Järvenpään fg-seura toimii epäeettisesti!

Erilaiset-harrastukset

Järvenpään frisbeegolf-seura on yhdessä Järvenpään kaupungin kanssa suunnitellut radan alueelle, jolla on vilkasta harrastustoimintaa jo ennestään. Aluetta ovat käyttäneet kymmeniä vuosia ratsastajat, koirakot, lenkkeilijät, maastopyöräilijät ja talvella talviurheilijat. Alue sijaitsee Lemmenlaakson suojelualueen vieressä, jonne ei suurimmalla osalla em. harrastajista ole lupa mennä.

Ongelmaksi tilanteen tekee se, että alueen harrastajilta ja asukkailta ei ole kysytty mitään ja valmistelu on tehty kaikessa hiljaisuudessa kenellekään kertomatta. Seura ei halua neuvotella, vaan on tilanteen tultua julki jo aloittamassa rakennustöitä. Seura ei myöskään halua järjestää yhteistä keskustelu- ja suunnittelutilaisuutta muiden aluetta käyttävien kanssa. Hanketta kannattavat ovat suoraan antaneet ymmärtää, että he tulevat ja rakentavat ratansa muiden harrastuksista riippumatta. Tämä antaa koko lajista erittäin huonon kuvan. Hanketta vetää Lauri Luode.

Mikäli asia valmisteltaisiin ja suunniteltaisiin avoimesti asukkaiden ja alueen harrastajien, ratsukoita tulee mm. seitsemästä eri tallista, kanssa, kaikkien olisi mahdollista harrastaa alueella. Seura on jo laadituttanut radan piirustukset, joten muiden mahtuminen alueelle ei enää heidän mukaansa onnistu.

Onko laji todella näin diktatuurinen ja ymmärtämätön muiden ihmisten harrastusten suhteen vai onko nyt kyseessä poikkeuksellisen röyhkeä tilanne? Haluaisin kuulla mielipiteitänne tilanteesta.

10

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rolffin-koni

      Vahvistan ton yllä olevan. Täälä on tosi tympeetä porukkaa, joiden mukaan muiden harrastukset toimivat sitten frisbeegolffareiden ehdoilla. Taisvat kirjottaa ton Jäken fb-seinällekin. Kylmää kyytiä muitten harrastuksille.

    • Polle_kassissa

      Kannatti suunnitella taas salassa ja muita käyttäjiä huomioon ottamatta. Mitä nää odotti? Aplodeja ja riemuhuutoja niiltä, jotka joutuu väistymään radan alta? Yks tyyppi sanoi, et sä voit mennä sen hevoses kanssa muualle. Joo, mäpä otan pollen vaikka käsilaukkuun ja huristellaan sitten jonnekin vielä jäljellä olevalle polunpätkälle. Ja mä pakkaan sen tallin kans sinne käsilaukkuun. Helppo nakki. Mistä näitä syntyy?

    • Ärrinmurrin

      Ei tuollaisia asioita voi valmistella salassa. Tehkää rikosilmoitus. Tarkastakaa onko yhdistyksen johdolla sukulaisia kaupungin päättäjissä. Tämä maa on täynnä tätä ala-arvoista sulle-mulle hyväveli suhmurointia.

    • Nähtyä

      Aloittaja on jo jäljessä todellisuudesta. Frisbeegolffarit ovat jo maastossa ja rata on merkitty sinne. Merkittynä on myös poistettavat pensaat ja puut. Nuo aikovat todella runnomalla runnoa tahtonsa läpi.

    • Aktiivikäyttäjä

      Järvenpään fg:n pj. hehkuttaa radasta tulevan Suomen kaunein. Parkkipaikkojakin saadaan lisää ja paikka siistitään. Hän myös pahoittelee sitä että toiminta asettaa rajoituksia muulle harrastustoiminnalle. Eli juuri niille harrastajille, jotka ovat aluetta vuosikymmenet käyttäneet. Koirakot, ratsukot, pyöräilijät, pulkkailijat, rc-harrastajat, koirankouluttajat ja nuorison nuotioiltamat saavat väistyä.
      Järvenpään fg klubilla on 21 jäsentä. Muita alueen käyttäjiä tuhansia....

    • Kiukuttaa

      Tänään on raportoitu koirakkojen ja ratsukoiden häirintää alueella. Muutaman jäsenen yhdistys pääsee terrorisoimaan alueen käyttöä eikä yhdistyksen pj. ilmeisesti saa jäsenistöään kuriin. Harrastajien adressissa käydään häiriköimässä ja vihjailemassa liimatehtaista ja metvursteista. Kapealla alueelle johtavalla soratiellä ei väistetä hevosta, vaan paahdetaan autolla mistään välittämättä. Tätäkö se rauhallinen ja kaikki harrastajat huomioon ottava frisbeegolf sitten on. Ei naurata, sillä ainakin hevosen kanssa liikkuvalle tuollainen käytös voi tuottaa sairaalareissun ellei pahempaa.

    • vuohipaimen

      Minä olin tänään muulilla liikkeellä ja aasi tuli vastaan perässä vielä vuohipaimenia. Ajele sitä sitten muulilla.

    • Mustikkaheppa

      Yritin tänään kerätä mustikoita Lemmenlaaksosta, hevoset hyökkäsivät kimppuuni, eikä omistajat tehneet mitään. Hevoset pois talleilleen!

    • Luonnostaennennauttinut

      Täysiä kyrpiä kaikki kiekon heittelijät. Mönkivät keskellä tietä kuin jotku zombiet. Varmaan kasvaneet jossain sementtilaatikossa. Montulla kun yrität liikkua lasten kanssa niin tulevat möykkäämään. Kiitos Järvenpään päättäjät!

      • Samanhuomannut

        Puhut vähän mutta asiaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe