Eka kerta peppuun

Ekakertapeppuun

En ole ikinä suostunut peppuseksiin mutta eilen se sitten tapahtui. ..ei tosin minun toiveestani. Hankala siitä kyllä on karkuunkaan päästä kun miehellä on toisella kädellä tiukka ote hiuksista ja makaa päälläsi niin että olet satimessa.

Kesken normaalitouhun vaihtoi siis kakkoseen. Levitti vähän pakaroita ja työnsi kalunsa hitaasti ja kivuliaasti sisään. Sitten alkoikin naida ja rajusti. Sattui kunnes yritin edes vähän väkisin rentoutua. Montaa työntöä ei kyllä loppujen lopuksi kestänyt. ..mutta kun ei ole mikään pieni kalu niin olisihan tuota voinut vähän ehkä varovaisemmin aloittaa.

Luulen kyllä että kysymys oli siitä että en ole suostunut aiemmin...Tiedän että olisi halunnut mutta ei ole painostanut. Kai se meinasi eilen kun oli vähän rajummat leikit muutenkin että nyt..
Sanoin kyllä jälkikäteen että ekana kertana ei ollut kovin ihana mutta ehkä siitä oppii pitämään. . Kunhan ensi kerralla aloittaa varovasti ja ottaa minutkin huomioon.


Onko tuo miehille jotenkin iso asia olla eka joka pääsee naisen anuksen korkkaamaan? Tuli vähän semmonen vaikutelma että kiihotti vielä enemmän kun tiesi ettei sinne kukaan muu ole ennen päässyt.

31

15208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sattuukosepaljon

      Tuntuiko edes yhtään hyvältä vai sattuuko se todella. Meillä vähän sama tilanne.....mieheni vähän vihjaillut tästä kakkoseen "panemisesta", mut en ole vielä suostunut. Leikimme melko usein vähän kinkympiäkin leikkejä, joten olen välillä sidottuna hyvinkin takaapäin antavaan asentoon. Eli en voisi mitään jos näin tapahtusi, mut vielä ei ole muuta kuin vähän "kutiteltu" ja anustappia käytetty. Miehelläni on ainakin omasta mielestäni tosi iso. Kerran mittasin kun olin hänet sitonut sänkyyn ratsastusta ja suihinottoa varten. 23cm oli navan puolelta mitattuna ja normaalin kauppa kurkun paksuinen. Vähän hirvittää ajatus että se työntyisi anaaliini.

    • viiskymppänendooris

      Pakko kirjoittaa nyt kun panettaa, tykkään että ykkösestä siirrytään kakkoseen ja toisinpäin, voi kun sais tuplapanon joskus se on kokemata.

      • Hei nimimerkki ccchh!

        Sinun seksuaaliset mieltymyksesi eivät määritä kaikkien himoja tai sitä mikä toisille riittää. Työntele sinä vaan anaaliisi niin monta löylykauhaa ja vaikka kiulu ja kiuaskivetkin mukana, mikäli se sinulle nautintoa tuottaa, mutta älä viitsi suotta tulla häiriköimään. Mikäli tämä häiriköinti täällä on ainoa harrastuksesi, niin toivotan voimia ja jaksamista.

        PS: Opettele kirjoittamisen perussäännöt.


    • Ketjunaloittajaa

      Kyllä minua ainakin sattui aluksi koska miehellä on iso ja likuvoidetta ei käytetty. .Toki kalu oli liukas tuolta pillusta siirtyessään, mutta ilman lämmittelyä koskemattomaan ja kokemattomaan anaaliin rajusti ja väkisin työntyminen varmaan väkisinkin aiheuttaa kipua. Jos aloittaisi hyvin hitaasti...niin että ensin vain terska vähän sisälle ja varovaisesti pohjaan saakka niin ei välttämättä sattuisi.niin ja liukastetta alle.

      Muutaman ekan työnnön jälkeen kipu hellitti. ..Loput pari työntöä tuntui jopa ihan kiihottavalle. Mies selvästi oli kiimaisempi kuin ikinä. Sanoi jälkeenpäin että se reikä on niin tiukka kalun ympärillä ja suoli tuntuu kuumalta, tunne on taivaallinen.

      Varovainen pitäisi kuitenkin sillä tavalla olla että kun sitä anusta ei ole tarkoitettu panemiseen. ..niin etenkin isolla kalUlla ilman liukasteita ja liian rajulla menolla voi kyllä syntyä vaurioitakin.
      Mullakin tuli hieman verta touhun jälkeen, varmaan siitä jostain reunalta.

      Saa kyllä toisenkin kerran mutta varovasti alkuun...
      Ai niin ja muistakaa hyvät pesut jälkeenpäin! Eikä kakkosesta Ykköseen vaikka munkin yritti. ..siinä on virtsis taatusti

    • yrittäjällä

      kerrotko aloittaja miten miehesi jos olit selällään niin kuinka se pystyi levittämää pakaroitasi ja samalla työntyä suoleesi, itsellä ainakin tasapaino pettäisi pahemman kerran
      ja toisekseen siitä on jo pari päivää, annoitko bebaa tänäänkin, sattuiko vielä pyllyyn?
      itse kokeilin korkata tyttöystävää joka on jo 42 v ja oli liian tiukkaa pyllystä sattui munaan, vetelin muutaman kerran ja lähdin vessaan ja sit kattoon uutisia

      • Alavasara

        Mulla ainakin on pitkät jalat, joten tuollainen temppu onnistuu helposti. Aika usein tulee laitettua juuri vaimo noin mahalleen ja siitä lähteä ajamaan. En ole tosin anukseen ajanut, mutta kyllä kun pilluun työnnön niin onhan se ihanaa puristella sitä lihaksikasta persettä ja venytellä pakaroita. Mahtava näky.


    • Moni haluaa olla eka. Kyllä siinä joku unelma on. Tosin muistan itsekkin sen ensimmäisen kerran kun sain peppuuni. Niitä muita en niin tarkasti.

    • heterolaxkaks

      Pakkopulla pois heterobebaseksistä, hilijaa hyvä tulee jos on tullakseen, löylykauhaa ei siihen tarvita ja toi löylis on kaappihomo.

    • bebanthen

      Ovat kaikki tyttöystävät halunneet myös "tarjota kokemuksen" kokeilla ajankohtaiseen kakkoseen. Kukaan tarjokkaista ei ole siitä oikeasti nauttinut, huomaahan mies sen. Kaikista olen huomannut ja osa jälkikäteen kertonutkin, notta kipeäähän se tekee. Toki on isohko kulli. Omasta puolesta pitää toki todeta, että kyllähän kireänä sykkivä ja puristava anus tekee todella hyvää.

    • 1plus2
      • paskahaisee

        Ukkos on kaappihomo se haaveilee sais hoonata toista äijää perseeseen melkosia viemärirottia nämä ukot


    • ikäväkokemus

      Joo leikkikää vaan persepanoa. Muutaman vuoden kuluttua on sitten ongelma eli paskan pidätys ei enää toimi. Leikkaukset vaikeita. monet lekurit ei kovin edes suosittele toimenpidettä.

    • Alavasara

      Ei ole ainakaan yleisesti miehelle mikään erikoisjuttu että pääsee anukseen laittamaan. Itse olen joskus kännissä koittanut hivuttaa siihen suuntaan, mutta nainen ei lämpene ajatukselle. Ei se mua niin haittaa, vaikkei lämpenekään, oon vain vähän kinky välillä, ja tekisi mieli joskus tehdä jotain erikoista. Mutta ihan jokin muu kuin anaaliseksi kuitenkin olisi mulla listalla ylempänä. Anaaliseksi on vain helppoa, kun ei tartte ku "vahingos" pukata väärään rööriin. Sen takia sitä aina tulee välillä ujuteltua siihen suuntaan, kun on esim. kännis.

    • asfaffsdfsf

      muija kun kerran sammui niin menin sen taaksen sängyssä ja voita sormeen ja kikottelin pyllynreikää, pari kertaa ynähti kännissään ja sulki persreikää, kun sain sitä vähän rentoutettua työntelin munan sisään ja laskin runsaasti mälliä sisään, aamulla kun akka heräsi se huusi vessassa ett et kai sä saatana pannu mua yöllä perseeseen, huusin takaisin että en kuinka niin

      • Ritinille

        Lol. En kuinka niin :) Tuo o btw. teknisesti raiskaus, jonka kuvasit, mutta tietysti parisuhteessa kun on, niin mikäpä siinä.


      • Ritinille kirjoitti:

        Lol. En kuinka niin :) Tuo o btw. teknisesti raiskaus, jonka kuvasit, mutta tietysti parisuhteessa kun on, niin mikäpä siinä.

        Hei nimimerkki Ritinille!

        Oletko sitä mieltä, että raiskaus on oikeutettu teko jos uhri on parisuhteessa tekijän kanssa tai jos tekijä on jollain lailla tuttu? Miten mahtaisit suhtautua asiaan sen jälkeen jos tulisit itse raiskatuksi? Ensin jonkun satunnaisen henkilön ja sitten jonkun läheisesi toimesta. Ehkä omakohtainen kokemus muuttaisi näkemystäsi. Toisaalta on mahdollista, että sinä vain tykkäisit tulla raiskatuksi ja siksi näet teon oikeutettuna. Onhan sitä olemassa sellaisia henkilöitä, jotka fantasioivat raiskatuksi tulemisesta, ehkä sinä kuulut heihin. Tosin useimmiten fantasiatkin tuntuvat olevan kiihottavia vain ajatusten tasolla. Voihan asia olla niinkin surullisesti, että itse kuulut raiskaajien joukkoon. Vai onko sinut peräti joskus raiskattu ja koska sinä olet selvinnyt siitä, niin oletat, että muidenkin tulee suhtautua asiaan tismalleen kuin sinä?

        Vaan kerro ihmeessä lisää näkemyksestäsi. Miksi puolison toimesta tapahtuva raiskaus olisi yhtään sen hyväksyttävämpää kuin tuntemattoman toimesta tapahtuva raiskaus. Ajatteletko, että uhri kokisi olonsa turvallisemmaksi ja voisi olla rauhallisin mielin kokemuksen jälkeen kun oli kuitenkin tuttu kyseessä? Puolison tulisi olla henkilö, joka pitää kumppanistaan huolta ja rakastaa häntä. Puolison tulisi olla henkilö, johon luottaa, ei henkilö, jonka toimesta voi tulla seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. On todella huolestuttavaa, että suhtaudut asiaan tuolla tavoin.

        Odotan innolla vastaustasi. Siihen asti, oikein ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää sinulle nimimerkki Ritinille!

        PS: Opettele kirjoittamisen perussäännöt.


    • Seuraavaankertaan

      Olen kerran pari suostunut antaan miehelle peppuseksiä. Etenkin toinen kerta oli pitkää ja toistuvaa peppupanoa, ja nautin siitä lopulta. Miehellä ei kovin iso kalu, uppos hyvin kun käytti liukastetta reilusti ja tuntui osaavan hommansa. Takaapäin pillua ja peppua vuorotellen, laukesi pilluun.

      Nyt mulla on yks vakipanoseura, jolla iso kalu, paksu reilu parikytsenttinen. Halus äsken peppuun, mutten uskaltanut antaa vielä. Olen ajatellut ens kerralla suostua, haluan pitää tämän tuhtikyrpäisen miehen. Sanoi ett asia kyllä hoituu, ei ongelmaa kun kerroin jännittäväni hänen isoa kyrpää. On kyllä taitava, osaava mies. Jos täällä olis joku hyvin varustettu mies kertomassa miten onnistuu peppupano isolla kalulla ettei naiseen ainakaan paljoa sattuis. Pillupanokin sattui isolla kyrvällä välillä kun uppos syvään, venytti paikkoja.

    • Mikako85
    • okokjhgty

      mene kyljelleen ja hivuttakaa kullia kylkiasennossa, niin sain itsekin sisään aikoinaan tiukkaan 17v lapsenlikan persreikään, aikaa se vaati mutta onneksi lapseni nukkui aina pitkät päikkärit.

    • ida21

      oon huomannut että varsinkin pikkasen vanhemmat miehet tekee noin, mulla on useemmasta kokemuksia, eli kun he huomaavat olevansa niin voimakkaassa asennossa ettei hento nainen pääse alta mihinkään vaihtuu kalun ykkösestä kakkoseen ja just noin rajusti kuin kuvailit, jälkeenpäin ollaan sitten ihmeissään jos jotain tosta mainitsee, voin jutella asiasta lisää jos haluut, [email protected]

      • Hei nimimerkki uuuiihhjj!

        Mitä tarkoitat kun neuvot juttelemaan löylykauhan anaaliin? Meinaatko löylykauhan olevan jonkinlainen olento, joka omaa älyllistä toimintaa? Onko löylykauhalla tunne-elämä?

        Mielestäsi löylykauha tulisi jutella anukseen eli sinulla on varmasti varsin omaperäinen suhde löylykauhoihin. Meinaatko, että saunassa ollessa löylykauhalle pitäisi ruveta rennosti juttelemaan ja hetken päästä voisi hienovaraisesti alkaa muotoilemaan lauseitaan eroottisesti vihjaileviksi? Kun saunoja huomaisi löylykauhan saavuttaneen kiihottuneen tilan, voisi hän asettua lauteille makaamaan takamus pystyssä, valmiina saamaan ja kunnolla. Sitten kun löylykauha kokisi sopivan hetken koittaneen, niin hän riemusta kiljaisten sujahtaisi syvälle saunojan rektumiin.

        Olenko ollenkaan oikeilla jäjillä vai onko analyysini täysin typerä ja tuulesta temmattu? Kerro ihmeessä, nimittäin olen todella kiinnostunut tästä varmasti hyvin rikkaan mielikuvituksen avulla syntyneestä keskustelunavauksesta.

        Sitten vielä tämä käyttämäsi termi kaappihomo. Kommenttisi on tarkoitettu henkilölle, jonka nimimerkki on ida21. Käsittääkseni Ida on naispuolisen henkilön nimi. Vai yrititkö olla vain loukkaava? Meinaatko, että nimimerkin ida21 takana lymyileekin joku sellainen mieshenkilö, joka ei ole sinut seksuaalisuutensa kanssa? Joku mies, joka esiintyy naisena, jotta voisi internetissä huoletta kertoa anaaliseksiin liittyvistä himoistaan, pelkäämättä tulla solvatuksi. Mitä luulet?

        Vai onko sinulla itselläsi vain paha olla? Koetko olosi epävarmaksi ja purat tuskaasi tänne? Vai minkä impulsoimana sinä kirjoitit kommenttisi? Eikö sinulla ole sosiaalista elämää tai harrastuksia? Autan mielelläni kykyjeni mukaan jos sinulla on oikeasti paha olla. Siinä ei ole mitään noloa tai väärää kohdata itseään ja ongelmiaan, myöntäen olevansa vain heikko ja pelokas ihminen, joka tarvitsee rakkautta kokeakseen olevansa merkityksellinen ja olemassa. Mikäli sinulla todella on ongelmia, niin keskustele läheistesi kanssa, jos se ei ole mahdollista tai auta sinua, niin suosittelen ammattiapua.

        Odotan innolla vastaustasi. Oikein ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää sinulle nimimerkki uuuiihhjj!

        PS: Ennen kuin vastaat, niin opettele kirjoittamisen perussäännöt. Voimia ja jaksamista!


    • Anonyymi

      Kerra pääsin neitsyt pyllyyn. Yhteis ymmäryksenä oli kuin tiukka kumi nauha ois kalun ympärillä tuntu hyvältä. Mut kyllä pillu on ihanempi pitempään panoon.

    • Anonyymi

      Eka kerta tapahtui uudenvuoden bileissä. Poikaystäväni oli halunnut sitä jo pitkään ja nyt hän esitti uhkavaatimuksen: ellen suostu, hän etsii uuden seurustelukumppanin. Ehkä alkoholila oli siinä iso osuus, eikä hän ehkä ollut edes tosissaan. Joka tapauksessa taivuin vaatimukseen ja vetäydyimme omakotitalon alakerran saunan pukuhuoneeseen. Poikaystävälle riitti ettänostin hameen ylös, laskin sukkahousut ja pikkarit ja nojasin penkkiin takapuoli pystyssä. Ei se helppoa ollut, mutta onnistui kun poikaystävä oli varautunut jollain geelillä, mitä siveli pyllyyni ja kaluunsa. Aluksi sattui vietävästi, mutta kun hän pinoi rauhallissti niin onnistuihan se.

    • Anonyymi

      Älkää pihdatko persettä.
      Kummatkaan, tytöt tai pojat.
      Pyllyseksi on parhautta.

      Aloittakaa rauhassa ettei tule säikähdys.
      Pyllypano sattuu aina hetken, jopa homolla jota on astuttu takaapäin tuhansia kertoja.

    • Anonyymi

      Sain ekan kerran naisen peppua kun nukuin teininä mutsin kaa samassa sängyssä. Mulla rupesi yöllä kovasti seisomaan ja hivuttauduin mutsin selän taakse. Nostin yömekkoa ylöspäin ja aloin hieromaan kyrpää pyllyvakoon. Mutsi ei estellyt joten asettelin kyrpää pilluhuulille kun mutsi kielsi, ei sinne.

      Mutsi otti kyrvän varresta kiinni, pyllisti ja asetteli kyrvän peräaukolle. Otin leveistä lanteista kiinni ja aloin hivuttamaan kyrpää peräaukosta sisään. Niin hyvää se teki että kun pääsin pohjaan niin jo purkauduin ja syljin mällit sisään. Olin hieman nolona kun en ehtinyt yhtä työntöä enempää tehdä.

    • Anonyymi

      Olisi ihanaa panna vaimoa anaaliin, mutta en uskalla edes kysyä. Fantasioin että 50 mies rakastelisi 34v vaimoani perseeseen hitaasti ja kauan!

    • Anonyymi

      Meillä vaimon peppuneitsyys meni kuulemma 18 vuotiaana. Silloin antoi iskemälleen miehelle peppua, kun ei ollut kumeja eikä käyttänyt mitään ehkäisyä. Olivat hyväilleet ja mies nuollut vaimolle orkut, mutta halausi sitten muuta itselleen kun käsirunkut. Vaimo on aina ollut tosi märkä kiihottuessaan ja levittivät pillusta nesteitä peppureiälle ja lisäksi kaverin jotain rasvaa kullille. Hiljaa varovasti tunkien kulli oli kuulemma uponnut peppuun pikkuhiljaa. Ja vaimo tykkäsi ja on aina sen jälkeen tykännyt peppuseksistä. Antanut kuulemma jokaiselle poikaystävälleen joka on halunnut sinne. Minullekin antoi muutaman tavallisen panokerran jälkeen aika alkuvaiheessa seurustelua. Tunnusti heti etten suinkaan ollut eka siellä, kuten en pilllussakaan. Myöhemmin on kiimasina ketoillut minulle sekä näistä persepanoistaan että muistakin panoistaan. Jutut kiihottaa meitä molempia. Nykyääkin panemme aika säännöllisesti perseeseenkin. Sekäsiten että dildo toisessa reiässä ja kulli toisesssa. Välillä saanut myös kahta oikeaa kullia yhtaikaa molempiin. Samoin ollaan naitu vaimo kaks miestä peräkkäin perseeseen, minä kaverin liukaille.

    • Anonyymi

      Aivan pöllöä yrittääkään ilman vaseliini ia työntää.
      Reikä ekana vaseliini sormella runsaasti sit sormella ja sit toinen ja rauhassa antaa levitä.
      Sit kulliin lukkari ja heti painaa ettei supistu.
      Sit nai ei se silloin satu eikä se erikoiselta tunnu.. Sai paha ukko kokeilla.

    • Anonyymi

      Eli mies raiskasi sinut.

    • Raiskauksen tunnusmerkit. Varsinkin jos käskit lopettaa eikä totellut..

    • Anonyymi

      Harrastin ekan kerran seksiä ex-tyttöystävän kanssa, joka oli muutaman vuoden vanhempi. Sitä ennen oli ollut vähän peppureiän hyväilyä kunnes kerran työnsin sormen peppuun sisälle, jolloin hän kysyi, haluaisinko joskus "tulla sinne". Hän kertoi, ettei myöskään ollut koskaan kokeillut, vaikka oli ollut pitkässä seurustelusuhteessa. Hänen exä oli joskus ehdottanut, muttei hän ollut halunnut, niin oli kiihottava ajatus, että olen eka, joka pääsee panemaan häntä peppuun. Eka kerta vielä onnistui hyvin, kun oli aluksi edetty hitaasti ja pääsin lopuksi panemaan kunnolla doggy-asennossa takaapäin ja kun ei ollut kondomia, niin laukesin sisälle peppuun, mikä tuntui kiihottavalta. Parin kuukauden kuluttua erottiin, mutta oli silti hienoa, että sain olla ensimmäinen, joka pani häntä perseeseen.

    Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe