Yksinäinen n

LonelyN81

Tämä on jonkinlainen hätähuuto kai.. :( oon ihan rikki loppu ja onneton, ollut jo pitkän aikaa tässä suhteessa. Olen ollut 4 vuotta yhdessä kumppanini kanssa, tästä 2 v asunut hänen kanssaan avoliitossa. Meillä on vuoden ikäinen poikavauva. Tykkään suhteessa antaa läheisyyttä mutta tässä suhteessa on läheisyyttä vuodessa ehkä 200 päivää jos sitäkään vaikka avoliitossa ollaan :( eli tämä sisältää sen että nukutaan eri sängyissä, ei puhuta toisille, ollaan eri huoneissa hereillä oloaikanakin. Olen kirjaimellisesti todella yksinäinen. Hän on luonteeltaan mykkäkoulu ihminen ja jos meil tulee pienikin eripura jostain asiasta niin menee 4 pvää enne ku mies ottaa uudelleen kontaktia. Koen itse että tällaisessa suhteessa en saa sitä mitä suhteelta haluan :( miten voin olla vanhana hänen vierellä jos tukea en saakaan huonoina päivinä ? En voi puhua hänelle näistä asioista kun siitä tulee taas mykkäkoulua. Oon niin yksin ja onneton. Tekis mieli lähtee mut mul on vauva ja haluisin säilyttää hänelle ehjän perheen mutta onko tää kannattavaa :(. Tälla hetkellä on taas mykkäkoulua menossa. Tehtiin töitä ristiin eikä nähty kunnolla ja sitä ennen oli joku mykkäkoulujuttu ollu. Ni kun vapaille herättiin ni mies ilmoitti että haluu olla kavereidensa kanssa ym. Loukkaantusin tuosta kun oli meidän vaoaa pitkästä aikaa niin ottaa ystävät asiaksi puhua. Sanoin topakasti ettei musta tunnu kivalta kun puhuu tuollaisia ystäväkaipuu juttui ku tää on meiän pvä olla yhes. Mues on ryypänny 3 x kuukaudessa ja nähnyt kavereitaan kerran-2 kuukaudessa. Mä oon nähny viettäny aikaa mun kavereiden kaa n 1,5 vuotta sit viimeksi :( en uskalla ite enää ees mainita et pääsisin näkee mun kamui kun hän sanoo sitten tuttuun tapaan et joo, mun täytyy kans päästä vastaavasti ja sit meil ois taas yhteine aika jossain huitsinpippulassa. Mun sukulaiset näkee et oon onneton, mut vakuutan et kaikki onnhyvin. Silti mietin onko mulle oikee tuolla jossain muualla.. :/

3

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MiesSanoo

      Meissä ihmisissä on samaa vikaa, emme huomioi niitä läheisiä ihmisiä koskaan tarpeeksi. Elämänmuutokset aiheuttavat meissä miehissä lapsellisia piirteitä. Lapsen tulo voi aiheuttaa masennusta. Ollaan iloisia mutta luoja on tehnyt miehelle omia tepposiaan. Miehen hormonitaso laskee vauvan ollessa pieni, se aiheuttaa vetämättömän olotilan.

      Ei kannata hermostua jos mies on vähän outo, yritä ymmärtää vaikka se olisi sinulle vaikeaa kun joskus väsyneenä hoidat lasta ja kotia.

      Pahoittelen kaikkien miesten puolesta, emme ole täydellisiä.

    • ei-muuta_ku_sopimaan

      hyvät hyssykät mikä valitus!
      Oottekste tosiaan noin kakaroita vai mikä mättää tuossa ajattelupuolessa?

      Ensinnäki. Ymmärsin että teillä on yhteinen lapsi, joten ilman muuta, sillon kun mies menee kavereilleen hän ottaa joka toinen kerta muksun mukanaan ja joka toinen kerta sinä kun lähdet omille kavereillesi!
      Muutenkin kaks aikuista ja yksi lapsi, tosi helppoo sopii vuoroista kumpi menee ja kumpi jää hoitamaan ipanaa jos ryyppyä haluaa tai menojalka vipattaa.

      Meillä on 3 lasta ja vuorottelu onnistuu tuosta noin vaan. Tosin meillä ei ryypätä, mutta käydään kuntosalilla, juoksulenkeillä, kavereiden kanssa syömässä välillä, firman juhlissa jne.
      Lisäksi kerran vuodessa meidän muksut ovat isovanhemmilla (meil on 4 "mummolaa" kun kummanki vanhemmat ovat eronneet) joten me saadaan miehen kanssa vähintään nuo 4 yötä kahdenkeskistä aikaa vuodessa.

      Käyttäkää nyt sitä mitä teille on korvien väliin annettu, eli järkee!! ja sopikaa keskenänne mitä teette vapaalla kimpassa ja erikseen. Ei tää parisuhde mitään korkeempaa matematiikkaa ees vaadi. Riittää kun kumpiki osapuoli on valmis joustaan ja hoitaan niitä kimpassa duunattuja omia pershedelmiä.

    • Junttimikäjuntti

      Toi sun miehes mykkäkoulu on tosi juntti juttu. Kyl se varmaan kavereillee sössöttelee vaik mitä! Miksei sit sulle ja teittin lapselle?
      Anna sen mennä omien kavereitten kaa mut pistä vauva sen mukaa. Kyl se voi ihka yht hyvin olla oma lapsensa kaa, olkaa vuorotelle .

      Te kumpiki kuulostatte tosi alikehittyneilt henkisesti, ooksä viäl tajunnu et vaik sä ootki sukukypsä ( pystyt ja jo oletki lisääntyny) toi ei tarkota et on läheskää valmis äiti tai iskä materiaalii?
      Jos toi tieto ei oo uponnu korvies väliin viäl, niin tavataan tää info sulle ny: ÄLÄ LISÄÄNNY ENÄÄ. Ainakaan pariinkymmeneen vuoteen JOS sää oot sittenkää henkisesti kehittyneempi!

      Ala nyt jo viimeistää kehittää ittees. Se ku on nii helppoo netin välityksellä. Sieltä vaa hakeen etäkursei ja kaikkee muuta opettavaist, sen sijaa et sä tuhlaat aikaas hölynpölyyn.

      Miehelles on vaikee antaa neuvoi, se ku kuulostaa nii super juntilta, paksukalloselt ettei siihen ulkopuolise ohjeet ees varmasti uppoo vaikka mitä sanos.

      Ooooh se puolison valinta, se puolison valinta!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe