elamaonlefaa

elamaonlefaa

Mitä ihmettä,ei kai meidän lefa?

http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/leif-lindeman-vastaa-kahmintasyytoksiin-olen-yrittanyt-saada-annelia-kiinni/6097146

56

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haagerttii

      Kyllä se teidän poikia on. Olettekos ylpeitä? Onko seuraavans myymälävarkaus?

    • Miriamia

      No jos hiukan toverillisesti läpsäytti, niin mitäs tuosta....vaikka jos olis läpsässy vaikka olkapäähän, olisi tältä metakalta vältytty kokonaan.

    • Niipeekele

      Mitä sitten, anne mattilan uran kohokohta. Ja puristeleehan mamutkin koko ajan akkoja uimahalleissa, ja hiplaavat pikkutyttöjä kylillä, ja ketää ei kiinnosta, jote annetaa leivvin olla rauhassa

      • filharmi

        Kirjoitusasusta päätellen kouluasi et käynyt kunnialla loppuun.


      • Niipeekele
        filharmi kirjoitti:

        Kirjoitusasusta päätellen kouluasi et käynyt kunnialla loppuun.

        Koulut käyty, on ammatti, on vakituine työ, omatalo, auto, vaimo, lapset, terveys on kunnossa. Mitäpä muuta ossaat päätellä mu kirjotuksesta :)


    • mademoisel

      Hävytöntä ,seksuaalista ahdistelua ja hyvin Äänekoskelaista toimintaa ,kopeloida naisia ja ahdistella heitä.Huomaa ettei kunnioiteta naista ollenkaan ,heidän kulttuurissaan naiset ovat huonossa asemassa.

    • Money.talks

      Tää on todennäköisesti sovittu juttu. Tarkoituksena on pysyä lööpeissä ja tätä kautta turvata julkisuus ja keikkahommat.

      • TsemppiäLeif

        Niin, Mattilan ura on ollut vahvasti laskusuuntainen, tällä tökeröllä ulostulolla yrittää muistuttaa olemassaolostaan.


      • kelomikko

        Paskanmarjat,ahdistelua se oli ja se siitä,hyvin leifin tapaista .


      • Huhsanonmä

        Huh, mitä lokaa taas Leifin niskaan!!!!!! Hänestä ette KÄHMIJÄÄ saa, vaikka miten kirjoitatte. Eikä tämä tytteli ees ollu Anne, vaan sisarensa Anneli, joka niin "fiksusti" kirjoitti! Voi vaan kuvitella, miten katkera paikka naiselle, kun itse ei oo päässy pinnalle lauluhommilla, niin saipa tällä ulostulolla julkisuutta!!! KOHDISTUI VAAN IHAN VÄÄRÄÄN HENKILÖÖN! LEIFILLE TOIVON JAKSUJA JA KIITOS YSTÄVÄLLISYYDESTÄSI!!! Olet HIENO mies. Mattilan tytteli menetti pisteensä, jos niitä on ollutkaan..........


      • paavotar
        Huhsanonmä kirjoitti:

        Huh, mitä lokaa taas Leifin niskaan!!!!!! Hänestä ette KÄHMIJÄÄ saa, vaikka miten kirjoitatte. Eikä tämä tytteli ees ollu Anne, vaan sisarensa Anneli, joka niin "fiksusti" kirjoitti! Voi vaan kuvitella, miten katkera paikka naiselle, kun itse ei oo päässy pinnalle lauluhommilla, niin saipa tällä ulostulolla julkisuutta!!! KOHDISTUI VAAN IHAN VÄÄRÄÄN HENKILÖÖN! LEIFILLE TOIVON JAKSUJA JA KIITOS YSTÄVÄLLISYYDESTÄSI!!! Olet HIENO mies. Mattilan tytteli menetti pisteensä, jos niitä on ollutkaan..........

        Niin on, tässä maassa ei saa kohta kukaan vilkaistakkaan toiseen ihmiseen päin, eikä hymyillä, saati vahingossakaan hipaista, kaikki on jonkin lajin ahdistelua. Vallalla näyttää olevan hirveä pelko toisesta ihmisestä! HUH, HUH, mitähän tiukkapipot vielä keksivätkään. Eikä todellakaan tarvii Leiffiä mokomasta panetella.


    • Einäinkään

      KAIKKI sympatia LEIFIN puolella!!! Ja Mattilan tyttö ainoastaan NOLASI ITSENSÄ TÄYDELLISESTI.....KAUHEA KATEUS PAISTOI KIRJOITUKSESSA.
      Edellinen kommentoi TÄYSIN oikein!!!!

      • sankariko

        On Suomen lakiin kirjoitettu yksilönsuojaa koskeva lakipykälä,koskemattomuus ja seksuaalinen ahdistelu jota tämäkin tapaus lähentelee,pitänee muistaa se jokaisen joka tällaiseen toimeen ryhtyy.


      • eppäelläsoppii

        Suomen lakiin on kirjoitettu tiettyjä asioita, mut tämä tapaus EI OLLUT mitään sellaista, jonka takia ois tarvinnu vetää hernettä nenään! Mutta kun haluaa tuoda itseään esille(Mattila) niin näinkin se onnistui. Jokainen, ken Leifin tuntee, tietää, ettei hänen tapoihinsa kuulu KÄPÄLÖINTI. Jos joku on KOHTELIAS ja TOISET HUOMIOON ottava, niin Leif. Älkää ihmeessä uskoko kaikkea mitä roskalehdissä lukee!!!!!!!!!!Heidän myyntinsä on tärkeämpi, kuin totuus. Ketä kiinnostaa lukea jotain HYVÄÄ julkkisten elämästä. Vois itsekukin tykönään miettiä, onko pakko olla joka asian kanssa Facebookissa. Tää oli kosto jostakin(suosiosta?)


      • rememeper

        Mattila julkaisi tämän jutun facebook sivuillaan ,omalla seinällään,ei vienyt sitä lehtiin,se siitä julkisuus tempusta .


    • EVVKVL

      Tämä on niiiiiiiiiiiiin totta. Leifin tuntevat eivät usko roskalehtien juttuja. Ne kuuluu samaan sarjaan kun HEVOSMIESTEN TIETOTOIMISTO. Kateus on kauhea tauti!!!!!
      Ruttoon verrattava ja tarttuva.HUI!!!

    • huhhhhuhhhhh

      On niin helvetin noloa kuitenkin kirjoittaa asiasta facebookissa ja avata asia kaikkien tietoisuuteen. Oli totuus mikä hyvänsä, voisi sen sopia paikan päällä. Lintulan luostarissa varmaan tilaa Annelille.. hovimäen kukkahattutäti.

    • Haihai

      Kyllä taas mummoilla on mielipide leifistä siloposkiherrasmiehenä niin miksei tämä joka äidin ihannevävy vaadi julkista anteeksipyyntöä Mattilan tytöltä?tämähän väitti että oli kourinut kaksikin kertaa.minä en usko tota autotrokaria pätkääkään.manne mikä manne!

    • JoopaJooPas

      Häpeä HaiHai! Häpeä todella, JOS osaat! Leifiä EI TUNNISTA tuosta jutustasi. ----AI, Sinäkin oot yksi niitä kateellisia. No--juttus on laskettava se piikkiin!!!
      Asianomaiset ovat jo sopineet jutun, joten Leif ei enää palaa(anteeksipyyntöäkään vaatimaan) Kyllä jos jonkun tuli pyytää anteeksi, niin Mattilan, mut se siitä, asia hoidettu!

      • Haihai

        Enpä taida sitten osata hävetä,minäkin tykkään puristella nättien tyttöjen persuksia mutta siihen on oltava lupa.jos ite tykkäät moisesta ni eiköhän se Leaf suakin kouraise ,ei taida vaan onnistua helposti jos siellä on jo "ostokset"vannehameessa!


    • PiipPiipPiip

      Antakeepa jo asian olla, asianosaiset ovat sopineet ja tällä(kään) palstalla tarvi piipittää..........

      • pööööpöööpööööp

        piippiiiiippiiippiiiiiiiiiiiiiiiiiip,älkää läpsikö naisia persiille laulajat ja muutkaan äänekoskelaiset äijät,piiiippiiiiipppiiiiiiip...antakaa olla ,antakaa olla antakaa olla pepunlääppijän rauhassa, äänekosken ainoa pepunlääppijä,antakkaa olla...piiiip,piiiiiip .Me Äänekoskelaiset suojelemme lääppijöitä ,piiiiip piip ja hyväksymme sen ,hänhän on ainoa äänekoskelainen suurruus tällähetkellä ,piiiippiiiip..


    • autooOstamasaa

      No jos koskettelee takapuolesta niin kouriminen on jo ihan puristelua, eikä se ole silloin vain vahingossa käsi osunut takamukseen. Leif ei ole mikään jalustalla oleva ihannevävy. Autokauppias ihan mustalaismeiningillä.

    • paavotar

      Jassoo , nyt kun kirjoittelu alkanut tästä aiheesta , on mielenkiintoista seurata , onko sama rumba menossa vielä vuoden päästä. Kuinka pieni onkaan ihmisen kätönen tässä maailmankaikkeudessa , mut paljon siitäkin saadaan juttua aikaseks. THE END.

      • sivaNNers

        Kaikista kirjoitetaan ,jukisuuden henkilöistä varsinkin,miksi ette puolusta sellaisia joita voi puolustaa,pistäkää parastanne.Ette kukaan puolusta jota oikeasti pitää puolustaa.


    • iskelmämuusikko

      Lefan kannattaisi keskittyä kunnon levyjen tekoon omalla bändillä eikä lauleskella karaokea Reijo Taipaleen vanhoihin taustoihin. Todella surkeaa toimintaa noinkin pitkälle päässeeltä laulajalta. Mutta kai se tuo "manneveri" ja ahneus saa aikaan tuollaista vilungin tekoa!

    • Katsokaas

      LEIFIN HYVÄSYDÄMISYYS ja KOHTELIAISUUS tulee hyvin esille, kun vertaa teihin kaikkea pahaa hänestä kirjoitteleviin, raukkoihin. Ette pysty hyvyyteen, niin luulette olevanne hyvinkin fiksuja kommentteinenne!
      LEIF; SIUNAUSTA ja VOIMIA raskaaseen keikkamiehen työhön!!!!

      • semeikka44444

        Onko se teidän "kultapoju" josta ei saa totuudenmukaisesti kirjoittaa?


      • Enoomuusikko

        Nimenomaan totuudenmukaisesti, mut ei mitä sattuu noin vaan mututuntumalta.


      • Jartsi56

        Eiköhän se riitä kun tietää kuka on oma vaimo tai mies. Ja on uskollinen. Näitä vaimojen hakkaajaa ja pettäjää on tarpeeksi. Sekä toisten vaimojen vainoajia ja juorujen levittäjiä. Kun ei petä koskaan ei ole paskaläjillä aihetta kaivaa tunkiota. Tässä on taas menty jo ahdistunut puolelle jo.


    • iskelmämuusiko

      Et taida tietää musiikista mitään. Ei siinä hyväsydämisyys ja kohteliaisuus auta kun vilunkia tehdään. Kuunteleppa vaan levyt ja totea että Reiskan kopioita mitä kopioita!
      Mutta tuollasella lipevyydellähän ne huijarit pärjäävätkin, niin uskovaiset, pummit ja muutkin huijarit.

      • Enoomuusikko

        Oot varmaankin, muusi siis. Kysyit iskelmämuusiko!?!?


    • Enoomuusikko

      Männään mieluummin LEIFIN keikalle kun jonkun Kännikehvelin. Tsemppii LEIFILLE; oot hieno mies! Joka ossoo, se tekkee, joka ei ossoo, se arvostelloo, näin se on!!!!

    • Odotellaankultalevyä

      Se vaan on niin että sitä ostetaan mikä on laatua.
      Nimenomaan se tekee joka osaa! Sinä sen sanoit!

    • ootellaanvaankultalevyä

      Missä LEIF esiintymässä, sinne mennään. Ei moitteen sanaa.. Aina yhtä ystävällinen ja kohtelee KAIKKIA samalla tavoin. Hieno esimerkki meille kaikille!

      • suosiellämatotäällä

        KAIKKIA kohtelee (kourii),niinkö?


      • Haihai

        Tottakai meette mannet sinne missä toinen manne vetää vipraatolla.toinen asia viitsiikö sinne vaivautua yksikään kantaväestöön kuuluva eli kaalee niinkun te meitä haukutte.eiköhän ne ajat oo jo ohi ?enää ei ole markkinoita pimeälle viinalle!


    • Huhsanonmä

      Leif ei kouri ketään. Jos tää Mattilan tyttelin mielestä on kourimista, kun taputtaa tsempit, niin hänen on syytä miettiä lainkaan esillä olemista. Parempi mennä muovipussi päässä korpeen, niin ei kukaan koske. --------Ja vielä "naamakirjaan" näine kommentteineen. Tämän asian ovat kylläkin jo sopineet ja SE SIITÄ....!

      • naaskulainen

        Perseelle taputtelu ei kuulu sivistyneille ihmisille ,ei edes toverillisesti,se siitä .


    • Ex-HELL.Leif.L

      Leif meni maaliman lavoille syntiä tekemään.

    • haihai

      Vannehameet täällä puolustelee kun Leiffin käsi ei ylety kourimaan heitä. Kyllähän se on seksististä alistamista jos muka tsemppinä taputtaa takapuolelle, ei niin vaan tehdä. Leif on saanut nauttia valkonaamojen kanssa toisenlaisesta elämästä ja tainnut pojalla nousta nestettä öljytyn tukan alle.

    • Huhsanonmä

      LEIFIN hieno käytös ja kohteliaisuus KOROSTUU teidän moitteittenne valossa !!!!!!(kateelliset reppanat) THE END!

    • musiikinkuluttaja

      Eihän sillä väliä jos vähän akkoja kouriikin, siitähän naiset pitää kun tyylikäs mies vähän kopeloi! Naiset on sitä varten sanoi Trumppikin!
      Mutta tekisi mannenperhana kunnollista musiikkia eikä mitään covereita, ja vielä vanhoihin taustoihin! Viekö se autokauppa kaikki rahat kun ei ole varaa palkata omaa bändiä, puhumattakaan että tehtäisiin uusia biisejä. Aivan surkeaa, amatöörimäistä toimintaa, ei tuolla pitkälle pötkitä!

    • Huhsanonmä

      Hahhahhaa. Olipa makkeet naurut. Et sinä tiijä LEIFISTÄ mittää...

      • Huhsanonmä

        Tieto on valtaa ,kaikki mitä täällä kirjoitetaan on "TOTTA" .Ei tangolaulajasta kerrota sontaa .Olihan hän lääppinyt jopa toista artistia pepusta.


    • Huhsanonmä

      Leiffi laulaa ja myy autoja ,kauppakorkea käyty,SIBELIUS-AKATEMIA käyty,on koulutus kohillaan,tiiän tuon,ei käpälöi vaan taputtaa ystävällisesti pepulle.

    • Enoomuusikko

      Josta paljon puhutaan, hänestä paljon PIDETÄÄN!!
      IHAILEN(MME) todella Leifiä, Hän on aivan IHANA, VALOISA PERSOONA!
      Koko perhe on ihana.

      • Enoomuusikko

        Ihailenme,ihailnenmessani,ihalinensemissani,joku sanoi ,eivät he osaa edes kunnolla kirjoittaa,ovat aivan oikeassa.


    • Einäinkään

      Sinä ossoot kirjottoo samalla nimimerkillä ku minä, joten senkus kirjootat voan.......
      Minä en kuitenkaa oo moittimassa Leifii, voan kannustamassa.
      Jos mieles o hyvä ku käätät sammoo nimmee ni oo hyvä voa!

      • Einäinkään

        Kun tuon mongerruksen on lukenut olen varma siitä mitä olen kirjoittanut,ei oppi ojaan kaada.Siispä koulun penkille takaisin.


    • Ihanniinkuin

      kaikki muutkin mannet. Että oikein kauppakorkea, manneporukan kauppakorkea - viinanmyynti, hevostelu, autotuunaus. Että oikein Sibeliusakatemia, tietääköhän Lefa mikä Sibelius onkaan, varmaan raviohjastaja Malmilta!
      Koettaapa Lefa nyt vaan tehdä levyjä niinkuin muutkin laulajat... mutta ei taida onnistua kun pitää maksaa verotkin...

    • Huppelistuppelis

      Mitä yhteistä on mannen syntymällä ja kuolemalla?
      No, vahingonlaukaus raviradan parkkipaikalla!

    • UrhoS

      Nythän vannehameet on aktivoituneet kirjottelemaan. Ennen oli kaikki paremmin; eivät osanneet kirjoittaa tai lukea.

    • valkkarimies

      Niiden on pakko alkaa opiskelemaan kun viinan myynti ei enää lyö leiville!

    • EVVKV

      Ihteensä kyllästynneet alakovat toas välläättellee jären juoksuvaa.

    • taptappap

      Tää Leihvihän on Vuoden Keskisuomalainen, ansioitunut meidän edusmies. Huomasin tänä aamuna Keskisuomalaisesta kun hänelle etsitään seuraajaa. Meidän täytyy oppia häneltä. Esimerkiksi nyt kiireesti kauppajonossa taputellaan takapuolelle ystävällisesti kaikkia minne vaan käsi yltää. Ja jos Leihvi sattuisi itsekin joku päivä Citymarkettiin niin kimppuun vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe