msdynamite

hrakka

Virkistävä tapaus ja vaikuttaa siltä, että vanhimmat ja viisaimmat-jengi suurimalta osaltaan pitää ko. luotista.

40

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuusikulmajakoavain

      nuo 40 ihmiset pitää....ja ne jotka pitää nuolennasta.

      • skanntsböle

        siä ja sinun nuolentas ,mene itteesi välillä,katso peiliis ,olet chatin surkimus kuusikulmajakoavain.


    • sätkyttäjähuumorilla

      msdynamite on parasta mitä tiijän ja megatykki. Eivät kumartele

      • kuskuskusmiskus

        Muuta he ei teekkään kuin kumartelee häiriköitä oli kiva seurata kun mega sai omaa lääkettään.


    • ikäOnNumero

      Mitkä 40 ihmiset?

    • puolkymmene

      Kaksi hyvin hommansa hoitavia, huumori ihmisii dymamite ja megatykki.Kuuskulman jälet johtaa kuopijjooon

      • näinonnähtävä

        Kuuskulma todella taitaa olla kuopiolainen katkera mummeli, nyt onkin sellaiset luotsit nuo kaksi mainittua, että huoneessa voi asiallisesti kertoa oman mielipiteen, toiset luotsit vanhimmassa huoneessa eivät kestä toisten mielipidettä vaan ainut oikee on vaan heidän. Kuopion mummo ei nyt pääse laukomaan ihan mitä sattuu, sekö harmittaa.


      • lipputangossatankokorkea

        Kuka tykkää homostella niin siitä vain. On muotia.....................


    • Ei anneta häiriköiden lannistaa. Hyvä voittaa aina pahan. Tässä mietteitäni, ei lisättävää :)

      • *peukku 6* :))


    • totesin

      Noinhanse menee, ainoat joka moittii näitä fiksuja luotseja on selina ja ryysä(useilla nikeillään).
      He eivät hyväksy että heiltä viedään määräämisvalta (mielivalta).
      Toivottavasti saadaan viellä pari hyvää ja asiallista luotsia (kuten nämä kaksi on) vanhempienkin huoneeseen.

      • hyvämega

        Hyvä megatykki, olet luotsi jota huone kaipaa, oikeudenmukainen selina sai aikansa mellastaa, nyt kun olet huoneessa selinakin jopa keskustelee hieman asiallisemmin, vaikka vielä olis parannettavaa. Sinä olet meille turva ja tuki, kiitos siitä.


    • numeroo

      Sinne ne sopii muiden sekoilijoiden joukkoon.

    • sssssssssssssd

      Nämä kaksi ainakin omaavat jonkinlaista huumorin- ja tilannetajua, toisin kuin nuo kaksi katkeraa ja ahdasmielistä vanhusta, joista toinen ei osaa edes kirjoittaa.

      • eibaariin

        Juuri niin ja aina jos jotain kysynt on vastaus, miksi kysyt yms vastavaa, tai ei vastausta ollenkaan.

        Hienoa että meillä on kaksi nuorta fiksua luotsia jotka ajattelevat meitä kaikkia ihmisinäkin, eikä vaan kuusibaarin asiakkaina ;)


    • yksvaansieltä

      Hyvä luotsi!

    • Kiitos kiitos :) (=msdynamite sivarina jos joku ei sitä jo tiijä) :D
      Olen ymmärtänyt että kusen ei pidä nousta päähän, eikä itseään kannata nostaa muitten chattareiden yläpuolelle. Mielestäni positiivisuus ja ilosen mielen tartuttaminen on parasta lääkettä kolkkoon huoneeseen sekä surulliseen mieleen :) Me suomalaiset murehditaan ja synkistellään liikaa muutenkin joten naamaa virneeseen vaikka väkisin :D
      Megatykki on paras luotsi mitä voi olla, ohjauksessa nuoremmille, tukena, apuna. En voi kiittää enempää, sillä valitettavasti lopetan tehtävissäni näiltä osin. Kiitos kaikille <3

      • hrakka

        Voihan - sanonko! Ikävä kuulla, että lopetat luotsaamisen. Vanhimmat-sätti olisi tarvinnut nimenomaan sinua, mutta toki ymmärrämme, että kaikella on aikansa ja paikkansa. Tässä ajassa luotsaaminen on varmasti vaikeampaa kuin vuosia sitten; ihmiset ovat aggressivisempia ja ahdistuneempia, someraivosta on tullut enemmän tapa kuin sattumaa. En kiellä, etteikö kuluttajan näkökulmasta huonejakojen epäonnistuminen olisi ollut viimeinen niitti arkun kannessa. Luotsin työ vaatii huumorintajua, huomattavan suurta sydäntä ja kykyä ymmärtää erilaisia kävijöitä... sinulla sitä taitoa oli ja on.

        Hyvää tulevaa ja kiitos.


      • xcvbghnjmk

        meniko dynan oikeudet?


      • Sinä.olet.tyytyväinen

        mutta miksi? Koska dynamiitti oli ainoa, joka uskalsi laittaa teikäläiselle narsistipaskalle vastaan.


    • jokiseneväät1

      MENIKÖ JA MENIKÖ..KEKSIKÄÄ TÄSTÄKIN NYT JOKU SALALIITTOTEORIA.

      • rautarouvana

        ruusahan selinan kanssa keksii että mennyt oikeudet, niinhän ne keksineet entisistäkin luotseista, yhdellä on vieläkin oikeudet vaikka ei käy, ruusan mukaan hänet on eroitettu... Kukaan fiksu luotsi ei jaksa katsella tuollaisten collegoiden touhuja.....cooll mainitsi kanssa yksi aamu, että ottaa etäisyyttä.....toivottavasti mega ei lähde ennenkuin saadaan jotain vastauksia..No pakko niiden Allerin antaa poliisille vastaukset...niin se vaan menee....


      • selinavex

        Selina pompottaa ylläpitoa miten huvittaa näköjään,aivan uskomatonta touhua.


    • kaikki.hermostuu.moiseen

      Fiksuna naisena msdynamite tajusi, että tuulimyllyjä vastaan on turha taistella. Itse teki ratkaisunsa luotsin homman lopettamisesta.

      Suurin syy oli varmasti selinan ja ruusan käyttäytyminen ja suoranainen ajojahti. Kävivät porukalla jopa kiusaamassa dynaa hoitamassaan sättihuoneessa. Niin ruusan tapaista, ajaa sättäreitä ja varsinkin luotsit, jotka eivät hyväksy hänen ilkeilyään ja terroriaan, pois sätistä. Siitä monta esimerkkiä. 10 vuotta on pitkä aika.

      Jos koko sätti ajetaan alas, saamme kiittää siitä vain ja ainoastaan bella-jasmiini-ruusa-ainanaarasta sekä hänen kymmeniä miesnikkejään. Hän manipuloi selina-parkaa, joka ei enää ole tässä maailmassa, puhumattakaan Tapsasta.

      Kaikkea hyvää dynalle ja unohda tämä sätti ja sen roskaläjät.

      • setoinenleijona

        Hieno kirjoitus Sinulta.

        Olen samaa mieltä, jos chatin alasajo tapahtuu, kiitos menee Myrskutuuletarelle, ainanaaras, ruusaromppanen,sateenkaarinainen,miekkojenkuningatar,jasmiinikukassa, bella, harmaavarpunen, my.girl ja todellakin lukematon määrä muita hänen nikkejään miehenä sekä naisena.

        He voivat sitten selina ja ruusa perustaa oman sätin ja jutella kahdelleen , niinkuin kirjoitin jo viikkoja sitten.

        Msdynamitelle kaikkea hyvää elämääsi, Sinulla on avaimet kädessäsi, ovet jotka tulet aukaisemaan, niissä varmasti tarvitaan sinunlaista terhakkaa nuorta naista. Sinä pärjäät pitkälle elämässäsi juuri tuon oikeudenmukaisuutesi vuoksi, Älä opettele nöyristelemään, nöyrä voit olla.


      • uskokaajatoimikaa

        ...voi vitsi...ei muuta voi sanoa. selina ja jassu ....heillä ei ole mitään sanomista ja valtaa YPn suuntaan. Heidän ainoa tekele on kun vanhat sättääjät jaksavat heitä koko ajan muistaa ja kehua. Ohittakaa heidän kirjoittamat rivit ja aikaa myöten kokonaisuus muuttuu. Älkää koko ajan heitä ylistäkö...siitä he vaan innostuvat.


    • nyfikenn

      Mitäs nikki pitää sisällä?

    • epäreilua

      Selinalla aika nyt katsoa peiliin jasmiininsa kanssa...onko hyvä mieli :(

      • jaajonba

        Kiitän luojaa että dynamite lopettaa,selina on hyvä luotsi.Kuri ja järjestys toimii moitteetta.


      • väärinmeninyt

        Selina ei ole hyvä luotsi, koska ei ole tasapuolinen. Hänen kaverinsa, ts. ne, jotka nuolevat häntä, saavat häiriköidä ja mellastaa ihan miten haluavat. Tiedätte varmaan, mitä nikkejä nyt tarkoitan. Sitten ne, joista hän ei jostain syystä pidä, menettävät kruununsa tai saavat hiljennyksen tai bannin täysin mitättömistä syistä.

        Minusta msdynamite ja megatykki olisivat olleet ilman muuta paremmat ja tasapuolisemmat luotsit. Ikävä kyllä eivät kestäneet savolaismummojen heihin kohdistamaa häiriköintiä.


      • vastaaviestiin
        jaajonba kirjoitti:

        Kiitän luojaa että dynamite lopettaa,selina on hyvä luotsi.Kuri ja järjestys toimii moitteetta.

        Jos selina olisi hyvä luotsi, häntä kiiteltäisiin. Nyt hänestä kirjoitettaan täällä ja punaisilla puhutaan sätissä. Ihmiset eivät uskalla kirjoittaa ylellä mielipiteitään sätissä kun selinalle ei käy. Selina heti kumoaa erilaisen mielipiteen.

        Mutta kohta tämä loppuun, jassu voit selinan kanssa kahdelleen sättäillä. Ruotsissa sama firma jo aloi sätin alas ja niin se menee täälläkin. Varmaan kokoonnutte Vihtariin sitten läppärin kanssa ja sättäätte siellä. Pyydätte hölön sinne ja roopen ja joitakin juoppoja lisäksi. Naisia elkää pyytäkö etteivät vie teiltä sulhasehdokkaita.

        Onnea ruusalle ja selinalle valitsemallanne tiellä, hyvin se pahuus nukuttaa teitäkin.


      • Eialistajia
        jaajonba kirjoitti:

        Kiitän luojaa että dynamite lopettaa,selina on hyvä luotsi.Kuri ja järjestys toimii moitteetta.

        Kuri olis ok jos olisimme keskitysleirillä, tai muussa vastaavassa.Mutta chat on vain keskustelufoorumi.Ei siellä tarvita mitään hirmuhallitsijaa!


      • Pommi_
        jaajonba kirjoitti:

        Kiitän luojaa että dynamite lopettaa,selina on hyvä luotsi.Kuri ja järjestys toimii moitteetta.

        Ai siellä säilyy kuri ja järjestys? Tuulikki ja Galina sun muut huutavat nykyään vielä enemmän, kuin ennen tuota paskaluotsia selinaa. Se ei mahda tuulikille tor-verkkoineen mitään. Selina täysin mitäänsanomaton nobody. Ainoastaan bellajasmiini arvostaa käskytettäväänsä. Melkeen koko muu chatti vihaa koko ämmää.


      • ostanyt
        Pommi_ kirjoitti:

        Ai siellä säilyy kuri ja järjestys? Tuulikki ja Galina sun muut huutavat nykyään vielä enemmän, kuin ennen tuota paskaluotsia selinaa. Se ei mahda tuulikille tor-verkkoineen mitään. Selina täysin mitäänsanomaton nobody. Ainoastaan bellajasmiini arvostaa käskytettäväänsä. Melkeen koko muu chatti vihaa koko ämmää.

        Juuri noin , ja tämä nuorien luotsien eroaminen tulee johtamaan ns. vielä rauhattomanpaa sättielämään. Ihmiset lataa thorverkon ja tulevat bannin jälkeen takas...Mikään ei ole ole rauhoittunut selinan myötä enemmän pahentunut


      • kiiitooooosss
        vastaaviestiin kirjoitti:

        Jos selina olisi hyvä luotsi, häntä kiiteltäisiin. Nyt hänestä kirjoitettaan täällä ja punaisilla puhutaan sätissä. Ihmiset eivät uskalla kirjoittaa ylellä mielipiteitään sätissä kun selinalle ei käy. Selina heti kumoaa erilaisen mielipiteen.

        Mutta kohta tämä loppuun, jassu voit selinan kanssa kahdelleen sättäillä. Ruotsissa sama firma jo aloi sätin alas ja niin se menee täälläkin. Varmaan kokoonnutte Vihtariin sitten läppärin kanssa ja sättäätte siellä. Pyydätte hölön sinne ja roopen ja joitakin juoppoja lisäksi. Naisia elkää pyytäkö etteivät vie teiltä sulhasehdokkaita.

        Onnea ruusalle ja selinalle valitsemallanne tiellä, hyvin se pahuus nukuttaa teitäkin.

        KIITÄMME SELINAA OLET PARASTA MITÄ VANHIMMAT HUONE ON SAANUT LUOTSIKSI.


      • MeTutkimme

        Kertokaa joku tämä selina nimi, olen Kelalla töissä , tarkistan asian ja otamme käsittelyyn. Ihminen jos pystyy vapaaehtoiseen työhön, niin silloin voidaan pienetää eläkettä osa aikaiseksi tai ottaa käyttöstä kokonaan pois. Lääkäri kertoo sen lausunnollaan missä kunnossa asiakas on. Kummastuttaa jos ihminen tekee ilmaista työtä Sosiaalisessa Mediassa ei pysty normaali työhön sitten. Tutkinnan paikka ehdottomasti!!!!!


    • Uskomatonta_

      RvaHuurteinen on bellan uusi räksytysnikki. Ja nikillä on kruunu vaikka minuutteja ei lähellekään 10 000. Tässä kopio: RvaHuurteinen liittyy keskusteluun. Hän on chattäillyt 1252 minuutin ajan.. Selina poisti eilen joltain miesnikiltä kruunun sen takia, kun ei ollut vaadittuja minuutteja, mutta kyllä RvaHuurteisella saa kruunu keikkua päässä. Tässä näemme jälleen kerran selinan puolueellisuuden. Selina taatusti näki huurteisen minuutit.

      RvaHuurteinen liittyy keskusteluun. Hän on chattäillyt 1252 minuutin ajan..
      nellie__: kuhan ei vain ole niin naivi että antaa omat pankkitiedot tuntemattomille
      hetken-n- => tetris-61: et varmaankaan oo....mut eihän tässä mitään kiirettä
      Gordelia_ => tetris-61: jaiks
      tetris-61 => Gordelia_:
      nellie__: jostakin keksitystä voitosta esim
      susi_76 liittyy keskusteluun. Hän on chattäillyt 589868 minuutin ajan..
      tehis2: en ole niin naivi...heh
      rva-pitsiverho: rahaako ne sinne panisi
      tetris-61 => Gordelia_: Sanattomaksi jäin mäkin kun näin.
      aito-oliver => jalmari43: Dixon on väittänyt Harmageddonin sijoittuvan vuoteen 2020 ja Jeesuksen palaavan tuhoamaan epäpyhän kolminaisuuden vuosien 2020 ja 2037 välillä.
      selina1 poistuu paikalta: Ei mene kauan....

    • Vitun_ämmä

      selina1: tiedoksi jollekin, että huurteiselle on antanut 12.10. megatykki vipin. kellonajasta ei ole tietoa

      Sun tehtävä selina on ottaa se pois! Vai eikö koske jasmiinin huutelunikkejä?

      • selinankusipää

        kusipäällä ei ole älyä poistaa kun kyseessä on ruusa tai karpaatti..kusi on kusi


    • JudgeDredd

      Voisinpa melkein olla sitä mieltä, että mitä enemmän luotsista valitetaan... sitä parempi hän on toimessaan! Ei se tietysti ihan 100% noin ole, mutta jos luotsi antautuu perseen nuoltavaksi, niin tuskinpa kukaan hänestä kehtaa valittaa? Ainakaan siis nämä nuolijat... Silloin ylistetään kuorossa. Kun taas jos luotsi edes jollain tasolla tulkitsee sääntöjä ja osaa myös käyttää tervettä järkeä asioiden hoidossa, niin silloin hänet tyrkätään bussin alle hyvinkin julmalla tavalla. Monille teistä kun tuntuu olevan niin tärkeää, että on ns. "luotsi takataskussa". Ei se ole vain luotseilla, joilla nousee valta hattuun ;)

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe