Postilaatikko-ilkivaltaa Karviassa

kertoisiko

Kertoisiko joku, mitä on tapahtunut kun kauppareisulla kuulin rikotuista postilaatikoista ja kahdesta mopoautosta?

43

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väliinputoaja

      Ei me kerrota.

    • katoite

      Jos olet facebookissa, Karvia ryhmästä näet mitä on tapahtunut.

      • vapaakasvatusrules

        Sielä ne vaan puolustelee tekijöitä & yrittää vähätellä tuhotekoja. Taitaa olla tutut naamat syyllisiä?


      • mustikka-
        vapaakasvatusrules kirjoitti:

        Sielä ne vaan puolustelee tekijöitä & yrittää vähätellä tuhotekoja. Taitaa olla tutut naamat syyllisiä?

        Joooo....kun mopoautoja paikkakunnalla on verrattain vähän, luulisi paikkakuntalaisten tietävän kenen vanhemmilla sellainen on ollut varaa jälkikasvulleen hankkia. Julkisuuteen ei edes ole annettu, onko ne uudenmallisia mopoautoja vai vanhempia. Toisen värikin on muuttunut vihreästä valkoiseksi, vaikka silminnäkijä on nähnyt vihreän ja harmaan mopoauton.

        Mutta ainahan se on ollut sellaista, että kun ihmisten pitäisi jotain tietää kukaan ei ole nähnyt tai kuullut mitään, mutta appa autuas kun tulee jokin perätön ja toiseen ihmiseen kohdistuva juoru niin kaikki ovat niin tietäviä ja kaikki on nähty ja kuultu.


      • Kuulopuheita

        Eikös tekijät ollut muualta kuin Karviasta? Olisin kuullut että Kankaanpäästä.


      • juoruja.riittää
        Kuulopuheita kirjoitti:

        Eikös tekijät ollut muualta kuin Karviasta? Olisin kuullut että Kankaanpäästä.

        Aina vain arvailut paranee. Parkanoa on joku epäillyt samoin Jalasjärveä ja Kauhajokea.

        Onkohan siinäkään mitään perää, että olisivat korjailleet jälkiään vai onko sekin sitä huhuilua?


      • Kyllä ne uudet postiloodat on ainakin Ilvesjoelleihan niiden omistajat hommannu. Ja ainakin Rajasalontien päässä oli loota vielä rikki.


      • onneksipostilaatikkoehjä

        Jos ne tekijät kerran on tiedossa kuten siellä Karvia ryhmän facebook-sivuilla väitetään.
        (On kuulemma kolmen pojan ryhmä käynyt keskustelun aloittaneen naisihmisenkin oven takana sopimassa, itse kertoo keskustelussa siitä.) niin miksi sitten kaikille asianomistajille ei ole tiedotettu ketä henkilöt ovat ja mistä päin.
        Postilaatikkokaan ei ole aivan ilmainen juttu.

        Silitelläänkö taas niiden "pienten kilttien, söpöjen mopoautopoikien" päätä vai onko kyseessä ystävän lapset joita pitää suojella.


      • vaisuojellaanko
        JJT_originaali kirjoitti:

        Kyllä ne uudet postiloodat on ainakin Ilvesjoelleihan niiden omistajat hommannu. Ja ainakin Rajasalontien päässä oli loota vielä rikki.

        Kannattais niiden Ilvesjokisten ottaa yhteyttä niihin karvian puuhanaisiin, joiden tykönä ne oletetut ilkivallan tekijät ovat käyneet sopimassa. Saisivat nimet ja voisivat lähettää laskun laatikoistaan.


      • jobinpost
        JJT_originaali kirjoitti:

        Kyllä ne uudet postiloodat on ainakin Ilvesjoelleihan niiden omistajat hommannu. Ja ainakin Rajasalontien päässä oli loota vielä rikki.

        Täällä ei saa asiallista keskustelua kuin JJT:n kanssa.
        Niiden Ilvesjokisten kannattaa nyt heti ottaa yhteys Kankaanpään poliisiin, he tietävät asiasta enemmän. Saavat ainakin joskus korvauksen postilaatikoista ja siitä rikotusta kaivurinikkunasta.


      • Pitää tiedustella, onko poliisiin otettu yhteyttä. Kaivurinlasista luulisin että on, semmonen kun maksaa jo satasia, ellei sitten vakuutuksen piikkiin ole mennyt. Tai en kyllä tiedä onko semmosta vakuutusta muille kuin autoille. Kummatkin "uhrit" sen verran tuttuja et kyllä mainitsen ilmoittamisesta jos heitä satun näkemään.


    • Jotkut vihreällä ja harmaalla mopoautolla olleet valopäät ovat rikkoneet liki 30 postilootaa Ilvesjoki - Karviankylä - Kantti välillä. Ja oli jonkun varaosa-autostakin (Kaappolankylä) lasitkin lyöty tupaan.

      Jalasjärveltä päin oli tultu ja oletettavasti tietä 44 (Honkajoelta Kauhajoelle) on poistuttu suuntana Kauhajoki.

      Tämä Kauhajoelle poistuminen on minun oma oletus, koska Tokerotieltä pääsee Jalasjärvi -Ilvesjoki - Karviankylä - Kantti linjaa ja takas Kjoelle pääsee juurikin tota tie 44:sta ja sielläkin postilootia oli kanssa rikottu.

      Kallis lasku tulee klopeille kun kiinni jäävät. Kaikkien uhrien kannattaa laittaa rikosilmoitus poliisille, jos niihin saataisiin vähän vauhtia niin. Moni jo laittanut.

      • pappabetalar-

        Eikö siellä Kauhakorvessakin ollut jotain sabotaasia tehty jonkun poslilaatikoille?
        Hyvin looginen ajattelumalli tämä Jjärveltä Kantin kautta Kjoelle. Tekemisen puute on täytynyt olla kun tälläisiä oletettuja matkoja viitsii tuollaisella mopoautolla tehdä.

        On ollut "parempiosaisten" nulikoilla hauskaa kun ovat saaneet toteuttaa fantasioitaan...mutta iskän rahapussista nämäkin töppäilyt maksetaan.

        Toivottavasti eivät ole tehneet muuta ilkivaltaa ihmisille, jos kerran sen romuautonkin kimppuun ovat käyneet.

        Nyt varmaan on paikka, tarkistaa ne valvontakameroiden tallennukset.


      • AdolfH

        karvia ja kpään rajalla kylläkin kpään puolelle kans yksi laatikko rikottu.onkohan eri porukaa??


      • lllkkk

    • RvaV

      Neet on sitä sammaa rikollissakkia jokka kyläläisiä ovatten kiusanneet vuosia
      rallia kloppia ovat neet

      • täh-

        Ai...harrastaaks karvias joku ralliakin?


      • ja.taas

        RvaV, voi nyt sitten käyttää kaiken energiansa siihen, että alkaa tutkia kenen vanhemmilla on varaa ostaa mopoautoja. Harmaa ja vihreä, kuten Karvia ryhmässä on todettu ja nähty. Mutta voihan olla, että ne on niitä RvaV:n helmoissa kasvatettuja äidinkullanmurusia. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        Ja eikö ne " sammaa rikollissakkia jokka kyläläisiä ovatten kiusanneet vuosia
        rallia kloppia ovat neet" ole jo keski-ikäisiä henkilöitä, niin kauan olet heistä valittanut. Tuskin ajelevat mopoautoilla.

        Jospa RvaV kasvaisi aikuiseksi ja lopettaisi sen turhanaikaisen paskanjauhannan ja syyttelyn. Jos et ole vielä älynnyt tässä keskustellaan vakavasta asiasta.


    • idhentthiteethivark

      jospa ne ethivät kela ym papereita että saavhat nuita ihimisten sosturvatunnuksia

      • fert

        Entäpä tiliotteet??


    • Rummukkaperällä kaivinkoneen lasi rikottu.. Juuri tuttu soitteli isälle ja kyseli onko havaintoja asiasta. Olisko taas mopoautoilijat asialla?

      FB:stä kopioitu:
      Sanotaan, että rikollinen palaa rikospaikalle ja näin se taitaa ikävä kyllä olla! Viime yönä oli Sarassa pörrännyt mopoauto samassa paikassa, missä lauantaina rikottiin postilaatikko. Häiriköt olivat lähteneet karkuun, kun heidät huomattiin. Jos joku nyt tietää syylliset, niin voisi välittää viestiä, että tekijät voisivat tulla ihan rehellisesti tunnustamaan tekonsa ja maksamaan vahingot. Uusi laatikko on jo ostettu ja asennettu paikalleen. Yöllisestä hiippailusta tulee vain lisää ongelmia. Ilmoitan tästäkin nyt poliisille, sillä vaadin, että talon asukkaille on nyt annettava kotirauha! Täällä jo päästiin kehumaan poikien selkärankaisuutta, kun he olivat tunnustaneet tekonsa joillekin. Itse ihmettelen, että missä se selkäranka on?
      Tässä vielä se alkuperäinen 23.10. julkaistu päivitys, mikä täältä on poistettu:

      "Viime yönä Ilvesjoella nähty, kun kaksi mopoautolla matkassa ollutta poikaa oli hajottanut postilaatikoita. Näkijä oli meinannu juttuttaa asianosaisia mut olivat lähteneet Karvian suuntaan pakoon puol 2 yöllä. Eivät olleet Ilvesjokisia. Kuulemma myös Karvianjärven takana (Karviankylä?) on ollu myös laatikkoja hajalla. Mopoautot olivat vihreä ja harmaa. Ainakin 4 laatikkoa hajalla Ilveskyläs, asiasta tehty rikosilmoitus."

      • pappabetalar-

        Lapsellista touhua tuollainen toisten omaisuuden tuhoaminen. Toivottavasti saadaan kiinni, eivätkä pääse pelkällä pään silittelyllä ja isin rahapussilla. Mitenkäs se nyt oli mopokortti-ikäisen vastuu rikoksissa? Muistaakseni 15 vuotias nuori on vastuussa tekemistään rikoksista.
        Varmasti kannattaa alata virittelemään niitä valvontakameroita paikoilleen, sillä eihän sitä tiedä minkälaiset kiksit tämä mopoautokopla saa ilkivallastaan.


      • vihjatkaa.tänne

    • Rosvot-Kiinni

      Valvonta kameroita kaikkille ei ne paljon maksa mutta ollessaan kerrankin tarpeellisia ne jatkossa siten estävät rikollisuutta.

      ja kannattaa luvata palkkio vihjeistä jotka johtavat kiinni jäämiseen kyllä aina joku juudas löytyy mistä tahansa porukasta.

      • mtwtyj

        ...osaavat kyllä väistellä kameroita...
        Tuolla naapuripaikkakunnalla olivat vieneet muistikortit riistakameroista, joihin olivat tallentuneet ja rikkoneet niitä.
        Taisipa olla vielä tätä syksyä.


      • Ansalaukee

        Kuvat lähettävä kamera niin ei auta vaikka veis koko kameran.


    • RvaV

      Sammaa sakkia jokka kyläläisiä ovatten häirinneet yörallia ajavatten

      • Ehrottomasti!


      • täh-

        peukutetaan erellistä kommettia!!


    • otpi

      Voi ristus ku lukoo näitä karvialaisten kommenttia rupiaa tuntuhu jotta nuo mopo poijjat on siitä fiksuummasta päästä. Jotta oikeen 44 sieltä pääsöö kyllä tuonne salohon asti ja ku laittaa junahan mopo auton. Niin että sellaasta. Kuinka ennen om päriätty ku ei oo ollu tällääsiä sontalootia

      • puhuitko.pussiin

        Kantatie 44 on Sastamalan Kiikasta Kauhajoen Aronkylään kulkeva kantatie. Tien pituus on 150 kilometriä. Tie on kokonaisuudessaan kaksikaistainen ja laadultaan vaihteleva.
        Lähimät rautatieasemat ovat Parkanossa, Sjoella ja Porissa...
        Että revi viisautes siittä.

        Mutta taisi JJT:n oletus osua nappiin!! Jiihuuu.....

        Taitaa muutenkin tämä postilaatikkokeskustelu hiertää asianomaisten tunnolla...mitenkäs vanhemmat suhtautui...mukava hankkia tälläisestä huvista rikosrekisteri itselleen...:DDD

        Kylällä oli paljon eilen näitä pyörillä kulkevia sontalaatikoita liikkeellä...

        Tiedoksi että; Seututie 274 on Kauhajoen Kauhajärven kylästä kantatieltä 44 alkava tie. Tie kulkee Kauhajärveltä Karvian keskustan ja Suomijärven kylän kautta Tuulenkylän kylään, josta edelleen Parkanon Vuorijärvelle ja lopulta Parkanon keskustaan. Päättyy 3- tiehen.


    • Asiallisuuttakehiin

      Lueskellut jopa jo hieman huvittuneena ja pientä myötähäpeää nuota fb ja suomi24 kommentteja lukien... on naurettavaksi paisunut. Sitä en sano, etteikö kyseinen touhu ole väärin. Tottakai on mutta nyt pitäisi aikuistenkin jo hillitä keskusteluja ja antaa virkavallan asiat hoitaa. Miksi ei suuremmistakin pöllöilyistä ole noussut yhtä isoa kohua.

      • hyfred

        Karvia nyt on sellainen paikka, että jos joitain ärsyttää poikien traktorilla tai autolla ajo siitä tehdään iso numero, vaikka mitään oikeaa asiaa siitä ei olisi valittaa.
        Samaan aikaan rattijuopot pääsevät kuin koira veräjästä ja alaikäiset hilluvat humalassa kylällä, eikä kukaan puhu mitään.
        Itse en ole facebookissa, enkä tiedä mitä siellä on asiasta kirjoitettu, mutta kovasti osaan kuvitella miten muutama keski-ikää lähestyvä naisihminen mollaa jokaisen mopoautokuskin alimmaiseen helvettiin.

        Juttu on paisunut kuin pullataikina.

        Toivottavasti tekijät saadaan kiinni ja vastuuseen teoistaan.


    • että.tämmöstä

      "Teko on myönnetty, asiasta on keskusteltu ja se on hoidettu kuntoon. Kuulemma vielä opittukin jotain. Ja tosiaan asianomaiset ovat itse tulleet rehtihin juttusille ja pyytäneet anteeksi jne." Lainaus Karvia ryhmästä.

      Mitä tässä enään ihmetellään ja arvaillaan tekijöitä, eikö ne ole jo selvillä jos kerran ovat pyydelleet anteeksi ja asiat hoidettu kuntoon.
      Tieto vain tekijöistä virkavallalle.

    • avoimuutta

      Jos kerran tekijät ovat tiedossa, niin vastuuseen teoistaan. Aina ei saa opettaa, että rahalla sovitaan. Vastuu teoistaan täytyy kantaa. Lisäksi olisi kiva tietää miltä paikkakunnalta tälläiset tihutyöntekijät ovat?

    • RetroBörje

      Samaa porukkaa kaikki tyynni, roskaväkiä jokka ehtii öisin rötöstellä ja rallata

    • NtiO

      Menkäätte töihin nii ei tartte öisin ajella rillumareitä ja rikkua parempien
      ihmisten omaisuutta, rahvaat.

      • Mr.Q

        Ne mopoautopoijjaat on vielä yläkouluikäisiä.
        Onneksi rahvailla ei ole varaa ostella pennuilleen mopoautoja. On niiden parempiosaisten etuoikeus.


      • Molog

        Apina


    • Karvian-MoraManne

      HAI.Iha turhaa o väittää jot mie oon hajottanu postilaatikoit.
      Mie nyt ota keklun.Nyt mie suutu.

    • ytrfg

      Tänään kuulin, että Karviankylässä on jonkun asumattoman talosta tai kesäasunnosta olisi rikottu kolme ikkunaruutua, nyt viikon sisällä. Omistaja on saanut tiedon asiasta ja on ilmeisesti ollut yhteydessä virkavaltaan.
      Onkohan samat asialla?

    • RvaV

      Rötösnuoret kuriin ja nuhteeseen.
      Ennen Wanhaan tommosta rikostelua ei katteltu!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe