Stop säteilytykselle!

luepois

Avaan aran aiheen, vaikka olen lähes varma, että joku tuttu tämänkin lukee. Et sinä tuttu kuitenkaan tule minulle tästä sanomaan, että kirjoittelitko siellä sitä ja tätä! Lue jos haluat, en jaksa tätä pantata sen takia.

Minua ärsyttää tavattomasti, että jotkut vainoajat kiduttavat ihmisiä ja täten myös mahdollisen toisen ihmiselämän tuhoavat! Kuinkahan monta kertaa minun pitää vielä sanoa tuo, ennen kuin tähän tulee stoppi? Tarkoitan nykyajan tekniikan mahdollistamia säteilytyslaitteita. Minä joudun käyttämään hirveästi energiaa ja kasaamaan rometta ympärilleni, jotta voin nukkua ja tietenkin pyrin suojelemaan elämää. Mutta tahallaanhan säteilyttäjät täysin tietoisesti myöskin tiettyjä kohtia pyrkivät tulittamaan.

51

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lepois

      Niin tuohon vielä tarkennus, jos ei tullut ymmärrettävästi: "toisen ihmiselämän, siis mahdollisen munasolun tai hedelmöittyneen sellaisen". Ei sellaisiakaan saa tappaa, täysin sataprosenttisen varma asia! Tappaja ja tuhoaja on siis se säteilyttäjä siellä.

      • Neutriinosädetys

        Millä aallonpituuksilla aloittajaa säteilytetään, mikroaaltoaseillako vai gammasäteillä, vai onko infraääniä vai ultraääniä nuo sädeaallot?


    • KVTP

      Seuraavat asiat on tiedossa. Säteilytyksessä on kolmea eri tyyppiä:

      1 Magnetronilla aiheutetut sykkivät magneettikentät aiheuttavat sekaisen ja tokkuraisen olon (kuin sokeritaudissa)
      2 Kohdistettu mikroaaltopulssi takaraivoon tuhoaa GABA-reseptoreja, joiden vuoksi ihminen lakkaa kokemasta mielihyvää (=elävä kuollut ja aiheutettu psykoosi)
      3 Kohdistettu röntgen-säde voi lukea ajatuksia ja tehdä aivo- ja sisäelintutkimusta etätyönä

      Mikäli arvelee joutuneensa kohteeksi suojautuminen on ainoa mahdollisuus säilyttää normaali työkyky, terveys ja lopulta elämä. Kohteeksi joutunut saa Internetissä viestiensä perään vainoavia vihjeitä ja kommentteja, joissa kerrotaan pikkutarkkoja yksityiskohtia kohteen elämästä tai tekemisistä. Kadulla saattaa huomata ympärillään psykoottista käyttäytymistä, joista osa on paikallisia naapurustoon sijoitettuja häirintäryhmän jäseniä ja osa on etäohjattuja sivullisia (ns. "katuteatteri" ja "mentalistit").

      Ykkös- ja kakkoskohtiin tepsii faradayn häkki, joka edellyttää hyvin tiheällä metalliverkolla eristettyä työ- tai lepotilaa tai pää- tai vartalosuojusta. Metalliverkossa on oltava enemmän kuin 5 reikää senttimetrillä ja sen tulee kattaa vuode, työtila tai ruumiinosa saumattomasti.

      Kakkoskohtaan tepsii liike eli vuoteen tai työpöydän tulee olla liikkuvalla alustalla, joka tekee satunnaisesti liikesuuntaa vaihtelevaa jatkuvaa pientä liikettä.

      Kolmoskohtaan tepsii liike ja ohut lyijyverhoilu vuoteen tai työtilan ympärillä (aivan kuin röntgenkuvauksessa käytetyt vartalosuojat).

      Vaihtoehto on sekin, että häirintätyöryhmän paikalliset jäsenet kaivaa esiin. Ongelma on se, että kyseessä on ylikansallinen aktiviteetti (vasemmisto-oikeistolainen varjohallitus NWO) eli häirintätyöryhmän jäseniä voi olla sekä hyvin lähellä että hyvin kaukana.

      On virheellistä olettaa, että häirintä tulee naapurista. Käytössä on globaali etähäirintäteknologia, jonka säteilylähteitä ei toistaiseksi ole voitu paikantaa ja tuhota (sotilassatelliitit, väärennetyt matkaviestinmastot, elektronisiin laitteisiin ja kojeisiin kätketyt häirintäsovellukset). Säteilylähteiden paikantaminen edellyttäisi yliopistotasoista tutkimustyötä. Toisin kuin yleensä luullaan biologista häirintää varten tarvitaan vain hyvin vähän energiaa, sekä tarkasti kohdistettua säteilyä.

      Häirintäryhmiin rekrytoidaan ns. "kakkosluokan kansalaisia" eli alamaailman tyyppejä ja muuta heikompaa ainesta, joilla ei ole mitään menetettävää (esim. aids-potilaita tai vankila- ja laitoskundeja). Paikallista toimintaa pyörittävä ja organisoiva taho on hurja rikollinen puolueen tai liiton peiteroolissa, joka komentaa paikkakunnan psykologia tai psykiatria laatimaan lähetteitä suljetulle osastolle.

      Tiedot asiasta on hankkinut ja koostanut KVTP - Kansalaisten Vasta Tiedustelu Palvelu. Tietojen hankkiminen ja julkaiseminen ei ole ollut helppo tehtävä mutta se on tehty. Asiassa tarvitaan rehellisten puolueiden ja muiden määrätietoisten ja selkärankaisten tahojen tukea.

      Kun asia ymmärretään, on aika ryhtyä laittamaan suojaimia kuntoon eli suunnitella ja valmistaa sopivia edullisia suojuksia. Asia ei ole menossa pois vaan kaikki viittaa toiminnan laajentamiseen.

      Mikäli aloittaja tarvitset lisätietoja tai apua asiassa tai koet että sinua uhataan Internetissä tai muualla, ota yhteys nuiviin kansanedustajiin "sähköyliherkkyydestä" ja pyydä heitä toimimaan yhteydenpidossa välikätenä. Jos heti ensimmäinen ei tiedä, pyydä kysymään kunnes joku tietää. Asiaa on ryhdytty selvittämään tai on jo osin selvitetty.

      Tullaan julkisuuteen kun tietoisuuden taso sen sallii. Sillävälin suojaimet on saatava kuntoon nyt eikä viidestoista päivä.

      • luepois

        Kukahan tuo tyyppi voisi olla siellä, kenelle kannattaisi laittaa viestiä?
        Mistä saa ostettua lyijysuojia? Olen jo itse aikaisemmin yrittänyt googlata niitä, muttei mistään näytä löytyvän sellaisia verkkokauppoja.

        En hyväksy, en itseni enkä muiden kidutettujen kohtelua enkä hiljaiseksi hyssyttämistä enkä mitään välinpitämättömyyden tilaa, jossa ei asioille tehdä mitään.


      • asdwevae

        hieman pohdintaa...

        Jos on somessa ja saa "viestejä", kannattaa jättää se some pois siinä vaiheessa kun kokee sen ylivoimaisen vaikeaksi. Jos tutut ihmiset juttelee omiaan ja itse liittää ne jotenkin itseensä ei siitä synny mitään muuta kuin paha olo. Paitsi ehkä narsisti kokee että hänestä puhutaan näin erinomaisesti ja lisää vain lämpöä...

        Jos lukee tällä palstalla viestejä ja kuvittelee että ne liittyvät itseen, kannattaa muistaa että Suomessa on yli 5 miljoonaa ihmistä, joihin ne saattavat liittyä. Älä siis suostu ajattelemaan että viesteissä olisi kysymys sinusta.

        Katuteatterit ja muut ovat oman ryhmänsä työtä, koska eivät osaa muutakaan. Kannattaa siis joko, kysyä heiltä kelloa tai unohtaa koko poppoo. Jos ei millään voi unohtaa, mene pihalle keinuun istumaan heidän seuraksi ;) Jos puhuvat pelkkää paskaa, voit kokeilla mvlehden linjoilla vähän arkaa tekstiä, jos alkavat karttaa sinua, tiedät että ovat vain tavallista porukkaa ja kuvitelma heidän vainoamisesta turha. Jos eivät niin ovat joko samoin ajattelevia tai vainoajia.


      • ItseTeossa

        Disinformaatio-osaston infosodan hybriditrolli kyberturvakeskuksesta päivää..


    • KVTP

      > Kukahan tuo tyyppi voisi olla siellä, kenelle kannattaisi laittaa viestiä?
      > Mistä saa ostettua lyijysuojia?

      En valitettavasti pysty antamaan suoria yhteystietoja vaan joudut olemaan asiassa aktiivinen ja esittelemään asiaasi nuiville kansanedustajille. Asiaa selvitetään jatkossa nimikkeellä "luvaton tekninen tarkkailu", "laiton uhkaus" ja "perätön ilmianto", mitkä olisivat aiheutetun "sähköyliherkkyyden" ja niistä seuranneiden mielenterveys- tai muiden tahallisten toimenpiteiden rikosnimike.

      Kun esittelet asiaasi heille, joku heistä lupaa selvittää asiaa ja palata siihen. Kerrot ilmoittaneesi jonkin tilanteen poliisille, mikä voi mahdollistaa KVTP:n tutkijoiden tutustumisen tilanteeseen. KVTP:n tutkijat eivät milloinkaan ota yhteyttä suoraan vaan he voivat selvittää toimiiko alueellasi jokin entuudestaan tunnettu suojeluskuntalainen organisaatio. Näitä ryhmiä on aikaisemmin saatettu kutsua "äärioikeistolaisiksi" mutta todellisuudessa ne ovat kansalaisten omia turvallisuus- ja avustusjärjestöjä mahdollisia poliittisia tai terroristisia uhkia vastaan, jotka voivat haitata normaalia elämistä Suomessa.

      Lyijysuojuksia on eBayssa ollut ainakin nimellä X-ray shield mutta todennäköisesti juuri sopivaa ei löydy vaan tarvitaan omaa rakentelua ja kehitystyötä. Vuoteen voi joutua kattamaan ja eristämään tukevasta pahvista rakennetulla tunnelilla, joka on vuorattu tiheällä alumiiniverkolla ja ohuilla lyijylevyillä sopiviin kohtiin asetettuna.

      Kohteeksi joutuneet ihmiset joutuvat tässä vaiheessa kohtaamaan asian näillä tiedoilla mutta taustalla selvitetään tilannetta ja myös sopivia vaaleilla valittuja luottamushenkilöitä perehdytetään tilanteeseen.

      Vaikka kokisi tilanteen masentavaksi niin kannattaa rohkeasti olla aktiivinen suojatumisen ja yhteydenottojen kanssa - et ole asiasi kanssa yksin.

      • luepois

        Kiitos kommentistasi. Se, mistä kerroin poliisille, oli yhdestä mielipiteestä saatu suora uhkaus netissä. Olen kyllä soittanut myös säteilytystilanteessa poliisit paikalle.

        Tästä on lähtenyt joitakin viestejä näköjään. Jossain viestissä kerroin havainneeni vastarinnan nousseen. Tarkoitin tietenkin tätä valveutuneisuutta, mitä täällä osoitetaan, ja sitä, että rikolliset mahdollisesti pyritään ottamaan kiinni. Tiedetään myös, että suomalaisilla on suht iso pää, joten eiköhän järkeä riitä rikollisten toimintojen poistamiseen?


    • KVTP

      > Olen kyllä soittanut myös säteilytystilanteessa poliisit paikalle.

      Poliisin kutsuminen ei etähäirintätilanteessa todennäköisesti auta vaan etähäirinnän tarkoitus on saada kohde ilmoittamaan jostakin kummallisesta, jota voidaan myöhemmin käyttää mielenterveysepäilyn koostamiseen - kyseessä voi olla toimialaa miehittävän ja naisittavan puolueen ja liiton hämäräpuuhat. Tähän viittaa palstoilla jatkuvasti esiintyvä lääkkeillä ja hoidoilla uhkailu, sekä muut asiasta saadut vihjeet ja tiedot. Tietoa onkin jo melko paljon.

      Suositus on jatkossa viranomaistan ja/tai median tai poliitikkojen kanssa asioidessa tässä vaiheessa käyttää virallisessa yhteydessä termiä: "epäilet luvatonta teknistä tarkkailua" ja "laitonta uhkausta". Voi tietenkin epävirallisemmassa keskustelussa puhua myös "sähköyliherkkyydestä" tai etähäirinnästä.

      Luvattomasta teknisestä tarkkailusta on säädetty rikoslaissa, mistä päästään vainoamiseen ja laittomiin uhkauksiin.

      Ainakin yksi häirintäryhmän jäsen voi olla osoitteesi lähettyvillä ja kulkee samoilla kaduilla. Hänellä on paljon vapaa-aikaa eli on tehtävässään päätoiminen. Käy myös samoissa kahviloissa ja kaupoissa.

      Suositus on pyrkiä paikantamaan lähistöltä henkilö, joka saattaa tehdä vastaantullessa outoja eleitä tai ilmeitä useammin kuin vain kertaalleen - kyse ei siis ole normaalista kanssakäymisestä vaan selvästi jostakin agendasta.

      • eerrttyyuu

        Itselläni aivoihin vaikutettu jo niin kauan että toimintavarmuus ei ole enään taattu. Samoin ruumiiseen vaikutettu ja sekin kärsinyt kovasti. Kuka on vastuussa jos ihminen rampaantuu tai kuolee etähäirinnän seurauksena.


      • yleisavaimella
        eerrttyyuu kirjoitti:

        Itselläni aivoihin vaikutettu jo niin kauan että toimintavarmuus ei ole enään taattu. Samoin ruumiiseen vaikutettu ja sekin kärsinyt kovasti. Kuka on vastuussa jos ihminen rampaantuu tai kuolee etähäirinnän seurauksena.

        Minulla ei säteilytystä enkä usko siihen vaan asunnossani käydään luvatta, tästä on todisteita.


      • kokemusta.on

        Turvalukostakaan ei ole hyötyä.Vaikka huoltofirmalla ei olisi vara-avainta, niin lukkofirma pääsee sisälle.


      • ovatjääneetjonalkkiin
        kokemusta.on kirjoitti:

        Turvalukostakaan ei ole hyötyä.Vaikka huoltofirmalla ei olisi vara-avainta, niin lukkofirma pääsee sisälle.

        Minkä takia tälläistä tehdään ihmisille? Toiminta niin huomaamatonta että sitä on vaikea kohteen lähellä olevien ihmisten edes tajuta ja kohde vaikuttaa paranoidiselta vaikka näin ei välttämättä olisi. Poistuessani kotonta muutamia tunteja sitten jätin pienen hälyttimen ON tilaan ja kun tulin tunnin päästä takaisin, niin käännetty OFF tilaan enkä todellakaan muista väärin. Tästä asunnossa käymisessä luvatta on ollut jo useaan otteeseen näyttöä ja ennenkuin poistuin näin poliisiauton samalla piha-alueella. Tapahtumien yhteydessä tavaroita liikuteltu tai erittäin pieniä asioita hävinnyt tai siirrelty. Paljastan kaiken.


      • luepois

        Meillä ratkaistiin tuo luvaton kotona käynti siten, että hän joka sitä epäili ensin, hommasi suht` pitkän rautakettingin. Sillä sitten sisemmän oven kahvoista ympäri ja lenkki jonkun, esim. naulakon tangon ympäri, ja lopuksi irrotettavalla lukolla kiinni. Voi laittaa varmuuden vuoksi kaksikin lukkoa. Myöhemmin voi olla, ettei enää tarvitse käyttää moista systeemiä edes. Tuo tosin ei poista itse ongelmaa, mutta poistaa sen, ettei rikollinen pääse niin helposti myrkyttämään ruokia ja tutkimaan paikkoja.


      • luepois

        Tällä hetkellä ei tuo niksi ole käytössä, mutta pitkään niin tehtiin varmuuden vuoksi. Siinä jää jonkinlainen aukko, eli pystyy raottamaan ovea, mutta normaali aikuinen ihminen ei pääse siitä aukosta, vähintään jää jumiin siihen. Eikä kukaan sellaiseen survo itseään. Uskoisin, etteivät rupea siinä ovella kovin pitkään myöskään lukkoja rapistelemaan, johan siitä naapuritkin heristelisivät korviaan.


    • dfgrdfdgdfgd

      > Minulla ei säteilytystä enkä usko siihen

      Oletko nähnyt televisiossa "mentalisteja" tekevän temppuja ihmisille? Miten arvelet heidän temput tekevän?

      Voisitko kuvitella, että kaikilla paikkakunnilla voikin olla salaisia mentalisteja vaikka kuinka paljon ja että temput tehdään erittäin tehokkaalla piilossapidetyllä sotateknologialla?

      Ja että kaikki ay-aktiivit tietää mutta eivät suinkaan tiedä mitä salaiset ay-mentalistit voivat ihmisille tehdä?

    • onnistuuko.rakentelu

      > Itselläni aivoihin vaikutettu jo niin kauan että toimintavarmuus ei ole
      > enään taattu. Samoin ruumiiseen vaikutettu ja sekin kärsinyt kovasti. Kuka
      > on vastuussa jos ihminen rampaantuu tai kuolee etähäirinnän seurauksena.

      Oletko vielä siinä kunnossa, että pystyt rakentelemaan suojuksia? Niistä on apua.

      Helpointa on aloittaa kypärän tekemisellä ja alavartalosuojuksella, niihin ei tarvita kovin paljon materiaalia. Avomallinen ralli- tai skootterikypärä päällystetään sisältä ja ulkoa tiheällä alumiiniverkolla, jossa 5 tai enemmän reikää senttimetrillä.

      Alavartalosuojus vuodetta varten syntyy parista pahvilevystä, jotka taivutetaan tunnelin katoksi ja päällystetään samalla alumiiniverkolla kuin kypärä. Saattaa vaatia parikin kerrosta ohutta tiheää alumiiniverkkoa.

      Tiheää alumiiniverkkoa ja ohuita lyijylevyjä saa eBaysta.

      Alumiiniverkko tehoaa mikroaaltohin ja sykkiviin magneettikenttiin ja lyijylevyt tehoaa röntgen-säteeseen.

      Näillä pääsee alkuun, joka haluaa asiaa kokeilla. Kun saa kypärän valmiiksi, asian laatu selviää viimeistään silloin - kypärä paukkuu ja ritisee kun säteen keila osuu siihen.

    • KVTP

      > Poistuessani kotonta muutamia tunteja sitten jätin pienen hälyttimen ON
      > tilaan ja kun tulin tunnin päästä takaisin, niin käännetty OFF tilaan enkä
      > todellakaan muista väärin.

      Säteilyttäjät eli "salaiset mentalistit" voivat kaikenaikaa seurata kohdetta sisällä ja ulkona - kyseessä salainen todella tehokas ja kohdistettava tutka.

      Käytännössä ay:n verovapaat jäsenmaksut on käytetty NATO:n ja CIA:n parhaan sotateknologian käyttömaksuihin.

      Jos tilanteesi on se mikä kerrot, se on edennyt jo hyvin pitkälle ja vaaralliseksi - salaiset puolueen ja ay:n agentit ovat taustalle luoneet sinusta vaikutelmaa viranomaisille, jonka mukaan olet "arveluttava" tai "saatat olla aggressiivinen" tai "voi olla mieleltään järkkynyt" ym. ym.

      Useat eri hallinnonalojen osastot luulevat nyt sinun olevan jonkinlainen turvallisuusriski, mistä voi aiheutua vaara joutua lukkojen taakse jonkinlaisen pienenkin välikohtauksen sattuessa.

      Ota yhteys nuiviin kansanedustajiin ja kerro tilanteestasi - epäilet luvatonta teknista tarkkailua ja hybridihyökkäyksen kohdistuvan sinuun.

      • hullusaaollamutteityhmä

        En olisi niin varma mutta voihan niinkin toki olla. Tässä on erään suomalaisen blogi ja viimeisin päivitys on 5 marraskuuta. Katso sivun ensimmäinen video! Tuollaista olen osittain nähnyt joidenkin ihmisten toimesta joita en edes tunne.


      • hullusaaollamutteityhmä
        hullusaaollamutteityhmä kirjoitti:

        En olisi niin varma mutta voihan niinkin toki olla. Tässä on erään suomalaisen blogi ja viimeisin päivitys on 5 marraskuuta. Katso sivun ensimmäinen video! Tuollaista olen osittain nähnyt joidenkin ihmisten toimesta joita en edes tunne.

        siis tässä unohtui http://indietarget.blogspot.fi/


      • KVTP

        > siis tässä unohtui http://indietarget.blogspot.fi/

        Katsoin toistaiseksi videosta vain alun siihen asti, jossa polkupyöräilijä teki käsimerkkejä ikäänkuin jollekulle.

        Siellä ei tarvitse olla ketään vaan käsimerkit näkee satelliittikuvaa reaaliajassa seuraava työryhmän jäsen. Vielä on syytä ottaa huomioon, että osa nk. "katuteatterin" tilanteista onkin "mentalistitilanteita" - kaikki stalkkerit eivät ole juonessa mukana vaan heitä saatetaan ohjata tilanteissa etäohjauksella kuten "mentalistit" ohjaavat ihmisiä televisiossa.

        Kyseessä on suurvallan hybridihyökkäys valikoituja kohteita vastaan yhteistyössä paikallisten hyvin koulutettujen ja varustettujen maanalaisten partisaaniryhmien toimiessa paikallisina joukko-osastoina.


      • nytampuuyli
        KVTP kirjoitti:

        > siis tässä unohtui http://indietarget.blogspot.fi/

        Katsoin toistaiseksi videosta vain alun siihen asti, jossa polkupyöräilijä teki käsimerkkejä ikäänkuin jollekulle.

        Siellä ei tarvitse olla ketään vaan käsimerkit näkee satelliittikuvaa reaaliajassa seuraava työryhmän jäsen. Vielä on syytä ottaa huomioon, että osa nk. "katuteatterin" tilanteista onkin "mentalistitilanteita" - kaikki stalkkerit eivät ole juonessa mukana vaan heitä saatetaan ohjata tilanteissa etäohjauksella kuten "mentalistit" ohjaavat ihmisiä televisiossa.

        Kyseessä on suurvallan hybridihyökkäys valikoituja kohteita vastaan yhteistyössä paikallisten hyvin koulutettujen ja varustettujen maanalaisten partisaaniryhmien toimiessa paikallisina joukko-osastoina.

        aha. nyt en kyllä enää usko :D


    • KVTP

      > aha. nyt en kyllä enää usko :D

      Monihan tietää suurvallan armeijan "lennokkimurhaajat".

      Siitä ei ole pitkä matka oivaltaa, että kyse on samantyylisestä asiasta mutta lennokin asemesta käytössä onkin näkymätön hyökkäys- ja ohjaussäde, sekä paikallisten vaikutusvaltaisten tahojen asettamat maanalaiset työryhmät. Työryhmät ovat todellisuudessa suurvallan etujoukko.

      Mikäli kokee olevansa häirinnän tai uhkausten kohde, kannattaa ottaa yhteyttä nuiviin kansanedustajiin ja kertoa tilanteesta.

      Tilanteesta voi tällä hetkellä perehdyttää muita helpoiten puhumalla luvattomasta teknisesta tarkkailusta ja laittomasta uhkauksesta mutta "sähköyliherkkyys" on jo monelle tuttu.

      Etähäirintä on sähköyliherkkyyden syy.

    • tröllerintupla

      >Monihan tietää suurvallan armeijan "lennokkimurhaajat".

      niin nyt ei eletä amerikassa eikä olla keskellä irakia

      mutta voiko mikroaaltouunissani olla pommi?

    • KVTP

      Uhkaavat viestit ketjussa tallennetaan ja niiden alkuperä jäljitetään tarvittaessa. Viestissäsi saattaa olla pommiuhkaus.

    • KVTP

      Katsoin linkitettyä videota ylempänä hieman lisää. Käsimerkkejä tekevä mies antaa merkkejä satelliittikuvaa katsovalle "lennokkimurhaajalle", joka pyörittää "mentalistityöryhmän" etähallintaa jossakin muualla istuen tietokoneensa ääressä.

    • olenisis

      <Uhkaavat viestit ketjussa tallennetaan ja niiden alkuperä jäljitetään tarvittaessa. Viestissäsi saattaa olla pommiuhkaus.

      Kyllä minulla on mahtava pommi...... PRÖÖÖÖÖTH!

    • KVTP

      Maanalaisen suurvallan armeijan mentalistityöryhmät tunnetaan paremmin nimellä MK Ultra ja sähköyliherkkyydestä löytyy hakusanalla DEW Directed Energy Weapon.

      Arvelemme MK Ultraa on kehitetyn myös Suomen mielisairaalapaikkakunnilla jopa vuosikymmenien ajan. Teknologia on sitten niiden tahojen "tehtaan" tuotantokäytössä, jotka ovat osallistuneet kehitykseen. Käytännössä Suomen mielisairaaloita pyörittää vasemmistolaiset puolueet ja liitot.

      Syvä huolenilmaus tilanteesta on välttämätöntä toimittaa vasemmistolaisille puolueille, ammattiliitoille ja lääkäriliitolle - pelkäämme heidän ryhtyneen horjuttamaan maan laillista hallitusta suurvallan toimeksiannosta.

    • KVTP

      Ylempänä linkatun linkin videolla videon tekijä ja kuvaaja ymmärtää asian juuri virheellisesti (mutta juonen punojan haluamalla tavalla) eli naiset tai ohiajava auto eivät ole juonessa mukana vaan heitä ohjailee aivan muualla tietokoneen ääressä istuva "mentalisti", jolle ryhmän polkupyöräilevä sotilas tai partisaani signaloi satelliitin välityksellä.

      Tämä on modernia hybridisodankäyntiä.

      Seurauksena voisi olla se, että vuosikausia "sähköyliherkkyydellä" kiusattu kohde alkaisi ärhentelemään naisille, jotka ilman muuta hälyttäisivät paikalle mielisairaankuljetuksen viemään "riehuvan hönön tai narkin hoitoon".

      Sen jälkeen ei kohteella ole kivaa - suljetuilla osastoilla ei ole oikeusavustajia eikä kukaan tiedä milloin saattaa päästä pois. Jos edes selviää suljetulta osastolta ulos hengissä.

    • KVTP

      "Salamentalisteja" eli MK Ultra työryhmien tietokoneen ääressä istuvia etähallitsijoita on paikannettu Suomestakin jo monta - heitä on jäänyt tutkijoille kiikkiin jopa suoraan rysänsä päältä.

      MK Ultra agentit ovat hyvissä asemissa olevia viranhaltijoita ja ammattiliittojen salaisia nokkamiehiä ja -naisia, jotka pyörittävät salaisia työryhmiä. Työryhmät etsivät kaikenaikaa sopivia kohteita ja käyvät heidän kimppuunsa.

      Ilman hyvää suojautumisstrategiaa lopputuloksen voi helposti arvata kun täysin pahaa-aavistamattomien ihmisten kimppuun hyökätään tällaisilla keinoilla.

      Käytän tilaisuuden hyväksi ja käsken vasemmistolaisia terroristeja ja heidän suojelijoitaan lopettamaan nyt.

    • Kuksap

      Psykiatrinen sairaanhoito voi auttaa teitä.

      • KVTP

        Suomen vaaleilla valittua laillista hallitusta ei voi uhata, painostaa tai kiristää mikään mahti tässä maassa tai edes yhteistyössä vieraan vallan kanssa maan rajojen ulkopuolelta.

        Suomen kansalaisia tai maassaoleskelevia henkilöitä ei voi seuraamuksitta kiduttaa, vainota, vakoilla, murhata tai vangita oikeudetta ilman tuntuvia seuraamuksia - hallitus ja toiset kansalaiset puolustavat kansaa uhka- tai riskitekijöiltä. Lue tarvittaessa tämä kohta uudelleen - kaikilta mahdollisilta uhka- tai riskitekijöiltä. Ja vielä kertaalleen, jos asia ei tullut selväksi.

        Siksi kansalaiset ovat meidät äänestäneet hallitukseen ja uskoneet vastuullemme järeimmät aseet mitä tästä maasta löytyy - ne on mitoitettu juuri sopivasti torjumaan mikä tahansa uhkatekijä maan rajojen sisä- ja ulkopuolelta.

        Minä en ole "hevosen suu" vaan hevosen takapää - hevosen takana on raudalla kengitetyt kaviot. Ne voivat potkaista.


    • KVTP

      > hieman pohdintaa...

      Älä turhaan tule pohtimaan tähän ketjuun jatkossa. Etähäirinnän täytyy loppua kokonaan 48 tunnin kuluessa. Se on paras ja anteliain tarjous minkä pystyn asiassa tekemään. Tarjous ei toistu, eikä siinä ole tinkimisen varaa.

      Otatte yhteyttä kehen tahansa teidän täytyy asiassa ottaa yhteyttä, jotta saatte sen päättymään.

      Kun annettu aika on kulunut umpeen, tarjous on päättynyt.

    • KVTP

      Seuraavia henkilöitä pyydetään kiireellisesti tutustumaan asiaan ja selvittämään omia vaikutusmahdollisuuksiaan:

      Eero Heinäluoma - olette taannoin antaneet epäilyttäviä lausuntoja
      Rabbi Livson - ryhtykää selvittämään asiaa niin nopeasti kuin suinkin
      Bruce Oreck - ryhtykää selvittämään asiaa niin nopeasti kuin suinkin
      Kreeta Karvala - en halua lukea enää yhtään luvattomalla teknisella tarkkailulla hankittua "tietoa" lehdykästänne
      Li Andersson - miksi psykiatrit ja mielisairaanhoitajat kaikki ovat vasemmistolaisia?

      KVTP vaatii kaikkia mainittuja henkilöitä ryhtymään viipymättä toimeen selvittämään omia vaikutusmahdollisuuksiaan tilanteen ratkaisussa.

      Asian tärkeyttä ja kiireellisyyttä ei voi korostaa liikaa.

    • luepois

      Kaikki häirityt, lukekaa tämä ketju! Vaikka näyttää siltä ainakin oman näkemykseni ja tietojeni pohjalta, että kaupunkiimme on pesiytynyt mahdollisesti satojen häiritsijöiden joukkio, niin silti asialle voisi olla tehtävissä jotain. Laitan tähän yhden ehkä parikymmentä vuotta sitten nähdyn unen. Saatan osittain muistaa väärin, mutta poitti tulee esiin. Siinä nukuin jossain kerrostalon katolla tai jouduinko hissillä sinne. Joka tapauksessa nukuin. No, joku tuli ja nappasi syliinsä. En välittänyt siitä. Vasta sitten aloin pistää hanttiin, kun hän aikoi heittää minut katolta alas.

      Suomalaiset, älkää nyt antako kenties Agenda21 noudattavien globalistihäiriköiden pilata elämäänne. Ette mahda mitään? Ainakin tämän parin aloituskirjoituksen jälkeen säteilyttäjä vaimensi otettaan pariksi päivää, mutta olihan siinä Trumpin valinta presidentiksikin samoihin aikoihin. Jos olen pelkästään hiljaa - siis kirjoittelematta, säteilyttäjä ei kuitenkaan unohda minua - siis siltä säteilytykseltä.

      Sen olen huomannut, että tässä kaupungissa pelkästään minun/meidän vainoamiseen on arviolta noin kymmenisen tyyppiä värvättynä. Nykyisessä vieläpä ensisijaisesti vanhusten asunnoissa on ehkä pari tyyppiä vieritysten asumassa. Päivystävät kenties ja tekevät vuorossa noita hommia? On siitä ainakin ikkunan liki ohuen lumen läpi kävelty, siltä toisen mahdollisen häiritsijän suunnalta, meidän asuntomme suuntaan - mahdollisesti siihen viereiseen asuntoon? Kun meidän naapuriimme muutti tyyppi, heti saman päivän iltana alkoi valtava häirintä. Sellaisella laittomalla elektronisella aseella tykittää, että olo tuntuu raihnaisemmalta.

      Omalle kohdalleni en ole kovin paljon huomannut mitään ulkona tapahtuvaa erikoista naaman vääntelyä. Pikemminkin pyrkivät olemaan niin kuin ei mitään, katsomaan muualle tai jopa valitsemaan toisen reitin, mitä itse käytän, ettei tarvitsisi kohdata naamatusten. Eilen ensimmäistä kertaa saatoin nähdä naamatusten viereisen asunnon tyypin, siis sen nykyisen (toisen) säteilyttäjän? Hän on asunut kuitenkin siinä noin puolitoista kuukautta. En kuitenkaan ole varma, oliko hän talon asukki vai ei, mutta sille suunnalle käveli. Katsoin naamaan. Katsoi takaisin, ei tervehtinyt. Kerran aikaisemmin toisaalla mahdollinen myöskin vainorenkaaseen kuulunut tyyppi sanoi kohdallani: "Kohde numero 60." Hän oli aika isokokoinen mies seurassaan kaksi pientä/pienehköä naista. Yhdessä asunnossa säteilyttäjä asui alakerrassa, niin en montaa kertaa sitä miestä nähnyt naamatusten. Yhden kerran luulin nähneeni, silloinkin käveli niin kuin ei mitään ja yritti katsella muualle. Toinen meistä oli kuullut kerran, kun tuo oli kertonut kavereilleen, miten ei ole oikein onnistunut projektissaan.


      Minun huomioni on se, että rikollisten piiri on järjestäytynyttä ja laajaa. Elektroniikkaa uusitaan tai siihen haetaan uusia säteilytysaaltoja. Sen vain huomaa. Ja säteilyttäjissä on sekä miehiä että naisia, pääosin nuoria/nuorehkoja, muutama vanhempi/keski-ikäinen mies.

      • luepois

        Lisään vielä tuosta naaman vääntelystä. Kerran tavatessamme eräs toinen elektronisen häirinnän kohde kahvilan liepeillä vilisi porukkaa, ja silloin oli sitä ilmeilyä.


      • luepois

        Vielä tuohon Agenda21:n toimintaan. Täällä on tiedotettu, lienee muuallakin, sen toiminnan olevan ihmisten tappamista. Heillä vaikuttaa olevan ajatuksenaan hirveä kauhu ihmismassoista. Globalistit ovat puolestaan vaikeammin määriteltäviä, kaikki heistä eivät varmaan mitenkään voi edes tietää koko Agenda21:stä mitään, jolloin kaikki globalistit eivät ehkä ainakaan aktiivisesti edistä toisten tappamista ja kenties pitkällistä kivulloista kuolemaa.


    • KVTP

      Helpointa on mieltää asiaa siten, että taustalla operoikin salainen puolue yhteistyössä vieraan vallan kanssa eli nk. "viides kolonna". Se on erittäin hyvin vuosikymmenien kuluessa kaivautunut poteroihinsa instituutioissa ja kortteleissa käyttäen hyväkseen ylimitoitettua valtion velkaa, ylimitoitettua sosiaalibudjettia ja ylimitoitettua sosiaali- ja mielenterveyssektoria. Sinne ne rahat ovat menneet tällaisen toiminnan pystyttämiseen ja ylläpitoon.

      Viides kolonna pyrkii horjuttamaan maan hallitusta ja aiheuttaa kipua ja tuskaa pahaa-aavistamattomille ihmisille. Vastaavia vallankaappausyrityksiä on ollut historian kuluessa ennenkin, joten asia ei ole aivan uusi.

      Se mikä on uutta on viidennen kolonnan käytössä oleva kehittynyt sotateknologia.

      Asian parissa työskentelee yötä päivää maan parhaat voimat toistaiseksi hiljaisena työnä. Jos joku kokee tilanteen uhkaavana, ottakaa rohkeasti yhteyttä nuiviin kansanedustajiin tai omiin luottamushenkilöihinne ja kertokaa tilanteestanne. Tärkeintä on ettei poteroidu itse vaan lähtee rohkeasti mukaan osaksi ongelman ratkaisua. Suojusten rakenteleminen on välttämätöntä, mikäli häirintä on jatkuvaa. Vaikka kokisi tilanteen masentavana, on yritettävä löytää voimia ryhtyä aktiiviseen toimintaan.

      Viidennen kolonnan kaivaminen esiin ja tekeminen vaarattomaksi ei ole aivan helppoa - tarvitaan laajaa tukea ja asian perinpohjaista ymmärtämistä.

    • Säteilytys olisi erittäin typerä tapa hallita jos sellaista tehtäisiin.

      Luulen, että ennemminkin kyse on pelkästä vainoharhaisuudesta ja pelosta kun ei tiedä kaikkea.

      Puutteellisten tai puuttuvien todisteiden valossa voidaan sanoa, että säteilytystä ei tapahdu.

    • 908

      Luulin joskus myös katuteatterin olevan todellista. Myöhemmin päädyin siihen, että samalla kohdalla tai linjalla olevat ihmiset tuntevat hermoston kautta välittyvän aistimuksen, joka saa heidät nostamaan kätensä tuon kohdan paikalle. En suosittele epäilemään toisia lähellä olevia ihmisiä. Pahimmassa tapauksessa saatat kohdella vihaten niitä, jotka kärsivät samalla tavalla kuin sinä.

    • luepois

      No, niin löytyihän tää täältä... Joko Suomen hallitus on alkanut tekemään asialle jotain?

    • säteilyni.loppui

      Säteilytykseen auttaa myös tavallinen katiskaverkko. Tehdään siitä itselle sopiva asu ja kiinnitetään siihen autojen staattisen sähkön poistoon tarkoitettu maata viiltävä nauha. Auttaa varmasti.

    • eipä.taida.kovin.paljon

      > No, niin löytyihän tää täältä... Joko Suomen hallitus on alkanut tekemään asialle
      > jotain?

      Arveletko, että kokoomus tai sdp ottaisi yhteyttä CIA:han ja pyytäisi lopettamaan Agenda 21:n Suomen osalta? Täältähän sellainen loppuu viimeisenä eli nyt moni alkaa ymmärtää "mallioppilas" höpinät ja mitä ne todellisuudessa tarkoittavat.

      Systeemi on täällä ajettu täysin sisään ja hirveän moni pitää sitä hyvänä asiana. Koulukiusaajat ovat aikuisia - kokoomus, sdp, vasliitto jne. Heillä on aikuisten keinot ja välineet käytössä.

      Ei ole vahvaa reksiä laittamassa kokoomuksen tai demarien tai vasemmistoliiton koulukiusaajaa nurkkaan häpeämään.

      • ei.sitä.stoppia.tule

        Jotenkin tympii tällaiset jutut viie yön jäljiltä, kun oli taas oikein sadistisäteilyttäjä asialla.

        Mikroallotus on hyvin tuttua. Tämä on värinää, joka aiheutetaan kerrosta alempaa. Siihen liityy kylläkin lihasten nytkäyttelyä ihan saman tuntuisesti kuin mikroaalloilla tehdään. -Mikroaallotus on kohdistettua, tämä värinä saadaan ulottumaan laajalle alueelle.


    • suojuksia.tekemään.mars

      > Tämä on värinää, joka aiheutetaan kerrosta alempaa.

      Eipä tule naapurista eli teet virheen mikäli niin väität. Naapurissa voi tietenkin asua joku juoneen osallinen (esim. sosiaalialan prole) mutta teknologia ei ole lähikenttää (near-field) vaan globaalia etäteknologiaa (far-field).

      Jos alkaa syyttelemään naapureita - mitä juonen punoja juuri tavoittelee - voi saada pikapassituksen osastolle. Eikä se värinä lopu sielläkään.

      Nyt oleellista on ryhtyä suunnittelemaan ja valmistamaan suojaimia! Niillä voi melko helposti eristää ainakin jonkin kohdan asunnostaan - vuoteen tai työpöydän esim.

      Tämä loppuu sillä kun tavoiteltua asiaa ei voida saavuttaa ja tavoittelemiseen joudutaan tuhlaamaan enemmän resursseja kuin mitä löytyy.

      Jokainen sitten voi miettiä mikä se tavoiteltu asia on tässä asiassa.

    • kolmi.vuoro.työ

      > Jotenkin tympii tällaiset jutut viie yön jäljiltä, kun oli taas oikein sadistisäteilyttäjä
      > asialla.

      Yövuoron hoitaa amerikkalaiset ja kanadalaiset etähäiriköt. Tai näissä maissa asuvat "liskot" (transylvaniassa alkoivat aikoinaan kutsua heitä vampyyreiksi kun täytyi keksiä jokin sopiva koodinimi).

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe