Eron jälkeinen elämä, hankala tapaus

Totuuden_siemen

Otsikko on pyöreä ja kirjoittamisen aloitus vaikeaa. Miespuolisella olennolla hankala tarttua uuteen elämään parinkymmenen vuoden avioliiton jälkeen kun tiet erkanivat. Ukkorukka joutui onnettomuuteen pari vuotta sitten ja elämästä tulikin aika paskaa. Sairaalasta lähtiessään ukkorukalle annettiin mukaan pyörätuoli saatesanoilla sun kävelyt on kävelty. Ei sitä liitossa käveltykään käsikädessä hätnäppää alttarilla pidettiin toisesta kiinni siksi kai sitä erottiinkin.
Elämää haluttais viedä eteenpäin, mutta rullatuolissa sitä on yhteiskunnan hylkiö, pelkkää ilmaa vaan. Silloin saa kommenttia kun jakkaran kanssa jossain jumissa on ja estää muiden liikkumisen. Äkäsesti tarrataan tuolin sarviin kiinni ja vihaisesti riuhdotaan raivolla jakkara väljemmille vesille.
Kaupassa asioidessaan kysymyksiin vastaukset saa 14-vuotias lapsi. Eihän rullatuolissa istuva ihminen mitään tajua, onhan se vammanen. Oletettavsti myös korvien välistä.
Tulevaisuus tympii (vituttaa ja pelottaa). Sen määrää ei voi mitata, se on sanoin kuvaamaton. Haluaisin olla mukana kävelevien porukassa, mutta perkele kunun väentungoksessa näet vaan ihmisten napoja.
Haluttais uutta suhdettaki alkaa rakentamaan. Oon mää vinkinkin saanut. Kysyttiin, tiiäkkö ketään naista, joka kans olis pyörätuolissa. Niin vammanen ei kelpaa kuin vammaselle, kävelevä kelpaa kävelevälle ja eunukki kelpaa kenellekään.

Hyvää yötä!

9

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miinusmiinusvalivali

      Huono lähtökohta uudelle elämälle tuo katkeruus.

    • senjaT

      Kyllä se siitä lähtee sujumaan, kun unohdat tuon itsesäälin. Oli pyörätuolissa tai ei, itsesääli ja katkeruus karkottaa muut ihmiset ympäriltä. Kun muutat pyörätuolin huumoriksi alkaa mennä paremmin.

    • Totuuden_siemen

      Kiitos hyvistä neuvoista. Hmm katkeruus. Totta sitä on ihan helvetisti ja sen pystyn myöntämään. Pyörätuolista ei paljon huumoria löydy varsinkaan talvella. Tämä elämä ei ikävä kyllä ole vain sitä että kävelyt on kävelty. Toki oisin voinut avata asiaa paremmin, olen alaraajoistani halvaantunut. Se onkin aika paljon eri (ehkä) kun että jalat ei liiku.

      Kusi tulee mehupilliä pitkin virtsarakosta, paska sen jälkeen kun työntänyt sormensa perseeseen. Ei näitä hommia vaimo ole tehnyt, mutta jos joku helkatin flaksi käy, että jonki mirrin saa kotiinsa käymään niin ei se montaa aamua kattele kun ukko on vessassa sormet omassa takapuolessa.

      Hankalaa se "normi" ihmisilläkin näyttää eroaminen olevan. Itsellä tuntuu kuormaa olevan ehkäpä vähän liikaa?

      • naiseteikäyvessassa

        Kuule nyt, ihmiset käy paskalla ja pyyhkii sitä takapuolestaan. Vauvoilla ja monilla aikuisillakin on vaipat ja naiset vuotaa limakalvoklönttejä siteeseen kerran kuussa. Että kannattaa rajata se itsesääli semmoisiin asioihin, jotka ei koske ihan koko ihmiskuntaa. Ja sinä saat oman takapuolesi pyyhittyä, revi siitä riemua.

        Mietin, että joku vertaistuki olisi ehkä sulle poikaa.
        https://www.aksonry.fi/vertaistuki/move-projekti.html

        Olisin kyllä itse aika surkeana, jos vammautuisin, koska olen flunssastakin.

        Olen tapaillut joskus ihmistä, jolla oli yks vamma. Se alkoi vähän vahingossa. En ole mikään empatian huippu, ja ajattelin aluksi että en ole tarpeeksi hyvä ihminen tapailemaan VAMMAISTA. Mutta tosiasiassa kaikki oli ihan tavallista, ja en muistanut koko asiaa enää parin viikon päästä. Sen toisen elämään vamma vaikutti jonkin verran, mutta minun elämääni ei oikein mitään. Ja se oli reipas ihminen, jossa ei ollut mitään säälimistä, mikä on hyvä, koska minä olen aika itsekeskeinen pohjimmiltaan. Taas moni nainen on vähän hoivaajahenkinen noin fyysisestikin.


    • Totuuden_siemen

      Kiitos jälleen vastauksesta sekä linkistä, pittää tutustua. Mukavaa, että kaikki olleet positiivisia. Jos nyt oikeesti joku haluaa näyttää, että se tutustuminen tai pen paliksi haluaa alkaa niin laita osoite vaikka ihan sitä varten luotu näkösälle (saakohan laittaa). Katsotaan montako niitä tulee. Jos tulee niin sitten valaistuu jonku harmaa tulevaisuus.

      • naiseteikäyvessassa

        No jos ei pyörätuoli ole ihastumisen este, niin ei varmaan kukaan myöskään ala sun kanssa pelkästään sen takia... Ja jos sinulla ja sillä naisella ei synkkaa, niin arvaa onko naisen mukava kertoa se sinulle, jos olet jo valmiiksi ihan masiksissa.

        Vastaeronneet aina etsivät laastarisuhdetta. Ja siinä tilassa eivät jaksa välittää onko se sopiva, kunhan vain äkkiä joku, jonka sattuu saamaan. Laastarina olo onkin oikeastaan tosi palkitsevaa ja mukavaa. Mutta sitten kun eronnut voi paremmin, niin useinkin laastari lentää armotta roskakoriin. Keräilköön siellä itseään. Oma paha olo on kätevästi kierrätetty eteenpäin, on aika lähteä kohti uusia seikkailuja, sitä upeaa omaa uutta elämää, joka alkaa eron jälkeen. Ehkä etsiä uusi ja parempi nainen tai ai ainakin kokeilla muutamia. Jätetyt miehet myös usein nauttivat, kun saavat exälle kostoksi jättää jonkun muun naisen, ja mielellään mahdollisimman rumalla tavalla. Että siitäpä saivat kaikki naiset kollektiivisesti!

        Voisit ehkä googlettaa jotain vastaeronneiden ryhmää myös, semmoista missä käsitellään eroa. Ja kukaties sieltä voisi löytyä joku ex-rouva, joka kaipaa jotakuta nuolemaan sen, öö, korvannipukkaa.


    • Totuuden_siemen

      Voi hitsi, sinuun "naisteikäyvessassa" saattaisi vaikka ihastua. Kirjoitat aika kivasti

    • enuskosanaakaan

      olet todella, todella törppö tyyppi ap. Ei minkäänlaista sivistystä eikä tapoja.
      Tämä on surkein provo mitä tänne on ikinä kirjoitettu.

    • Totuuden_siemen

      Kiitos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe