Debbien nopea lomalle lähtö

Matkaanlähden

Miten onnistuis perheellisellä (yksinhuoltajalla) normielämässä noin nopea lomalle lähteminen? Vieläpä ilman määränpäätä ja paluuaikaa! Lähti autolla lentokentälle, minne jättää auton? Isä ei vienyt eikä ollut perinteistä taksilla lähtemistä...

31

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ykskatsoja

      Eikö Debbien isä lähtenyt mukaan, minusta lähti? Nopea lähtö onnistui, kun kiristi Andyä menevänsä poliisille, jos ei antaisi lasten lähteä.

    • TaasTurhaAloitus

      Etkö huomannut puheista että Debbie päätti muuttaa pois kokonaan ja lapsille sanottiin vain että menevät lomalle. Näyttelijä lähti äitiyslomalle niin miten muuten sen olisi voinut tehdä kuin lähteä sarjasta. Debbie meni Ranskaan ja on siellä,vieläkin,onneksi. Lapset on siellä koulussa. Asunto Mulperipuu vuokrataan Asleyn perheelle.
      Jakson voi katsoa uusintana jos ei eka kertaa ymmärrä tai osaa päätellä mitä taphtui.

      • Matkaanlähden

        Tiedän, että Charlie Webb lähti mammalomaa viettämään.
        Ymmärrän mitä tapahtui ja mitkä on taustat, mutta tällaiset voisi käsikirjoittaa paremmin. Näyttelijän raskaus ei varmaan tullut yllätyksenä tuotantoyhtiölle. Miten käytännössä onnistuisi hetken mielijohteesta Ranskaan muuttaminen lasten kanssa, joista toinen on kouluikäinen?

        Vähän niinku Salkkareissa eräs perhe päätti tänään muuttaa Lahteen, niin huomenna on muuttoauto pihassa...


    • uiui

      Debbie on raskaana, oli pakko poistaa jotenkin sarjasta.

      • roolihahmoko

        Debbie ei ole raskaana ja miksi sen takia olisi pitänyt poistaa sarjasta`?


      • 206666

        No voi, voi! Meillä sarjan jaksot n. vuosi sitten kuvattuja. Charlie Webb sai toisen poikansa joulun alla 2015, 19.12 muistaakseni. Eli oli tuolloin kovasti raskaana ja lähti mammalomalle jolla on vieläkin. Ja voihan olla että jo kolmatta lasta pukkaa siihen perheeseen, mene ja tiedä!


      • batmani
        206666 kirjoitti:

        No voi, voi! Meillä sarjan jaksot n. vuosi sitten kuvattuja. Charlie Webb sai toisen poikansa joulun alla 2015, 19.12 muistaakseni. Eli oli tuolloin kovasti raskaana ja lähti mammalomalle jolla on vieläkin. Ja voihan olla että jo kolmatta lasta pukkaa siihen perheeseen, mene ja tiedä!

        Voi voi sentään. Debbie ei todellakaan ollut raskaana joulun alla 2015 vaan häntä näyttelevä Charlie Webb. On niitä monia muitakin tapoja päästää näyttelijä äitiyslomalle kuin kirjoittaa hänen roolinsa ulos sarjasta. Sijaisnäyttelijä tai Debbie olisi voinut saada lapsen Emmerdalessa aivan kuten Charity ja hyvällä käsikirjoittajalla pitäisi olla muitakin vaihtoehtoja.


    • ldskjfdskljf

      Aloittaja: täsmälleen samaa ajattelin. Mistä ensinnäkin rahat, ja miten hän voi jättää asuntonsa ja tavaransa tuolla tavalla, avaimetkin Rossilla. Miten yrityksen pyörittäminen.

      Tottakai kyseessä on draama, mutta se voi olla hyvin tai huonosti kirjoitettua. Debbien lähtö - kuten nykyään monet muutkin asiat - on kirjoitettu todella huonosti.

    • Ilmeisesti Cain tyhjentää loput Debbien ja tämän lasten tavarat talosta, ennen Ashleyn perheen muuttoa sinne.Kuten joku jo totesikin, emmerdalesta on helppo lähteä, vaikka lopullisesti.Kun lapsiperheenkään häipyessään lopullisesti.
      Ei tarvitse pakata mukaansa, mitään muuta kuin matkalaukut ja muutama lelu.
      Muuttoautoja ei koskaan näissä yhteyksissä nähdä.Declankin häipyi kartanosta, ottamatta mukaansa mitään omaisuuttaan.Samoin on lähteneet muuttokuormitta monet muut.Koskettavia kyyneleidentäytteisiä lähtijöiden jäähyväisiä ym.häipymiseen liittyvää on kyllä nähty senkin edestä.

      Erikoista tämä Dinglejen toiminta.Moiran hoiviin työnnetään itsestäänselvyytenä maatilan emännän töiden lisäksi, miehensä exän, eri miesten kanssa tekemät lapset.Ensin Noah ja nyt vielä Moseskin.Tälläinen uhrautuminen kuuluu Dinglen sukuvelvotteisiin.Toisaalta ihan hyvä, kun Debbie lähti sarjasta.Hän oli aina jotenkin niin, eloton ja koleerinen ja kolkko.Vaikka nyt, jopa vähän kyynelehtikin pettyessään Rossiin.Jos ei Dinglen naisilla olisi tätä roistoviehtymystä.Debbie ja etenkin hänen lapsensa voisivat viettää nytkin onnellista ja tasapainoista elämää.Jos Debsille olisi kelvannut avioliitto ja perhe-elämä Peten kanssa.
      Roolihahmon sotkuinen elämä mahdollisti nyt näyttelijälle tällätavalla lähdön äitiyslomalle.Katoaakohan Davidkin jossain vaiheessa isyyslomalle?
      Debbie ja Davidhan on rooliensa ulkopuolella perheellinen aviopari.
      Sarjan näihin aikoihin heille on tulossa lapsi.


      Tosiasiassa pois lähteneen Debbien tyyppisen ihmisen elämässä ei mikään tuel muuttumaan.Hänen ei onnistu paeta ongelmiaan muuttamalla maasta toiseen.
      Koska hän on se itse, joka aiheuttaa kokoajan elämäänsä ongelmia.
      Asustaa sitten missä hyvänsä, ongelmat muuttaa aina hänen mukanaan.
      Tälläinen ongelmienkerääminen on joillakin vaan siinä dna:sa=eräänlainen sukukirouksena, kuten Charity Debbielle sanoi.Halutaan, mutta ei vaan osata elää normaalia elämää.Eikä suoda sellaista itsekkyyttään edes omille lapsilleen.Jotka sitten risaisen lapsuuden jälkeen.Elävät samanlaista ongelmaista elämää, kuten vanhempansakin.Debbie ja Aaron on hyviä esimerkkejä onnettoman lapsuuden eläneistä ihmisparoista.Onhan tässä saanut seurata, kuinka vaikeita ja häiriintyneitä aikuisia heistä on tullut.

      • Aaronista

        Aaronin tarinaa on kerrottu teini iästä asti. Katsotaan ja odotetaan mihin Aaronin nykytilanne johtaa..tarinaa kerrotaan hitaasti.


      • skdjfdskljf

        Ja on ihmeellistä, miten Emmerissä ylipäätään voidaan sysätä lapsia minne tahansa ilman, että sosiaalityöntekijät puuttuvat asiaan. Moses ensin Debbielle, sitten Moiralle ja nyt Ross vain noutaa lapsen.


      • Sderdswffv

        Ei huolta. Rossin isyys pistetään pian paperille joten hänellä ja koko Barton perheellä on näin oikeus hoitaa lasta. Moses asuu jatkossa pysyvästi Emman,Jamesin,Rossin,Finnin luona. Pete lähtee lusimaan 6kk.
        Debbien paluusta ei ole tietoa!!!


    • Älämölöttäjäkö

      Kyllähän lomalle lähtö perheelliseltäkin onnistuu noin extemporee, mutta maasta pois muutto ilman päämäärää tuskin.

      Debbien onnena ja apuna on osallistuva suku. Noin upean tukiverkoston myötä pääsee mihin vaan.

      Tuosta Charlien raskaudesta.. Alkoipa Debbie näyttämään kauniilta, kun vähän sai pyöreyttä kasvoihinsa. En kyllä ymmärtänyt hahmon huivi ja pontsopukeutumista. Kiva tyyli, muttei Debbien. Liian päälle liimattua raskauden peittelyä.

      Ymmärtääkseni Davidilla alkaa kohta puoleen oma syvällisempi jakso sarjassa, ettei Matthew kovin pitkää isyyslomaa sarjasta pidä. Onko briteissä tapanakaan?

    • takaisinn

      Tietääkö kukaan että tuleeko Debbie takaisin sarjaan vai jäikö näyttelijä äitiysloman myötä lopullisesti pois sarjasta?

    • Sittiäisenpentu

      HALOO, Emmerdale on televisiosarja!

      • Älä.narise

        HALOO, sun olisi varmaan parempi ollut jättää tämä kommenttisi väliin.Se ei edes kuulu sulle, vaikka joku sen tosissaan ottaisikin.Älä anna sen vaivata noin paljon.


      • NariseeJosHaluaa
        Älä.narise kirjoitti:

        HALOO, sun olisi varmaan parempi ollut jättää tämä kommenttisi väliin.Se ei edes kuulu sulle, vaikka joku sen tosissaan ottaisikin.Älä anna sen vaivata noin paljon.

        No, jos joku tv-sarjan tosissaan ottaa, niin sen verran pitäisi kuulua sivullisille, että saisivat hoitoon tuollaisen. Eihän sitä tiedä kuinka tuollaisen pää sekoaa, kun katselee mitä ihmeellisimpiä juonikuvioita, joissa tehdään tapposopimuksia, ja asian tultua ilmi suurinpiirtein lyödään kättä päälle ja unohdetaan, että joku yritti tappaa vain siksi, että tämän rikoskumppani saisi vaihdossa uhrinsa.

        Joskushan joku Salkkareissa tuhmaa poikaa näytellyt kertoi, kuinka mummot tulivat kaupassa ripittämään siitä, kun tämä kohtelee muita niin huonosti ja rupesi selventämään, että miten tämän tulisi käyttäytyä. Mammat siis olivat puhuvinaan hänen roolihahmolleen. Ei mammoja ikinä ihmetyttänyt, että kuinka yksityisasunnoissa oli kuvausryhmä jatkuvasti kuvaamassa ilman, että kukaan asukeista koskaan huomasi sitä?


      • normaaliako

        Mitäh? Eikö se kuvaava kameraryhmä olekkaan normaalia? Minua kuvataan nytkin jatkuvasti kun tätä kirjoittelen.


      • Verrokkina

        Emmerdale on TV-sarja, se tiedetään. Aloituksessa verrataan normielämään, miten siinä vastaava onnistuisi.


      • Verrokkina kirjoitti:

        Emmerdale on TV-sarja, se tiedetään. Aloituksessa verrataan normielämään, miten siinä vastaava onnistuisi.

        On luonnollista, että emmerdalea tulee joskus verrattua normielämään.
        Sillä emmerdale on yksi aidoimman tuntuisin, näistä tv:sä pyörivistä, päivittäisistä draamasarjoista.Roolihahmot ja tapahtumat ja ympäristö lavasteineen on saatu näyttämään melko todellisilta.Silti se on kuitenkin vain käsikirjoitettua ja ohjattua näyttelemistä.Siksi näkee joskus kaikkea sellaista, mikä ei onnistuisi normielämässä ja sekin pitää huomioida, että mikä onnistuu tosielämässä, sellaista ei aina saada onnistumaan tv-sarjassa.Jos eläytyessään ei aina muista katsovansa vain fiktiivistä tv-sarjaa.Tälläiset tapaukset herättää viimeistään huomaamaan, ettei emmerdale ole todellakaan aitoa elämää.


    • krfx

      Who cares, lol, kunhan ei enää palaa : D

      • DebbieJoKulunut

        Debbie kun ei ole mitenkään kiinnostava hahmo lapsineen. Näyttelijä jääköön kotiin tekemään ja hoitamaan lapsiaan.


    • Kulahtanut_porukka

      Toivottavasti Charity, ja mieluusti myös Cain ja Chas, seuraavat Debukan esimerkkiä ja painuvat hevonkuuseen. Chas ainakin tulee poistumaan pian, muttei varmaankaan pysyvästi, harmi kyllä. Dinglejä on ihan liikaa, ja taas tänäkin vuonna ollut Dinglet selvästi eniten esillä.

    • ykskatsoka

      Mutta Dinglejen sukukokous on koko sarjan parasta antia. Sitten äänestetään etkä enää olekaan Dingle.

    • Ååhhhoh

      Aloitusotsikko on virheellinen. Kuullun tai luetun txt väärinymmärrys. Debbie halusi lähteä pois kylästä,kauas Barton pojista. Lapsille Debbie sanoi että menevät vain lomalle etteivät aiheuta turhaa hässäkkää.

      • saivariko

        Oli lomalle tai muuten poismuutto, niin siitä huolimatta oli nopea lähtö


      • Päätöshetkessä

        Vielä ihmeellisempi tuo nopea lähtö, jos muutti pois


      • Hitondebbie

        Debbie Dingle palaa sarjaan Ranskasta tammikuussa 2017 ja joku pakojuoni tulossa. Nyt kuvattu tammikuun loppua 2017. Kuvauksia tehdään 6 viikkoa ennen tv esitystä. Ennen jouluaikaa 8 viikkoa kuvattu jotta voivat kaikki pitää 2vk joulutauon.
        Toivoin ettei näyttelijä palaa kersoineen,ei kiinnosta eivät ole Sugdeneita.arggh!


    • Fanfani

      Pitää olla aika paljon rahaa että pystyy suuntaamaan noin vain kohti tuntematonta, järjestämään asumiset ja elämiset. Joo, olen kade, olisi hienoa pystyä noin vain laittaa perheen kyytiin ja vaihtaa maisemaa jos alkaa asuinkylä tympiä.

    • Kuinka kauan Debbie on Ranskassa?Vuoden, vai useamman?Kun hän palaa takaisin, onko Sarah ja Jack kasvaneet, vai lähes samanikäisiä, kuin lähtiessään?
      Mihin hän majoittuu, mistä Debs ostaa suitsait helposti talon?
      Löytääkö hän taas heti kylästä jonkun roikaleen, johon rakastuu ja tekee tästä hetkeksi isäpuolen lapsilleen?Vai tuleeko joku hamppari Ranskasta hänen perässään, kuten aikoinaan tuli Cameron, silloin kun näyttelijä palasi ensimmäiseltä äitiyslomaltaan.Silloinkin Debbie asui muualla jonkun aikaa.
      Puunaamainen nainen olisi kyllä voinut pysyä poissa, tympeine ilmeineen ja roistomiesviehtymyksineen.Debs on niin nähty

      • Alsdjhffhjd

        Ja jos viime elokuussa pakoon lähtenyt karvanaama Andy palaa vielä sarjaan niin lopetan katsomisen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe