Koira söi ihorasvaa ja on ripulilla

maksako

Koira söi Essexin hydrogeeliä 4 päivää sitten, 500 ml pumppupullosta ainakin puolet. Sen jälkeen on ollut ripulilla, ehkä myös juominen lisääntynyt. Muuten normaali. Onkohan tämä menossa ohi? Vai tarvitseeko mennä eläinlääkäriin? Voiko tuollainen määrä ihovoidetta vaikuttaa ja tuhota maksan?

Ihovoiteen tiedot: Aqua, Petrolatum, Glycerin, Methyl glucose sesquistearate, Dimethicone, PEG-20 methyl glucose sesquistearate, Benzyl alcohol Cyclomethicone, Glyceryl monostearate, Stearic acid, Palmitic acid, Cetyl alcohol, Xanthan gum, Magnesium aluminum silicate, Carbomer, Sodium hydroxide.

http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Products/07319082953528/SubProducts/7319082953528

10

1200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kgdhk

      Saat nyt ihan vastaavan vastauksen kuin kaikki muutkin, pidit siitä tahi et.

      Tämä on suomi24 keskustelupalsta, joten epäilenpä kovin, ettei täällä eläinlääkäreitä päivystä. Siinä ajassa, joka sinulta kului aloitusta tänne näpytellessä, olisit jo soittanut päivystävälle eläinlääkärille, joka sitten olisi voinut selvittää, onko noista ainesosista jotain selvää haittaa koiralle. Eli soita nyt ihan oikeasti eläinlääkärille äläkä keskustelupalstalla ihmettele. Jälkimmäinen ei ole koiran hoitoa.

      • dfgfdsggh

        Eläinlääkärin vastaus on: seuraile pari päivää syökö ja juoko normaalisti, soita parin päivän päästä uudelleen jos ei mene ohi.
        Tai: tuo koira tänne. Loppulasku 200 euroa, mukaan ohjeet joissa todetaan, että koiralle voi antaa keitettyä riisiä pari päivää.


      • j84h
        dfgfdsggh kirjoitti:

        Eläinlääkärin vastaus on: seuraile pari päivää syökö ja juoko normaalisti, soita parin päivän päästä uudelleen jos ei mene ohi.
        Tai: tuo koira tänne. Loppulasku 200 euroa, mukaan ohjeet joissa todetaan, että koiralle voi antaa keitettyä riisiä pari päivää.

        Noin niinkuin hypoteettisesti vai soititko oikeasti? Jollet soittanut, niin viestisi on täysi turhake.


      • hienoaupeetamahtavaa
        dfgfdsggh kirjoitti:

        Eläinlääkärin vastaus on: seuraile pari päivää syökö ja juoko normaalisti, soita parin päivän päästä uudelleen jos ei mene ohi.
        Tai: tuo koira tänne. Loppulasku 200 euroa, mukaan ohjeet joissa todetaan, että koiralle voi antaa keitettyä riisiä pari päivää.

        Se on ihan se ja sama mikä ellin vastaus on. Isona erona siinä olisi se, että olisi hakeuduttu apuun. Avun evääminen sen sijaan on eläinsuojeluRIKOS.


      • ap-maksako

        Hei, tuo viesti ollut minun kirjoittama, mutta tänään aamulla olisin soittanut, mutta koiran uloste oli jo kiinteä. Kaikenkaikkiaan tilanne ei ole ollut niin vakava miltä on kuulostanut, koira on ollut kokoajan normaali, ja tuo tuote sisältää 85% vettä ja vaikuttavia aineksia on vähän, eikä nuo kaikki ole edes myrkyllisiä. Olen tutkinut asiaa nämä muutamat illat ja todennut muidenkin kokemusten perusteella, että sieltä tulee vain parin päivän paha ripuli, ja sitten on ok. Ja näin kävi. Todennäköisesti olisin saanut lääkäriltä vain Tylosinia tm, mutta sitä minulla on jo kotona ennestäänkin.
        Oikeastaan mitään pelkoa koiran tilan heikkenemisestä ei ole ollut. Pelkästä tekstistä on vaikea hahmottaa koko tilanne ylipäätään, mutta paikanpäällä huomaa ettei ole isompaa syytä huoleen. Kiitos kuitenkin vastauksestasi.


    • 1420

      Turha enää kiirehtiä, glyseriini on varmaan jo tehnyt tehtävänsä. Lopputulos nähdään kohta . Toiset kuolee, toiset ei.

      • ap-maksako

        Glyseriiniä on myös koirien omissa hammastahnoissa ym. Taidat sekoittaa glykoliin? Joka tapauksessa, tuo aiheutti vain kovan ripulin, nyt on ohitse.


    • hienoaupeetamahtavaa

      Ei helevetti, millä urpolla on koira vastuullaan. Odotan neljä päivää ja kysyn sitten - KESKUSTELUPALSTALLA.

      • koiraparka

        Monet haluaa koiran, ja kun se sairastuu tai muuten tarvii lekuria,keksii kaikki konstit välttää ja pitkittää hoitoon vientiä.Aika kummallista koiran pitoa,sanon minä ;/


    • ap-maksako

      Tilanne ei ollut akuutti, olisin muuten vienyt koiran ell, mutta vointi pysynyt kokoajan hyvänä. Tylosinia ja muuta ripulilääkettä minulla on kotona, tänään aamulla uloste oli jo kiinteä. Tuo tuote sisältää 85% vettä, eli vaikuttavia ainesosia on vähän. Selvitin itse jokaisen ainesosan, eikä kaikki noista ole edes myrkyllisiä.

      Teille kummastelijoille: koiraa olen kyllä hoitanut ja hoidan tarpeen tullen, viimeisin hoito oli useamman tonnin raajaleikkaus, että kyllä hoitoa saa jos tarvitsee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe