Mielipiteeni Saara Aallosta ja X-Factorista

Kun ensimmäistä kertaa kuulin tämän Saara Aallon kappaleen vuosia takaperin, ihastuin siihen heti - mitä sitä kiertelemään.

"Reach the Stars" https://youtu.be/3dRe59Ucypo

Mutta en tiedä niinkään, onko X-Factor se oikea kilpailu Saaralle. Hän osaa yhä laulaa, mutta siellä on eri teema joka viikko ja näyttää hyvin paljon siltä, että häntä yritetään väen vängällä sovittaa johonkin suosittuun muottiin. Hän ei voi edes aina valita omia raitojaan, niin tyylin kuin musiikinkaan kannalta.

Hän on väittänyt että hän on "löytänyt itsensä", sitten hän on tuomarien avustuksella ensi viikolla taas jotakin muuta.

Näyttää valitettavasti siltä, että saamme lausua hyvästit sellaiselle Saaran musiikille jota tuossa linkin kappaleessa kuulimme.

35

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunnia.Saaralle

      Vihdoinkin Saara Aalto pääsee toteuttamaan itseään X-Factor juryn kannustamana! Suomessa hänet on lytätty tiettyyn muottiin, hän varmaan itsekin on yrittänyt ymmärtää, mitä häneltä oikein odotetaan, että hänet hyväksyttäisiin kotimaassakin.
      Nyt on tapahtunut ketsuppipullo-ihme: niin pian kuin hänelle sanottiin että ole oma itsesi äläkä sellainen kuin toiset haluavat sinun olevan, niin alkoi tapahtua! Hän on näyttänyt olevansa valmis artisti mille areenalle tahansa. Ei hänen tarvitse seistä paikoillaan ja esittää "kaunolaulua", hän pystyy myös tanssimaan ja liikkumaan täysverisen artistin tavalla.

      Ihmeellistä, että suomalaiset pyrkivät olemaan kansainvälisiä kaikessa, mutta ovat täysin sokeita tällaiselle artistille omassa maassa! Muissa maissa oltaisiin ylpeitä ja innoissaan!

      • Kaipaan silti enemmän sitä Saaraa, joka oli ennen X-Factoria.


      • Kunnia.Saaralle
        Elaini kirjoitti:

        Kaipaan silti enemmän sitä Saaraa, joka oli ennen X-Factoria.

        Eiköhän sitä entistä Saaraa kuulla, kun hän palaa takaisin kotiin.
        Toivottavasti arvostus lisääntyy!


    • musiikkitähtiäsyttyy

      Monipuolisuus on uralla valttia, X factorissa näemme Saaran laajan osaamisen. Suomessa ei ylletä lähellekkään mitä X factor tarjoaa kehittyäkseen ja tulla miljoonien ihmisten tietouteen, mahtava ponnahduslauta kilpailijalle.

    • sallinappanahka

      Kuuntelin nyt ensimmäisen kerran Saaraa noin biisin puoliväliin. Laulukisoja en jaksa seurata.

    • NytSuomalaisenaKelpaa

      Kun kuulin Saara Aallon ensimmäisen kerran laulavan, ihmettelin, miten näin lahjakas laulaja on jäänyt Suomeen homehtumaan, koska tunnistin heti superlahjakkuuden.

      Olenkin niin, niin onnellinen Saaran puolesta, että nyt hän pääsee näyttämään todelliset kykynsä koko maailmalle!

      Veikkaan, että Saara tulee loistamaan myös Disney elokuvien tähtenä. Saarasta on vaikka mille estraadille ja vain taivas on kattona. Hienoa Saara! Onnea!!!

    • asiaakalliolle

      Hän on rakkauteni, kallioni ja tyttöni.

    • eijatkoon

      Olen kaikkien kanssa täysin eri mieltä Saarasta. Itseään täynnä, joka tietää hallitsevansa tekniikan hienosti, mutta tunnekylmää laulaminen on aina. Tunne ei ole välittynyt yhdessäkään näkemässäni esityksessä ja kaikki ovat olleet lähinnä huutoa. En todella ymmärrä miten on näin pitkälle päässyt koko kisassa. Paljon lahjakkaampia sekä sielukkaampia esiintyjiä on pudonnut ikävä kyllä pois, mikä on todella sääli.

      • envaanpidä

        Samaa mieltä. Ja samaa mieltä aloittajan kanssa. Koko kisa tuntuu falskilta. Veikkaan että Aaltokin etenee kisassa täysin käsikirjoitetusti. Eihän hän olisi edes jatkossa mikäli tuotanto ei olisi häntä siellä pitänyt. Samoin kuin tätä haukuttua Honey B.täkin.

        Minusta Aallon esitykset on olleet aika halpaa kräässää, Jos kaikki lavasteet ja krääsä olisi esityksistä pois sekä ne suosikkibiisit niin Aalto olisi vain kirkuva vanheneva huonosti laulava nainen.


      • kateudenvastainen

    • kunnia.saaralle

      Saara on jo kuuden parhaan joukossa. Menee taatusti vieläkin pitemmälle ja ansaitsee paikkansa!

    • musiikinystävät

      Saaralle on laitettu celine dionin Titanic kappale.Vaikein mitä voi olla joten tekisi omaa versiota ja vähän celineota mukaan sopivissa kohtiin. Super star ei tartte olla vielä. Olisi kiva tietää mitä muut on saaneet kappaleiksi. Onnea matkaan !.

    • MRAK12345

      Saara on viimeinkin päässyt areenalle, jossa voi näyttää parastaan, kun ammattilaiset hoitavat taustatyön ja biisit eivät ole omatekemiä vaan suuria klassikoita. Saaran ei tarvitse ( ei anneta?) häslätä kaikkea mahdollista itse, vaan hän voi keskittyä siihen mitä osaa parhaiten eli laulamiseen. Lavaesiintymisetkin menvät jo maailmantähden malliin.

      Viimeisen karsintajakson ABBA-veto oli käsittämättömän hyvä. Loistavaa Saara!

    • Mamakuy

      Saaralla hyvä lauluääni mutta jotain puuttuu tai on liikaa,, ehkä johonkin teatteriin sopisi hyvin, Ei ainesta Suomessa koko kansan suosikiksi, ehkä se on myös persoonakysymys tai sittenkin vielä raakile?

      • eijatkoon

        Saaralla ei ole hyvää lauluääntä, eikä tekniikkaa. Myös luovuus ja aitous puuttuu. Geneerinen karaoketason poplaulaja. Häpeäksi suomelle.


      • voisentään

        Jou! Kauheella vouhkoomisella ei pärjää pitemmän päälle.
        Kyl jämpti on näi.
        Voihan tua voittaaki, melko varmaa, mut yhtään videota
        eeeen kato sen hehkutuksesta, yök, kyllähän se on käyttäytyny
        kuin euroopan omistaja, meinaan tää Saara, diivamaisesti.
        Käpälät käy ku vispilät.


    • ei_voinut_vastustaa

      Kuuntelit kappaleen vuosia takaperin? Varmaan hyvä silläkin tavalla.

      • 😄😂 En ole kokeillut. Mutta tuontyyppinen musiikki miellyttää nyt yleisestikin, tuollainen lennokas ja täynnä melodiaa ja tunnelmaa oleva. Kyllä Saara osaa säveltää. Tuntuu vaan että X-Factorin myötä on vain jotakin menetetty.


    • b7b7b7b7b

      Todella epämiellyttävän oloinen naikkonen. Kovin on itseään ja omaa "erinomaisuuttaan" täynnä.
      Joka ainoassa kuvassa se ruma kita on ammollaan. Saara on ruma, suu on kuin persläpi. En ole ikinä tykännyt.

      • junttimusiikkia

        surkee laulaja :D en tajua mitä nuoriso näkee tossakin mitättömyydessä..


      • kunnia.saaralle
        junttimusiikkia kirjoitti:

        surkee laulaja :D en tajua mitä nuoriso näkee tossakin mitättömyydessä..

        Junteille junttimusiikkia = räppiä!


      • junttimusiikkia2
        kunnia.saaralle kirjoitti:

        Junteille junttimusiikkia = räppiä!

        niin se räppikin on junttimusaa siinä missä saara aalto :D massajonnet tykkää


    • kunnia.saaralle

      Saara on upea laulaja. Sitä paitsi kaunis. Täällä Suomessa palvotaan vieläkin räppiä, joka on jo poissa muualla maailmassa. Mutta sitähän sitä tietenkin tekee ne jotka eivät osaa laulaa. Sisäänläpiävää on tämä suomalainen musiikkimaku.
      Saaralla on jo tie auki kansainvälisille markkinoille, voitti tai ei, mutta finaaliin menee että keikkuu!

      • eitodellakaanjatkoon

        Saarasta voidaan olla todella montaa mieltä. Räppi ei todellakaan ole muualla maailmassa kadonnut mihinkään, vaan vakiinnuttanut jalansijansa ja sen tuottaminen vaatii lahjoja, vaikken itse siitä pidäkään. Minulle on aivan sama huutaako Saara itsensä finaaliin vai ei. Maailmalla pärjää lahjattomanakin, kun osaat vaan tehdä tarpeeksi kaupallista sontaa ja eiköhän se Saaraltakin luonnistu, kun oikea tuottaja löytyy. Ja sitten vaan autotunea kehään. Onneksi tuon tyylin tusinapopissa ei tarvitse tunnelatausta olla, muuten jäisi Saara rannalle ruikuttamaan.


    • täysosumalähellä

      Hyvä Saara olet mahtava laulaja ja esiintyjä. Hienoa että uskalsit lähteä mukaan kisaan. Kielitaitosi on tosi hyvä ja olet ihana itsesi vain. Ansaitset voiton joten ota sillä se kuuluu sinulle. Tavoittelet unelmaa ja varmasti kannustamme kaikki täällä kotisuomesta sinua. Jo nytkin olet saavuttanut uskomattoman paljon. Onnea ensiviikonloppuun.

    • Mmmusdf

      On mielenkiintosta seurata miten tytön käy kun ei ole jatkossa enää iso formaatti takana..cower piiseillä ei pitkälle pötkitä....Ura voisi olla ehkä jossain musikaaleissa....ei välttämättä poppariainesta ...mutta toki hyvää ilmaista mainosta maailmalle suomesta...mielenkiinnolla seurataan

    • Aallottarena

      Joo, hieno duetto Adamin kanssa. Kaksi "suomalaista" ja sielunkumppania. Komea poika tuo Aatami. Ottaisin kyllä vävypojakseni, jos sille kelpaisi nämä konnut.

    • hävetkääääääääääää
      • eikiitosei

        Huvittaa tää logiikka, että on kateellinen jos ei tykkää jostain artistista tai yhtyeestä. Saara nyt vaan on huono laulaja ja hänen musiikkinsa on vanhan toistoa.


    • SaaranJulkisuusLeviäää
    • tietäjä69

      Saara on ruma lesbiaani, joka vois hyvin jäähä sinne ritanniaan. Ei kukaan kaipaa tommosta paskaa laulajaa joka koittaa esittää kaikenmoista. Toivottavasti ottaa myös sen rekkalespo seuralaisensa mukaan ja jää sinne molemmat.

    • jatkoonheittämällä

      Ei tosiaan ole ruma, voi voi kaikkea sitä lukeekin.

    • SaaraIoistaa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe