Villas Holiday Club ei kannata

wikileaks

Holiday Club Villas ei ole ostajalle järkipäätös.
1) Holiday Club Villas tuotteessa vastaat kiinteistöyhtiön velvoitteista ja vastuista. Villas osakkeessa on yhtiölaina, josta maksat kuukausittain rahoitusvastiketta.

Villas huoneisto vastike pienessä vaihtoehdossa on 60 eur/kk ja rahoitusvastike on 250 eur/kk per 10-vuotta. Tyypillisessä Villan omistuksessa on 8 osakasta (oikeus 6-7 vkoa vuodessa). Tällöin rahoitusvastike on kuukaudessa 2000 euroa ja vuodessa 24 000 ja 10-vuodessa 240 000. Tämä on siis pelkkä ostosta saatua velkavastuu.

HCR hinta per osakas on 30 000 x 8 osakasta= 240 000. Muista lisänä yhtiövelka 240 000 Todellisuudessa HCR:n nettohinta on 160 000 koska he ovat hinnoitellee sisään "talvirenkaat ja lisävarusteita", eli 00 hyvitettyä viikko-osaketta.

Hankinta HCR rahoitus OP-lainalla vastuu yhtiölainasta, eli varovaisesti sanoen ostajalle yhteensä 500-600 euroa kk kun op rahoitus ja yhtiövelka

3)Financial; HCR odottaa vuokratuottoa netto ilman pääomaveora 30% per osakas esim netto 90 eur kk osakas , eli vuodessa 1080 eur miinus pääomavero=770 eur.

2) HCR mainostaa Villas tuotetta sijoituksena. Saat vuokratuottoa tasaisesti ympäri vuoden. Holiday Clubilla on intressi vuokrata Villashuoneistoja, jotta voi näyttää uusille potentiaalisille asiakkaille "faktaa"tuotoista. HCR:llä yksinoikeus villas vuokraukseen. Mitä tämä tarkoittaa? Kyseessä on eräänlainen monopoli. Holiday Club päättää vuokratason ja sen mitä heidän lomainstumenteistä vuokrataan ja mitä ei. Instrumentteja vuokravarastossa on omat hotellihuoneet, myynnissä olevat tyhjät viikko-osakkeet, omistajien vuokralle jätettyjä viikko-osakkeita ja Villas huoneisto. Holiday Club priorisoi villas osakkeet muiden edelle, jotta he voivat näyttää korkeata käyttöastetta ostajaehdokkaille. Samalla he voivat näyttää vanhoille viikko-osakkaille ettei heidän tuotettaan kukaan halua vuokrata, joten se olisi syytä vaihtaa villakseen

3)Mitä merkittäviä asioita ostajat eivät osaa todennäköisesti ajatella? Kun viikko-osakkeista on äärimmäisen haastavaa lähes mahdotonta päästä eroon, niin kuinka 6-viikon Villas paketin realisointi voisi olla sen helpompaa? Holiday Clubilla ja vain Holiday Clubilla on asiakkaita, ammattitaitoa ja resursseja myydä tämänkaltaisia tuotteita. Holiday Club ei tule jälkimarkkinoimaan villas tuotetta omistajilleen sen paremmin kuin viikko-osakkaitaan jotka ovat taannoin myyneet. Villas ei mene kaupaksi suomen lomaviikko, omaloma.net tai tori.fi:ssä. Pistäessäsi nimen villas paperiin olet sen kanssa naimisissa lopunelämää ja sen jälkeen myös perillisesi. Alaa tuntevana ja siinä syvällä sisällä olleena voisin heittää ilmaan villin arvauksen mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan Villas omistajille. Kuten omistusasujalla pankki on se herra jonka talutusnuorassa olet kunnes on velaton asunto. Villas on pahempi, koska maksat tuplavelan, omanlainan ja yhtiölainan ja ole velaton, sinulla ei ole mitään taetta sijoituksesi arvosta.

4) Holiday Clubin aloitti markkinoimaan pistejärjestelmää yli 10-vuotta sitten. Markkinointikikkana pisteillä sumutettiin 90-luvulla viikko-osakkeen hankkineet, ns Suomen Lomapörssin asiakkaat, Honka Holidayn asiakkaat ja Loma Dynastia asiakkaat parempiin ja edullisempiin pistelomiin. Pistejärjestelmä on viikko-osakesysteemi PISTE. Nykyään Holiday Club unohtaa sanoa että Villas tuote on viikko-osake systeemi PISTE. Nykyään pistesysteemin käyttäjät ovat joukolla todenneet ettei se ollutkaan "niin" edullista ja toimivaa mitä sanottiin. Nyt tämä piste-viikkojen omistajataho, joka haluaa eroon viikostaan on mainio kohderyhmä Villas markkinoinnissa. Kukaan ei halua ostaa heidän viikkojaan , joten moni sortuu automaattiseti Villas tuotteeseen sen sorkeroituihin tuottolukuihin uskoen, hyvittäähän Holiday Club Villas tuotteessaan viikko-osakkeita. Miksi ei vihtais kelvottomia viikkoja villas viikkoihin? Voiko Villas olla rahaa lypsävä lehmä?

5) Monopoli Holiday Club päättää 100% Villas osakkeissa, kenelle se vuokraa mitä ja millä hintaa, HCR on ainutlaatuinen mahdollisuus rahastaa Villas omistajia tulevaisuudessa. asettaessaan heidät 6-8 viikon omistus paketteihin. Kohtalosi on sinetöity, vaihdat villas osakkeita isompaan ja pienempään asutoon ja eri kohteisiin. Tärä on varma rahastustapa Holiday Clubille ja maksaja olet sinä tai perikuntasi.

7) Sisäpiiriläisenä viikko-osakealalla ja asioista tietävänä, jos olet hankkimassa viikko-osaketta, älä osta villas tuotetta, vältä pistesysteemiä, suosi ajallisesti itselle sopivaa viikko-osaketta, jonka liität RCI systeemiin välitäjällä tai itse.

32

9914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perun

      Tietääkö kukaan mikä on kuluttajansuoja villastuotteissa, voiko sen perua 14 vrk kuluessa ilman kuluja?

    • jnuo

      kuluttajansuojalaki koskee kaikkia aikaosuuksia

    • Nextno

      Tarkennusta aloittajan keskusteluun. Esim Katinkullassa Villas SPA 2 osakkeen hankintahintta 51 m2 reilu 50 000 yhtiölaina 20 000= plus 70 000. Omistuksessa joka 6-viikko, joten 8-vkoa vuodessa käyttöoikeutta. Kuluja joka kuukausi vastike 68 euroa ja rahoitusvastike joka 1/4 vuosi 360 euroa, eli per kuukausi 120. Kulut per kuukausi 190 euroa. Yhtlainan korko on kohtuullinen 1,9%. Kuudella omistajalla loma-asunnon hinnaksi tulee 420 000. Jokainen voi miettiä omalla kohdallaan onko se ylihinnoiteltu, vai ei. 8300 euroa per neliä m2. Mikä on neliöhinta etu-töölössä vaikka Museokadulla nykyään?
      Suurin loukku, ei kahden asunnon loukku, vaan 6 viikon loukku tässä Villas Holiday Club omistuksessa on se että osakekirjasi on 1/6 osa omistus. Omistat kaikki tai et mitään. Kun haluat luopua osakkeesta kuka sen ostaa? Kuluttaja ei tunne Villas tuotetta ja Holiday Club myy vain omaa varastoaan. Jos ei omaa käyttöä, niin kulut vain juoksee ja todennäköisesti seuraava sukupolvi ei välitä tällaisesta omistuksesta. Jätänkö perinnöksi arvottoman ja kuukausimenoiltaan sadan euron riipan perijöilleni? Haluanko jätää tällaisen heille, muiston minusta?

      Minulle käyttäjälle toki Holiday Club tarjoaa etuja, esim; 35 eur vuorokausi muissa Villas kohteissaa, max 3 vuorokautta. Hyvä etu. Käyttöaste Katinkullan SPA villas tuotteessa on myyjätahon kertoman mukaan 30-60 % , joka on alhainen ajatellen omistajaa jonka intressi villas omistus on Vuokratuotto. Tilastot ei kerro käyttöasteessa mikä on osuus Villas omistajien 35 euroa vuorokausi yöpymisillä. Kuulopuheena muilta omistajilta, villas tuote ei ole hyvä sijoitus vuokratuotoiltawn, hyvä jos omillesi pääset. Mitä,tapahtuu omistajille, kun Holiday Club lopettaa Villas huoneistijen vuokrauksen? Sinulla on 8 viikko-osaketta omistuksessasi yhdellä osakekirjalla. Maksanhan vuodessa vastiketta 840 euroa, tulevaisuudessa varmaankin paljon enemmän koska vastike on alihinnoiteltu myyntivaiheessa. Osakkeet on kovassa vuokrakäytössä ja omistajana saneerakset ovat vastuullani. Lankeaako minulle, tai perillisilleni 15-vuoden päästä 10000 euron saneerauskulut.
      HOLIDAY CLUB VILLAS EI OLE SIJOITUSKOHDE. KASVATAT SILLÄ VIIKKO-OSAKE LOMAOSAKE OMISTUKSESI KAHDESTA KAHDEKSAAN. Houkutus on omistajalla joka omistaa Katin Kulta esimerkiksi 3 - viikkoa, antaa vaihdossa viikot ja luopua yli 1000 euron vastikkeista kiinteistöyhtiössä ja kylpylässä ja harrasteissa, jotta saa lupauksen Villas omistuksesta. Ei kylpylä vastikkeit! Vain 5 euroa per käynti Villas omistajana. Moni LAUKEAA ANSAAN, KUN JUUSTOPALA ON NIIN HOUKUTTELEVA.
      Villi arvaukseni on, että Holiday Club ottaa yhteyttä. Inuin tulevina vuosina jakertoo syitä miksi omistukseni vuokratuotot ovat pienemmät kuin maksamani vastike kulut. He kertovat minulle että loma-asuntoni on väärän kokoinen ja väärässä lomakohteessa. Investoimalla lisää 20000 euroa asia on ratkaistu. Kuulostaako tutulta?

    • Katinkullan-osakas

      Riskitöntä sijoitustuotetta ei ole olemassakaan. Kaikki sijoitukset sisältävät enemmän tai vähemmän riskejä. Villas asiaa voi tarkastella myös sijoitetun pääoman tuoton näkökulmasta.

      'Nextno' arvioi omassa esimerkissään loma-asunnon loppuhinnaksi 420.000€. Jos maltilliseksi sijoitetun pääoman takaisinmaksuajaksi määritellään esim. 10 vuotta niin Villas osakkeen tulisi tuottaa voittoa seuraavasti:

      420.000€ / (10 v. x 365 pv.) = 115€ voittoa per päivä.

      Eli ollakseen hyvä sijoitustuote Villaksen tulisi tuottaa omistajilleen voittoa jokaikinen päivä 115€ nettona, 365 päivää vuodessa, kymmenen vuoden ajan (siis kaikkien vero yms. vähennysten jälkeen!).

      Siinä lienette oikeassa, että Holiday Clubin asenne tuntuisi olevan tyly vanhojen osakkeiden jälleenmyyntiä kohtaan. Tällä hetkellä myös Katinkullan tärkein prioriteetti lienee liiketoiminnallisen rahoituspohjan varmistamisessa (maksimoiminen?) uusien osakkuuksien myymisen kautta.

      Vanhojen Katinkullan kiinteistö- ja harrasteosakkeiden jälleenmyynti ei kiinnostane Holiday Clubia siitä yksinkertaisesta syystä ettei sillä laajenneta jo olemassaolevaa liiketoiminnallista rahoituspohjaa ja koska katteet vanhojen osakkeiden jälleenmyynnissä jäisivät vaatimattomiksi uusien osakkeiden pitkäaikaiseen tuottoon verrattuna.

      Kannattaa katsoa YLE:n 19.9.2016 julkaisema dokumentti johon haastateltiin mm. Holiday Club Resortsin liiketoimintajohtaja Tapio Anttilaa. Siinä näitä em. asioita on sivuttu hieman toisin sanoin.

      Olen itse pitkäaikainen osakas ja pidän Katinkullan ympäristöstä ja sen monista harrastepalveluista. Aika hyvin loma-asunnoista on vuosien varrella huolta pidetty ja onnistuttu pitämään alueet siisteinä sekä viihtyisinä. En ajattele omaa panostustani Katinkultaan niinkään rahallisena sijoituksena vaan sijoituksena siihen, että lapseni saa sieltä erilaisia virikkeitä ja mukavia lapsuuden muistoja. Luulen etten myöskään ole näiden ajatusteni kanssa aivan yksin, ainakin jos asiaa mitataan Katinkullassa lomailevien lapsiperheiden määrällä.

    • Ininää

      Holiday Club Villas Tropiikki 2 ei mielestäni vastaa mielikuvaa lomailusta Kuusamossa, rauhasta ja hiljaisuudesta. Tämä Villas-ja viikko-osake kohde sijoittuu nimittäin 5-tien varteen ja välittömään läheisyyteen alavalle maalle. 5-tieltä kantautuva jatkuva meteli kyllä tuo enemmän vaikutelman ruuhkasuomesta, kuin puhtaasta ja hiljaisesta pohjolasta. Onko ahneus jälleen kerran voittanut Holiday Clubissa? Rantatropiikki 1 Rantatropiikki 2 ja Villas Tropiikki 2 muistutaa ulkoisesti, vaikka sisältä kauniita ovatkin, parakkikylää tai siirtolapuutarhakylää. 5-tien melu kantautuu myös Holiday Club Villas Tropiikki A,B,C-taloille (viikko-osake taloon B), kuten myös Villas Petäjälammenranta 1 luhtitaloon. 5-tien meteli ei kuulu enään Lomaparatiisin asuntoihin ja ei luonnollisestikaan Tropiikkiin joka on harjun päällä. Itse kiertäisin kaukaa ja sanoisin kiitos EI Holiday Club Villas Tropiikki 2 tarjoukselle. Voin vain kuvitella miten hyttyset kesällä pörrää tässä HC Villas 2 paikassa, kun on niin puskassa, järven rannalla jossa tuuli ei pääse puhaltamaan. 5-tähden lomailua?

    • Ihmettyttää

      Vanhat omistajat sortuu näihin villas tuotteisiin, koska he saavat villas ovh hinnasta pois "hyvän" hyvityksen omista vanhoista viikoistaan. Tosiasiassa heille hyvitetään puhdas nolla, koska villas on ylihinnoiteltu juuri tämän takia. Saadaan kerralla 20-30 000 väliraha kauppoja. Omistaja saa sitten itselleen kasan rupuviikkoja ja ehkä yhden hyvän viikon ja tietysti taas suuria lupaukia uuden paketin suurista vuokratuotoista ja sen jälleenmyyntiarvokin on varmaankin hyvä. Monet lomakohteet on täynnä naitä 1/6 osa loma-asuntoja ja niitä myydään vapaillamarkkinoilla muutamilla kymppitonneilla. Miksi joku maksais näistä holidayclub versioista 60-70 000?

      • Osake

        No ovh. On 1/6 osalla n.65000€. Vajaat 400k€ 50 neliön mökillä jossa on joku 50*125-150 runko. Halvemmalla tekee 150 neliön omakotitalon avaimet käteen periaatteella. Jää tontiinkin rahaa.


    • Osake

      Minulle jopa villas esitteliä sanoi että ei tuota tarpeeksi edes pääoman maksuun vaikka veroja ei huomioida.

    • kurssisyöksyy

      Tämä Villas Holiday Club tuote kamppailee kyllä Gold kortin kanssa, kumpi on suurempi kusetus HCR omistajalle versus suurempi tuotto HCR yhtiölle. Linkkinä yli vuoden myynnissä ollut villas osuus. Oli varmaankin hyvä sijoitus. Tarjoat max puolet niin saat tämän paketin. Ilkeämpi tarjoasi vähemmän.
      http://www.suomenlomaviikot.fi/muut.html

    • villass

      Velaton hinta yli 60 000 euroa 1/6 osakkeelle holiday club villas. Vaikuttaa kyllä jo aika härskiltä hinnoittelulta. Tällä villa ovh hinnalla hcr voi hyvittää "hyvän hinnan" esim katinkullan tai muista hcr viikosta. Annat 4 viikkoa hcr kohteita vaihdossa ja maksat vielä väliä 30 000 euroa. Hyvä kauppa...ja taas hcr kusettaa sinulta ilmatteeki viikot ja maksat vielä ylihintaa tästä 1/6 villa osakkeesta.

    • veraajasäästä
    • Mikscha

      Hyvä vaihtoehto Holiday Club Villas jäsenyydelle. PKY Travel. Parempi palvelu, paremmat edut rahaa säästäen.

      • KarateMauri

        Makuasia.

        Haluatko ruton vai koleran?


    • Juustoo

      Pky voitta s 100/0 villas 1/6 osa paketit. Miksi maksaa 70 000 eur villaksesta kun saman saa pky 5000 eur.

    • Anonyymi

      Villas-osakkeiden jälleenmyynti Holidayn kautta ei toimi lainkaan, mutta se ei toimi myöskään muulla tavoin. Jälkimarkkinoita ei ole ja Holidayn asettamat ehdot Villas-kohteille tekevät niistä jälleenmyyntikelvottomia ohi Holidayn, joka puolestaan ei halua välittää jo myytyjä osakkeita, vaan tietysti myydä vain uusia kohteita. Kuluttajaviranomaisten pitäisi paljon tehokkaammin puuttua Holidayn Villas-sopimuksiin liittämiin täysin kohtuuttomiin ehtoihin. Villas-kohteet ovat puhtaita ryöstökohteita, joista on käytännössä mahdotonta päästä edes eroon.

      • Anonyymi

        Kerrotko miksi tuo jälleenmyyti ei toimi muulla tavoin kuin Holiday Clubin kautta?
        Kyseessähän "normaali" kiinteistöosakeyhtiön osakekauppa jossa saa hallintaansa kyseisessä kiinteistö-osakeyhtiössä olevan lomahuonieston joku 6-viikko. Tästä sitten maksaa kiinteistöosakeyhtiölle kuukausittaista hoitovastiketta sekä mahdollista rahoitusvastiketta mikäli tätä on huoniestolle jyvitettynä.

        Mikäli kohteessa RCI-pisteet niin ne eivät seuraa kaupassa mukana.

        Ostosta maksetaan 2%:n varainsiirtovero velattoman hinnan mukaan.

        Omistusoikeuden vaihdon rekisteröinti maksaa 29/49€


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerrotko miksi tuo jälleenmyyti ei toimi muulla tavoin kuin Holiday Clubin kautta?
        Kyseessähän "normaali" kiinteistöosakeyhtiön osakekauppa jossa saa hallintaansa kyseisessä kiinteistö-osakeyhtiössä olevan lomahuonieston joku 6-viikko. Tästä sitten maksaa kiinteistöosakeyhtiölle kuukausittaista hoitovastiketta sekä mahdollista rahoitusvastiketta mikäli tätä on huoniestolle jyvitettynä.

        Mikäli kohteessa RCI-pisteet niin ne eivät seuraa kaupassa mukana.

        Ostosta maksetaan 2%:n varainsiirtovero velattoman hinnan mukaan.

        Omistusoikeuden vaihdon rekisteröinti maksaa 29/49€

        Ilmeisesti edellinen kirjoittaja tarkoitti että mikäli ostaa Villas osakkeen muulta taholta kuin Holiday Clubilta, niin tälläinen Villas omistaja ei saa näitä muita etuja, esim. oikeutta vuokrata muita Villas huoneistoja edulliseen hintaan yms.
        Itse Villas huoneiston omaan käyttöön sekä jällenvuokraukseen HC:n kautta tällä mistä osakkeensa on ostanut, ei pitäisi olla vaikutusta, vain näihin liitännäis etuihin.


      • Allekirjoittanut on ostanut kyseisentyyppisen 1/6 Villas osakkeen (kohteesta jossa muutenkin käynyt useaan otteeseen) jälkimarkkinoilta hinnalla joka on jotain aivan muuta kuin Holiday Clubilta suoraan ostettuna. Vuodesta (viikoista) riippuen omaan (tai tuttavien) käyttöön tulee 2-4 viikkoa vuodessa, ja jälleenvuokraukseen menee sitten loput.
        Yksi hyvä puoli on tuo oikeus vuokrata muita Villas kohteita "äkkilähtöinä" (alle 7vrk. vuokrauksen alkuun) hintaan 44€/vrk.
        Juuri nyt kirjoitan tätä viestiä Katinkullan 60m2 Golf Villaksessa johon pysähdyn kolmeksi yöksi, nyt kun olen palaamassa viiden viikon Lapin työkeikalta kotiin, niin mukava aloittaa "kotiutuminen" pienellä kolmen yön minilomalla 132€ majoituskustannuksin.

        Villas osake tuskin on loistava sijoitustuote, mutta omaan lomakäyttöön aktiiviselle henkilölle (etenkin jos pystyy tekemään matkapäätöksiä nopealla aikataululla), voi olla kyseessä hyväkin tuote, etenkin jos sen on ostanut muualta (huomattavasti halvemmalla) kuin Holiday Clubilta.


      • santtu_1975X kirjoitti:

        Allekirjoittanut on ostanut kyseisentyyppisen 1/6 Villas osakkeen (kohteesta jossa muutenkin käynyt useaan otteeseen) jälkimarkkinoilta hinnalla joka on jotain aivan muuta kuin Holiday Clubilta suoraan ostettuna. Vuodesta (viikoista) riippuen omaan (tai tuttavien) käyttöön tulee 2-4 viikkoa vuodessa, ja jälleenvuokraukseen menee sitten loput.
        Yksi hyvä puoli on tuo oikeus vuokrata muita Villas kohteita "äkkilähtöinä" (alle 7vrk. vuokrauksen alkuun) hintaan 44€/vrk.
        Juuri nyt kirjoitan tätä viestiä Katinkullan 60m2 Golf Villaksessa johon pysähdyn kolmeksi yöksi, nyt kun olen palaamassa viiden viikon Lapin työkeikalta kotiin, niin mukava aloittaa "kotiutuminen" pienellä kolmen yön minilomalla 132€ majoituskustannuksin.

        Villas osake tuskin on loistava sijoitustuote, mutta omaan lomakäyttöön aktiiviselle henkilölle (etenkin jos pystyy tekemään matkapäätöksiä nopealla aikataululla), voi olla kyseessä hyväkin tuote, etenkin jos sen on ostanut muualta (huomattavasti halvemmalla) kuin Holiday Clubilta.

        Viimeisin kolmen yön "Villas Äkkilähtö" reissu taas takana hintaan 132€/3yötä, tällä kertaa Saariselällä ja seuraavakin jo suunnitteilla muutaman viikon sisällä.
        Tuo Villas omistajan äkkilähtöhinta on kyllä sellainen boonus että jos vain aikatauluihin sopii, niin ainakaan majoituksen hinnasta ei homma jää kiinni...

        Etenkin kun omasta Villas osakkuudesta maksanut 1xxxx€:n verran, niin aktiiviselle reissaajalle tuon äkkilähtöhinnan käyttäminen tuo ihan hyvääkin säästöä tuota omistusta ajatellen.


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        Viimeisin kolmen yön "Villas Äkkilähtö" reissu taas takana hintaan 132€/3yötä, tällä kertaa Saariselällä ja seuraavakin jo suunnitteilla muutaman viikon sisällä.
        Tuo Villas omistajan äkkilähtöhinta on kyllä sellainen boonus että jos vain aikatauluihin sopii, niin ainakaan majoituksen hinnasta ei homma jää kiinni...

        Etenkin kun omasta Villas osakkuudesta maksanut 1xxxx€:n verran, niin aktiiviselle reissaajalle tuon äkkilähtöhinnan käyttäminen tuo ihan hyvääkin säästöä tuota omistusta ajatellen.

        Täyttä kusetusta holiday club, rahat menee ja huijaa vanhuksia


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä kusetusta holiday club, rahat menee ja huijaa vanhuksia

        Niin, kusetustahan se on jos on "myyty" jotain muuta kuin tuote todellisuudessa on.
        En minäkään ostaisi Villas osaketta siihin hintaan mihin Holiday Club niitä myy, se laskutoimitus on haastava saada kannattavaksi, mutta jälkimarkkinoilta todella huomattavan paljon halvemmalla kun hankkii, niin hommassa alkaa olemaan aktiiviselle käyttäjälle jo jotain järkeäkin.
        Ainakin itse näin koen asian olevan.


      • santtu_1975X kirjoitti:

        Viimeisin kolmen yön "Villas Äkkilähtö" reissu taas takana hintaan 132€/3yötä, tällä kertaa Saariselällä ja seuraavakin jo suunnitteilla muutaman viikon sisällä.
        Tuo Villas omistajan äkkilähtöhinta on kyllä sellainen boonus että jos vain aikatauluihin sopii, niin ainakaan majoituksen hinnasta ei homma jää kiinni...

        Etenkin kun omasta Villas osakkuudesta maksanut 1xxxx€:n verran, niin aktiiviselle reissaajalle tuon äkkilähtöhinnan käyttäminen tuo ihan hyvääkin säästöä tuota omistusta ajatellen.

        Maanantaina on seuraava ”Villas äkkilähtö” (Sallassa) taas edessä (sitten sen jälkeen vedetäänkin noin 8-viikkoa töitä aika yhteen putkeen).
        Noin 500€/3yötä oleva huoneisto hintaan taasen hintaan.
        Kyseessä kolmas Villas yöpyminen puoleentoista kuukauteen.
        Itseni tietäen noita tulee aika paljon varmastikkin olemaan…

        Tämän Sallan keikan jälkeen HolidayClub:n ”listahinnan” ja Villas omistajan äkkilähtöhintojen erotus on ollut noin 1400€


      • santtu_1975X kirjoitti:

        Maanantaina on seuraava ”Villas äkkilähtö” (Sallassa) taas edessä (sitten sen jälkeen vedetäänkin noin 8-viikkoa töitä aika yhteen putkeen).
        Noin 500€/3yötä oleva huoneisto hintaan taasen hintaan.
        Kyseessä kolmas Villas yöpyminen puoleentoista kuukauteen.
        Itseni tietäen noita tulee aika paljon varmastikkin olemaan…

        Tämän Sallan keikan jälkeen HolidayClub:n ”listahinnan” ja Villas omistajan äkkilähtöhintojen erotus on ollut noin 1400€

        Ma-To (3vrk) ensiviikolla taas Saariselällä Villas huoneistossa, Hiihtolomat päällä ja hinnat sen mukaiset mutta löytyi vielä vapaa Villaskohde (2mh, 60m2) ja hinta taas sen 44€/yö=132€ kun normaali varauksena hinta olisi ollut 729€/3vrk (eli 243€/vrk).

        Eli taas melkein 600€ halvempi tuolla Villas omistajan nopealla varauksella.


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        Ma-To (3vrk) ensiviikolla taas Saariselällä Villas huoneistossa, Hiihtolomat päällä ja hinnat sen mukaiset mutta löytyi vielä vapaa Villaskohde (2mh, 60m2) ja hinta taas sen 44€/yö=132€ kun normaali varauksena hinta olisi ollut 729€/3vrk (eli 243€/vrk).

        Eli taas melkein 600€ halvempi tuolla Villas omistajan nopealla varauksella.

        Ihan hyvä kehua Santtu villas omistusta ja myydä villas omistusta torissa, ei ihme että kehut.. Pelkkää huijausta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyvä kehua Santtu villas omistusta ja myydä villas omistusta torissa, ei ihme että kehut.. Pelkkää huijausta.

        Miksi olisin myymässä jotain sellaista jolle minulla on suhteellisen paljon käyttöä..?

        Villas osakkeen osto Holiday Clubin hinnoilla ei minunkaan mielestä välttämättä ole kovin järkevää, mutta jos tuolle oikeasti on käyttöä niin "vapailta markkinoilta" (esim. huutokaupat.con) ostaminen voi hyvinkin olla järkevää, aivan kuten itse olen kokenyt että ollut itselleni mielenen hankinta. Etenkin kun nuo 7vrk. ennen Villas varauksen alkua olevat 44€/yö pikavaraukset sopivat omiin elämänkuvioihin todella hyvin.


      • santtu_1975X kirjoitti:

        Miksi olisin myymässä jotain sellaista jolle minulla on suhteellisen paljon käyttöä..?

        Villas osakkeen osto Holiday Clubin hinnoilla ei minunkaan mielestä välttämättä ole kovin järkevää, mutta jos tuolle oikeasti on käyttöä niin "vapailta markkinoilta" (esim. huutokaupat.con) ostaminen voi hyvinkin olla järkevää, aivan kuten itse olen kokenyt että ollut itselleni mielenen hankinta. Etenkin kun nuo 7vrk. ennen Villas varauksen alkua olevat 44€/yö pikavaraukset sopivat omiin elämänkuvioihin todella hyvin.

        Nyt para-aikaa taas Lapin 3kk. pituisen työkeikan vapapäivillä 3vrk. Villas varauksella Saariselällä (ja taas hintaan 132€/3vrk) joka on jo viides Villas"äkkilähtö" alle 5kk, aikana (3*Saariselkä, 1*Salla ja 1*Katinkulta, kaikki olleet tuon 44€/yö).
        Työt loppuu parin viikon päästä ja siitä kun pääsen Etelä-Suomeen niin parin kotona-olopäivän jälkeen onkin sitten oman lomaviikon käyttö Saimaalla.

        Itselleni ja omaan elämäntilanteeseeni kyseinen lomailumuoto sopii hyvin mainiosti.


    • Anonyymi

      Rosvousta koko homma.

    • Anonyymi

      Holiday club on täyttä huijausta, rakentaa lisää ja vanhat asiakkaat jätetään heitteille, pahin on kyvytön toimitusjohtaja. Huijaus firma.

    • Anonyymi

      Huijari firma

    • Anonyymi

      Tää kehuja myy omistustaan torissa. Täyttä sontaa.

      • Laitatko linkin siihen Tori ilmoitukseen minkä luulet olen minun?


      • Noh, joko kerrot mikä Tori:ssa oleva myynti-ilmoitus on minun? (ja kun sen kerrot niin sitten todennäköisesti pystyn helposti osakekirjan kuvalla todistamaan ettei se ole minun...).

        Eli en ole myymässä kun tuo sopii omaan käyttötarkoitukseeni erittäin hyvin, niin kerrotko miksi myisin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe