Kun ei jaksa toisen lasta

Tuhkimo-86

Noin vuosi uusperhettä takana ja en jaksa. Miesystävällä ei oo hermoja ja sen 10 v poika on hirveä. Se pyrkii tulemaan meidän väliin ja luulee olevansa aikuinen. Mun omat lapset oireilee kun miesystävä korottaa ääntään kun ei jaksa tai lapset käy hermoon. Tekis mieli vaan lyödä naulat tähän juttuun ja sanoa adios mut kun on tunteita tota miestä kohtaan ja paljon niin en vaan pysty. Mut kohta ei oo vaihtoehtoa...omat lapset kärsii liikaa. Ideoita mikä auttaisi? Niin ja oltiin siis oltu pitkän aikaa eronneita tahoillamme ennen kun tavattiin että asioita on pohdiskeltu...eikä vaan juostu suoraan seuraavaan suhteeseen.

14

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopoman11

      Tuhkimo, kun muutit miesystäväs kans yhteen, näit varmaan jo silloin et poika ei tottele, älä pilaa elämääs itses lapsies takia,kärsitte turhaan, ota järki kätees ja muuta pois, löydät varmaan miehen joka arvostaa perhettä perheenä, itsellä tytöt aikuisia, olen leski, nyt aikaa surun jälkeen tavata symppis nainen kainaloon....tule sinä, kuulakkaita syyspäiviä...tsemppiä päiviis..

      • Miem

        Ennen kaikkea miehelle tulee tilaisuus löytää ihmisen joka hyväksyy hänenkin lapsen eikä yksipuolisesti tuo ruokkoja talouteen


      • ajfjaföa
        Miem kirjoitti:

        Ennen kaikkea miehelle tulee tilaisuus löytää ihmisen joka hyväksyy hänenkin lapsen eikä yksipuolisesti tuo ruokkoja talouteen

        No onhan se tilaisuus kun tulee vieras naikkonen joka rikkoo toistenperheen, semmoista se on.


      • Miem
        ajfjaföa kirjoitti:

        No onhan se tilaisuus kun tulee vieras naikkonen joka rikkoo toistenperheen, semmoista se on.

        Ei ! Nyt oot ymmärtänyt väärin ! Minä erosin vaimostani ja vasta sen jälkeen uusi nainen ... ....ja tietysti vaimon kuuluu saada nauttia miehensä kanssa taloudellisista varoista yhdessa eikä kenenkään ex vaimon ei edes avusta kodin hoitoon


    • miem

      Muuta Lissu pois et saa kuitenkaan häädettyä miehes lasta niin kumpikin on onnellinen ! Ei nykyinen miehes halua sun kakaroita dominoimaan hänen lasta ja sinä et halua nähdä miehesi lapsessa mitään hyvää vain häätää hänet !!!!

    • julmaaonäitipuolenosa

      Ei tarvikkaan jaksaa. Miehenhän sinä otoit et hänen kakaroitaan. Kysyikö mies edes haluatko ryhtyähänen lapstensä äidiksi? Ei varmasti kysynyt, mies pitää itsestään selvänä että uudet vaimot ovat kotiapulaisia ja lapsillensa uusia äitejä.
      Laita meis ja kakarat kuriin ja ryhdy passattavaksi, sinä olet sen ansainnut ja laiskottele oikein sujuvasti. Ei nainen ole mikään siivooja ja lasten kavattaja.

      • Miem

        Ei isän tarvitse sellasia kysellä ja mahdotko sinä kysellä omista lapsistasi että ottaako mies sinun kakarat kotiinsa ?


    • Tissulissukräsii

      ....... tissulissu eikun vaan kärsiii. Se kräsii ja kärsii koko ajan jos ei saa ryyppyä. Vaikka ryyppy on jäänyt kuitenkin päälle, niin sen päälle pitää saada aina seuraava ryyppy, muuten kärsimys tulee liian kestämättömäksi.

    • äitipuolikasjakokonainen

      En nyt oikein osaa rakentavasti kommentoida, kun et kerro mitään sen tarkemmin. Millä tavalla se 10v poika on kamala? Onko hän väkivaltainen? Oireileeko hän perhemuutoksesta? Kiukutteleeko hän? Onko hän mustasukkainen?

      Ymmärräthän sinä, että 10v lapselle se, että sinä ja lapsesi yhtäkkiä supsahdatte hänen elämään, on valtava muutos! Eikä lapsella ole samaa kykyä käsitellä asioita kuin aikuisilla (pitäisi olla...) Lapsi saattaa hyvinkin olla esimerkiksi sinusta hyvin mustasukkainen, samoin lapsistasi. Se on normaalia ja hyvin ymmärrettävää! Tajuathan tämän?

      Oletko koskaan miettinyt, miten voisit auttaa lasta? Millä tavalla voisit helpottaa hänen oloaan? Miten saat lapsen uskomaan, ettei kukaan tule hänen ja isänsä väliin, vaan isällä riittää hänelle aina rakkautta, vaikka uusiakin rakastettavia perheenjäseniä on tullut? Oletteko sinä tai miehesi koskaan keskustelleet pojan kanssa, että miltä hänestä tuntuu nämä muutokset? Kannattaisi.

      Sanoit että omat lapsesi kärsii liikaa... Mistä he kärsivät? Jos joku korottaa ääntä? Ja missä tilanteissa niin pitää tehdä? Äänen korottamisesta ei pääsääntöisesti vielä kukaan rikki mene. Sen sijaan olen huolissani miehesi pojasta, että miten hän jaksaa, jos hänen tunteitaan ei kuunnella ja arvosteta.

      Minäkin elän uusperheessä. Meillä molemmilla on lapsia. Ja ollaan alusta saakka pidetty huoli siitä, että molempien lapset ovat yhtä tärkeitä, ja aina ajatellaan mikä on lasten etu.

      • väärinjaoikein

        Mustasukkainen jostakin jollekin. Siis tässä uusperheessähän 10 v. poika on mustasukkainen isäSTÄän uudelle naiseLLE ja hänen lapsiLLEEN.

        Väärin: ”Ymmärräthän sinä, että 10v lapselle se, että sinä ja lapsesi yhtäkkiä supsahdatte hänen elämään, on valtava muutos! Eikä lapsella ole samaa kykyä käsitellä asioita kuin aikuisilla (pitäisi olla...) Lapsi saattaa hyvinkin olla esimerkiksi sinusta hyvin mustasukkainen, samoin lapsistasi.”


    • Hei Tuhkimo -86.

      Mietin kirjoituksesi perusteella, että vaikuttaa siltä, että perheessänne vanhemmuus tarvitsisi tukea. Tarinasta ei käy selville, onko kyseisellä pojalla vaikeuksia esim. koulussa tai onko hänellä jotain tukitoimintaa. Mutta vaikka kaikki muut elämän osa-alueet sujuisivat moitteetta, perhetilanteenne on jo syy hakea apua. Perheneuvolassa voitte ottaa luottamuksellisesti puheeksi hankalat tilanteet ja etsiä niihin ei syyllistä vaan terveitä ja oikeita ratkaisumalleja. Niin ei saa mennä, että 10-vuotias sanelee perheen säännöt, mutta ei niinkään, että tilannetta yritetään ratkoa huutamalla tai uhkaamalla tai muilla vahingollisilla ja turhilla toimilla. Tarvitsette muutosta kommunikaatioon ja sitä kannattaa opetella yhdessä tukevan ammattilaiskeskustelun avulla.
      Toivottavasti löydätte perheeseeenne toimivia ratkaisuja ja positiivista, kannustavaa vuorovaikutusta.


      Merja, diakoni

    • äitipuolionrikkaus

      Kenenkään lapsia ei tarvi jaksaa jaksamisen vuoksi. Yleensä e miehen lapset ovat omiutisia ja häiriköitä. On hyvä vertailla omiin lapsiin. Miesten exät ovat laiskoja eikä ole osanneet hoitaa lapisaan kunnialla siksi mies etsi uuden äidin lapsilleen ettäheillä olisi mahdollisuus omaan elämään ja osata siellä kaikki.
      Äitipuoli on kuitenkin lapsille rikkaus. Kohtuus kuitenkin kaikessa, sano miehelle että voisi pitää tauon kersojen tulemisessa. Sano sinä heille määräys koska saa tulla tai ei saa. Sin päätät miehen lasten asioista ei kukaan muu. Olet suvun pomo ja lapsille aukrtotiteetti, joten laita kunnon säännöt ja anna kotiin vietäväksi jotta lasten äiti osaa määrätä heitä ja kasvattaa, yhteispelillä. Lapset tarvii äitipuolen jotta menestyvät. Pidä kuria ja määrää ja säännöt on täkreitä ja kun ne kiukkuaa ota joku tosi lempilelu pois ja pdiä se piilossa ja anna vasta sitten kun ovat tosi kilttejä. <sillälailla oppii että sua on kunnioitettavat ja tykättävä, muutoin ei tule mitään.
      Olet lapsille äiti ja määrää että he pitävät siitä kiinni että sinä käskytät ja määräät ja teet säännöt.

      • kaikkeaeitarvisietää

        Joo ei tarvi. Jokainen uusi äiti voi tehdä omaan kotiin sellaiset säännöt jotka ei palvele miehen kakaroita. Ne ei kuulu uuden äidin vasuualueeseen eikä kasvatusketjuun.
        Jokainen uusi äiti määrittelee itselleen jaksamisen ja haluaako kasvattaa kenenkään lapsia. Miehenlapet yleensäkin ovat häiriköitä ja laiskoja olleet mitä täällläkin lukee, niin kaikki on joko häiriköitä tai kärsii mielenterveysongelmista tai muuten ovat uudelle äiditlle ja isälleen riesa. Jokainen päättää kuka asuu uuden äidin kanssa ja ketä hän kasvattaa.


      • juoppolissutaas
        kaikkeaeitarvisietää kirjoitti:

        Joo ei tarvi. Jokainen uusi äiti voi tehdä omaan kotiin sellaiset säännöt jotka ei palvele miehen kakaroita. Ne ei kuulu uuden äidin vasuualueeseen eikä kasvatusketjuun.
        Jokainen uusi äiti määrittelee itselleen jaksamisen ja haluaako kasvattaa kenenkään lapsia. Miehenlapet yleensäkin ovat häiriköitä ja laiskoja olleet mitä täällläkin lukee, niin kaikki on joko häiriköitä tai kärsii mielenterveysongelmista tai muuten ovat uudelle äiditlle ja isälleen riesa. Jokainen päättää kuka asuu uuden äidin kanssa ja ketä hän kasvattaa.

        Piti sitte oikeen kahteen kertaan tuoda tuota idiotismia esille, kyl kerta olis riittänyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe