Kannattaako? (tää kannattaa lukea)

Mietteliä

Sulla on kumppani, jonka kanssa voit saada turvallisen tulevaisuuden. Talot ja autot ja perhe. Se salainen suurin haave. Tavallinen arki. Mitä nyt normaalia parisuhteen pientä riitaa ja hieman eri näkemys maailma. Mut sit puuttuu se jokin. Kipinä. Toinen ei herätä seksuaalisia tunteita yms. Mut tarviiko?

Jatkatko suhdetta joka tyydyttää vain 60%. vai päätätkö sen. Silläkin uhalla ettet koskaan tule löytämään sitä oikeaa..

18

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valkonentiilitalo

      EI KANNATA kokenu sen

    • Salapanojonkatiedän

      Mistä tiedät toisen tyytyvän vain puolittaiseen suhteeseen? Onko puhunut sinulle totta? Epäilet toisen jäävän huonoon suhteeseen? Älä ole naurettava eiköhän se rakkaus pidä suhteessa vaikka nähtävästi antanut sinun ymmärtää ihan muuta. Toki se varmaan vaihtelua hakenut ja selittää sinulle syitä ja seurauksia. Olisiko ollut parempi että olisi sanonut rehellisesti ja suoraan hakevansa seksiin vaihtelua sinulta? Typerää epäillä jonkun jääneen huonoon suhteeseen. Tietysti se kertoi sinulle sievästi miksi halusi pettää. Tuskin tuon puolisokaan edes tietää joten jätä ne rauhaan. Ellet halua kostaa. Kaikkea nuo kakkosnaiset uskovat ukkomiesten tarinoita suhteista oliko syy sitten mikä niin helpompaahän se on itselle selittää toisen jäävän huonoon suhteeseen kuin välitä sinut. Etkö huomaa omaa kuvitelmaa?

    • Piikako

      Kannattaa, sytytän kipinän siihen suhteeseen, kuoleman pelko olkoon ainut mikä suhdetta varjostaa.

    • äläeläpuolittain

      En missään nimessä jäisi, sillä yksinkin voit elää ellet löytäisi sopivanpaa kumppania, mitä epäilen..kyllä löytyy..

    • Minääääa

      Ei kannata! Kokemusta on :(

    • jokainen_tavallaan

      Just vastasin tuossa toiseen ketjuun vähän samasta aiheesta.

      Olen kaksi kertaa eronnut avioliitosta, pääsyynä kun olimme "vain" ystäviä. Eihän siinä mitään, jokainen tekee tavallaan, minä en niissä suhteissa kaivannut enää seksisuhdetta, mutta en sen takia eronnut. Erosin kun en tarvinnut enkä kaivannut miestä enää siihen rinnalle, samaan talouteen, samaan kotiin. Vaikea selittää, mutta näin se oli, hyvä ystävä olen kummankin eksän kanssa ja vaihdamme kuulumisia harva se viikko, mutta minulle tasainen arki ei ollut mikään syy olla parisuhteessa.
      Yhtä tasaista arkeni on yksinkin, ei siihen tullut mitään isoa muutosta.

    • Punapäällenijokaluulee

      Tyydyn joten turhaan itket perään ja vittuilet. Hyvä kumppani onkin ja sinä et sitä tunne. Joten lopeta vittulu paremman otin ja olen tyytyväinen sinä taas et. Kuule jatka niitä juttujasi ihan miten haluat ei kiinnosta.

      • Ihanohi

        Näyttää vähän kiinnostavan kun aina hänelle kommaat 😉


    • jkio

      Ai mennäkö jonkun "tuulihatun " kanssa yhteen sitä seksiä samaan. Miksi kukaan ei koskaan mieti, miksi on tähän suhteeseen alkanut, missä ei nyt olekaan hyvä. Olisiko syytä miettiä, onko toiminut oikein toista kohtaan, siitäkö johtuu tämä melankolia vai mistä. Entä jos yrittäisi pienin askelin paikata tätä entistä, koska syynsä siihenkin on ollut, että se yhteinen elämä on aloitettu.

      Joskus voisi katsoa niitä muitakin asioita, mitä eron mukana tapahtuu ja sitä kuinka pieni asia siihen eroon nyt ajaa, onko todella sillä niin suuri arvo, että tuhoaa kaiken. Ensinnäkin siinä tuhoutuu oma sielu, sitten sen ex;n elämä, lasten elämä, vanhempien ja isovanhempien elämä.
      Jos eroat sitten, niin tee se oikein jokaista kohtaan ja mieti tarkkaan mitä kuvittelet sen uuden elämän olevan ja millä perusteella. Harvoin nuo unelmat toteutuvat, on vaan entistäkin raskaampia asioita edessä. Ja miten voit itse, onko kaikki yhdentekevää.

    • 16ja8

      Aikansa sitä huonoakin suhdetta jaksaa. Tiedät mitä sulla on nyt, mutta et tiedä mitä saat. Varaudu siihen, ettet saa yhtään mitään mitä sinulla on nyt, vaan kaiken voit joutua hartiavoimin itsellesi tekemään. Ja varsinkin, kun jäät yksin, sinulla ei ole olkapäätä mihin tukeutua ongelmien iskiessä.

    • Rakkaustärkeintä

      On mahdollisuus parantaa suhdetta, jos molemmat haluavat. Voidaan toki ajatella kylmästi ja maksimoida omaa lyhyen tähtäimen etua. En ehkä toivoisi lapsia sellaisille ihmisille.

    • Klaara79

      Itsellä hyvin samanlainen tilanne. Tosin lapsia ei ole, eikä tule. On vain ajan kysymys milloin lähden. Ellei mies tee sitä ennen saman ratkaisun, mulle sopisi hyvin niinkin. Kukaan ei tiedä tulevasta, mutta uskon vakaasti että parempaa on tulossa!

    • herkkähipiä

      Jokainen löytää sen joka kiinnostaa ihan sairaasti 150 prossaa. sinun tyhmästä valinnasta johtuen vaan voi olla että tulet olemaan se pettäjä kun tyydyt nyt vajavaiseen suhteeseen .. ei kannata

    • herkkähipiäni

      No ei kannata. Tiesitkin sen jo.

    • Kakkonenolet

      Selkeästi olet varatun Kakkonen joka yrität toiselle piruilla? Vai pitäisi sen miettiä vieläkin mistä ilman jäi. Eiköhän se varattu ole näitä asioita miettinyt. Ja päätöksiä tehnyt. Nyt katkerana kerrot kun toinen on niin sokea kun jää huonoon suhteeseen? No jos itsellesi noin perustelet niin helpottaa se sulla. Typerää miettiä mitä ilman jäi. Haluat se siis katuvan.

      • mistätaaskeksit

        Mistä päättelet aloittajan olevan jonkun varatun salarakas? Tuollaisia suhteita on pilvin pimein, joissa puuttuu pariskunnan väliltä seksuaalinen kipinä. Jos seksi on tärkeää, niin miksi jäädä odottelemaan, josko se kipinä löytyisi jostain? Kaikki ihmiset ei halua elää suhteessa, jossa ei ole seksiä. Koska seksi kuuluu luonnollisena osana parisuhteeseen.
        Mitä tapahtuu, jos vaan jää suhteeseen, jossa ei saa seksuaalista tyydytystä? Usein käy niin, että se halukkaampi menee vieraisiin. Niinkö sulle on käynyt, puoliso juoksee vieraissa? Siksikö sä vedit tuon kakkoskortin esiin?


    • vanhempitätisanoo

      Ottaisin riskin ja päättäisin suhteen. Parisuhteeseen kuuluu luonnollisena osana seksi. Ja jos sitä kipinää ei heti ole, tuskin sitä tuleekaan. Jos nyt jäät, kadut myöhemmin vaikka saisitkin ne lapset ja omakotitalon.

      • häntäpystyyn

        Niin itsekin tekisin. Ja voihan palata takaisin yhteen jos mieli muuttuu. Ei voi tietää ellei kokeile. Mielummin yksin kuin huonossa suhteessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe