Suomalaiset miehet valitsevat ulkomaalaisen naisen

Arkkiviipuri

Feminismi ajaa suomalaiset miehet yhä useammin ulkomaalaisten naisten syliin.

Olen huomannut tämän omassa sukupolvessani. Kaveripiirini koostuu noin 25-35 -vuotiaista miehistä ja heistä jo puolet ovat naimissa tai seurustelevat ulkomaalaisen naisen kanssa. Useimmiten aasialaisia tai afrikkalaisia. Tänä kesänä oli jo yhdet suomalais-afrikkalaiset häät ja elokuussa menen kaverini häihin Thaimaahan. Itse taas seurustelen filippiniläisneidon kanssa, jonka tapasin yliopistolla.

Monet näistä miehistä ovat useasti valitelleet, että länsimaalaisen naisen kanssa suhteet ei yksinkertaisesti toimi, koska naiset eivät haluat olla naisia vaan jonkinlaisia miehen, naisen ja oletetun tasa-arvon fuusioita. Ja ennen kuin hätäisimmät vetävät johtopäätöksen kotiorjiksi hankituista naisista, unohtakaa se teoria. Monet näistä naisista nauttivat kokkaamisesta ja ovat yllättyneitä ja ihastuneita, kun suomalaiset miehet tarjoavat apuaan ruoanlaitossa ja tiskaamisessa. Sitä ei tapahdu välttämättä heidän kkotimaassaan.

Tällä hetkellä oma naisystäväni edelleen opiskelee ja minä teen töitä, joten hän on sanonut pitävänsä huolen kodista, kun minä tuon rahaa kotiin ja hänellä on enemmän aikaa. Nyt kesälomalla teemme molemmat kaikkea. Samaa ei voi sanoa kaverini suomalaisesta tyttöystävästä, joka työttömyydestään huolimatta ei suostu hoitamaan lasta (lähettää päiväkotiin) ja kotityöt jaetaan pilkuntarkasti 50/50 siitä huolimatta, että toinen käy töissä ja toinen on kotona.

En minä sano, että suomaiset tai länsimaalaiset naiset on pahoja, mutta jotain on tapahtunut viime vuosikymmenenä ja yhä useammin suomalaismiehen vieressä kävelee ulkomaalainen mies. Heille suomalainen mies ei ole pahuuden perikuva vaan kiltti ja huomioonottava mies. Feministien ensimmäinen reaktio tietenkin näihin miehiin on se klassinen "kun ei suomalaista saa".

Terveisin,
Arkkiviipuri

18

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • assssssss

      Tuossa viimeisessä kappaleessa oli paha virhe parissa kohtaa. Lueppa se tarkemmin.

    • Raaka-_-Watson

      Noin se menee.
      Hieno kirjoitus.

    • Suomalainen-väsynyt

      Minäkin olisin valmis "kotiorjaksi" jos vain kohtaisin tosi miehen, joka oikeasti elättäisi perheemme kokonaan yksin. Riippumatta kansalaisuudesta. Ei se kokkailu ja kotityöt niin rasittavaa olisi. Voisin jopa ehtiä meikata ja kekkaloida iltaisin vaikka korsetissa tai ilman kunhan joku kustantaisi.

    • Chomchom

      Feminismi ajaa miehet..? Minun miestäni ei onneksi kukaan ajanut syliini eikä kukaan ajanut minua hänen syliinsä. Oma valinta se oli molemmille. En aivan ymmärrä, mitä ”miehen, naisen ja oletetun tasa-arvon fuusiolla” tarkoitetaan. Naisellisuus ja miehisyys tarkoittavat eri ihmisille hyvin eri asioita. Olen nainen, mutta en halua naiseuden rajoittavan ihmisyyttäni ja valintojani. Meille puoliso ja lapset, perhe ja koti, ovat elämässä ykkössijalla ja annamme sen näkyä. Miehelleni ”ulkomaalainen” vaimo on myös tuonut uusia näkökulmia. Keskustelemme paljon ja annamme toisillemme enemmän vapauksia kuin mieheni kulttuurissa on tapana.

      Tärkeintä on ottaa puoliso, jonka kanssa jakaa suunnilleen samat arvot ja jonka kokee miellyttävänä. Silloin ei tarvitse kantaa huolta siitä, millaisia muut naiset tai miehet ovat tai arvostella muiden suhteita sillä perusteella, että ne ovat erilaisia kuin oma. Jos parisuhteissa aina jokin tökkii, syytä voi olla omissa asenteissa ja arvojärjestyksessä tai siinä, että päätyy valitsemaan itselleen sopimattomia tyyppejä. Silloin on viisasta arvioida omaa toimintaansa ja tavoitteitaan ja etsiä kumppani, jonka kanssa näkemykset kohtaavat, vaikka sitten kauempaa. Ulkomaalaisen kanssa avioituessa tulee toisaalta omanlaisiaan haasteita. Ei se aina ihan helppoa ole, vaikka parisuhde itsessään toimisikin hyvin – varsinkaan, jos toinen joutuu muuttamaan kotimaastaan ja/tai eroon läheisistään.

      Mietin, mikä oli avauksen pointti - ulkomaalaisten naisten ja suomalaisten miesten suhteet voivat toimia? Varmasti suuri(n) osa voi. Vaiko se, että suomalaisten naisten pitäisi jotenkin muuttua kelvatakseen suomalaisille miehille? Mielestäni ei. Se, että suomalainen mies ei enää kelpaa suomalaiselle naiselle tai toisinpäin? Tilastojen valossa ei pitäne paikkaansa.

      Mielenkiintoiseen aikaan muuten vietätte kesälomaa. Tekisi itsekin mieli joskus lomailla marraskuussa lämpimämmissä oloissa, mutta koulun ja töiden puolesta se on harvemmin mahdollista.

    • MiesAktivisti

      Pitää paikkansa. Uskon, että nimenomaan feminismi on tehnyt naisista kyvyttömiä rakastamaan ja jopa saanut naiset vihaamaan miehiä. Tämän takia yhä useampi suomalainen mies valitsee naisen, joka ei ole feminismin pilaama.

      Tottakai tasa-arvo on hyvä asia ja naisten pitää olla yhdenvertaisia miesten kanssa. Feminismi vaan pyrkii alistamaan miehiä, joten se ei ole oikeaa tasa-arvoa.

      Miksi nainen, joka ottaa afrikkalaisen tai muslimi miehen on hieno ja edistyksellinen? Miksi taas ulkomaalaisen vaimon ottavaa miestä yritetään leimata luuseriksi?

      Aasialaiset ja afrikkalaiset naiset arvostavat suomalaista miestä. Sekös se suomalaisia naisia pelottaa? Myös venäläiset naiset ovat hyviä kumppaneita suomalaiselle miehelle.

      Myös suomalaisten naisten kannattaa ottaa opiksi ja lukea tämä kirjoitus, joka vastaa kysymykseen, mikä tekee venäläisistä naisista niin viehättäviä: http://www.asumaansuomeen.fi/kansainvalinen-avioliitto/miksi-suomalaiset-miehet-rakastuvat-venalaisiin-naisiin/

      • Uuuuh

        Sellaisia mietit keskellä päivää jolloin koulutetut ihmiset käyvät töissä. Sinusta se älykkyysosamäärä oikein hehkuu kauaksi, olet varmasti oikein joka koulutetun miehen unelma sänelmä, olette vain kokoajan menneet eri reittejä, mutta varmasti tienne jonain päivänä kohtaa.


    • myosmamunkanssa

      kuvailit kirjoituksessasi erinomaisesti myös oman ajatusmallini miksi hakeuduin suhteeseen ulkomaalaisen naisen kanssa. Liian monta vesiperää samoista perussyistä suomalaisten kanssa johti valintaani. Ehkä olin vain epäonninen... en.

      • UberKuski

        Näin on. Ja sen lisäksi, että moni suomalainen nainen nykyään on kyvytön elämään parisuhteessa, niin ne jotka ovat sellaisessa, tekevät jatkuvasti itsekkäitä valintoja ja näin mm. jarruttavat lasten hankintaa. Suomessa olisi paljon miehiä, jotka haluaisivat perustaa perheen ja saada lapsia, mutta suomalaiset naiset estävät tämän. Ja sen lisäksi vielä moni suomalainen nainen on pilannut hedelmällisyytensä e-pillereillä ja liiallisella roskaruoalla ja alkoholin käytöllä. Että sitten kun lasten hankkimiseen oltaisiin valmiita, niin se ei kuitenkaan onnistu.

        Onneksi monet afrikkalaiset ja aasialaiset naiset ovat lapsirakkaita ja haluvat perustaa perheen. Jos kuitenkin itse haluaa vaaleita lapsia, niin kannattaa suunnata vaimon hakuun Venäjälle tai Ukrainaan. Virolaista ei kannata enää nykyisellään ottaa. Virolaiset naiset, vaikka ovatkin kauniimpia, kuin suomalaiset naiset, muistuttavat nykyään jo tavoiltaan hyvin paljon suomalaisia. Toisin oli vielä 20-30 vuotta sitten, jolloin Virostakin löytyi uskollisia naisia.


    • Profeetta

      Naisilla ja etenkin feministeillä olisi kyllä peiliin katsomisen paikka. Feminismin alkuperäinen tarkoitus on varmaan ollut hyvä; luoda tasa-arvoa ja parantaa naisten oikeuksia. Naisten kuuluukin olla yhdenverataisia miesten kanssa ja alistaminen, mitä muslimit tekevät on todella kuvottavaa.

      Nykyään feminismi enemmänkin ajaa miehiä ja naisia erilleen. Tämä ei ole hyvä asia. Naisten ja miesten kuuluisi elää yhdessä ja perustaa perheitä. Näin voidaan taata yhteiskunnan jatkuvuus ja vakaus. Jos länsimaalaiset naiset lopettavat vielä enemmissä määrin lasten hankinnan, kohta Eurooppa on oikeasti kuoleva mummojen maanosa, jonka väestöä yritetään pitää elinvoimaisena tuomalla ihmisiä kehitysmaista.

      Kristinuskossa on kyllä paljon ratksisemattomia kysymyksiä. Mutta ainakin se on luonut vakautta ja liputtanut kodin ja perheen puolesta. Toivottavasti nyt syntyvät sukupolvet arvostavat kotia ja perhettä. Muuten olemme tuhon tiellä.

      • SuomenKöyhät

        Millä rahalla? Suomessa muslimit lisääntyy kuin kanit ja me, yhteiskunta, maksamme koko lystin! Se on ihan totta, että Suomessa syntyvyys on laskussa, kiittäkäämme siitä hallitustamme! Lapsilisiä, työttömyysturvaa yms. leikataan eikä välttämättä edes itseäänkään saa ruokittua. Miksi sitten tehdä lapsia kärsimään sellaiseen tilanteeseen?

        Ehkä jossain uskonnollisissa yhteisöissä arvostetaan perhettä ja kotia, mutta niinpä kuule minäkin arvostan, vaikka olenkin ateisti. En halua mitään Jumala-juttuja opettaa lapsille, mutta toki kunnioitan toisten uskonnollista vakaumusta (paitsi islamia) ja uskontojen perinteitä.


    • Riiiiiiiiiiiiii

      Jos suomalainen nainen pariutuu ulkomaisen (selvinpäinkin puhetaitoisen ja hyvännäköisen) miehen kanssa, ei hän ole täällä ensimmäisenä haukkumassa sovinisteja (?) ja suomalaista miestä, joka joskus voisi katsoa myös peiliin. E-pilleritkö ovat pilanneet naiset?! On luonnollista, että eksoottinen kiinnostaa ja sehän vain lisää geenien elinvoimaisuutta. Ei ole ainakaan minulta pois, jos parempaa elintasoa tarj... eikun perinteisempää ja ylimääräisistä kotitöistä iloa saavaa naista haluava sellaisen kanssa pariutuu. Etelämpänä naisista vaalea mies vieläpä on eksoottinen ja komea, samoin kuin joku tumma komistus meidän naisten mielestä.

    • beethooven

      Kauko-Itä, Venäjä vaiko etelä tai ehkä Karibia? Mun täytyy vielä vähän miettiä asiaa.

    • Timo16465614

      Joitakin tuttuja naisia on mennyt naimisiin miehen kanssa, joka on välimeren maasta. Ajatus oli varmaan elää kauniissa aurinkoisessa maassa. Ongelmaksi muodostui kulttuuri, jossa naiset ovat naisia ja miehet miehiä.

      Ei siellä ymmärretä/hyväksytä naisia, jotka eivät tee normaaleja naisten juttuja tai eivät yritä olla naisellisia. Osa palasi Suomeen yksin (vaikeuksia saada töitä, kun oli pidempään pois Suomesta), osa hyväksyi kulttuurin ja varmaan nauttivat sitten perhe elämästä ja auringosta.

      En itse ymmärrä miksi Suomessa naisen pitää olla miehekäs, jotta häntä arvostetaan työelämässä? Missään muussa maassa ei ole tällaista. Se on aika saletisti feministien pilaaman ilmapiirin syytä, joku"toisten naisten" paine ohjaa käytäytymistä. Se selittäisi myös heidän vihan naisellisia naisia,kuten Venakkoja ja Virolaisia kohtaan.

      Mutta hvyä puoli on, että feminismi on Suomessa jo kuihtumassa. Liian paljon naisellisia ulkomaalaisia naisia täällä jo ja määrä senkun kasvaa. Tilanne normalisoituu piakkoin.

      Sitten meillä on reilu läjä miehekkäitä naisia naisia täällä yksin mielenterveys ongelmineen.

      • feminismiä

        Taisi olla taas jollain hurja tarve päästä mollaamaan suomalaisia naisia:

        "Joitakin tuttuja naisia on mennyt naimisiin miehen kanssa, joka on välimeren maasta. Ajatus oli varmaan elää kauniissa aurinkoisessa maassa. Ongelmaksi muodostui kulttuuri, jossa naiset ovat naisia ja miehet miehiä. "

        Ethän sinä voi tietää miksi kukakin on mennyt naimisiin ja mikä on ollut ongelma, vain mutu- tietoa.

        "Ei siellä ymmärretä/hyväksytä naisia, jotka eivät tee normaaleja naisten juttuja tai eivät yritä olla naisellisia."


        "En itse ymmärrä miksi Suomessa naisen pitää olla miehekäs, jotta häntä arvostetaan työelämässä?"

        Mistä persereiästä tämän keksit? "Missään muussa maassa ei ole tällaista."

        Tämäkin lause ihan omaa aivotonta ajatusta, vailla todellisuuspohjaa.

        "Se on aika saletisti feministien pilaaman ilmapiirin syytä, joku"toisten naisten" paine ohjaa käytäytymistä. Se selittäisi myös heidän vihan naisellisia naisia,kuten Venakkoja ja Virolaisia kohtaan."

        Kukaan ei vihaa venakkoja ja virottaria. Jokainen on oma itsensä, vaikka jotkut naiset virittävät itsensä viimeisen päälle. Suomessa ollaan suomalalaisia ja jokainen on just sellainen kuin on. Jos nyt et sattunut tietämään, että ei Venäjällä ja Virossa kaikki naiset laita itseään sellaiseen kuntoon kuin nyt Tallinnassa, Moskovassa ja Pietarissa naiset laittautuvat. Tunnen venäläisiä ja olen käynyt mm. Moskovassa, siellä ystäviä. Venäläinen ystäväpariskunta kertoikin, että ainut keino näillä tällätyillä venäläisnaisilla on saada mahdollisimman rikas mies koukkuun ja tekevät ihan mitä vaan saadakseen sellaisen.

        "Mutta hvyä puoli on, että feminismi on Suomessa jo kuihtumassa. Liian paljon naisellisia ulkomaalaisia naisia täällä jo ja määrä senkun kasvaa. Tilanne normalisoituu piakkoin."

        Enpä usko, että feminismi kuihtuu minnekään. Suomalaiset naiset opettavat ulkomaalaisille naisille mitkä ovat heidän oikeutensa ihmisenä ja naisena ettei heitä poljeta kuin märkää rättiä maahan miesten toimesta ja yleisestikin. Se on hyvä asia.

        "Sitten meillä on reilu läjä miehekkäitä naisia naisia täällä yksin mielenterveys ongelmineen."

        Meillä Suomessa ongelmana on naismaiset miehet. Miehekkäitä miehiä ja oikein kunnollisia miehiä on aika harvassa. Monilla suomalaismiehillä on myös mielenterveysongelmia kasapäin, että silleen. Monet miehet syrjäytyvät helposti, alkavat juomaan ja siitä se alamäkikierre alkaa. Sitten syytellään suomalaisia naisia liiallisesta feminismistä.


      • Timo16465614
        feminismiä kirjoitti:

        Taisi olla taas jollain hurja tarve päästä mollaamaan suomalaisia naisia:

        "Joitakin tuttuja naisia on mennyt naimisiin miehen kanssa, joka on välimeren maasta. Ajatus oli varmaan elää kauniissa aurinkoisessa maassa. Ongelmaksi muodostui kulttuuri, jossa naiset ovat naisia ja miehet miehiä. "

        Ethän sinä voi tietää miksi kukakin on mennyt naimisiin ja mikä on ollut ongelma, vain mutu- tietoa.

        "Ei siellä ymmärretä/hyväksytä naisia, jotka eivät tee normaaleja naisten juttuja tai eivät yritä olla naisellisia."


        "En itse ymmärrä miksi Suomessa naisen pitää olla miehekäs, jotta häntä arvostetaan työelämässä?"

        Mistä persereiästä tämän keksit? "Missään muussa maassa ei ole tällaista."

        Tämäkin lause ihan omaa aivotonta ajatusta, vailla todellisuuspohjaa.

        "Se on aika saletisti feministien pilaaman ilmapiirin syytä, joku"toisten naisten" paine ohjaa käytäytymistä. Se selittäisi myös heidän vihan naisellisia naisia,kuten Venakkoja ja Virolaisia kohtaan."

        Kukaan ei vihaa venakkoja ja virottaria. Jokainen on oma itsensä, vaikka jotkut naiset virittävät itsensä viimeisen päälle. Suomessa ollaan suomalalaisia ja jokainen on just sellainen kuin on. Jos nyt et sattunut tietämään, että ei Venäjällä ja Virossa kaikki naiset laita itseään sellaiseen kuntoon kuin nyt Tallinnassa, Moskovassa ja Pietarissa naiset laittautuvat. Tunnen venäläisiä ja olen käynyt mm. Moskovassa, siellä ystäviä. Venäläinen ystäväpariskunta kertoikin, että ainut keino näillä tällätyillä venäläisnaisilla on saada mahdollisimman rikas mies koukkuun ja tekevät ihan mitä vaan saadakseen sellaisen.

        "Mutta hvyä puoli on, että feminismi on Suomessa jo kuihtumassa. Liian paljon naisellisia ulkomaalaisia naisia täällä jo ja määrä senkun kasvaa. Tilanne normalisoituu piakkoin."

        Enpä usko, että feminismi kuihtuu minnekään. Suomalaiset naiset opettavat ulkomaalaisille naisille mitkä ovat heidän oikeutensa ihmisenä ja naisena ettei heitä poljeta kuin märkää rättiä maahan miesten toimesta ja yleisestikin. Se on hyvä asia.

        "Sitten meillä on reilu läjä miehekkäitä naisia naisia täällä yksin mielenterveys ongelmineen."

        Meillä Suomessa ongelmana on naismaiset miehet. Miehekkäitä miehiä ja oikein kunnollisia miehiä on aika harvassa. Monilla suomalaismiehillä on myös mielenterveysongelmia kasapäin, että silleen. Monet miehet syrjäytyvät helposti, alkavat juomaan ja siitä se alamäkikierre alkaa. Sitten syytellään suomalaisia naisia liiallisesta feminismistä.

        "Joitakin tuttuja naisia on mennyt naimisiin miehen kanssa, joka on välimeren maasta. Ajatus oli varmaan elää kauniissa aurinkoisessa maassa. Ongelmaksi muodostui kulttuuri, jossa naiset ovat naisia ja miehet miehiä. "

        Ethän sinä voi tietää miksi kukakin on mennyt naimisiin ja mikä on ollut ongelma, vain mutu- tietoa.
        ----------------------------------
        No sattuu olemaan oma sisko kyseessä, jotain tiedän....

        "Ei siellä ymmärretä/hyväksytä naisia, jotka eivät tee normaaleja naisten juttuja tai eivät yritä olla naisellisia."

        "En itse ymmärrä miksi Suomessa naisen pitää olla miehekäs, jotta häntä arvostetaan työelämässä?"

        Mistä persereiästä tämän keksit? "Missään muussa maassa ei ole tällaista."


        Tämäkin lause ihan omaa aivotonta ajatusta, vailla todellisuuspohjaa.
        -------------------------------
        Jaa on vai. No käy katsomassa. Et yksinkertaisesti voi kuvitella olevasi mies ja käyttäytyä kuin mies katolisessa kulttuurissa. Sopii yrittää, kaikki katsoo vaan, että nyt on ruuvit löysällä ja kääntää selän...
        --------------------------------


        "Se on aika saletisti feministien pilaaman ilmapiirin syytä, joku"toisten naisten" paine ohjaa käytäytymistä. Se selittäisi myös heidän vihan naisellisia naisia,kuten Venakkoja ja Virolaisia kohtaan."

        Kukaan ei vihaa venakkoja ja virottaria. Jokainen on oma itsensä, vaikka jotkut naiset virittävät itsensä viimeisen päälle. Suomessa ollaan suomalalaisia ja jokainen on just sellainen kuin on. Jos nyt et sattunut tietämään, että ei Venäjällä ja Virossa kaikki naiset laita itseään sellaiseen kuntoon kuin nyt Tallinnassa, Moskovassa ja Pietarissa naiset laittautuvat. Tunnen venäläisiä ja olen käynyt mm. Moskovassa, siellä ystäviä. Venäläinen ystäväpariskunta kertoikin, että ainut keino näillä tällätyillä venäläisnaisilla on saada mahdollisimman rikas mies koukkuun ja tekevät ihan mitä vaan saadakseen sellaisen.

        RIkkaat miehet ovat haluttua kaikkialla. Ei kyse ole aina rahasta. Ja jos olisi niin he eivät tulisi tänne. Täällä kun ei ole rahamiehiä. Venäjällä vaan on isoissa kaupungeissa naiset usein tip top. Ei se siitä muutu mihinkään. Pääosin tekevät ihan itsensä vuoksi.
        ------------------------------


        "Mutta hyvä puoli on, että feminismi on Suomessa jo kuihtumassa. Liian paljon naisellisia ulkomaalaisia naisia täällä jo ja määrä senkun kasvaa. Tilanne normalisoituu piakkoin."

        Enpä usko, että feminismi kuihtuu minnekään. Suomalaiset naiset opettavat ulkomaalaisille naisille mitkä ovat heidän oikeutensa ihmisenä ja naisena ettei heitä poljeta kuin märkää rättiä maahan miesten toimesta ja yleisestikin. Se on hyvä asia.
        --------------
        Miten niin opettaa? Ei paljoa ole mitään yhteistä ulkomaalaisten naisten kanssa. Heti kun toinen näyttää naisellislta ja toinen miehekkäältä, niin miten voi jotenkin kaverustua tai olla yhteistä läppää... Ei se nyt vain onnistu. Pääosin ulkomaalaiset naiset ovat keskenään ystäviä, koska ajattelevat asioista samalla lailla. ja vie sitten naisellisina miesten huomion miehekkäiden edestä.

        Eikä kukaan ole alistamssa ketään. Samat asiat voi hoitaa naisellisena. Matkusta vähän. Venäjällä on on enemmän naisjohtajia kuin Suomessa prosentuaalisestikin. Naisellisia pääosin.
        ----------------------------------


        "Sitten meillä on reilu läjä miehekkäitä naisia naisia täällä yksin mielenterveys ongelmineen."

        Niin. Tähän et sitten edes keksinyt mitään. No mitä heille tehdään? Aivopestään valtion puolesta takaisin naiselliseksi jonkun Adultan kurssin avulla, kun yhteiskunta alkaa katsomaan kieroon? Ei mene kauaa kun suurin osa naisista on jo maahanmuuttajien lapsia eli ei-feministejä...
        ---------------------------------
        Meillä Suomessa ongelmana on naismaiset miehet. Miehekkäitä miehiä ja oikein kunnollisia miehiä on aika harvassa. Monilla suomalaismiehillä on myös mielenterveysongelmia kasapäin, että silleen. Monet miehet syrjäytyvät helposti, alkavat juomaan ja siitä se alamäkikierre alkaa. Sitten syytellään suomalaisia naisia liiallisesta feminismistä.

        Naismaiset nössömiehet saa mun puolesta olla yksin ja unelmoida naisesta. Sellaisia vätyksiä ei tarvita.

        Mielenterveysongelmia tulee kun jääräpäisesti pyritään olemaan erilaisia ja hakemaan hyväksyntää. Homot, Lesbot, trassut, miesmäiset naiset ja naiselliset miehet-> ei oikein saa vastakaikua. Vähemmistö mikä vähemmistö. Luonnonlaki.


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe