Presitentti ehdokkaat hyväntekeväisyys

iåcåöi

gaalassa amerikassa. upeaa. Sanoisinko vain että ammattitoimittajat sotkevat kaksi eri asiaa Herra Trumpin anteeksi pyynnöistä Vaimoaan Melanieta kohtaan, kaksi eri asiaa pyytää anteeksi huijareiden nauhoitettuja kuin olla pyytämättä sitä mitä ei ole tehnyt. Kaikki jotka seuraavat amerikan presitentin vaaleja eivät ole mitenkään pelkästään suomalaisten toimittajien varassa, Sanotaan nyt vaikka niin että penkkipolitikot ja pelkät toimittajat eivät edusta Puolueetonta tutkivaaa journalismia vaan omia polittisia näkemyksiään. Suomi on täynnä miehiä ja naisia jotka loukkaavat toisia ulkonäön perusteella kuten eräskin toimittaja joka kommentoi Herra Trumpin ulkonäköä siten että iknä koskaan en olisi uskonut ammattitoimittajan siten käyttätyvän. Mutta ei tästä kauvas tarvitse mennä on ruotsin kuninkaaliset saaneet osansa myös suomalaisten mokkamaisuudesta miten ovat julkisesti kommentoineet tehden täysin omasta tunteesta vedettyjä " analyysejaan " kuten monia muitakin halventavasti, hävyttömästi ja julkeasti joten siellä on monia julkisuudessa toimivia suomalaisia laitettavana tikun nokkaan jos niikseen tulee ja tarve vaatii samoin ulkomaalaisia jotka ovat kommentoineet suomalaisten naisten ulkonäköä iljettävän, kuvottavan hävyttömästi jos niikseen tulee ja tarve vaatii.

5

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oizcoåö

      Kiitos myös helsinginsanomien mielipide palstasta. Otan esiin yhden epäkohdan jossa eläkkeellä oleva opettaja kirkkonummelta kirjoittaa kaikenlaista. Hän on surulinen kun kaikki eivät ole päässeet käymään ulkomailla vaan joku on " vaan ollut sipoossa mökillä jne. Nyt opettaja syylistää kaikkia heitä oppilaita jotka iloitsevat ulkomaan matkoiltaan ja haluisivat mielellään kertoa kuulumisiaan mutta opettaja hys hys kun toiselle tulee pahamieli ja vielä opettajan mielipiteen mukaisesti vielä syrjääntyykin kun ei opettajan mielipiteen mukaan kertoa vaikka kalasaalistaan yms.

      Opettajan tehtävänä on mm. kasvatta ja ihastella se oppilaan kalasaalista ja kesälomaa sipoossa jonka oppilas on viettänyt ja opettaa oppilaille että kaikki eivät varmaan ole vielä siinä iässä käyneet edes amerikassa mutta yhtä mahtavaa ja upeaa on viettää kesälomaansa vaikka papan ja mamman kanssa sipoossa yms. Tuossa mielipiteessä jonka eläkkeellä opettaja kirjoitti juuri se että jostain syystä oli helpompi sanoa hys hys ja kieltää toisia oppilaita iloitsemasta kun opettajan tunne-elämä kertoi opettajalle sellaisen ajatuksen eikä ammattitaito selventää oppilaille kuinka eritavoilla perheet viettävät lomiaan mm. Ihanaa että opettajilla on varaa pukeutua laadukkaasti jopa ajaa uudella autolla töihin, toiset haluavat polkea töihin polkupyörällä ja käydä pakkasella avantoiunnilla toiset mielummin matkustavat ja kartuttavat tietojaan ja taitojaan josta hyötyä koko yhteisö jos niin haluavat vai syrjääntykö nyt joku opettaja kun sillä ei ole varaa kuin ajaa polkupyörällä ja käydä viilentämässä tunteitaan pakkasella avannossa. kin.

    • cåoöuåo

      Vähävaraisille lapsiperheille on sellainen määrä lomien ajaksi ajanvietettä että ei mitään määrää. On myös työpaikkoja jossa henkilökunta kerää keskuudessaan ja antaa lahjakortin joulupukin konttiin, eikä perhe / oppilaat edes ketä ja kuka on lahjoittanut. On työpaikkoja jossa tiedetään vähävaraisia perheitä heitä tuetaan kasvatukselisesti mikä opettajan tehtävä on eikä taspäistää kaikkia. Iän mukaisesti lapset normaalisti ymmmärtävät että kaikki eivät ole syntyneet keskituloisten tai varakkaampien vanhempien lapseksi. Missään maailmassa, olettaisin jos yliopiston tutkinnon suorittanut opettaja 2010 on kasvatustieteiden maisteri on myös sisäistänyt motivaatiopsykologian mm, sekä ammattitaidolla, kolutuksella, osaamisella osaa käsitellä ensin omat tunteensa ja älylisesti keksiä ratkaisukeskeistä sekä kasvattaa kuinpyrkiä tasapäistämään tai yrittää sulkea muiden oppilaiden suita vieläpä nolostumaan että kehtaavatkin iloita ja saaneet nähdä maailmaa samalla kasvattaen pääomaa tulevaisuuteensa.

    • oyzcoå

      Mielipiteensä helsinginsanomissa kertova eläkkeellä oleva opettaja, vihjasi myös merkkivaatteista. Nykyisin sivistyneimillä olipa opettaja tai ei heidän vaatteistaan tuskin eroittaa merkkiä Täytyy katsojan tietää laadusta enenmmän jotta voi heti erittaa merkkivaatteen tavalisesta halvemmasta tuotteesta. Monilla on tavalisen näköiset farkut mutta vain laatutietoiset osaavat eroittaa onko farkut jostain halvemmasta liikkeestä. Nykyisin laukut ja kengät ovat niitä mistä voivat ehkä osata päätellä ovatko merkkituotteita.. Hyvää ei saa halvalla ja siinä missä ostaa laadukkaan kalimman laukun joku toinen ostaa monta laaadutonta halpalaukkua, samoin kengissä toiset ostaa monet kengät ja toiset satsaavat laatuun ja kävelevät monta vuotta laadukkailla kengillä jne.

    • ouioåö

      -80 ja -90 luvulla oli merkki ja isolla näkyvissä vaatteissa siitä sitten aina vain pienemmäksi jota tuskin huomaavat paitsi muotitietoiset ja laatutietoiset. Epäkypsillä nuorilla isot merkit lippahatussa ja suureliset lenkkarit joista näkyy pitkälle mitä merkkilenkkaria käyttävät joka on tosi noloo ns. Sitten on feikkisukupolvi jotka eivät eroita aitoa vittonia kuin muitakaan koska kuvittelevat toistenkin olevan feikkejä. On kyllä älytöntä sekin että monetkaan eivät satsaa laatuun sukkahousuissa edes, ostavat monet halpasukkahousut siinä kun enenmmän sivistynyt ostaa kerralla kahdet jotka eivät löpötä säärissä esimerkiksi. Enemmän sivistynyt ostaa kerralla kaksi puseroa yhden hameen kanssa, kun vähemmän sivistynyt ostaa vain yhden puseron hameen kanssa mutta seuravalla viikolla tuhlaa aikaansa mennäkseen ostamaan sen toisen puseron ja löpöttävät sukkahousutkin.

    • ouczy

      halvat löpöttävät sukkahousut ( niin just ) olen kyllä riittävästi nähnyt tyhjiä sukkahousupakkauksia liikekeskusten wc mm. Leginsien vallankumousta haaveilevat ilmeisesti sitten käyttävät laadukkaan jakkupuvun kanssa löpöttäviä leggisiä ( on se näky ) Ostaessa kerralla laadukkaan jakkupuvun vaikka sitä joka päivä tarvitse / käytä on vaatekaapissa vielä viiden vuoden päästä ajaton, tyylikäs, laaadukas jakkupuku. Ainakin minun jakkupukuun oli valmistaja ommellut kevyesti merkin jonka sai itse irroittaa vain uteliaat jotka olivat laadun perään osasivat katsoa takin jäätyä selkänojalle kauluksen sisäpuolelta minkä merkkinen. On niitäkin joiden säärien pituus ei päätä huimaa mutta löpöttävät sukkahousut ja minihame sekin vielä halkion kanssa pitää olla ( kukin tyylillään ) ja niitä jotka työntävät villasukat talvella kesäsandaaleihin sisäkäytössä kuten niin useilla työkenkinä ne mahdoliseman kuluneet, virttyneet jotka " vielä työpaikalle kelpaavat " mutta ylisuuri omakotitalo palkkaansa ja perheen tulojensa vähäisyyden takia kuitenkin pitää olla josta sitten riittää kahvipöydässä puhetta ja siihen vielä velkaa päälle että kesämökkikin jossa poimia mustikoita josta riittää puhetta kahvipöydässä vaikka esimerkiksi : että kun ei minnekkään pääse matkustamaan jne. Eipä niin kun velkaannuttavat perheensä suurellisilla omakotitaloilla vaikka perheen tulot eivät riittäisi kuin mustikoiden keräämiseen kesällä ja jatkuvaan valittamiseen ruuoan kalleudesta mutta suurellinen ja näyttävä omakotitaloa pitää olla vaikka sitten joutuisivat polupyörällä käymään töissä ja harrastamaan avantouintia josta mikään tahoa ei todistettavasti ja viralisesti todennut sen olevan terveelistä . Mutta täytyy kyllä sanoa että on se kaamea näky kun säärien pituus ei ole pituudella pilattu mutta halkiohame täytyy olla jotta olisi seksikkään näköinen monissakin suomen juhla sitä ja tätä kun intoa on päästä itseään näyttämään vaikka sitten alkoholilastin ja makkaroiden kanssa espanjaan syömään ja juomaan, ilmeisesti ottavat eväät mukaan kotoa lähtiessään viihderisteilyille ja espanjaan pitämään heidän mielestään hauskaa. Hauskanpitoa kun on monenlaista laadukasta ja ilman laatua. korkeatasoista ja vähemmän minkäänlaista tasoakaan . Mutta julkisuuteen on monilla hinku vaikka millä konstein että olisi jotain kun on julkisuudessa. ( voi hyvänen aika sentään )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe