Taas julkea ryöstö Helsingissä nuorelta pojalta

Jälleenyksitapaus

varastettin puhelin sekä rahat isokokoinen ryöstäjä oli tetenkin Somali kuinkasmuuten, näitä tapauksia on täällä harvasepäivä kuka vielä väittää että ei tarvita katupartioita .

36

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hulluaho

      Ryöstäjä oli kuulemma persujen aktiivijäsen. Katupartiot estäisivät persuväkivaltaa...

      • HaistaVittuAnarkisti

        No mutta sinä persreikäännussittu anarkistipaska eikö sinulle ole muuta ajatuksenjuoksua kuin huudella täällä haisevaa paskaa vittuturvastasi senkin sontakasaääliö.


    • Suvakkitoimitteliat

      Olipa ihme että Iltalehti uutisoi asiasta,eikä tätäkään saanut lukea MV -lehdestä taitaa olla pulaa lukioista koska monet ovat alkaneeet poikotoimaan Iltalehteä ja Hesaria,taitaa suvakkitoimitteliat olla kohta kilometritehtaalla .

    • matutulos

      Persut ainoa puolue joka pitää suomalaisten puolta, muut ovat suvakkeja ja matutarhaajia

      • Häähää_ol_häähäähää

        Häähää kertos simmossi vianankarjalaissi starinoi, et en ol viäläkä niist toipunu.


      • Hulluaho

        Persuthan näitä tänne ovat imuroineet.


      • Orpo_ei_Noudattanut_lake

        Suomen lakien mukaisesti laittomat illegaalit on palautettava turvalliseen lähtömaahansa Ruotsiin


    • Starinoi

      Poliisi ei tunne tapausta, joten eiköhän se ollut pikku-ukko, jolta puhe-elimen vei viinanpiru.

    • Kiinnijoutavat

      mv-lehdessä on mahdolliseti isokokoisen somalipojankuva joka porukalla ryösti pojan rahat ja puhelimen,toivottavasti poika on ladannut puhelimeen sellaisen sovellutuksen että puhelinta voi jälittää

    • matutulos

      Hulluaho

      18.10.2016 13:37
      Persuthan näitä tänne ovat imuroineet...

      Älä jauha p..kaa, ei persut niitä tänne halua vaan kokkeput ja oppositio

    • Järkyttynyt

      Kolme samanlaista ryöstöä matujengeillä yhden vuorokauden aikana,kyllä nyt alkaa tulla ikävä katupartioita meille kouluteetaan noita nettipoliseja kyttäämään viharikoksia, kentälle oikeita poliiseja on saatava vai halutaanko että ihmiset hankivat aseita turvakseen vai mistä tässä on kysymys. Iltakehdelle kiitos siitä että tekin alatte ymmärtää missä ettei kaikkia totuuksia tarvi lukuea MV-lehdestä

      • Vitun.vittu

        Miten persulla voi olla a ,puheli mikä kiinostaa matua jos kaikkein kalleiman matu saa sossun kustantamana.b miten hultio persulla voi olla niin paljon rahaa että matun kannattaa ryöstää,koska matu saa 5400 € kk sosiaalihuolusta?.Tekijöiden täytyy olla matuiksi naamioituneita persuja.


    • Turhiaolioita

      Puututaan asioihin ajoissa nämä jatkavat varmasti toimintaansa,nämä Somalialaiset eivät sopeutuneet maahamme ja jälkipolvi seuraa perässsä turhia olioita joitten elämisen kustantaa Suomalaiset veronmaksajat.

    • matut_pois_Suomesta

      https://www.poliisi.fi/helsinki/prime101_fi.aspx/1/0/kaksi_nuorta_ryostettiin_maanantaina_oulunkylassa_ja_yla-malmilla_-_poliisi_pyytaa_havaintoja_52779

      Kaksi nuorta ryöstettiin maanantaina Oulunkylässä ja Ylä-Malmilla - poliisi pyytää havaintoja

      18.10.2016
      Helsinki
      Poliisi sai eilen maanantaina illalla kuuden jälkeen hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan nuorten poikien joukko oli ryöstänyt 15-vuotiaan pojan Oulunkylän keskustassa.

      Silminnäkijän mukaan nuori poikaporukka oli ensiksi huudellut kahdelle Oulunkylän keskustassa liikkeellä olleelle pojalle, jonka jälkeen he olivat piirittäneet toisen pojista ja vaatineet tältä rahaa. Isokokoisin pojista oli kaatanut 15-vuotiaan pojan maahan ja kohdistanut poikaan väkivaltaa. Isokokoinen poika oli jatkanut uhkaamista, penkoi nuoren kassia ja löysi sieltä jonkin verran käteistä rahaa. Poika otti rahat ja nuorisoporukka oli tämän jälkeen lähtenyt juosten karkuun.

      Poika soitti hätäkeskukseen ja poliisipartio tutki lähiympäristön tuntomerkkeihin sopivan porukan löytämiseksi. Nuorisojoukko jäi tällä kertaa kateisiin, mutta poliisi on saanut suhteellisen hyvät tuntomerkit tekijöistä. Mikäli jollain on tarkempaa tietoa näiden nuorten liikkeistä, tulee asiasta ilmoittaa poliisille puhelimitse 0295474372 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Epäiltyjen tekijöiden tuntomerkit:
      Päätekijä oli 14-16-vuotias ja ikäisekseen isokokoinen, kuvausten perusteella mahdollisesti somalitaustainen poika
      Muu porukka koostui pääosin tummaihoisista nuorista, mukana myös yksi vaaleaihoinen poika
      Pojat olivat nousseet Oulunkylästä ryöstön jälkeen ilmeisesti Westendiin päin menevään bussiin nro 550
      Poliisipartio kävi myöhemmin jututtamassa poikia heidän kotonaan. Pojille ei syntynyt vakavampia vammoja ryöstön seurauksena, mutta poliisi neuvoi tapauksesta järkyttyneitä poikia ja heidän vanhempiaan ottamaan yhteyttä kriisiapuun, mikäli asia jää heitä vaivaamaan.

      Tapaus 2: 18-vuotias poika ryöstettiin Ylä-Malmilla
      Poliisi sai eilen maanantaina illalla ilmoituksen myös toisesta ryöstöstä - Ylä-Malmilla puoli yhdentoista aikaan illalla. Ilmoituksen mukaan yksi ikäisekseen isokokoinen poika oli lyönyt nuorta miestä ja anastanut häneltä matkapuhelimen.

      Nuori mies oli ollut kävelemässä kohti Malmin linja-autoterminaalia, kun yksi lähettyvillä olleesta poikajoukosta oli alkanut haastamaan hänelle riitaa ja pyytänyt häntä sivummalle tappelemaan. Mies ei ollut suostunut tähän, jonka jälkeen poika oli lyönyt häntä kerran nyrkillä ja anasti häneltä matkapuhelimen. Poikajoukko lähti tämän jälkeen juoksemaan alas rappusia kohti Turkhaudantietä.

      Poliisi pyytää havaintoja joukon liikkeistä ja epäillyn mahdollista tunnistusta puhelimitse 0295474372 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Epäillyn tekijän tuntomerkit:
      Alle 18-vuotias, tummaihoinen poika
      Päällään musta Adidas-merkkinen lippalakki, musta takki, punavalkea huppari ja mustat housut.

      • espoossahereillä

        Bussi 550 menee Leppävaaraan ja sieltä edelleen Westendinasemalle, jossa on pääteasema. Westendiin pojat eivät ole päätyneet. Siten jäljet taitavat johtaa Leppävaaraan.

        Onkohan Leppävaara-Kilon alueella tapahtuneet ryöstöt selvinneet? Esimerkiksi pari vuotta sitten syksyllä tummaihoinen poika ryösteli siellä kouluikäisiltä ohikulkijoilta matkapuhelimia.


    • Mietikäätätä

      Pidetään silmällä sosiaalisessa mediassa teito leviää nopeasti,varmasti ja Somalipoika joka on jengin johtaja tuntee hänen koulussaan kaikki.Tälläistä käytöstä ei túle sallia ja siihen on puututtava välittömästi . Nyt on mentävä sellaiseen yhteiskuntaan että salattaisi mitään mitä ulkomaalaiset tekevät rikoksia nyt niitä on salattu ihan virkavallan puolesta, tämä ei ole hyvä suunta salaaminen edes auttaa ainoastaan rikollisia maahanmuuttajia jotka suvakkien suojeluksessa jatkavat rikollista puuhastelua . Sen sanon jos hyysääminen jatkuu meistä on suurin osa rasisteja parinvuoden kuluttua.

    • kiljuusuvakit

      Sompuja ei saa häiritä ryöstöpuuhissa. Se on rasismia!

      • Jaolenylpeäsiitä

        Ennen rasisti kuin suvakki.


    • 18-5
    • HorstKassler

      Joko te vihdoin tajuatte ja myönnätte että somali on elukka niin Afrikassa ja kuin täälläkin. Ainoa kunnon somali on se jolle on lapioitu kaksi metriä multaa mustan kärsän päällä.

    • Suomenoikeislaitos

      Jos vaan poliisi haluaa? taitaa aika mennnä Ilja Janestkin pyydystämisessä että saataisiin Euroopan vaarallisin mies pidätetyksi ja saataisiin Suomeen ja oikeuslaitos määräisi hänelle ehdollista vankeutta,voiko tälle tehdä muuta kuin nauraa päälle paskasta naurua.

    • Mutakuonohakkaa

      Verinen hakattu poika lyyhisti sisään kertoo äiti lukeaa iltalehdestä loput . ¨¨¨¨¨

    • 1591

      Koko hallitus ja taisi presidenttikin vaatia Lahden tötterömiehelle kovaa rangaistusta vuosi sitten. Poliisi panosti resursseja säästämättä asian tutkimiseen vuoden ajan. Tämän jälkeen syyttäjän oli todettava, että syytteeseen ei saada tarpeeksi aihetta.

      Nyt on varmaan kymmenet poliisit jahtaamassa epätoivoisesti Janitskia, jonka syyllisyydestä ei ole mitään näyttöä.

      Näiden vihapoliisien pitäisi keskittyä todellisten rikosten selvittämiseen kuten nyt kolme tapausta Malmilla ja sen lähiympäristössä.

    • eivoiluottaa

      Poliisi antaa näiden ryöstelyiden tapahtua ja kinuaa lisää rahaa

    • MalliaRuotsista

      "Poliisi antaa näiden ryöstelyiden tapahtua ja kinuaa lisää rahaa"
      Poliisi ei uskalla kun niillä ei ole panssariautoja joitten suojassa he voisivat kyyhöttää kun nämä kultuurikukkaset panee haisemaan. Ruotsissa poliisilla on panssaroidut autot muuten he eivät uskalla liikkua missään kun tilanne on mennyt jo täydeksi mellakoinniksi matujen hyökkäillessä ja rikkoessa paikkoja.

    • Pianmyöhäistä

      Kuriin nuo matujengit

    • Tajutkaaviimeinkin

      Pollisi on tehnyt itsensä naurettavaksi noitten suvakkien takia,onneksi kansalaisten mielipide on mennyt toiseen suuntaan, kuinka noita katupartioita vastustettiin nyt niitä vaaditaan lisää. Koulutetaan nyt viisikymmentä nettipoliisia voiko yhteiskunta mennä näin alas. Eiköhän olisi pikkuhiljaa ajattelemaan mistä noita vihapuheita syntyy ei ne tyhjästä tule.

    • entästämätapaus

      Kun teitä nämä rikokset niin kiinnostavat niin mites tämä tapaus?

      Käsilaukkuryöstö Porvoonkadulla

      Perjantaina 14.10.2016 illalla kello 21.50 aikaan tapahtui Porvoonkatu 5-7 pihassa ryöstö, jossa vuonna 1941 syntyneeltä naiselta anastettiin väkivaltaa käyttäen olkalaukku. Uhri oli palaamassa kotiinsa, kun toistaiseksi tuntematon mies oli takaapäin tönäissyt naista ja tarttunut naisen olkapäällään kantamaan laukkuun. Mies oli repinyt laukkua niin voimakkaasti, että nainen oli kaatunut maahan ja joutunut irrottamaan otteensa laukusta. Saatuaan naisen laukun itselleen, tekijä oli poistunut juosten paikalta. Teon yhteydessä uhri sain lieviä vammoja.
      Tapahtumapaikalla on valvontakameroita, joiden perusteella tekijä on n. 40-vuotias, pituudeltaan n. 170 cm ja vartaloltaan tukevahko. Miehellä oli tekohetkellä pukeutunut tummiin housuihin ja tummaan puseromalliseen takkiin, jossa vaaleat hihat. Jalassa miehellä oli tummat vapaa-ajan kengät, joissa valkoiset pohjat.

      Kuva tekijästä:
      https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/polisenaxwwwstructure/52774_Porvoonkatu_5-7_ryosto_kokovartalokuva.png?d134bdf725f7d388

    • Mustalainenonkyseessä

      Mustalainen lienee kyseessä helppo tunnistaa.

      • persulta.näyttää

        Näyttää kyllä ihan tyypilliseltä persulta ...

        Ei vaan ole tätä persusta saatu kiinni taitaa olla kaikki rajakkipoliiseja jotka sujelevat heitä.


    • Kokemustaon1

      Kyllä se on mustalainen,yleensä ei mustalaismiehet mene näin alas,tässä kulttuurissa se on naisten tehtävä jotka suurimmalta osalta varastavat kaiken minkä saavat irti itsellä on ollut liikkeitä jossa nämä kävivät varastamassa ihan tarpeksi ja kun näen mustalaisen suuri inho nousee heitä kohtaan juuri sen varastamisen kohdalta.

      • valikoivaa

        Älä valehtele, selvä persuhan tuo.

        Missä someraivo tämän tapauksen tiimoilta?


    • Kaikkeea_sitä_sentään

      RAISKAUSU UTINEN!
      "Perjantaina 14.10.2041 illalla tapahtui Porvoonkatu 57 pihassa ryöstö, jossa vuonna syntynyttä naista anaalistettiin väkivaltaa käyttäen. Uhri oli palaamassa kotiinsa, kun toistaiseksi tuntematon mies oli tuupannut takaapäin naista"

      Tekijällä oli ruskea tuulipuku ja hän tuoksui kiljulle. Koko tekonsa ajan hä oli hokenut HEI MANSIKKI, HOI MIELIKKi jytky meno vai mitä.

      MIKSI MV-LEHTI VAIKENEE!!!

      • 1920

        Tuollaiset jutut ovat Iltalehden ominta eivät MV-lehden.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe