LOL!!! Saara Aalto valitsi väärän kisan!

FloppiLesbo

Vaikka Saara Aalto voittaisi niin hän EI SAA levytyssopimusta MUUTA kuin yhdelle hikiselle singlelle! :D:D:D:D:D:D:D Lisäksi sitä singleä ei tehdä muuta kuin digitaalisena. Ja mistähän johtuu? Siitä että edellisen vuoden kisaaja floppasi täydellisesti. Viime vuoden voittaja on kuitenkin pantavannäköinen blondi (hetero) ja oikein miellyttävä persoonallisuus, mutta SILTI floppasi. Kuinka siilitukkainen ja ylipainoinen Saara Aalto voisi kuvitella muuta kuin floppia? :D:D:D:D:D:D SINGLE ratkaisee jatkon. Jos se ei myy BYE BYE!!! Tismalleen kuten Sara-Maria Forsbergilla. Hän julkaisi lippis vinossa You're Kuul nimisen kipaleen. Hehkutti vasemmalla ja oikealla ja jokaisella radiokanavalla. Siis Suomessa. Eli Sara-Maria Forsberg meni Jenkkeihin. Jenkeissä hän sai levytyssopimuksen. Eli LUPAUKSEN että JOS single myy niin tehdään EHKÄ kokonainen platta. Ja sitten julkaistiin se Sara-Maria Forsbergin mukaan kansainvälisille markkinoille tarkoitettu single. Ja missä Sara-Maria Forsberg oli julkaisun aikaan? Radio Novan studiossa Suomessa. :D:D:D:D:D:D Miksi? siksi koska se tiedettiin ennakkotutkimuksissa flopiksi jo heti kärkeen. Näin tulee käymään myös Saara Aallolla. Floppi. Kävi miten kävi. Hän on floppi. Vaikka hän selittää mitä siitä ettei "jää tyhjän päälle" tilanne on täysin päinvastoin. Hän nimenomaan jää tyhjän päälle. Siinä ei rekkamiesmerin sössötykset auta.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000004887573.html

Kauden voittaja julkaisee oman singlen, mutta se julkaistaan vain digitaalisessa julkaisuformaatissa.

CD-versiosta luopuminen johtuu pitkälti siitä, että viime vuoden voittajan Louisa Johnsonin levyn myynti oli täysi floppi.

34

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmeselitys

      Mitä helkuttia edellisen vuoden voittajan flopit voi liittyä Saaran levytyksiin? Taas näitä älyttömiä juttuja.

      • anushole

        Moi Meri! Niin sinun selitys on tietysti se että Saara Aalto valloittaa maailman ennen joulua? :D


    • LadyFläsä

      luultavasti saa laulettavaksi elokuvatunnareita.

    • PariKorjausta

      Aloittajalla oli taas niin kiire tänne mollaamaan saaraa ettei viitsinyt ottaa asioista selvää... Eli voittaja on edelleen saamassani tuon "miljoonadiilin" Simonin levy-yhtiöön. Levyä ei julkaista fyysisenä CD:nä koska ihmiset ei enää osta niitä. Ei koske siis pelkästään viime vuoden voittajaa vaan bisnestä yleensä.

      Viime vuoden voittaja on käsittääkseni tienannut kuusi miljoonaa puntaa.

      • pyllykickeli

        Meri. Käsityksesi viime vuoden voittajan tienesteistä on väärä.


      • esinahkajuusto

        Aloittaja on aivan oikeassa. Mutta onko sulla itsellä vaikeuksia lukea uutista???

        "CD-versiosta luopuminen johtuu pitkälti siitä, että viime vuoden voittajan Louisa Johnsonin levyn myynti oli täysi floppi."

        Luopuminen
        Johtuu pitkälti
        Siitä että viime vuoden voittajan levyn myynti oli täysi floppi

        Meneex kaaliin? Jos ei mene, sheivaa pää vieläkin pulimmaxi!!


    • Sulosäveleitä

      Viestiketjun aloittaja....melkoisen pimeä ajattelumaailma, ihmetyttää tuommoinen katkeruus.

      • pyllybanaani

        Ei katkeruutta vaan: 1) vahingoniloa ja 2) sadistista itsetyytyväisyyttä kun pahalle haisevat fanit alkavat lässyttää tuttua virttään. Parhaat orkut tulee aina kun näkee näiden anushaistelijalesbojen käyvän kuumana!!! CD levyt on in!!! 😍😝😍😝😍😝🍌🍌🍌🍌🍌


      • TsemppiäLontooseenSaara

        Näin on:) Aluksi hehkuttivat miten Saara ei pääse jatkoon ollenkaan, sitten että tälläviikolla tippuu varmasti ja nyt: Jos voittaa, ei tule menestymään kuitenkaan. Kokoajan raja siirtyy tuonnemmaksi, mutta negatiivisuudesta ei luovuta. Näin nämä aina täällä katkerana kirjoittelevat.


      • Kiusaajattunnistettu

        Tsemppiä myös täältä ja kiitos, kiitos, kiitos ihanista esityksistä!!!!

        En ihan väärässä taida olla, jos uskallan väittää, että nämä mollaajat ovat niitä entisiä koulukiusaajia! Kylläpä nyt harmittaa niin kovasti, kun Saara menestyy maailmalla ja ihan ilman teidän "neuvojanne". Pitäisikköhän teidänkin ryhdistäytyä ja alkaa tekemään jotain sen omankin elämänne eteen.


    • Säälittäväaloittaja

      Koska aloittaja on viimeksi ostanut CD-levyn?
      Me nuoret kuunnellaan musiikkia yleensä digiversioina, ei tulis mieleenkään lähteä ostamaan cd-levyä, ei mull ole mitään millä sitä edes kuuntelisi.
      Mutta aloittaja vaikuttaa vanhalta ja katkeralta, eli onehkä cd-ihmisiä. Ja katkera siitä et oma elämä kuluu paskapalstalla kun nuori ihmiset kuten Saara on maailmalla toteuttamassa unelmiaan.

      • aunuskaira

        Te nuoret kiinnitätte muodikkaan strap-onin vyötärölle ja alatte kairaamaan aunuksia! 🍌🍌🍌


    • kups

      Aloittaja on katkera kalkkis (ehkä myös alkkis? kun niin aggressiota pukkaa). On ollut lähettämässä Saaraa maitojunalla kotiin jo kuukausikaupalla. Ja Saara vaan menesyy ja mennä porskuttaa eteenpäin :D. Ja todella, CD on jo niin mennyttä. Tosin vanhukset kuuntelevat niitä edelleen.

      • aunusjortikka

        Ehei. Olen 12-vuotias nuori tytsy joka ajaa Jopolla ja kuuntelee ämpärillä Saara aallon kirkumista! 😝😍☝️️🍌❤️


      • NuoMerkkisiOvatTyperiä

        Ja tyhmäkin vielä kaiken lisäksi!


    • pyllyhuohotus

      Fanit hei, mihin te katositte? Te kaikki nuoret? Me vanhukset ollaan valmiita tosi älykkääseen väittelyyn teidän kanssanne! 😝☝️️😝😝❤️😍😝

      • Aloittajaonpelle

        Kävi Saaralle miten kävi, aloittaja ei ole elämässään saanut mitään aikaiseksi.Täysi nolla, jota harmittaa kun itse ei osaa tehdä mitään puhumisen arvoista. Aloittajalla on myös aika raju pakkomielle anaaliseksistä.


    • vaihdajolevyä

      Aloittajan elämä koostuu Saara Aallon elämän seuraamisesta ja katkeroitumisesta joka ikisestä asiasta, joka Saaralta onnistuu. Lesbous on aloittajan salainen fantasia, jonka pyrkii kieltämään itseltään. Mikään muu ei selitä noin sairasta haukkumista.

      • anussormettaja

        Höpöhöpö. Aloittajan elämä koostuu varpaankynnet irrottamista orgasmeista johon vaikuttaa merkittävänä osana Merin älyllisesti kyseenalaisten kommenttien lukeminen tältä palstalta. Kiitos Meri! Samoin merkittävä tekijä orkun voimakkuudessa on parin Saara Aaltoa puolustavan fanin kommentit sekä niistä paistava kateus Saara Aallon teennäisyyttä vihaavien orgasmien voimakkuutta kohtaan! Mikään ei lennätä lastia pidemmälle kuin makuuhuoneen seinään kiinnitetyltä näytöltä näkyvät pellekommentit tällä palstalla. Tunnustaa täytyy että reloadaaminen joskus häiritsee itse penetraatiota! 😝😝😝😝

        Ps.'anaaliseksi on epäluonnollista! Sanoivat lesbot mitä hyvänsä, anaalin kautta ei voi lisääntyä


    • OnneaSaaralle

      Aivan oikein, olemmehan suomalaisia.
      Meille on tärkeää toisten ihmisten seksuaaliset asiat ja eritoten talousasiat jopa ennen niiden muodostumista, mutta mikä pääasia, NEGATIIVISESTI MENNÄÄN.
      Voittaa tai ei voita, on voittanut moninkertaisesti enemmän kuin aiemmin.

    • ilmeetön.artissi

      Miks se on kaikissa kuvissa suu auki kuin variksen poika?

      • tusenmil

        Siksi koska hän on opetellut peilin edessä jokaisen ilmeen. Media kuvittelee että ne kuvastavat "sisukkuutta" vaikka ne kuvastavat narsismia ja feikkiyttä


      • feikkinarsisti

        Kaveri sanoi kerran osuvasti ettei hän koskaan seurustele naisen kanssa jolla on tapana pitää suu auki, hänen mielestään se kuvasti tyhmyyttä ja totesi että hän oli kokeillut teoriaansa käytännössä ja se pitit paikkansa.

        "Kun naisella on suu auki näkee ettei päässä liiku mitään"

        Luulen että narsismistaan huolimatta Saara ei kykene hallitsemaan tätä piirrettä.

        Saara on feikki ja vaikka hän on opetellut - vaikkakin yliampuvasti - kaikki "oikeat" tunnereaktiot, puuttuu häneltä tilannetajua. Vai mitä sanotte edellisestä kisasta kun hän sai kuulla jatkostaan? Vieressä seisoo mentori Sharon ja Honey G, silti Saaralta ei herunut mitään sympatiaa Honey G:lle vaan hän kirkui ja hyppeli ympäri lavaa. Jopa Sharon katseli Saaraa paheksuvasti, tosin Saara ei omahyväisyydessään tajua mitä ympärillä tapahtuu eikä hän osaa lukea ihmisten tunteita. Ja siksi hän ei tule koskaan kehittymään tunnetasolla.

        Saaran silmät ovat kovat, niistä ei loista taitelijoille ominainen valo. Minusta hän on pahantahtoinen ja kokee olevansa kaikkien yläpuolella sekä ansaitsevansa erikoiskohtelua.

        Onneksi hän ei laula suomeksi, se olisi karmeata kuultavaa, sielutonta ja kylmää.

        Laskelmoivuudesta kertoo myös hänen "yhtäkkinen" seksuaalinen muutos heterosta lesboksi. En usko siihen pätkääkään.

        Vai oletteko nähneet omin silmin hänen suutelevan Merin kanssa? Käsi kädessä kulkeminen, tviittaukset ja haastattelut eivät tee hänestä lesboa. Tämä on huutava ristiriitaisuus johon pitäisi heti puuttua ja vaatia että Saara ja Meri suutelevat kiihkeästi kameroiden edessä!

        Jos Saara voittaa niin se ei johdu hänen lahjakkuudestaan. Britit tietävät että X-factor on järkätty kisa ja he pohtivat kenet on jo etukäteen päätetty nostaa loppufinaaliin ja voittajaksi.


    • timpuritimo

      No nyt me se 250m2 omakotitalon levytyssopimus.3 päivän homma
      Cyprokit ja lastulevyt seiniin olis tehnyt 42,50€/h alv päiväraha
      matkakorvaukset.Ei paha.

    • totuushönöille

      eihän näissä kisoissa lauleta edes suoraan.tulee nauhalta studioissa
      muokattuja hoilotuksia.aukovat vain kitaläpeä.

      • turpatauki

        Autotune on ollut laajalti käytössä X faktorissa ja sen oli aikanaan skandaali.


      • puuttuuu

        Tästä kisasta Simon käärii kermat , rahat ! Niin on ollut , nämä voittajat ovat unholaan painuneet , tämän katsojaluvut ovat hyvin pieni määrä asukas lukuun nähden . Saara on erittäin hyvä laulamma mutta ei mikään kansainvälinen tähti ainakaan vielä , jos koskaan , ehkä tyylisuunta menee operetteihin ym
        Karismaa ei ole ! Ja tässä vaihees kisaa jo kehutaan ylitsevuotavasti kuuluu tuomareiden tyyliin ,Saara ei ole kaikkien makuun mutta toivotaan menestystä kaikessa


      • frfrdedefrr
        puuttuuu kirjoitti:

        Tästä kisasta Simon käärii kermat , rahat ! Niin on ollut , nämä voittajat ovat unholaan painuneet , tämän katsojaluvut ovat hyvin pieni määrä asukas lukuun nähden . Saara on erittäin hyvä laulamma mutta ei mikään kansainvälinen tähti ainakaan vielä , jos koskaan , ehkä tyylisuunta menee operetteihin ym
        Karismaa ei ole ! Ja tässä vaihees kisaa jo kehutaan ylitsevuotavasti kuuluu tuomareiden tyyliin ,Saara ei ole kaikkien makuun mutta toivotaan menestystä kaikessa

        Tuo ohjelma on ällöttävän feikkiä koko juttu:Autotune, liian surkeat esiintyjät(toki saara on parhaimmistoa) ja ylikaupallinen tyyli. Saara saattaa päätyä JOihinkin musikaaleihin tai laivalle laulamaan covereita ,mutta epäilen hänen pääsyä pop-maailman kärkeen.
        Taidot eivät riitä oopperaan niin sitten Viking linelle.


    • daadaadadadaa

      mitäh, aika paksua läppää. no saara porhaltaa sitten jenkkeihin tekemään tuonnempana sen levyn. kyllä saaran lauluäänen ( ja shown vedon)on nyt sitten kuulleet muutkin kun me ja britit. vaikka sitten vegasiin vetään omaa showta, siitäkin saa muutaman donan käsittääkseni. tai mistä tietää vaikka celine dion pyytäisi duettoon ja moni muu. saara näkee sunnuntaina lady gagan, tiedä vaikka kysyisi jo. no miksei voi olla iloinen kun joku oikeilla taidoillaan selviää vaikeasta kisasta. ei niinkään laulullisesti vaan noin muuten. ei kaikkien pää kestä tällaista kisaa, ei ainakaan suomalaisten.

    • Hiuliheihuoltaei

      Mä en ole mitenkään erityisesti syttynyt Saaraan, mutta tää alottaja on kyllä aivan sekasin:D mistä on kade? Siis kuka edes saa kiksejä jonkun laulajan haukkumisesta? Ihan älytön tapaus, viikonloppuvapailla osastolta? :D

      • anusniittaaja

        Moi! Kirjoituksesi uskottavuutta ei lisää se että väität ettet ole fani. Tuo lässytys on nyt jatkunut jo kuukausia. Vaihda jo levyä tai opettele valehtelemaan.

        Minäkään en pidä Saara Aallosta. Mutta tyttö on sisukas ja varmasti saanut jo paljon hyötyä kisasta. Tyttö tekee sitä mistä tykkää ja nauttii. Täällä vaan kateelliset pillittää. En ole siis Saara Aallon fani mutta tsemppiä tytölle.


    • HiskisalomaaBest

      Kitusillaan kiljuva 1/1 000 000 yks miljoonasta

    • Hyvin se vaan pärjää ja saa paljon myös kehuja, mitä tulee sen persoonaan.

    • Aaltosaara

      Tulkaa kaikki tänään Senaatintorille klo 19.00. Koululaiset osoittakaa mieltä pakkoruotsia vastaan. Ainoastaan englannilla voi nousta tähtiin.
      Kuunnelkaa myös Almaa, hänkin puhuu hyvin englantia.
      STOP TVÅNG SVENSKA!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe