Pirullinen Belle

Bellen.jouluyllätys

Osasipas tuo hemmoteltu Dinglen iltatähti olla uskomattoman ilkeä ja pirullinen.Hänen on kerrottu spoilauksissa olevan mieleltään sairas, skitsofreenikko.Se näkyy jo selvästi, tässä hänen viimeaikaisessa käytöksessään.
Bellen oikut ja hankala käytös ei liity siis, vain aikuiseksi kasvamisen vaikeudesta, kuten Lisa luulee.Onhan se tietenkin järkyttävää nähdä, oman isänsä olevan uskoton rakkaalle äidilleen.Mutta silti Belle meni asian julkituomisessa nyt liian pitkälle.Ei malttanut antaa muille edes joulurauhaa, piti pilata omat synttärinsä ja koko suvun joulukin.Saadakseen möläyttää totuuden julki kaikkien kuullen.
Sanoi, ettei haluaisi Joanin makaavan isänsä kanssa.Vaikka suhde ei vielä ollut edes edennyt noin pitkälle.Tavallaan Belle pilasi tässä myös äitinsä joulun.
Hermoheikolle Lisalle tämä on liin rankkaa, kun aviomies vanhoilla päivillään rakastuu toiseen naiseen.Sen lisäksi Lisa saa vielä tietää ainoan lapsensa olevan vaikeasti mielisairas.Ehkä Lisa ei halua nähdä enää kumpaakaan.
Ei sairasta tytärtään, eikä uskotonta aviomiestä.Joten hän poistunee pian kokonaan kuvioista kokonaan.Lisa jättää pirullisen ja hankalan Bellenkin isänsä ja Joanien riesaksi.

6

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teinienvanhempi

      Mun mielestä ihan tavallista petetyn teinin (lapsen) käytöstä ollut Bellellä toistaiseksi. He elää hetkessä ja kun noin isoja tunnekuohuja tapahtuu, niin napsahtaa.

      En näe näissä kiukkukohtauksissa vielä mitään merkkejä vakavammasta sairaudesta. Ehkä myöhemmin.

      • DingleArrrrggh

        Pissis seko Belle tulee vahvasti esille harhoineen kevään ja kesän mittaan. Harmia koko suvulle ja katsojien piinaa ja ärsytystä. Lisa, Zak ja Belle ärsyttäviä hahmoja.


      • MaxRenn

        Eli palaako riivaaja Evil Gennie maisemiin?


      • Belleboring

        Belle näkee harhana Ellie nimisen tytön jonka katsojakin näkee mutta jota ei ole oikeasti olemassa kuin Bellen mielessä. Käytetään apuhahmoa. Joku taitavampi vanhempi näyttelijä osaisi tulkita,esittää harhaista ilman apuhahmoa.


      • mies_pp

        Mielenkiintoisia aikoja odotellessa :)


    • Paljon mielenkiintoisempaa olisi ollut seurata, Dinglen perheen elämää.
      Jos edes Bellestä olisi tullut jotain muuta, kuin muista pöhköistä ja usein niin kiivasluontoisista Dingleistä.Bellen touhutessa innokkaasti, tehtaalla, kansiot kainalossa mehubisneksen kimpussa.Hänestä olisi luullut tulevan jotain muuta, kuin mielisairas.Mutta tässäkin hommassa, neitokaista taisi kiinnostaa enemmän vain Kirin, kuin se oma menestyminen bisneksessä.

      Tyttöparalle on kirjoitettu aika ikävä rooli ja tulevaisuus.Eipä kyllä näytä nyt kovin hyvältä muidenkaan kylän nuorten tulevaisuus.Ei heistä kenestäkään mitään sen suurempaa taida tulla.Tuskin näemme Laclania ja Gabbya ja muita kasvavia lapsia.Elämässään, hyviin ammatteihin kunnianhimoisesti opiskelemassa.Valmistuttuaan elämässään onnellisina ja menestyvinä ihmisinä.Kyllä heidänkin tulevaisuuteen taatusti jotain ikävää keksitään kirjoittaa.Huumehelvetistä, vankilassa istumiseen jne.

      Ehkäpä heistä tulee kuitenkin, puodin, kauneushoitolan, majatalon, tai pubin pitäjiä.Tai sitten autoromuttamo, tai autokorjaamoyrittäjiä.
      Joku yrittää saada elantonsa viljelijänä, tai lammasfarmarina maatilalla.
      Joku voi alkaa kuljetusalan yrittäjäksikin.Joistakin tulee ehkä vain pelkkiä roistoja ja muita ketkuja.Kuten Rossista ja Charitysta ja Cainista.Mutta, jos joku heistä sattuukin elämässään menestymään.Hänestä saattaa tulla, jopa kirkkoherra, tai poliisi, eläinlääkäri, tai sairaanhoitaja.Joku heistä voi olla aikanaan, ehkä jopa paikallisen kartanon omistaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe