Asuntojen vaihto Emmerissä

muuttajatjtjtjtjjt

Emmerin ihmiset ovat joustavia muuttajia.

Esimerkiksi Bartonin perhe asuu nyt Andyn asunnossa, johon ensin muutti alivuokralaiseksi pelkkä Ross (jos oikein muistan). Jopa Emma Barton, aikuinen nainen ja sairaanhoitaja, on asettunut poikamiesboksiin.

Ja sitten se tyttöjen talo: en muista kenen se alunperin edes oli, mutta nyt siinä asuvat Vanessa, Carla ja Leyla. Jokaisen muuttoa ovat alkuperäiset asukkaat kai ensin protestoineet, mutta sitten kohta ollaan yhtä perhettä.

Ja pubin yläkerta. Se on Dianen, joka asuu kimpassa toisen omistajan Chasin ja tämän pojan kanssa, ja välillä siellä bunkkaa Robertkin. Ja kai Andykin? Myös Bernice asui siellä ennen kuin muutti...

...Nicolen ja Jimmyn luokse, jonne muutti myös hänen tyttärensä. Nicole itse sitten lähtikin reissuun, jolla välin Jimmy on vaihtanut asunnon toiseen.

Opettaja Joanie asettui Dinglen murjuun suvereenisti Kylen kanssa sen jälkeen, kun oma kotinsa oli tuhoutunut.

Vanhoista jutuista: Jai vuokrasi tai osti Rachelille asunnon, johon muuttivat sitten myös Ali ja Ruby, ja hokkuspokkus, kohta Rachel asuikin Dinglelässä ja Ali piti Rachelin asuntoa omanaan.

27

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merkkihlö

      Onko Joanie opettaja? Mulla on tuommoinen mennyt ohi.

      Ovat melkoisia kimppa-asujia. Olihan jossain vaiheessa Rachel ja lapsi siellä Kerryn ja Dannynkin nurkissa, sitten myös Ali ja Rubie vierailivat myös siellä.
      Silleen sopusaa porukkaa, kun asustelevat noissa kommuuneissaan. :D

    • valitseesesseses

      Muistelen, että Joanie oli opettaja, mutta en ole satavarma. Hän kuitenkin esimerkiksi ohjasi Belleä opintojen pariin aika asiantuntevasti.

      Se minulta meni ohi, miksi hän joutui muuttamaan Kylen kanssa slummiin, jossa oli liian turvatonta ja päätyi Dinglelle, ja että miksi lopetti työt, vai eikö enää tehnytkään niitä Kyleä hoitaessaan.

    • kijuhgvf

      Pakkohan tuossa kylässä on kimpassa majaillakin, kun ei taida pahemmin tyhjiä kämppiä löytyä lähimaastosta jokaiselle sarjan kasvolle.

      • elotipelitoltlitoti

        Joo, mutta niin sulavasti asunnot liukuvat omistajalta toiselle Emmerissä, että minulla kyllä pelottaisi kutsua siellä yövieraita :D


      • EntinenpyöräilijäH
        elotipelitoltlitoti kirjoitti:

        Joo, mutta niin sulavasti asunnot liukuvat omistajalta toiselle Emmerissä, että minulla kyllä pelottaisi kutsua siellä yövieraita :D

        Ei aina omistajilta, myös tai enemmänkin vuokralaisilta ja hyyryläisiltä toiselle.


    • Analyysi

      Jos joku on pysynyt uskollisesti talossaan niin Marlon! Toki hänenkin luonaan on aikanaan punkannut monta muutakin henkilöä samalla kertaa, Laurelin, Dougin ja lasten lisäksi ainakin muistaakseni Donna, Lizzie ja eikö Ashleykin ollut jossain välissä... Mutta Marlon on sentään itse ollut talon isäntä jo pitkään.

      Se talo, jossa Vanessa, Leyla ja Carly nyt kimppa-asuvat, oli alun perin Debbien. Mutta hän myi sen pois, koska se muistutti liikaa Cameronista ja Debbie halusi aloittaa puhtaalta pöydältä sen koko jupakan jälkeen. Toki he tarvitsivat myös isomman talon Jackin syntymän jälkeen. Niinpä Debbie möi sen talon Katielle, joka tarvitsi itselleen asunnon erottuaan Declanista. Mutta siitä en ole varma, kenen omistuksessa se talo nyt Katien kuoltua on. Andyn? Olisiko ollut niin, että talo jäi Andylle, joka sitten antoi näiden naisten jäädä sinne vuokralle?

    • Ahtaastiasuvat

      Barton perhe asuu vuokralla Home Farmin siis White omistamassa asunnossa myös Brook Cottage on HF ossa Asley asuu nyt. Andy omistaa asunnon jossa Vanessa ym ovat vuokralla. Jai Sharma omistaa Tenant housen jossa Rachel asui ja nyt siinä asuu Megan ja Sam,Samson. Victoria omistaa Keepersin joka on kahvilan vieressä.

    • Uuttelias

      Oliko Andy muka vuokralla siinä asunnossa, jossa Bartonit nyt asuvat? Andyn hallinnassa se kuitenkin oli silloin kun Bartonit alkoivat yksi kerrallaan valloittaa sitä. Luulin että Andy omisti sen.

      Mutta toinen kysymys: kun Andy on luopunut asunnosta, jossa Bartonit nyt asuvat, ja Katien asunto on tyttöjen hallussa, niin onko kenelläkään tietoa, missä Andy nyt itse sitten asuu???

    • Merkkihlö

      Andy asuu nyt Victorian luona.

      Epäsopivin kimppakämppä Sam ja Megan. Jotenkin muutenkin huvittaa se heidän ystävyytensä. Toki ainahan hienoilla naisilla on ollut sydäntä Dingleille.

      • RobertPysyyKylässä

        Tämän illan jaksossa toipilas Robert tulee asumaan Victorian ja Adamin asunnossa. Muita siellä ei asu. Keepers Cottagessa on 2mh yläkerrassa.


      • Uuttelias

        No missä himskatissa Andy sitten asuu???


      • Uuttelias

        Andy asuu sittenkin Victorian luona. Ilmeisesti makuuhuoneet mystisesti lisääntyvät, kuten ne ovat tehneet pubin yläkerrassakin.

        Vaikka toisaalta: eikös Victorian talossa asuneet taannoin Betty ja Alan ja Victoria yhdessä: kai siellä sitten kuitenkin on olevinaan kolme mh.


      • Owifugififo

        Andy muuttaa Moiran tilalle asuntovaunuun ja siellä pysyy. Ei asu enää koskaan Victorian asunnossa! Andy on edelleen kostonhimoinen ja pian sen tietää Robertkin.


      • Parijaksoajäänyväliin
        Owifugififo kirjoitti:

        Andy muuttaa Moiran tilalle asuntovaunuun ja siellä pysyy. Ei asu enää koskaan Victorian asunnossa! Andy on edelleen kostonhimoinen ja pian sen tietää Robertkin.

        Koska ja miksi Moirander muutti asuntovaunuun?


    • kldjfldskjf

      Muuttopäivitys:
      Nicola muutti kartanoon.
      Laurel muutti Jimmyn luo.
      Nikhil ja Molly ilmeisesti muuttavat Davidin luo.

    • Merkkihlö

      Nicolan päähänpisto, että Laurel muuttaa Jimmyn luo oli hilpeä. :D Ja toiset vaan nyökyttelee, pikkuriikkisen vastarinnan jälkeen. Priceless.

      Missä Rodney nykyään asuu?

      • Qysyhc

        Aivan tilapäistä em asumista. Rodney asuu Bobin ja Brendan talossa. Asley ja Laurel ovat pian yhdessä taas. Harriet muuttaa Ednan taloon vuokralle,Pearlkin asuu samassa.


      • lskjflkdsfjkls

        Iso osa asumisesta näyttää Emmerissä olevan tilapäistä. Eikä kenelläkään näytä olevan mitään erityistä omaisuuttakaan, vaan enimmillään joku pikku kassi. Kun Laurel muutti Ashleyltä Marlonille hän ei vienyt yhtään huonekalua, mutta kun Ashley joutui kadulle, ei niitä kyllä hänelläkään ollut. Samoin ei esim. Chasilla ollut mitään mukanaan, kun muutti pubiin, Bernice seilaa ilman omaisuutta ja Rodney myös, samoin kuin Andy ja Robert.


      • Täysipalveluko
        lskjflkdsfjkls kirjoitti:

        Iso osa asumisesta näyttää Emmerissä olevan tilapäistä. Eikä kenelläkään näytä olevan mitään erityistä omaisuuttakaan, vaan enimmillään joku pikku kassi. Kun Laurel muutti Ashleyltä Marlonille hän ei vienyt yhtään huonekalua, mutta kun Ashley joutui kadulle, ei niitä kyllä hänelläkään ollut. Samoin ei esim. Chasilla ollut mitään mukanaan, kun muutti pubiin, Bernice seilaa ilman omaisuutta ja Rodney myös, samoin kuin Andy ja Robert.

        Asunnot vuokrataan kalustettuna, ja kaikkine astoineen ja muine tarvikkeineen...


      • Omiakinhkalujaon

        Tammi helmikuussa Asley ja Laurel,Sandy muuttavat lapsineen Debbien Mulberipuu asuintoon vuokralle. Samoja omia huonekaluja heillä siellä. Vuoden vaihtuessa Debbie muuttaa kylästä koska näyttelijällä jää äitiyslomalle.


      • kyselyskyselykysely

        Kenelläkään noista ei tällä hetkellä ole huonekaluja, joten mitä "samoja" ja "omia" huonekaluja tarkoitat?


    • jimmyparka

      Miten tuo Nicolakin voi marssia noin vain sinne kartanoon penskoineen, kysymättä keltää mitään. Muuten tuo Nicolan paluu ärsyttää, kouhkaa koko ajan jostain ja raivostuu joka asiasta. Jimmy raukkaa haukkuu jatkuvasti, eikä ukko osaa tehdä mitään oikein.

      • Uuttelias

        No Jimmy toisaalta ei nykyään tee mitään oikein.


      • Lahopuuta

        Jimmy vaihtoi asuntonsa parempikuntoiseen. Rakeshilla on rahareikä käsissä ja elämä sotkussa Millin takia.


    • JärkeäKehiin

      Ymmärtäkääs nyt hyvät ihmiset, että Emmerdale ei ole mikään tosi-TV. Jos se kertoisi realistisesti tavallisen kylän elämästä, siellä ei tapahtuisi muuta kuin pihan haravointia, kaupassa käyntiä, kahvituokioita, orvokkien istuttamisia, juoruamista kun joku on eronnut jne. Kiinnoistaisiko se teitä, jotka täällä kritisoitte? Ei, vaan Emmerdalen elämää täytyy värittää, että katsojaluvut pysyisivät korkella.

      • Uuttelias

        Draaman voi rakentaa hyvin tai huonosti tai siltä väliltä.


    • kenttäääääännume

      Ja nopeat häädöt... Zak sanoo Joanielle yhtäkkiä illalla, että muuta pois, ja seuraavana päivänä Joanie alkaa pakata pikkupojan kamoja, vaikkei uudesta asunnosta ole vielä tietoakaan.

      Paitsi että isompi ihmetyksen aihe on, miksi aikaisemmin niin ylhäinen ja eristäytynyt opettaja on ylipäätään lodgeroitunut Dingleille.

      Tämmöset epöuskottavat tolkuttomuudet ei ole kivoja päivitäissarjassakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe