Alkoholinkäyttäjän persoona

asdfh32

En tiedä kerääkö tämä Suomi24-palsta ainoasaan kaltaisiani outoja persoonia, eli suomen laadukkaimpia sontahomohuumoria suoltavia sosiaalivirtuooseja, mutta noinvuoden kestäneen tarkasteluni aikana alkoholistinkäyttäjän persoonasta erottuvat usein seuraavat piirteet:

1) Samaa rataa menevät kirjoitukset, joista paistaa metaforien puute ja käytetyn sanaston suppeus. Oikeinkirjoitus tuntuu olevan väännetty kohdalleen suurella vaivalla.

2) Aggression tason raju kohoaminen silloin kun huumorissa edetään tasolle, jota ei selvästi ymmärretä. Suututaan vaistomaisesti, koska on mahdollista että juuri sinulle nauretaan, vaikket sitä selvästi erotakaan.

3) Intellektuaalisuus. Alkoholistin täytyy osoittaa, että on lukenut, ja jos ei nyt elämässään kenties menestynyt muuten, niin ainakin yleensä ottaen helvetin sivistynyt ihminen. Joskus tällä on aloitettu jotain kirjaketjuja niin ainoat vastaukset on onelinereita tyyliin "on luettu tämä ja muutakin jo 10 vuotta sitten" selvästi ärtyneenä kirjoitettuna. Vrt. sivistyskahvioihin, joissa ihmiset puhuvat ihan mielissään lempikirjoistaan eikä jokaisen tarvitse mainita lukeneensa aina kaikkea.

4) Muiden aliarviointi ja mitätöinti. Tässä on luultavasti seurausta "no vähän juon alkoholia liikaa, mutten ole sentään sellainen kuin tuo Asdfh32"-ajattelusta. Koko maailma romuttuisi jos pahin sontahomo asdfh32 osoittautuisi elämästään nauttivaksi työtä tekeväksi ja vauraahkoksi ihmiseksi. Sen sijaan omaa itseään tulee korostaa ylimitoitetusti, varsinkin jos sitä rahaa sattuu piisaamaan.

5) Oikeassa oleminen on aina ehdoton edellytys, mielipiteen muutos ei mahdollista. Joku täällä taitaa tänä päivänäkin olla sitä mieltä että esim. asdfh32 on kylmis, vaikka asian uskottelu itselleen lienee moninkertaisesti vaikeampaa kuin tämän mielipiteen korjaaminen. Mutta totuuttahan ei tarvitse korjata.

6) Uskomaton muisti. Alkoholisti muistaa kaiken ja vetoaa jopa yli vuosi sitten tehtyihin "tunnustuksiin" ja "paljastuksiin", joita rakastaa. Tämä muisti on niin ainutlaatuinen että jopa kaltaiseni tohtoristyyppi kadehtii sitä. Jotenkin vain on sellainen tunne että ihan kaikkiin asioihin tämä muisti ei ylety.

10

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.nollasta.eurosta

      Sinulla on ilmeisesti traumoja varhaisnuoruudestasi, ehkäpä jo lapsuudestasi asti, jota olet yrittänyt lääkitä lasolilla ja kiljulla.

      Sitten löysit tämän palstan. Miksi juoppojen pitäisi olla psykoanalyytikoitasi ja hoitaa sinun mielenterveytesi kuntoon?

    • PeraTerapeutti

      Luin avunhuudoksi tarkoitetun avauksesi. Tilanteesi on vaikea, sillä olet selkeästi niin moniongelmainen, että sinua on vaikea auttaa tämän palstan kautta.

      Kehotankin sinua kääntymään kotipaikkakuntasi juoppojen pariin. Valtuutetut terapeuttijuopot löydät tietynlaisista baareista seuraavan ohjeen mukaan: Mene baariin saavuttuasi ensimmäiseksi levyautomaatin luokse. Jos siinä on Reijo Kallion "Elämän valttikortit", Irwinin "Rentun ruusu" tms. mollijollotus, niin tiedät baaripöydistä löytyvän terapeutteja, jota keskittyvät ongelmiisi tarjottuasi heille kaljaa.

      Uskon, että näin menetellen pääset ongelmiesi ratkaisemisessa eteenpäin.

    • extissuxxx

      tuohon kuka on kuka- kysymykseen... eikös anonyymin kirjoittelun ajatus olekkin siinä ettei tarvitse välittää kuka kirjoittaa. Tärkeää on sisällyttää viestiin jotakin ajatusta, eikä vain kirjoittaa mielettömyyksiä.

    • Aloitus_tasokas

      Täällä keskitytään liikaa siihen, kuka on kirjoituksen takana ja lähes kokonaan unohdetaan itse kirjoitus. Varsinkin, kun esim. Kylmiksen ja Tissun nimimerkiellä kirjoittaa joku häirikkö.

    • tissu_ja_kylmis

      en ole kylmis enkä tissu, oikeasti

    • 1.......hoitsu

      Hyvä asdfh32
      Minusta otat itsesi ja maailman tällä hetkellä liian vakavasti.
      Relaa vähän. Minä olin aika kireä ja nipottaja. Huomasin, että raitistelu ei oikein sopinut minulle. Tälläinen rento ryypiskely tekee hyvää ja välillä voin jopa naurahtaa jollekin hyvälle löylykauhatarinalle. Minusta se Kalervo työvoimatoimistossa on klassikko. Tästä syystä käytin käpyterapiaan Kalervoa.
      Tänään on maistunut syystäkin, kun vain ajattelenkaan mitkä sonnat väänsin viime yönä naapurin kaivoon. Se oli paras tekoni vuosiin ja koko yhteiskunnalle , uskokaa pois. Nyt kaadan lasiin siivun leikattua konjakkia eli Jallu pullon löysin vintiltä. Pulloja riittää vuosien raitistelun jälkeen ja maksa puhdas kuin nuorella miehellä.

    • Ei vitsi:D Hah hah :D

      • 1.......hoitsu

        Tosissani olen ja hyvällä tuulella humalassa!
        Relaa sinäkin asdfh32!
        1.hoitsu Eli Hilpeä Suntio vapaalla pitkästä aikaa!


    • taas.yksi.uusi.seppo

      Yllättävä käänne, mutta onhan tämä sontaseppolife niin mukavaa, että ei ole ihme, kun suu rupesi napsumaan. Kohta lentää muuten ripulikin hilpeästi pitkin mökin seiniä, jos jatkat putkitusta.

    • jatkakaa

      KYLMIS-SHOW! ♥

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe