Tältä sivulta näkee millälailla kaupunginjohtajamm

on tuhlaillut kaupungin varoja:http://www.haapavetistapaatoksentekoa.blogspot.fi

32

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Köyhätkyykkyyn

      Näkyy olevan folkkien kutsuvieraslista ja iltarientojen laskutiedot. Antti on näköjään pistänyt roimasti edeltäjiään paremmaksi. Ja meillä on muka kehno taloustilanne? Näinkö kaupunginjohtaja näyttää esimerkkiä alaisilleen ja kuntalaisille miten säästetään. No, kaupungin kerma juhlii samalla kun matalapalkkaisilta viedään viimeisetkin roposet. Kiitos Antti sinulle tästäkin.

    • Klatypy

      Ei teillä ni huonosti mene ku meillä Kokkolassa!

      • Klatypy

        Meillä Kokkolassa on homekouluja ja väki sairastaa mutta rahaa ei ole.


    • Paskatus

      Täälläki koulut homeessa tai muussa paskassa. Eikä pomot välitä. Lapset sairastuu mutta so what! Niin kuin luit niin pomot sen ku ryyppää meiän rahat.

    • Vanhatajattakaisin

      Olisipa niin kuin ennen kun kunnanjohtajat valittiin vaaleilla. Silloin kantaisivat vastuun koko kunnasta. Nyt vain herrojen ja rikkaitten kanssa kilistellään.

    • Elvisköpresli

      Onkohan pomo sortunut ylimielisyyteen? Monella nousee pissa päähän kun pääsee johtajan paikalle. Ihmisten palvonta kiehtoo ja sokaisee. Luulee olevansa maailman napa. Sitä mielellään viiniä tarjoo että pääsis ylemmäs ja lähemmäs korkeampaa eliittiä.

    • Hävettääkö

      Kaikilla näillä henkilöillä olisi moninkerroin itsellä varaa maksaa pääsylippunsa ja ruokailunsa. Listalla poliitikkoja, entisiä, nykyisiä kaupungin päälliköitä ja johtajia. Käsittämätöntä!! Hyvä, että nimet on kaikkien luettavissa. Näin näitä verovaroja käytetään. Ajat ovat muuttuneet, tähän säästöpolitiikkaan ei kuulu tällainen hyvävaraisten tukeminen. Kymppitonnilla olisi maksettu jo aika monta kuukausipalkkaa kouluavustajille, lähihoitajille kotipalveluun ym. Sitä voisi kaupunginjohto miettiä suunnitellessaan uusia säästöjä. Tässä näkyy kaupungin johtajien arvot!

    • vasalli_laitettu

      Tekemään aloitusta, heh.

      • Kpjuusiksi

        Hehheh, mutta hyvä oli alotus! Kiistätkö vielä tosiasiat? Oletko yksi kutsutuista ja veronmaksajien rahoilla eläjistä? Kyllä sinua varmasti vituttaa kun nimesi on listalla. Kerranki on jussi paljastanut hyväveli porukan. Jussille iso kahavi pullan kanssa kun käyt apsilla. Voihan vitura tuota herrojen touhua!


      • Bjihihoihojbijbi

        Jo on törkeää kaupungin johdolta. Toisilta kiristetään vyötä ja kaupungin johto sen kun törsää entistä enemmän. Selitäppä aj,tämä meille kuntalaisille! Mssä on moraalisi? Missä on selkärankasi? Ketä nuolet! Kenen suosiota kalastelet?


    • AikainenKana

      Ei ole sellaista johtoa tai sellaisia henkilöitä vielä edes syntynyt, etteikö niitä haukuttaisi. Teet mitä tahansa.

      Se on jo vanha totuus, että sellaisen henkilön sana painaa, jolla itsellä on kykyä, taitoa ja puhtia tehdä asioita. "Hyvän työmiehen sanaa kuunnellaan". Omalla esimerkillä saa kansalaisluottamusta. Pyyteetön asioiden eteenpäinvieminen niillä keinoilla ja voimilla, joihin on kykyä ja taitoa. Näin se vain toimii.

      Suomi24 palstalla voi kyllä tuoda asioita esille, mutta..
      No. Tällaisille populisteille on aina peesaajansa ja jos vielä itsekseen vain vihaa nostattaa, niin räjähdyshän siitä tulee. Varoventtiili falskaa.
      On kait muitakin tapoja viedä asioita eteenpäin.

    • Moraalihukassa

      Ei ole populismia tuoda kuntalaisten tietoon, miten heidän varojaan käytetään. Päinvastoin. Kpj:n pitäisi olla esimerkkinä kuntalaisille. Huonot ajat koskevat myös häntä. Toiset pistetään säästökuurille, että riittää rahaa humputukseen. Taas näkyy verotus kovenevan Haapavesi-lehden mukaan. Tulovero on jo niin kova, että vain viisi kuntaa Suomessa verottaa kovemmin kuin Haapavesi. Tämähän on oikein vetovoimatekijä, imagosta puhumattakaan. Kiinteistöveroja nostetaan taas kerran. Ensi vuonna Suomi täyttää sata vuotta. Paljonkohan kaupunki aikoo ensi vuonna törsätä juhlimiseen?

    • kuukkelikuukuu

      On perkele asiat pahalla mallilla kun jussikin huolestuu! Ei muuta ku vaihetaan miestä johdossa, jussi tilalle, se kyllä paikkaa, no, asiat? Naamakin on niin edustavana pysynyt vuosikymmenestä toiseen, että en apsilla tuntenukkaan ennenku joku kertoi kaverin olevan saman jussin kun levittämissään kuvissa. Tuli mieleen se Narsissos. Kuukletapa nimi, jussi...

      • Asianvierestä

        Sinulla taitaa olla "jotain hukassa " kun Jussista täällä saarnaat. Kiinnititkö ollenkaan huomiota kuinka täällä sellaiset juhlii verorahoilla jotka takuuvarmasti kuuluisi itse juhlimisensa maksaa. Näppäileppä kuule oma kuvasi tänne niin arvostellaan samaan törkeään tapaasi, tiedä vaikka löydetään sinullekkin nefliksestä joku vastaava sankari. Katsotaan sitten löytyykö sinusta miestä tämän toteuttajaksi, vai oletko pelkkä räkyttäjä joita tällä saitilla on jo tarpeeksi.


      • pekko.aikamiespoika

        Jussihan otti nokkiinsa ja ilma kuvaa! Ja aihetta.


    • faniIlkka

      Ilkka lie katkera ollut kun kutsu ei käynyt.

      • jeppasista

        Vai kun kaikki ei halua olla samanlaisia kuin repolainen. Kertokaapa mitä täällä olisi jos ei olisi Folkkeja? Väitättekö ettei Folkit tuo Haapavettä tunnetuksi muualla?


    • AsianYtimestä

      Asianvierestä - näyttää nuo yhteystietosi sinultakin uupuvan.
      " vai oletko pelkkä räkyttäjä joita tällä saitilla on jo tarpeeksi. "..
      Tästähän olen samaa mieltä ..

    • Tuhlaritvastuuseen

      Ilkka puolustaa oikeita asioita. Ei ole oikein että rahaa näin kulutetaan vaikka tili on miinuksella ja pahasti. Todellisuudessa velaksi ryypätään ja me joudumme laskun maksajiksi. Sekin on hyvä että asiat tulee meidän tietoon. Hyvä että edes jollakin järki juoksee. Suurimmalta osalta on lamppu sammunut.

    • ketunpuoliveli

      Viinaan pantu raha ei oo koskaan mennyt hukkaan ja turhuuteen. Suotta ilkka ja knit märisevät.

    • Tietosuojalaki

      Tämän nyt julkaistun listan nimet (kutsuvieraat) eivät ole kaikki julkisuuden henkilöitä. Listan julkaisun laillisuuden tutkiminen on nyt asianomaisten harkinnassa. Osa henkilöistä saattaa nostaa syytteen tietosuojalain rikkomisesta. Johtaako se sitten mihinkään selviää myöhemmin.

      • Tsaiseetstki

        Siinäpähän otat selvää. Ja syytteen voi nostaa jos huvittaa. Julkisilla varoilla kustannetut jutut on julkisia. Revi siitä. Tietosuojalakiako on mielestäsi rikottu? Hehe! Oliko nimesi listalla ja omatunto kolkuttaa. Siitä vaan sano tsaikoovski! Ei muuta kuin vejä käräjille jos huvittaa. Ile on kova jätkä.


      • Tsiippaduida

        Julkinen asiakirja, jonka kuka tahansa voi vaatia nähtäväksi. Ei tietosuojaongelmaa. Aivan sama onko julkisuuden henkilö vai ei


    • budjetti

      Kaupunginjohtajan kuvaan kuuluu pitää suhteita yllä.. Ja
      Onhan ne budjetissa rahat tällaiseen varattuna..

      • Napoleooni

        Sitä budjetin kohtaa pitää leikata.


    • Tietosuojalaki

      Oho! Kylläpä hermostuivatkin tuosta tiedosta, että jos ei olisikaan saanut julkaista.

    • MinunMielestäni

      Henkilötietojen käsittelyä koskevat yleiset periaatteet

      5 §

      Huolellisuusvelvoite

      Rekisterinpitäjän tulee käsitellä henkilötietoja laillisesti, noudattaa huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa sekä toimia muutoinkin niin, ettei rekisteröidyn yksityiselämän suojaa ja muita yksityisyyden suojan turvaavia perusoikeuksia rajoiteta ilman laissa säädettyä perustetta. Sama velvollisuus on sillä, joka itsenäisenä elinkeinon- tai toiminnanharjoittajana toimii rekisterinpitäjän lukuun.

      6 §

      Henkilötietojen käsittelyn suunnittelu

      Henkilötietojen käsittelyn tulee olla asiallisesti perusteltua rekisterinpitäjän toiminnan kannalta. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset sekä se, mistä henkilötiedot säännönmukaisesti hankitaan ja mihin niitä säännönmukaisesti luovutetaan, on määriteltävä ennen henkilötietojen keräämistä tai muodostamista henkilörekisteriksi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tulee määritellä siten, että siitä ilmenee, minkälaisten rekisterinpitäjän tehtävien hoitamiseksi henkilötietoja käsitellään.

      • Suossaollaan

        Asia selvitettiin jo viime vuonna, kun minulle ei aiottu luovuttaa ko. tietoja. Ne olisi pitänyt lukea kaupungintalolla, enkä olisi saanut niitä mukaan. Soitin talousjohtajan läsnäollessa ja puhelimen kaiutin auki kuntaliiton lakimiehelle, joka kertoi pelisäännöt asiakirjojen suhteen. Kyseessä ei ole henkilörekisteri, koska nimilista on laadittu kaupungin toimesta. Kyseessä on julkinen asiakirja, jonka voi julkistaa. Lista ei sisällä vahingollisia tietoja. Minua yritettiin tosissaan estää viemästä asiakirjoja kaupungintalon ulkopuolelle. Olen pyytänyt myös viimeiseltä kolmelta vuodelta asiakirjat kaupungin ystävyyskuntavietailuista, sekä tositteet, joista käy ilmi, mistä kulut koostuvat. Tähän pyyntöön ei ole vielä vastattu, mutta tulen vaatimaan asiakirjat tavalla tai toisella. Nekin ovat yhtä julkisia ja siksipä nekin tulee julkistaa, jotta kuntalaiset näkevät, mihin heidän varojaan käytetään samalla, kun kunta on rajulla säästökuurilla.

        Ilkka Repo
        Kaupunginvaltuutettu
        Perussuomalaiset


    • Hikhikvaa

      Selevä hommahan tuo. Tai ei ehkä kuitenkaan selevä kaikkien kohalla ku noinki monta menojuomaa on maisteltu. Maksoko kaupunki taksikyyditki

    • Kaveriporukkaako

      Kyllä listaa lukiessa tuli monen nimen kohdalla mieleen että mitäköhän ovat tehneet kutsun ansaitakseen?

    • Otetaanselvää

      Jos kaupunginjohtaja on sitä mieltä, että kaupungin talous on huonossa kunnossa ja tarvitaan ikäviäkin toimia talouden korjaamiseksi, niin luulisi, että kaupunginjohtaja itse näyttäisi esimerkkiä ja karsisi kuluja myös omista edustuskuluistaan eikä lisäisi niitä. Onhan se kumma, kun pomo kasvattaa edustuskuluja huvinpitomielessä ja alaiset kiristävät vyötään. Puhumattakaan miten yhteiskuntamme rakentaneita vanhuksia kohdellaan. Nuo mainitut ystävyyskuntavietailut ovat jonnin joutavia, eikä niistä ole kaupungille hyötyä. Kunhan saavat hyväosaiset lomailla ja virkistäytyä kaupungin laskuun. Jotkut vielä täydellä palkalla. Kuinkahan moni reissaajista nauttii palkkaa ja päivärahaa ilmaisen hupiretken lisäksi?

    • Kuntalainenminäki

      Ootamma mielenkiinnolla noita tietoja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe