Super Alko Latvia

SuperLV

21

10929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OstanVainKallista

      Köyhin kauppa.

    • niin.mitä.sitten

      Niin mitä sitten, Suomesta saa holia yllinkyllin.

      • olutkallistasuomessa

        Oluen hintaa kun katsoo muihin maihin verrattuna niin suomessa se on liian kovin verotettua ja nelos olut lisäksi vielä alkon ryöstöhintointeltu. Oluen perässä ei toki ihan Latviaan asti kannata mennä. Virostakin saa OK hintaan. Jos väkeviä haluaa paljon niin ehkä sitten kannattaa suunnta tuonne.


    • Seviina

      Se viina on tehty Latvian pontikasta epäpuhdasta

      • suomessaliikaaveroa

        No katsoppas kun siellä on ihan suomalaisia tuotteita, mutta Latvian jäerkevämällä verolla kuin suomessa.


      • paskavirma

        Alko latvia huijariverkkokauppa tilasin juomia 200e 1.3 luvattu 7 päivässä ei vieläkään tullut ei vastata såhköpostiin onko muilla kokemuksia ?


      • Vodkapää
        paskavirma kirjoitti:

        Alko latvia huijariverkkokauppa tilasin juomia 200e 1.3 luvattu 7 päivässä ei vieläkään tullut ei vastata såhköpostiin onko muilla kokemuksia ?

        Eihän tuossa ole mennyt kuin 10 vrk vasta. Kaikkea mitä ulkomailta tilaa, ellei erikseen maksa pikakuljetusmaksuja on hyvä odottaa 2-3 vkoa.
        Veikkaan, että sullekin on tullut, muttet kännäämiseltäsi ole sitä jaksanut enää tulla kertomaan.


      • Anonyymi

        Tuli käytyä tarkastamassa Latvian Superalko kun nyt oli Pärnussa niinkun vähän hollilla.
        Valikoimat ovat isot ja kattavat ja hintataso ihan edullinen verrattuna eestiin. MUTTA viinitonkat eli 3L BB olivat melkein järjestään kovaa vauhtia vanhentumassa - kaikki olivat silleen vuoden olleet seisomassa missä lie. Normaali säilyvyys mainitaan aina olevan noin 1 v. Avattu tonkka sellainen 4-6 viikkoa tuoreena. Ranskasta ym kuskataan paljon vanhentuvaa tavaraa meille pohjoisen poloisille niin eestiin kuin latviaankin. Kaljat sitävastoin olivat silleen asiallisen tuoreita mutta kun ei tullut tarkastettua viinien tilanne ennen ostoa - hieman harmittaa.


      • Anonyymi

        Taidat olla itse sen keittäjä !


    • SaunakaljatKotimaasta

      Suomessa on liikaa ihmisiä joiden toimintaa ohjaa alkoholi...verot ovat vain hidaste alkoholisteille, eivät este. Suomalainen tenukeppi hakee viinat vaikka Latviasta jos hinta on halvempi...

      Itse käytän esim oluisiin noin 200€ vuodessa, ei kannata hakea Latviasta, eikä edes Virosta. Suurin osa oluista joita itse juon on kotimaisia pienpanimo-oluita joita ei välttämättä saa muualta. Hakekoot ne jotka kokevat se tarpeelliseksi, minä en.

      • sepisusi

        Väärin! Suomessa on liikaa veroja, vaikkei paljon käytäkkään, niin kannattaa ostaa muualta halvemmalla. Aivan tämän ryöstöverotuksen takia.


      • Anonyymi

        Kiitos tästä erittäin tärkeästä tiedosta. Kerro seuraavaksi kuinka usein käyt suihkussa ja mitä syöt aamiaiseksi.


    • Anonyymi

      Onko siellä superalkossa tms. viinejä?
      Viinien verotus juurikin on Suomessa aivan silmitön.
      Ja viini säilyy pitkään toisin kuin olut.
      Joten viiniä voisi hyvin tuoda vaikka viiden vuoden satsin jolloin matkakulut olis kuitattu.

      • Anonyymi

        On siellä. Hinnnat siinä 3-6€ tasolla merkistä riippuen. Tai nettisivuiltahan ne näet kasto superalko.lv


      • Anonyymi

        Superalkon viinivalikoima on mielestäni aika kehno, siis siinä mielessä, että ne eivät ole yleensä kovin laadukkaita, vaan enemmänkin sellaista heikkolaatuista, laihan makuista ja sakkaista liejua. Merkkejä tosin on runsaasti, jos valikoimaa sillä perusteella arvioidaan.

        Eivätkä niiden hinnatkaan niin kovin edullisia ole. Lisäksi Sinulla ylläkirjoittanut on aivan harvinaisen ylioptimistinen käsitys viinin säilyvyydestä: ei viisi vuotta vanhaa viiniä enää mitenkään voi juoda. Ehkä yksi vuosi alkaa hipoa jo maksimia.

        Suosittelen Sinulle, kun viinin ystävä olet, tilaamaan mieluummin Viinikauppa.com'ista aina pieniä, ehkä jotain 40-80 litran eriä kerrallaan ja juomaan ne vuoden sisällä. Hinnat alkavat siitä jostain 7 €urosta ylöspäin per 3 litran pahvipaketti, joskaan niitäkään ei ehkä ensimmäisellä kerralla, ilman aikaisempaa kokemusta ja maistamista, kannata tilata suuria määriä kerrallaan noita kaikkein halvimpia, jos vaikka kuitenkin alkaa jo parin paketin jälkeen "tökkiä". Jokin sellainen menuu ehkä olisi hyvä, että tilaat n. viisi laatikkoa kaikkein halvimpia, ja loput erilaisia kympin hintaluokkaisia per 3 ltr laatikko. Lastin saa tilata kotiovelle, jos tietää, että on juuri sovittuna aikana kotona. Jos et ole varma kotonaoloaikataulustasi, tilaa sitten lähimpään Matkahuoltoon ilman lisäkustannuksia, josta voit hakea tilauksesi parin viikon sisällä sen saapumisesta milloin haluat ja voit, toki Matkahuollon aukioloaikojen puitteissa.

        Tällä tavoin rahdin hinta on yleensä n. 40 % tilauksesi päälle lisää, siis suunnilleen niin, että jos itse viinit maksavat vaikkapa 200 €, rahdin kanssa koko homma tulee maksamaan n. 280 € yhteensä. Ainakin tuon Viinikauppa.comin varaama toimitusaika on max. kolme viikkoa, riippuen siitä, mihin kohtaan viinirekkojen kulkemissykliä tilauksesi sattuu osumaan. Itselleni tosin tuli satsi huomattavasti nopeammin, mutta kokemattomuuttani jokin ihme "ilmoitusviesti" hautautui sähköpostiini ainakin viideksi päiväksi, ennenkuin call centeriin soitettuani sain ohjeet, että se viesti pitää jollain tavalla kuitata, ja kun sen sitten olin tehnyt opastuksen mukaan, lasti oli täällä Turussa Matkahuollossa muistaakseni jo parin päivän kuluttua.

        Mitään ylimääräisiä veroja tai tulleja ei pidä maksaa. Jossain vaiheessa tilausprosessia jollain sivulla on kirkuvanpunainen huomiopainike: "Tee ilmoitus tullille" tai verottajalle. ÄLÄ KLIKKAA SITÄ ÄLÄKÄ ILMOITA MILLEKÄÄN SUOMALAISELLE SATRAAPILLE MITÄÄN!!! Painike on laiton, vastoin EU:n artikloja SEUT 34-36. Kaikki valmisteverot on jo maksettu ja ne sisältyvät jo listahintoihin, eikä muuta tarvitse maksaa.

        Jos et keksi, miten tuon vaiheen voi ohittaa, soita (taas) ohjepäivystykseen ja kysy, miten se painikevaihe (ilmoituksen tekeminen näille Suomen rahastajille) ohitetaan. Itse sain siihen apua, tosin vasta pienen kinaamisen jälkeen.

        Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

        Pieni ongelma on siinä, että juuri kun olet löytänyt hyvän viinin tai useammankin, niin seuraavalla kerralla sitä ei todennäköisesti enää ole listalla, kun firma haluaa aina olla "ajan hermolla" ja vaihtelee jatkuvasti valikoimiaan. Toiveita tosin kannattaa aina esittää hyvissä ajoin. Omassa lastissani juuri se kaikkein halvin, etelä-arikkalainen Angel of Africa, oli parasta (tilasin siis vain pelkkää punaviiniä). Mahan pulputus lakkasi kokonaan moneksi päiväksi kerrallaan ja pieruista tuli täyteläisiä ja vahvoja. Maku oli hyvä. Suosittelen Angel of Africaa!

        Superalkon vodkat eivät ole mitään "latvialaista pontikkaa" kuten joku tuossa tölväisi, vaan ihan sitä samaa ehtaa Smirnoffia, Zeljonaja Markaa, Stolichnayaa ym, jota myydään ympäri maailmaa ja jotka ovat huippulaatua. Taitaa tuo Stoli maksaa tällä hetkellä n. 15 € / litra Ainazin Superalkossa.

        Myös tuota Zeljonaja Markaa suosittelen: on muuten puhdasta ja hyvän laatuista vodkaa!

        Itse haen sieltä aina Z.M. Kedrovajaa, vadelma-aromilla. Hinta on n. 12 € / ltr.

        Jos lähtee pelkälle viinanhakureissulle ilman muita tarkoituksia, kuten esim. auton korjaus tai huolto, vaatteiden osto jne, niin kannattaa hakea pakulla kerrallaan hiukan suurempi saalis: ainakin parisataa litraa. Kokemusta on, ja suosittelen!

        Myös whiskey'en hintoja kannattaa seurailla ja ehkä varata etukäteen, ja maksaa sitten paikan päällä. Aina joku merkki on kampanjatarjouksessa, ja silloin esim. Johnnie Walker Red Label'ia saattaa saada alle 15 € litrahintaan. Mm. Hankey Bannister on hyvää, ja maksaa normaalinakin n. 15 € / ltr.

        Ja paljon muuta.

        Hyvää matkaa!

        Nimim. Mikki 47 v.


    • Anonyymi

      Onko kellään tietoa kuinka hyvin tulli ratsaa autoja helsingissä, kun ihmiset hakevat alkoholia etelämmästä? Tarkoitan kun ajaa omalla autolla lautasta pihalle ja tullin läpi.

      • Anonyymi

        Oman n. 25 hakukerran kokemukseni perusteella näyttää siltä, etteivät ratsaa tästä syystä lainkaan jos kaikki auton kyydissä olijat ja kuljettaja ovat valkonaamaisia ja pohjoismaalaisen näköisiä ja auto on Suomen kilvissä, ja miksi ratsaisivatkaan, kun toisesta EU-maasta saa tuoda viinaa ilman määrällisiä ylärajoja. On sieltä yksi äijä tuonut jo yli 100 000 litraakin, ja kaikki tullin nirinät ja narinat oman käytön mahdottomuudesta kaatuivat Helsingin Korkeimmassa Oikeudessa, ja tulli joutui korvaamaan kaiffarille pilaantuneet miedot juomat ja oikeudenkäyntikulut sekä itse särkemään kaikki pullot ym. pakkaukset ja kaatamaan ne viemäriin. Yli 100 000 litran tuoja siis voitti jupakan.

        10 000 litran tuojia on ollut jo kymmeniä, eivätkä mitkään tullin kiusaamisyritykset ole kantaneet perille saakka.

        Sensijaan tulli näyttää olevan aika kiinnostunut eksoottisten näköisten heppujen maahantulopapereista, työluvista ym. Olen nähnyt kun näitä "kikkopäitä" pysäytellään dokumenttien selvittelyä varten. Eikä tämäkään tarkkailu koske siis esim. latvialaisen tai puolalaisen näköisiä.

        Sitä en tiedä, kuinka paljon tuontikilvissä olevia autoja vainotaan ja kuinka paljon selvitellään muiden maiden - esim. Eestin - kilvissä olevien autojen todellista käyttötarkoitusta ja ajon määrää Suomessa.

        Tuo vapaasti vaan niin paljon kuin rahasi riittävät, ei tulli eikä mikään verottaja sille mitään voi. Ja jos yrittävätkin, niin ei muuta kuin reklamaatiota EU-komissiolle.

        Nimim. Mikki 47 v.


    • Anonyymi

      Vieläkö Latviassa pitää maksaa ruplilla, vai ovatko ottaneet käyttöön jo jonkun länsivaluutan?

      • Anonyymi

        Latviassa ei käytetä ruplia niin kuin Suomessa.


    • Anonyymi

      Onhan latviassa ollut eurot jo monta vuotta.

    • Anonyymi

      Kun Latvian Super Alkon ”Jalokahvi”-pullon avaa, niin ssitä leuhahtaa raikas lasinpesunesteen tuoksu. Kyseisen nimisen Suomen Alkon tuotteen valmistus on lopetettu Suomessa jo toista vuotta sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe