Jasmin luulee olevansa parisuhteessa

Mellivmp

" He eivät ole vielä tavanneet montaa kertaa. "
Siis jos uusi kulta on löytynyt deittipalstalta ja ei ole tavattu kertaakaan niin miten voi olla parisuhteessa?
Tuo ämmä pitäisi saada hoitoon ja mahdollisimman pian.

55

703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaivosNainen

      Mies on seiskan jutun mukaan kaivosalalla. Oisko joku Rikun tuttu, työkaveri jonka tapasi jo ausseissa patiolla maatessaan tai kun Riku vei pari kertaa jonnekin??? Rikulla oli kans jotain tekemistä miningin kanssa? Jotain kaivosalan työkoneita.

    • Heinäpään-oraakkeli

      Kyseessä on Afa Gafa, Rikun näkymätön, olematon yhtiökumppani.

      Tyhmä-Jassohan jo melkein kutsui itseään rva Testeriksi vaikka oli pelkkä maanvaivaksi äitynyt matkapatja. Harhaisessa päässä täysavuttoman pummin ja markan huoran elämä kääntyy luksukseksi.

    • jasviini

      Tester kierrättää Jasminia kavereillaan. Helppo nakki, jolle ukot nauraa paskasta nauruaan Jassun selän takana.. Hetken huvia, jota Jasmin kuvittelee aidoksi ja oikeaksi rakkaudeksi. Jasmin on pelkkä ukkojen kiertopalkinto.

    • peeärwoohoooor

      Kummallisia julkisuuskämmejä; samalla viikolla julkaistu nuoruuskuva, opettajan kanssa sekstailu ja uusi rakkaus sevenissä. Näistä olisi riittänyt usealle viikolle!

      Tämän sijaan iltablaadetit julkaisi nuoruuskuvan (yläkoululaisseksi ei olisi kelvannut missään tapauksessa), ja tämän takia jäi itse uutinen leviämättä seiskan ulkopuolelle.

      Kaiken lisäksi chärmin instasi jutun luettavassa muodossa, kuka hullu enää seiskaa ostaisi.

      Kännissäkö se sekoilee, oikein urakalla?

    • Pinokkionnenäpitkänä

      Taas kilahti jassolle sata euroa tuosta haastiksesta, joka perustuu valheisiin ja jota seiskan toimittaja ei halunnutkaan kyseenalaistaa. Salaperäinen äijä työskentelee mukamas kaivosalalla ja asuu Britanniassa, siellähän niitä kaivoksia on... vapaa-aikanaan puuhastelee kiinteistöbisneksiä... jepjep, kiireinen kaveri eikä tässä ole mitään epäloogista missään kohtaa... Ei ole tavattu monta kertaa kun ei ole tavattu kertaakaan... mukasuojelee eli salaa henkilöllisyyden koska henkilöä ei ole olemassa. Varmasti on olemassa tuollainen äijä joka on tutustunut netin kautta rouva Dennikseen ja tyytyy siihen että vetää käteen Skypessä... Harhainen Jasmin.

      • lääkeunet

        Jasson rakas on julkkis eikä halua tulla palstoille.


      • en.usko

        hän on 43v.työskentelee kaivosalalla ja on kotoisin Darwinista, Pohjois-Australiasta. On pitkä ja komea, ovat kiinnostuneet samoista asioista mm. politiikasta, heitä yhdistää yhtä hullu huumorintaju, sekä reissaaminen, aivan kuten Denniksen kanssa. Saas nähdä miten päättyy, anteeksi.


      • Heinäpään-oraakkeli
        en.usko kirjoitti:

        hän on 43v.työskentelee kaivosalalla ja on kotoisin Darwinista, Pohjois-Australiasta. On pitkä ja komea, ovat kiinnostuneet samoista asioista mm. politiikasta, heitä yhdistää yhtä hullu huumorintaju, sekä reissaaminen, aivan kuten Denniksen kanssa. Saas nähdä miten päättyy, anteeksi.

        Kalossinkuva perseessä vintille Jasso päätyy.
        Miten Jasso voi olla kiinnostunut politiikasta kun ei tajua siitä mitään? Ja matkusteluhan on kivaa jos joku muu maksaa - persaukisena Jasso tuskin pääsisi edes Rotuaarin pallolle omin varoin.


      • tollero86
        Heinäpään-oraakkeli kirjoitti:

        Kalossinkuva perseessä vintille Jasso päätyy.
        Miten Jasso voi olla kiinnostunut politiikasta kun ei tajua siitä mitään? Ja matkusteluhan on kivaa jos joku muu maksaa - persaukisena Jasso tuskin pääsisi edes Rotuaarin pallolle omin varoin.

        Reps! :D Ei tosiaan olisi vinttijuopolla varaa edes bussilippuun Rotuaarille asti, saatika että persaukisena tollukkana ja häntä muka niin intohimoisen kiinnostavista ajankohtaisista kotikunnan asioista tietämättä tajuaisi "palloa" siirretyn jo aikoja sitten.


      • ihanaakunonihanaa

        Etihaadi on avannut Dubaissa shamppanjabaarin parempaan loungeen. Voi mikä onnenpotku Jasminille. Jasmin varmasti tykkää punaisesta Möet & Chandonista.


    • OiOIJasmin

      Onnea Jasmin, niin ihanaa kuulla että olet löytänyt rakkauden ja vihdoin sen oikean. Olet kaunis ja älykäs ja kuuluisa, sitä ei kaikki kestä.

      Olen varma että jos Elvis eläisi olisit hänen vaimonsa, sopisit kuitenkin paremmin vahvalle miehelle kuten ruotsin kuninkaalle.

      Onnea tulevaisuuteen ja muista että olet ihka ihana, pusi pusi.

      • hyi.olkoon

        Elvis ei kyllä Jassusta olisi piitannut.

        Elvis oli syvästi uskovainen ihminen, eikä olisi huolinut maineensa ryvettänyttä naikkosta vaimokseen.


      • Hahhjahhahs
        hyi.olkoon kirjoitti:

        Elvis ei kyllä Jassusta olisi piitannut.

        Elvis oli syvästi uskovainen ihminen, eikä olisi huolinut maineensa ryvettänyttä naikkosta vaimokseen.

        Elvis uskovainen ihminen? xD


    • Tyhmäjaska

      Kertaakaan ei ole tavattu? Mikä toimittelija siellä iltalehdessä on kun valheita suostuu kirjoittamaan? Ja mitä tuo vappunokka tajuaa politiikasta? Ei yhtään mitään. Olis niin mahtava saada vinkuintiaani johonkin polittiseen keskustelutilaisuuteen jossa oikeat toimittajat paljastaisivat vappunokan polittisen tietämyksen. On se tyhmä!

      • some-naimisissa

        Jos on skypessä sekstailtu niin eikös se ole melkein kuin olis tavattu;) Kaksi kertaa = parisuhde. Kolme kertaa = ollaan kihloissa....


    • Tollin

      Eli Jasmin on taas ollut oma ihana itsensä ja pettänyt Rikua jonkun tämän ystävän kanssa?? Koska jos ovat koskaan tavanneet tämän uuden elämän rakkauden kanssa niin sitten se on silloin kun oli Ausseissa Rikun patiolla. Toinen vaihtoehto on etteivät ole koskaan tavanneet luonnossa vaan jollain deittipalstalla.. Hmm.. Koska Rouva Rehellinen kertoo asian oikean laidan????? Eikö pari viikkoa sitten luvannut jatkossa aina paljastaa kaiken rehellisesti?

      • määmäämää

        Jokos tää Rouva Rehellinen on saanut eron?
        Tarkoitan tuota Denistä, mun mielestä on vielä
        aviossa, onko vai eikö?
        Siinä kans olis vähän jutun juurta, seiskaan.


      • pitkäjakomeamyass
        määmäämää kirjoitti:

        Jokos tää Rouva Rehellinen on saanut eron?
        Tarkoitan tuota Denistä, mun mielestä on vielä
        aviossa, onko vai eikö?
        Siinä kans olis vähän jutun juurta, seiskaan.

        Ei ole eronnut vielä ja siinä luulisi olevan nielemistä normaalilla miehellä: ero kesken ja hiljattain saanut lemput laastarilta.

        Minkähänlaisen luuserin se on tällä kertaa pokannut :-D

        Kaivosmies kiinteistöalalla ei kuulosta hyvältä.


    • Tonnivetoa

      Jasso sanelee lööperin ja Seiska kirjoittaa, sama juttu kuin entisen palkatun luotto sirkushevosen, Tuksun kanssa. Tääkin loppuu heti kun ukko tajuaa millanen tapaus...

    • deliriumia

      Mikä ukko? Mikä suhde? Ja höpöhöpöhöpö.........

    • Huuuhhhh

      Jasmin ei ole kevään jälk ollut Australiassa. Uus ukko ei ole ollut täällä. He eivät ole nähneet kertaakaan. Jasmin löysi ukkelin deittipalstalta ja on vasta jutellut ukon kanssa. Näkevät jos näkevät eka kerran tänä vuonna. Toi nainen on pimee...

      • n.v.b.x

        Jos ne tapasivat aikoinaan Englannissa, mies asunut siellä muutaman vuoden.


      • EpärehellinenJaska
        n.v.b.x kirjoitti:

        Jos ne tapasivat aikoinaan Englannissa, mies asunut siellä muutaman vuoden.

        Jassu ei oo tavannut ketään missään, rumasti päättyneen "rakkaussuhteen" takia pitää nyt todistella et miehiä muka löytyy edelleenkin. Ei vaan pysty julkisesti myöntämään et persiilleen meni vaikka oltiinkin niin rakastuneita, samiksia ja toisilleen kaikin puolin sopivia aussin kanssa. Persiilleen meni myös suuret suunnitelmat monessa maassa asumisesta ja hulppeista lomista. Tuli niin nokilleen ettei varmasti koskaan aikaisemmin, Jassuhan oli jopa asettanut tyypin itsensä yläpuolelle ja postaili raastettuja sydämiä instaansa.


    • MukaLomaMukaRakkaus

      Jassu suojelee rakastaan kiusaajiltaan? Siis what? Eikö rehellinen Jassu olekaan kertonut uusimalle tyypilleen rehellisestinkaikkea menneisyydestä ja nykyisyydestään? Kehuu kuitenkin kuinka tyyppi on ylpeä kun saa seukata Jassun kaa. On taas niin ristiriitaista noi Jassun puheet.

      Mitään tyyppiä ei oikeesti ole yhtään missään eikä mitään matkaa tulossa. "Loma" on sitten niin yksityinen ettei Jassu postaa reissulta yhtäkään kuvaa eikä tyypistä julkaista ikinä edes varjokuvaa ettei kukaan vaan pääse kiusaamaan eli kertoon Jassusta totuutta.

      Jassu meni aussikeissin jälkeen totaalisen sekaisin, sanokaa mun sanoneen. Elämän ainoa oikea rakkaus jätti kylmästi ja käteen jäi vain tyhjä elämä ilman tulevaisuutta. Siinä se.

    • JassunVaöheet

      Suhde Rikun kanssa ei toiminut Koska Rikunjoutui tekeen töitä. Uudempi tyyppi toimii kans(!) kaivosalalla ja tekee sivutöinä kiinteistöbisnestä ja vapaa-ajallaan golfaa mut on sillä kuitenkin enemmän vapaa-aikaa ku Rikulla , säveltelee Jassu. Jos tyyppi tekee kahta duunii ja lopun ajasta golfaa, niin Jassuhan jää taas takapihan patiolle ypöyksin eikä tyyppi ehdi talutella Jassua minnekään eikä suhtesta taaskaan tule mitään. Huoh. Löytyyköhän kolmaskin tyyppi pikapikaa myös Australiasta? Ehkä jo uudeksi vuodeksi?

    • Xzxzxcxzvxzvxz

      Jassulla on seiskassa uus luottotoimittaja, Heli Karonen, joka kritiikittömästi kirjoittaa ylös mitä Jassu kännipäissään suustaan suoltaa. Mut niinhän Nykänen paljasti että ellei ollut jutunjuurta seuraavaan lehteen niin sellainen keksittiin. Että yhtä huuhaata seiskan jutut nykyään, olleet jo toistakymmentä vuotta. Ei viitsi toimittajat kaivaa mitään oikeita kohuja,

      Jassustakin niitä riittäis kun paljastelisivat pelkästään sen tänkin vuoden aikana suoltamat humalaiset tarinat, mokailut Borootissa ja Perttula keissin todelliset tapahtumat, aussin paon Oulusta, Jassun takaa-ajot Vaasaan ja Australiaan ja nykyisen tyypin henkilöllisyyden. Vaikka se on kyllä mahdotonta kun elää vaan Jaskan maailmoissa.

      • exluottotoimittaja

        Ex-luottotoimittaja Juntto taitaa olla äippälomalla. Jassu e voi sietää lapsia, joten tämä varmaankin jää ex-luottotoimittajaksi.


    • Hullllluuu

      Kyllä jasminilla voi äijä olla. Siis semmoinen joka löytynyt taas deittipalstalta ja jonka kanssa ei olla tavattu. Joku australialainen pölvästi hyvinkin. Sitten taas tuntemattoman äijän kanssa reissuun.

      • Heinäpään-oraakkeli

        Matkapatjaksi se reissuun maksetaan, ei miksikään muuksi. Vakavammasta suhteesta selittely on vain Jasson harhoja. Sama juttu Rikun kohdalla, Rikuhan dumppasi Jasson samantien kun saattoi tämän kotiinsa katseltuaan patiojuoppoa kolme kuukautta. Jasso on niin tyhmä ettei tajua ettei markan huoraksi alentuva laiska ja sivistymätön lotjake ole kuin hilsepallien halpa kertakäyttöinen hupi.


    • whopitiwhoo
      • 986876876876

        Rehellinen Jaska ei voi myöntää että tuli dumpatuksi Perttulasta eikä uutta miestä oo kaikista yrityksistä huolimatta löytynyt, satunnainen skypettely jonku deittipalstalaisen kanssa ei oo mikään parisuhde.

        Yrittää esittää että itse jätti aussin ja uusi rikkaampi rakas on jo kainalossa. Rakas on tietysti myös australialainen, kahdella bisnesalalla hääräävä liikemies, jolla on rutkasti aikaa matkusteluun ja Jassulle....Ei oo kuiteskaan tainnut ehtiä Patalaiskantielle kertaakaan moikkaan morsiantaan eikä oo tavattu missään muuallakaan, Jaska on ollut tiiviisti kotipihalla.


    • Valheellista.elämää

      --eivät ole tavanneet montaa kertaa. No hohhoijaa, eipä oo taidettu tavata kertaakaan mut taas ollaan niin samiksia ja sovitaan kaikella lailla yhteen ettei tottakaan. Matkustelua harrastava huippuliikemies, jolla on paljon vapaa-aikaa, ei oo ehtinyt pierastakaan Oulun suuntaan ja lomaakin pitää odottaa kuukausikaupalla... Jassu hei, keksi nyt vähän paremmin noi valhees ettei juttus vuotais aina kuin seula!

      • VCG453

        Mutta missä on ihana keltahammaspapsu? Onko ero sitä myöten selvä, että ollaan vapailla markkinoilla. Avaimet palautettu, lukko sarjoitettu varmuuden vuoksi uudelleen, sipulipitsat sun muut puuro-ainekset hävitetty. Elämä muutenkin mallillaan; ei ole Suomi-horo nurkissa haittoina.


      • SekvaJassu

        Niinpä. Jassu kehuu et uudella tyypillä on paljon vapaa-aikaa matkustella vaan on tätä tulevaa lomaa ainakin pitänyt odottaa jo kuukausitolkulla, joten eipä oo kovin paljo joutilasta aikaa tällä uudella tyypilläkään. Jassun puheet ja todellisuus ne ei vaan ikinä kohtaa.


    • tsääsmin

      Jasmin särki sydämensä ja sielunsa Rikun kanssa, kun luuli päätyvänsä Australiaan lopullisesti, vaan Riku palauttikin patjansa vähän käytettyään. Kostoksi on nyt plakkarissa olevinaan Aussi nro2, mutta silti pidetään Rikun kuvaa facessa. Voi Jassu, kuinka kauan mielesi kestää tätä pyöritystä ukolta toiselle, seikkailusta toiseen , valhemaailmassa eläen. Mielenterveytesi kun menetät tai törmäät väärään ihmiseen väärässä paikassa niin olet saanut sitä mitä tilaat.

      • tollukka86

        "Mielenterveytesi kun menetät tai törmäät väärään ihmiseen väärässä paikassa niin olet saanut sitä mitä tilaat."

        Mielenterveys? Se on menettänyt sen jo. Sehän on ihan yleistä - vaikkakaan ei julkistettua - tietoa, että osastojakso ja itsetuhoinen jakso ovat ajoittuneet tälle vuotta.


    • uskomatontajuttua

      Eikö noilla lehdillä ole mitään vastuuta ja moraalia, kun valheita julkaisevat? Tonnehan voisi kuka tahansa kirjoitella rahapulassa minkälaisia satuja vaan!

    • kannattaskatsooensin

      Painajaismainen ajatus, jos tilaisi tuollaisen naisen joksikin aikaa käyttöönsä, ja se paljastuisi isoksi, karvaiseksi käytetyksi keski-ikäiseksi luuseriksi!! HUI ja YÄK!

    • BitchOfFinlandVauhdissa

      Jassu suojelee uutta ihanuuttaan kiusaajiltaan. Joopa joo, Riculta se sitä taitaa suojella, ettei tämä pääse valaisemaan uutta uhria siitä, millainen tämä "Bitch of Finland" oikeasti on.
      Instassa antaa ymmärtää, et on saanut tärkeän ihmisen oikeasti takaisin elämäänsä, ja että antaa kahden ihmisen häiritä yöuniaan. Jassu vihjailee taasmustan valkoiseksi: nyt ei olekaan saappaan kuva Jassun perseessä, vaan ihailijoita onkin kaksi: entinen ja sitten tämä uusi. Hah, hah Jassu, älä hyvä ihminen nolaa itseäsi enempää satuilullasi. Kohta varmaan Denukin on jaanaamassa joulunviettoon Patalaiskantielle.DDD

    • Idiöötti

      Jassu viettää puoli vuotta äitinsä vintillä mitään hyödyllistä tekemättä, ilman vakinaisia tuloja. Sitä ennen pari vuotta brittiläisiä pikkukyliä kierrellen vanhan äijän siivellä. Tulevaisuus alkaa Jassuakin vähän hirvittää, kun kukaan ei tulekaan kotiovelle tarjoamaan celebritylle töitä.

      Ja mikä on Jassun ratkaisu tähän ongelmaan: etsitään deittipalstalta mies, ja kokeillaan josko kaukosuhde toimisikin nyt, yllätys, yllätys ja toivotaan, ettei se olisikaan kauaa kaukosuhde. Voi hyvää päivää! Kuka idiootti nykypäivänä VOI toimia noin? Sen sijaan että opettelisi vihdoin tulemaan toimeen ihan omillaan.

      • friilänsser

        Jaskan (oma väite) laajalla kielitaidolla, mtkailualan kurssilla ja allasjumpparin pätevyydellä luulisi helposti löytyvän töitä.

        Ongelma on ehkä suositusten puute. Jokainen hyvin hoidettu työtehtävä laajentaa verkostoa, poikii uusia hommia ja laittaa uralumipallon pyörimään. Maine hankalana, vittumaisena, epäluotettavana työntekijänä ilman suosituksia nykypäivänä-ei ikinä mitään saumaa, mihinkään.

        Mäntylä ilmeisesti tietää tämän. Luulisi olevan hillitön pelko perseessä, miten tulevaisuus järjestyy.


    • Säälittävä.tapaus

      Mitähän se sitten asettuu odottamaan kun viikon matka on ohi? Taitaa käydä elo ylivoimaisen vaikeaksi paikallaan edelleenkin polkien. Jassu luuli jo pääsevänsä aussin elätiksi ja etelän aurinkoon loppuiäkseen vaan lähtöpisteeseenhän se palautettiin. Taas.

      Eipä oo hääppöistä. Ei tulevaisuutta minkäänlaista ja menneisyyskin täynnä likaisia salaisuuksia ja rumia kohuja. Vai aikooko se alkaa tarjota deittipalstoilla itseään muutamasta lomaviikosta vuodessa? Omilla jaloillaan vaan ei pysty seisomaan tää omien polkujen kulkija eli miesten lahkeissa roikkuja. Säälittävä tapaus.

      • Heinäpään-oraakkeli

        Jokin on mennyt perustavanlaatuisesti vikaan Jassossa. Epätoivoisesti roikkuu esiteini-ikäisen tunnemaailmassa. Onkohan pohjimmiltaan kyse siitä että Hekla on aivan liian nuorena työntänyt lapsen aikuisten maailmaan..


      • Sheikka55

        Miksi Jassu ei ripustaudu eltaantuneisiin historianopettajiin? Niitä riittää ja monet poikamiehiä kuolemaansa asti. Pinon alimmat sataset niin vanhoja etteivät kelpaa enää maksuvälineiksi.


    • SuksiJoSuolleMäntylä

      Jassu rupee oleen väsähtänyt vanha nainen. Vielä papsun aikana oli jonkinlaista energiaa mut reisille mennyt aussikeissi näyttäis vieneen kaikki voimat. Säälittävän kuulosta selitystä jostain uudesta tyypistä ja etelänmatkasta, kaiken huippuna vielä säälittävämpää paljastelua jostain entisistä pieleen menneistä miesjutuista.

    • Taalasmaanulla

      Mikä juttu tuo "Bitch of Finland" on?

      • etsivä.lö

        Mikä juttu tuo "Bitch of Finland" on? laita hakuun noilla sanoilla:-)


    • pappapappa

      Jospa Jassu on onnistunut täällä kertaa huijaamaan jotain papukkaa ikä 80-90 vee, niin on sen verran nolo juttu, että pakko pitää "piilossa"!

    • lqjfwcpoqpwfjpq

      Eikö tämän palstan Jassuvihaajat ole vieläkään kaivaneet esiin kuka se Pohjankartanon opettaja on? vai onko se mielikuvituksen tuotetta.

      • saattaaollataiei

        Eihän nää nyt sitä uskalla nimetä. Kunhan meuhkaavat asian ympärillä tietämättä onko se totta, tai ei.


      • vainaaaa

        ei viitti kuolleilla leikkiä.


      • MitVid

        Jaska pannut kuollutta????????


      • olin.elviksen.morsian

        Sopivasti vainaa ei voi tulla puolustamaan itseään. Jonkun pitäis kyllä laittaa Jasso vastaamaan huutoihinsa, eikö tuokin ole jo kunnianloukkaus. Saako tosiaan kuolleesta väittää mitä tahansa?


      • jassun.panot

        Eikös se oo totta ku lehdessä niin luki?


    • Markankone

      Onko Pajatson asiandate haku viä voimissaan ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe