Kun varas tulee kotiisi

EiPiiloutuja

Onko teistä kukaan ollut kotona omakotitalossa tai mökillä, kun varas tai varasjoukko on tullut pihaanne aidan yli? Soitat poliisit mutta mitä teet odotusajan? Mitä aseita tai muita puolustuskeinoja saat luvallisesti käyttää? Naapurit on kaukana.

23

3649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilannetaju

      Kyllä minä käytän kaikkia keinoja ja jos sitten joutuu siitä linnaan niin ainakin oma henki säästyi. Siinä ei edes 10 vuoden tuomio hätävarjelun liioittelusta tunnu mitään kun hengittää itse. Miettikää itse haluatteko kenties kuolla vai puolustaa henkeänne kaikin keinoin. Perus varkaat lähtee kun ilmoitat roistoille, jotta poliisit soitettu paikalle ja jos jotain pahempaa niin silloin kaikki keinot käyttöön tietenkin.

      • KGLP-463

        Kyse on myös periaatteista ja arvoista. Jos ryöstäjä murtautuisi kotiini, ja tämän pysäyttämisen sijaan lähtisin luikkimaan ikkunasta metsään ja soittaisin hätäkeskukseen. Ja antaisin murtomiesten kaikessa rauhassa raiskata kotiani ja esineitä joilla on muutakin kuin rahallista arvoa, ja he kerkeisivät vielä poistumaan paikalta. Niin en voisi elää sen tunteen kanssa, tuntisin, että olen epäonnistunut elämäni keskeisimpiin kuuluvien arvojen puolustamisessa, tuntisin, että hävisin ja antauduin voimille, joita kiivasti halveksun ja haluaisin kutsumuksesta kitkeä.

        Seuraavaksi tulee minun oikeudellista vakaumustani, ja monien oikeudellisesti terveempien maiden oikeudellista näkemystä vastaavaa tekstiä. Ei siis suomen lakiin perustuvaa tekstiä!

        Kotiin murtautuvalla ryöstäjällä on kaikki vastuu, ja toisen kotiin murtautuessa hän luopuu kaikesta ihmisarvostaan, ja jos tälläinen ölmiänen sattuisi kuolemaan, vaikka ei olisikaan itsearvoinen tarkoitus. Tuntisin tehneeni rutkasti yhteiskunnallista hyvää ja pelastavani mahdollisesti kymmeniä perheitä elinikäsiltä traumoilta.

        Mitä tulee tappamiseen, niin edelleenkin kaikki vastuu on kotiin murtautujalla, ja omassa kodissaan olevalta ihmiseltä ei voida vaatia yhtään mitään. Hän ei ole tilanteeseen millään tavalla syyllinen. En tarkoita tällä sitä, että asukkaalta ei voida vaatia hengen säästämistä, jos se omaa henkeään vaarantamatta on mahdollista, rankaiseminen kuuluu oikeudelle (joka tosin on täälä pelkkä vitsi). Vaan tarkoitan sitä, että jos murtautuja kuitenkin kuolee, niin kuinka asukasta voidaa syyttää mistään, koska häneltä ei voida vaatia yhtään mitään, ei tähtäys taitoa, ei tilannetajua, ei kylmiä hermoja, jos hän tilanteessa hätääntyy ja tekee vaistonomasesti mitä mieleen juolahtaa. Luulisi olevan itsestään selvää, että kaikki vastuu on ryöstäjällä.

        Kansalaista, joka pysäyttää kotiinsa murtautuvan ryöstäjän, pitäisi virallisesti palkita jotenkin. Mutta Suomi onkin löysien rikollismielisten päättäjien hallussa. Täälä murtovaras, joka on pistänyt muutaman kodin säpäleiksi ihan omaksi huvikseen, saattaa saada korkeintaan puolen vuoden ehdottoman, korvaus vaateiden lisäksi. Tämän jälkeen ölmiäinen voi taas jatkaa ulkopuolisten vahingoittamista.

        Tämän tästä saan järkyttyä ja kokea syvää vihaa suomen oikeuslaitoksesta vastuussa olevia henkilöitä kohtaan, kun luen esim. Ilta-Sanomien julkaisemia väkivaltarikollisten, ryöstäjien ja raiskaajien tuomiota. En pidä esim. yhtäkään sellaista oikeusministeriä hyvänä ihmisenä, joka ei tunne sydämmessään kiivasta paloa saada väkivalta, seksuaalirikos ja kotiin kohdistuvien ryöstöjen tuomiota kovemmiksi. On kuvottavaa minkälaisia tuomioita voi saada esim. jokin ölmiäinen, joka potkii jotain tuntematonta vastaan tulevaa ihmistä päähän, tai jokin koteja säpäleiksi pistävä ölmiäisporukka. Tuomiot on usein sellaisia, että ne on ennemminkin kehotus jatkaa samaa rataa, kuin rangaistus. Muutenkin suomen vankilat on sellaisia, että moni rikoksen tekijä ei koe häviävänstä mitään, kun pääsevät hetkeksi paussille veronmaksajien rahoilla kustannettuun lepokotiin. Samaan aikaan kun moni kunnollinen sairas ja väsynyt ihminen, jolla kaikki energia menee toipumisen ja eheytymisen sijaan elämässä pärjäämiseen, voi vain unelmoida sen kaltaisesta ohjatusta lepokotielämästä mitä suomen vankilassa vietetään.


    • siisnäinkö

      Ammutaan samantien jos tulevat.

    • KOTIRAUHA

      Olin kotona, kun varkaita kävi yöllä 9.12 omakotitalon varastossa, huomasin vasta aamulla postilaatikolle mennessä, tavaraa tippunut pitkin pihaa. Kadonnut arvokas punainen takki suunnitellut Vuokko Nurmesniemi. Kaksi Marimekon leningiä, Pentikin kynttilälyhty,Verhoja, Punainen reppu jossa hiihto kerrasto ,sukat, pipo, käsineet.Erilaisia joulukoristeita. POLIISI KÄYNYT. KIITOS JOS JOKU HAVAITSEE KYSEISIÄ TAVAROITA.

    • vakuriltteri88

      sepan porukat taas liikkeellä

      ruma laiha nainen kuskaa ja hullu nakki jaskakin taustalla rikkoo ja uhkaillee

    • IltalehdestäPäivää

      iske polvi tuhannen päreiksi ja katso kun se kituu siinä vaikeroiden.

    • JokinenJanne

      heitin itse kivellä päähän ja täräytin kunnolla turpaan niin lujaa kuin käsistä lähti.
      4 ukkoa tippui ja ei kaduttanut yhtään.
      lähtivät vittuun ja maksoivat mitä pyysin luvattomasta tunkeutumisesta
      toisen alueelle.
      jätin asian siihen mutta turpa verellä lähtivät.

    • kaikkitaieimitään

      Meidän 4 dopermannia saavat välipalaa.

    • rakitpitääjöötä

      Jep. koiria ne pelkää.

    • sairaalareisuksimenee

      Meillä ilmoittaa keskiaasiankoira mikäli edes tietä pitkin tulee joku hämärässä tai päivälläkään.500m päästä kuulee.

      Sisälle ei voi tulla ,kyseessä sama kuin ladattu ase olisi valmiina toimintaan.

      Ei tule susikaan pihaan ja karhu välttää piha alueen,koira varoittaa noista kaikista,ei voi edes tuttu tulla pihaan varoittamatta,tällöinkin on koira oltava kiini koska muuten tuttukin saa osuman.

    • fhimsf

      Ovat iskeneet juoppo-huumenulkit monta monituista kertaa -kateissa välillä milloin mitakin
      työkaluja, vaatteita, myös auto tihujen kohteena - jollakin ilm avain - kustu auton penkeille ja viimeisin jutska kun keväällä ostin uudet renkaat -ne vaihdettu ruostuneisiin - uudet renkaani oli
      keskiöistään mustiksi maalatut. Kylän väki inhoaa ja vihaa vanhoja naisia ja avoimesti ilmaisevat halveksuntaansa vajaakuntoisia kohtaan. Joskus tuntuu siltä että vain pelkkä kirous on kylän yllä
      ja kaikki tehty työ on ihan turhaa vaivannäköä - ainut asia mitä ihmiset arvostaa ilmeisesti
      - on pelkkä juoppojen akkojen käkätys.

    • näin-teen

      Kotiintunkeutuva varas saa hengenlähdön jos tulee meille. Asun niin syrjässä ettei naapuritkaan kuulee jos ammun sisälle yrittävän ja tuttuja minkkirehutehtaalla eli sinne menee raato. Suosittelen kun suomen yhteiskunta niin rajoittunut. Asuin Jenkeissä 22 vuotta ja tuli ammuttua pari ryöstäjää eikä edes sakkoja tullut vaan kehut naaputrilta ja poliisilta.

      • Kodin-Suoja-Laki

        Nuo toimen piteet on tehokkaita ja taloudellisiakin, joten ilman muuta jatkoon...


    • 16v.tyttö

      Olin 16 ja Olin yksin kun äiti ei jaksanut tulla mökille mutta sitten sinne tuli 2 varasta soitin. poliisille mutta odotus ajalla ne tuli sisälle ja luuli ettei meidän mökissä ollut ketään. mutta sitten ne näki mut koitin sanoo niille että lähtee pois mutta ne sitovat mut ja otti kaiken vähänkin arvokkaan. Kun ne oli penkonu Mun äidin huoneen ne löysi vibraattorin. Sit ne teippas sen vibran mun jalkaan ja teippas mun suun. Siinä sitten oottelin poliisien tuloo. Sitten kun ne tuli oli vähän noloo ähkiä siinä vibraattori pillussa

    • jussukko

      90 luvulla,parikymppisinä okt mun kaverin kanssa ,kun tuli yöllä joku onneton yrittäjä,ehti oven lasi ikkunan hajoittaa, oltiin kuitenkin hereillä ja lähdettiin kyselemään asiasta. pääsi mikki hiiri helpolla,kun sovittiin että soitetaan poliisit. jostain syystä,ei tilanne peloittanut, kaveri sm mitali painija, ja itsellä reilun 700kg yht voimanostossa

    • Anonyymi

      Kyllä, mutta voi tulla ihan työpaikallakin. Hoouh, väsyttää....

    • Anonyymi

      Olemme ryöstänyt koteja yli kaksikymmentä vuotta, silloin kun ollut vapaana ja kaikki on pelännyt ja tärissyt.

      enkä neuvoisikaan vastarintaan, osataan potkia ja penkistä nousee 120 kiloo ja tietysti yhdellä kädellä muutama leuka.

    • Anonyymi

      Tervetuloa sitten. Helppohan sitä puolustuskyvyttömiä on hakata. Mitäs sitten teet kun katseletkin sisääntullessasi 12 kaliiperista bisnespuolelta?

    • Anonyymi

      Suomen ainoa varas on se Perkkaan KYHMYNENÄINEN NÄPELÖ!

      • Anonyymi

        Lentääkö kyhmynenäinen luudalla?


    • Anonyymi

      Vetäisin turpaan niin että tuntuu

    • Anonyymi

      Eikös niiden vaatteet kannata myydä kirpputoreille ja muuten jauhaa lemmikkien ruuaksi ?

    • Anonyymi

      Tää on ihan selkeä asia jos mun kotiin tulee joku se saa niin kovan turpa saunan että poika joutuu teholle

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe