtoehdon.

    • enihmettelejos

      Kovin varma olet, ettei ero teille tule. Entäs jos mies löytää reissuillaan naisen, joka antaa hänelle läheisyyttä ja mies saa tuntea itsensä rakastetuksi? Entä jos hän haluaakin erota? Sille sä et voi mitään. Eron voi hakea yksinkin.
      Teidän liitossa ei läheisyyttä ja rakkautta taida olla jos mies noita asioita kaipaa? Miksi et osoita niitä hänelle? Kyttäät ja tutkit hänen puhelimensa, kyyläät mitä ostanut ja milloin. Sä kuulostat ahdistavalta naiselta joka on painanut miehen tossun alle. Nyt kun mies haluaa vähän irtiottoa susta ja uskaltautuu olemaan oma itsensä, sä epäilet että pettää.
      Mutta eihän se haittaa? Anna miehen nautti läheisyydestä ja rakkaudesta vieraiden kanssa jos sä et pysty etkä halua niitä hänelle antaa.
      Mikä sun mielestä muuten on tavallista seksielämää? Kerran viikossa lähetyssaarnaajaa? Ja riitojen jälkeen on normaalia nukkua viikko kausia eri huoneissa ja pitää mykkäkoulua? Huh huijaa.

    • Kakkosenjonkatiedän

      Kuvaat kyllä tarkkaan miten myös minun mies toimi kun jäi kiinni salapanostaan. Ostanut kukkia, ravintola laskuja, kaupoista kesken työpäivän haettuja Pulla/ keksejä kahvi paketteja, lahjoja ym. Ensin kielsi ja selitteli ne että on käynyt jonkun tutun tykönä vaan kahvilla. Eihän se tollo tajua että tunnen senkin puolison. Soitto ja sievästi kysely ja kertoi helposti missä ovat olleet eivät edes kotona. No sitten ilmaantui brebeidit kuvioon. Ja niiden ostopäivät. Ovelia olivat soitin yhteen ei vastannut kun soitin brebeidit numerolla. Lähetti viestin olit soittanut soita nyt. Kuka vastasi Heh. No kysyin tuosta numerosta kenen se on hädissään kertoi olevan jonkun Matin. No ei ainakaan Matti vastannut. Sanoin että soitan siihen uudelleen. Seuraavan päivän aikana siihen numeroon ei saanut yhteyttä sen jälkeen. Löysin uuden ja sama kuvio. Todella alas voivat mennä nämä salapanoja harrastavat ihmiset. Raukka ei älynnyt että tämän jälkeen toimin toisin. Sain kuvan kera piti olla työreisussa olikin sen tykönä. Soitin tuli portaille kertoen ettei voi puhua kun on kokouksessa. Näin touhuavat nämä salapanijat.

    • Vastaansinulle

      Olisi mukava jutella rouva.a
      Onko mahdollista?
      Tiesin tuon..

    • Haloohaloo

      Olla sitä ja olla tätä. Olisi kelvattava sellaisenaan jonka on kerran rinnalleen hyväksynyt. Aina lisää vaatimuksia seksin saralla naisille?. Miten se muu elämä jota elämä ja parisuhde suurimmilta osin kuitenkin on?. Miksi vaimon pitäisi kilpailla yhdestä ukosta seksin voimin? Kilpailu ei kuulu parisuhteeseen vaan toisen arvostaminen!
      Ja aivan oikein yks mielipide nousee täällä ylitse muiden ja se on tämän nimimerkin "ehdotuksia kehiin". "Mitäpä mieheltä sitten oikein vaaditaan, jos naisen on kyettävä olemaan huora, madonna ja enkeli samassa paketissa?

      Kysyn hänen laillaan uudestaan, mitä mieheltä sitten vaaditaan? Mitä itse mies voisi olla vaimolleen? Seksin perässä juoksija pettäjäpaholainenko vain??

      • joppejii

        Just juu - parisuhteen alussa seksiä tulee ovesta ja ikkunasta, nainen on halukas päivittäin, useammankin kerran. Kun suhde vakiintuu, seksin määrä ja laatu alkavat hiipua ja nainen sanoo, että ei tämä elämä pelkkää seksiä ole! Laittaa polvet yhteen ja kun mies uskaltaa avata suunsa ja kysyä, että mikä on ja voitaisiinko asialle tehdä jotain, se onkin "lisää vaatimista" ?! Mies leimataan seksihulluksi, jos hän haluaa enemmän kuin kerran kuussa seksiä kumppaninsa kanssa!

        Ai mitäkö mieheltä vaaditaan? Sitä, että hän elättää perheensä. Vaimo käy töissä, joo... Mutta vaimo saa käyttää palkkansa omiin tarpeisiinsa suurelta osin. Miehen homma on repiä leipä pöytään, rahat lainan lyhennyksiin ja uusiin mööpeleihin, mökin kunnossa pitoon ja lomamatkoihin. Mies tehköön "oman osuutensa" kotitöistä eli puolet huushollihommista. Mies kuskaa lapsia harrastuksiin sillä aikaa, kun vaimo harrastaa omia juttujaan. Harrastuksista ei voi olla pois, ei edes silloin, kun iäkkäät vanhemmat tarvitsevat apua - silloin mies kiitää auttamaan appivanhempia ja vaimo kerää kehut, kun on niin hyvän vävypojan "hankkinut".

        Avautumisen kirjoitti 40 ukko, joka on kyllästynyt olemaan itsestään selvä elättäjä, siivoja, autokuski ja vävypoika, jolle kotona oleskeleva mehiläiskuningatar antaa piparia kerran kesässä ja ehkä joululomalla. Vielä uskollinen, mutta miten kauan...


      • voiveljet312
        joppejii kirjoitti:

        Just juu - parisuhteen alussa seksiä tulee ovesta ja ikkunasta, nainen on halukas päivittäin, useammankin kerran. Kun suhde vakiintuu, seksin määrä ja laatu alkavat hiipua ja nainen sanoo, että ei tämä elämä pelkkää seksiä ole! Laittaa polvet yhteen ja kun mies uskaltaa avata suunsa ja kysyä, että mikä on ja voitaisiinko asialle tehdä jotain, se onkin "lisää vaatimista" ?! Mies leimataan seksihulluksi, jos hän haluaa enemmän kuin kerran kuussa seksiä kumppaninsa kanssa!

        Ai mitäkö mieheltä vaaditaan? Sitä, että hän elättää perheensä. Vaimo käy töissä, joo... Mutta vaimo saa käyttää palkkansa omiin tarpeisiinsa suurelta osin. Miehen homma on repiä leipä pöytään, rahat lainan lyhennyksiin ja uusiin mööpeleihin, mökin kunnossa pitoon ja lomamatkoihin. Mies tehköön "oman osuutensa" kotitöistä eli puolet huushollihommista. Mies kuskaa lapsia harrastuksiin sillä aikaa, kun vaimo harrastaa omia juttujaan. Harrastuksista ei voi olla pois, ei edes silloin, kun iäkkäät vanhemmat tarvitsevat apua - silloin mies kiitää auttamaan appivanhempia ja vaimo kerää kehut, kun on niin hyvän vävypojan "hankkinut".

        Avautumisen kirjoitti 40 ukko, joka on kyllästynyt olemaan itsestään selvä elättäjä, siivoja, autokuski ja vävypoika, jolle kotona oleskeleva mehiläiskuningatar antaa piparia kerran kesässä ja ehkä joululomalla. Vielä uskollinen, mutta miten kauan...

        Nosta kytkintä, ennen kuin pääsi halkeaa. Ne paineet tulevat jostain ulos ennenpitkää. Ei tuollaisen akan passaamiseen kannata elämäänsä tuhlata.


      • Sinttu444
        joppejii kirjoitti:

        Just juu - parisuhteen alussa seksiä tulee ovesta ja ikkunasta, nainen on halukas päivittäin, useammankin kerran. Kun suhde vakiintuu, seksin määrä ja laatu alkavat hiipua ja nainen sanoo, että ei tämä elämä pelkkää seksiä ole! Laittaa polvet yhteen ja kun mies uskaltaa avata suunsa ja kysyä, että mikä on ja voitaisiinko asialle tehdä jotain, se onkin "lisää vaatimista" ?! Mies leimataan seksihulluksi, jos hän haluaa enemmän kuin kerran kuussa seksiä kumppaninsa kanssa!

        Ai mitäkö mieheltä vaaditaan? Sitä, että hän elättää perheensä. Vaimo käy töissä, joo... Mutta vaimo saa käyttää palkkansa omiin tarpeisiinsa suurelta osin. Miehen homma on repiä leipä pöytään, rahat lainan lyhennyksiin ja uusiin mööpeleihin, mökin kunnossa pitoon ja lomamatkoihin. Mies tehköön "oman osuutensa" kotitöistä eli puolet huushollihommista. Mies kuskaa lapsia harrastuksiin sillä aikaa, kun vaimo harrastaa omia juttujaan. Harrastuksista ei voi olla pois, ei edes silloin, kun iäkkäät vanhemmat tarvitsevat apua - silloin mies kiitää auttamaan appivanhempia ja vaimo kerää kehut, kun on niin hyvän vävypojan "hankkinut".

        Avautumisen kirjoitti 40 ukko, joka on kyllästynyt olemaan itsestään selvä elättäjä, siivoja, autokuski ja vävypoika, jolle kotona oleskeleva mehiläiskuningatar antaa piparia kerran kesässä ja ehkä joululomalla. Vielä uskollinen, mutta miten kauan...

        Ai jaa? Mä taas revin meillä rahat perheen tarpeisiin. Mies kuluttaa palkkansa hienoihin teknisiin vempaimiin, harrastusvälineisiin, ja reissuihin kavereiden kanssa.
        Mä olen se joka käy hoitamassa miehen vanhempien asioita, ja hoitamassa jos he ovat sairaita.
        Silti en halua heittäytyä marttyyriksi. En myöskään kerjää ukolta seksiä palkkana siitä että teen nämä hommat. Koska itsepä olen tähän ansaan itseni sovittanut. Eron otan sitten kun parhaaksi näen.


    • Johanna377

      Jätä nuo kommentit huomiotta joissa sanotaan että ole huora ja madonna blaa blaaa... Ne ovat avioliitossaan nuutuneiden, katkeroituneiden ukkojen horinoita joiden pää ei pysty tuottamaan tasokkaampaa tekstiä koska ajattelu on karkean yksinkertaista.
      Myös tuollaisia neuvoja voi antaa nainen joka näkee päiväunia siitä että hän on seksipeto ja täydellinen vaimo. Just joo...

      Kyllä täytyisi rohkeasti ottaa asia puheeksi . Miksi? Koska se jää nakertamaan mieltä joka tapauksessa. Et pysty sitä koskaan unohtamaan. Siksi olisi parasta että asia ratkeaisi.
      Toisaalta, eivät pettäjät useinkaan rehellisesti myönnä että jossain on salarakas. Mutta ainakin miehelle selviäisi että sinä olet tajunnut asian.
      Mutta voihan käydä niinkin, että mies todellakin elää ''unelmansa loppuun''. Muutaman tapauksen olen nähnyt että lempi hiipuu, ja mies palaa häpäistynä häntä koipien välissä vaimon luo. Silloin mies on se häviäjä, pettäjä kaikkien silmissä, lapset ja sukulaiset tietää, ja vaimo se joka pystyy kulkemaan pää pystyssä . Tosin suuri särö on tullut liittoon, mutta se pitää vaan kestää koska muutakaan ei voi.

      Et voi yksipuolisesti vain päättää että ei me kuitenkaan erota! Monessa erossa on se jätetty aivan ihmeissään että kuinka tässä näin kävi. Riippuu aina paljon siitä että kuinka syvästi pettäjä on rakastunut, kuinka tosissaan hän on. Ja myös siitä että kuinka tosissaan se salarakas on. Liitossaan tympääntynyt mies rakastuu joskus korviaan myöten mutta se uusi rakas ei laisinkaan vaan lähtee pakoon jos mies alkaa suunnitella eroa.
      Siksikin olisi hyvä että ottaisit rauhallisesti asian esille. Sinuna kysyisin että oletko rakastunut toiseen? Kuinka vakavaa se on? Haluatko ehkä erota?
      Se, kuinka hän reagoi näihin kysymyksiin, kertoo jo hyvin paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe