Hyvä pelisysteemi

Pokeriässä

Hyvä pelisysteemi

Niin kuin alan harrastajat hyvin tietävät, ovat kaikki nettipokerisivut huijausta (rigattuja). Software on laadittu siten, että peliyhtiö saa mahdollisimman suuren voiton rakesta (välityspalkkio). Huonot pelaajat voittavat paljon todennäköisyyksiä useammin ja hyvät pelaajat häviävät paljon todennäköisyyksiä useammin. Siten huonot pelaajat pysyvät kauemmin saitilla ja raha pysyy myös pelissä kauemmin, jolloin peliyhtiö saa enemmän voittoa raken kautta.

Koska tietokoneohjelmaa on mahdoton voittaa, olen kehittänyt systeemin, jolla häviää mahdollisimman vähän ja hitaasti. Se on järjestyksessään TAG, LAG, ROCK ja STUPID. Kun aloitan session, niin alan TAGilla ja katson, missä moodissa tietokoneohjelma on. Jos se on kynimisvaiheessa eli häviän kaikki isot potit, niin siirryn heti ROCKiin. Jos alan voittaa, niin siirryn kohta voittorahoilla LAGiin ja kun alan hävitä, niin siirryn sitten ROCKiin.

Kun häviän ROCK vaiheessa kaikki isot potit, niin siirryn STUPIDiin. STUPIDin aikana en korota ikinä hyvillä korteilla ja kippaan johtoasemassa hyvät kädet kuten yliparin tai jopa setin, jos vihulla on mahdollisuus viedä potti bad beatillä tai ansalla. Sijoitan all in vain ROCKilla. Saatan esimerkiksi kipata blindilla KK ja flopilla AA, jos vihu korottaa, koska tiedän häviäväni joka tapauksessa. On parempi hävitä vähän kuin paljon.

Softa käsittelee minua yhtenä pelaajana. Softassa on aina jokin moodi minun varalleni. Jokaisella pöydällä tapahtuu samoja asioita. Jos softa on päättänyt kyniä minua, niin häviän jokaisella pöydällä yhtä aikaa. Tätä voi tapahtua jopa 8-12 pöytää peräkkäin, oddseista riippumatta. Kynimismoodista pääsee eroon vain pitkään jatkuneen STUPIDin kautta. Vähitellen voi kokeilla korotuksia ja maksuja johtoasemassa ja jos alkaa voittaa vähänkään isompia potteja on kynimisvaihe ohitse.

Softa antaa välillä myös voittovaiheita, mutta ne kestävät lyhyemmän aikaa kuin häviämisvaihe. Joka tapauksessa on tunnettavat softan rigatut ominaisuudet: se, miten softa toimii. Softa toimii säännönmukaisesti eli se ei ole random (kortteja ei arvota KOSKAAN sattumanvaraisesti). Kun opit tuntemaan eri moodit (vaiheet), niin voit pelata niiden mukaan ja rajoittaa tappioita. Muuta iloa pelistä ei enää nykyään ole kuin yrittää pärjätä mahdollisimman hyvin ja pienillä tappiolla softaa vastaan.

En ole enää pitkään aikaan pelannut muita pelaajia vastaan: pelaan aina vain softaa vastaan ja vaikka tiedän, että sitä ei voi voittaa, niin saan nautintoa siitä, jos voin pitkittää tappiotani ja pystyn vedättämään softaa, niin että se alkaa toimia haluamallani tavalla - vaikkakin tappiokseni. Softa on alaston ja paljastettu minun silmissäni.

T. Pokeriässä.

23

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pokeriässä

      Tuli virhe:

      "Sijoitan all in vain NUTTSEILLA" piti kirjoittamani (ei ROCKilla).

      Pelaan Pokerstarsilla.

    • rigged.rngs

      Softaa on mahdoton voittaa. Häviämisen tahtia on mahdollista hidastaa slouvaamalla, mutta lopulta aina häviää.

      Pokerstars softaa on mahdollista vedättää, niin että se antaa loopulta ihan älyttömiä bad beateja, ellet suostu maksamaan mitään pitkään aikaan, et korota ja kippaat yliparit, rattaat ja jopa setit, jos joku korottaa sinua (kaikki isot parit tulee kipata blindilla siinä vaiheessa jos joku korottaa). Pelaile tuolla tavalla vaikkapa puoli tuntia tai tunti. Lähde sitten mukaan AA ja all in blindilla tai odota että saat setin flopilla. Lopputulos on tämä:

      - Häviät varmasti AA:n kun ensimmäinen vihu maksaa korotuksesi.
      - Häviät myös setin, vaikka olisit johdossa flopilla ja oddsit olisivat yli 94 % siten, että kaverilla on pienempi setti flopilla: se vetää varmasti neloset ja sinä häviät potin. On meinaan tapahtunut useammin kuin kerran ja aina se ensimmäinen iso potti tuon slouvaamisen jälkeen.
      - Häviät ässävärin värisuoralle, jos ensimmäinen iso potti on väri flopilla. On sattunut kaksi kertaa tämä.

      Kun vedätät softaa etkä suostu maksamaan tai korottamaan isoja korotuksia, niin huomaat, miten softa vie sinulta pienetkin potit järkiään siinä vaiheessa ohivedoilla, jos katsot riverillä, mitä kaverilla on tai showdown tulee sököllä. On ihan uskomatonta, miten joka ikinen kerta kaveri vetää ohitse.

      Pokerstarsin erikoisuus on nöyryyttää huonosti pelannutta häviäjää. Jos maksat parilla setille tms. hölmöä, niin setti täydentyy joko nelosiin tai täyteen käteen jne. Tämä on sääntö eikä poikkeus. Muitakin säännönmukaisuuksia esiintyy jatkuvasti, joten kyse ei ole sattumanvaraisesti jaetuista korteista - ei todellakaan.

      Nettipokeriyhtiöt ovat rikollisten hallussa ja ne harjoittavat rikollista toimintaa, mutta viranomaisilla tai muilla tahoilla ei ole keinoja eikä tahtoa osoittaa niitä rigatuiksi. On kuin tuulimyllyjä vastaan taistelisi, jos yksittäinen ihminen lähtee tilastoineen niitä vastaan tappelemaan. Ei mitään vaikutusta mihinkään.

      • rigged.rngs

        Ensimmäinen iso potti slouvaamisen jälkeen on mahdollista hävitä flopin setillä myös runner runner täyskädelle: on tuttua touhua sekin ja oddsit lienevät 96/4 % siinäkin...


      • rigged.rngs

        Kun opit tuntemaan sen, millä tavalla softa huijaa, niin osaat tappiomoodin ollessa päällä ennustaa melko hyvin vihujen kortit ja mitä pöytään tulee. Saat lisähupia kertomalla etukäteen vihuille, mitä pöytään tulee ja mitä heillä on. Ei se paljon lohduta, jos maksat isoja korotuksia, sillä rahaahan siinä menee. Jos saat hyvin slouvattua, niin voit myhäillä mielessäsi, kun näet pahimman skenaarion toistuvan kerta toisensa jälkeen. Sinä tiedät joka kerta, että häviät, mutta voit ihan varmuuden vuoksi joskus katsoa vihun korotuksen, jotta näet sen olevan totta: kalliiksi tulee, mutta uskomaton vedätys ja huijaus pitää nähdä omin silmin yhä uudestaan. On se vain niin ihmeellistä kusetusta. Välillä kannattaa kirjoittaa muille pelaajille kusetuksesta, josko ehkä muutama heistä sen ymmärtäisi. Aika moni on ymmärtänyt ja on täysin samaa mieltä. Peliaddiktion vuoksi on silti pelattava, mutta hidastettava häviön vauhtia. Muutamalla kympillä voi pelata mikrotasolla per kuukausi, mikä ei tule käsien määrään nähden kovin kalliiksi. Pitää vain joka kerta slouvata, kun softa alkaa kyniä sinua (valitsee tappiomoodin sinulle). Sama kuvio toistuu säännönmukaisesti. Saatat voittaa välillä muutaman session peräkkäin, mutta aina vähemmän kuin häviät tappiomoodin ollessa päällä. Jos kotiutat joskus voittoja tai bonuksia, niin sen jälkeen softa kynii kaiken korkojen kanssa takaisin, niin että sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa edes lyhyitä jaksoja tai useita sessioita peräjälkeen. Semmoista se on.


    • rigged.rngs

      Niin, tuossa vedätysvaiheessa kun softa kynii sua, niin häviät kaikki topparit, yliparit, ja blindin QQ ja KK ja useimmiten myös AA, jos olet slouvannut pitkään ja yrittänyt hidastaa häviämisen vauhtia. Silloin kannattaa kipata kaikki isot parit blindilla, jos joku korottaa: AA voi ehkä katsoa all in, mutta useimmiten senkin häviää ja vihu lyö ohitse jo flopilla jos ei vasta riverillä... heh.. nuo ohivedot ja ansat on suunniteltu usein vielä niin, että jos pelaat vähänkään normaalisti, niin et voi välttää tappiota (esim. AA blindilla tai rattaat tai setti flopilla)

    • rigged.rngs

      Kun kynimisvaihe on päällä, niin häviät jokaisen AK:n parille tms. ja jokaisen parin häviät ylikorteille (KK QQ JJ häviää aina A:lle jne.), joten on ihan turha lähteä edes vetämään noihin muuten kuin slouvaamalla ja kun joku korottaa niin heti kippi.

      Pitää odottaa siihen asti, että softa normalisoituu ja antaa sun voittaa suurin piirtein oddsien mukaan. Siihen voi mennä todella kauan aikaa...

      • rigged.rngs

        Parhaillaan on kynimisvaihe meneillään. Kippasin juuri äsken AA:n turnilla kun meni kahdelle vihulle ison blindin hinnalla turnille asti buttonilta kun pelasin (kukaan ei korottanut). Pöydässä oli 77 ja 6K niin että oli mahdollista kahdelle värin vedolle, suoralle ja kolmosille. Kun toinen korotti turnilla hillitysti, niin kippasin sovinnolla, jotta en häviäisi enempää. Tuollainen on todella typerää normaalioloissa pelatessa, mutta rigatulla saitilla siten säästää paljon rahaa eli häviää paljon hitaammin kuin pelaamalla normaalisti. STUPID pelimuotona on siis ihan ok näissä tilanteissa (aloitusviesti viittasi siihen pelityyliin). STUPIDISSA siis kipataan yliparit, rattaat, setit ja melkein kaikki mahdollinen vihun korottaessa: vain absoluuttisilla Nuttseilla katsotaan ja korotetaan (ei enää mahdollisuutta kenelläkään vetää ohi).


      • rigged.rngs

        Tuo STUPIDin pelaaminen johtaa sitten lopulta siihen tilanteeseen, jossa softa laittaa sinut häviämään ensimmäisen ison potin jopa yli 96 % oddseilla. Joskus se kynimisvaihe kuitenkin päättyy, sillä softa on ohjelmoitu kynimään sinua vain tietyn verran kerrallaan: ei juuri koskaan koko rollia kerralla (riippuu tietenkin rollin koosta).


    • rigged.rngs

      Kun alan pelata STUPIDia, niin usein käy siten, että muut pelaajat lopettavat pelaamisen ja jättävät pöydän, kun en enää maksa heidän korotuksiaan ja sököttelen jopa nuttseilla, jotta saisin vihut silloin korottamaan. Juuri äsken kävi niin, kun kippasi sen AA:n. Ihan kuin he näkisivät, mitä kortteja minulla on, tai vaikka eivät näkisi, niin kun en enää maksa, lähtevät pois. Minuako vastaan he vain pelaavat?

      Minä en pelaa ketään pelaajaa vastaan vaan ainoastaan softaa vastaan. Yritän hidastaa häviämisen vauhtia käyttämällä hyväksi softan tuntemista. Yritän välttää sen langettamia ansoja ja vaihtaa pelityyliä kulloisenkin softan moodin mukaan. Mahdoton sitä pirua on kuitenkaan voittaa, kun se on ohjelmoitu niin hyvin, että bugeja siitä ei löydy. Kaikki tavalliset pelaajat häviävät softan vuoksi, mutta ehkäpä joku pelaa Pokerstarsin laskuun ja voittaa (robotti tai ihminen)?

    • rigged.rngs

      No niin, välillä meni noin 15 % rollista huijauksen uhrina, mutta sitten hieman rauhoittui, kun osaa varoa ansoja. Toki mulle ei tappioiden määrällä ole merkitystä, koska rahaa on niin paljon, että voisin hävitä satoja tai tuhansia kertoja enemmän. Tämä on vain ajankulua ja harrastus...

      Hyvä esimerkki siitä, miten ansa toimii tässä vaiheessa, kun softalla on kynimisvaihe päällä.

      Rauhallista peliä ja mulla 67o isolla blindilla.
      2 vihua katsoo ja minä sökötän (ei korotuksia siis).
      Flopilla pöytään 367 ja isot samaa maata (suoran ja värin veto).
      Mulla on 2 paria flopilla, mutta ei paljon toivoa fullista.
      Floppi menee kaikilta sököttäen (en korota, koska arvaan ansaksi).
      Turnille tulee 5 samaa maata kuin 6 ja 7 eli pöydässä on 3567 ja kolme isointa ovat samaa maata.
      Toinen vihu korottaa 2BB ja minä kippaan, koska näen ansan toteutuneen jo turnilla.
      Kolmas vihu katsoo.
      Turnille offari Q ja korotus 4BB.
      Toinen vihu on vetänyt turnille suoran 89 (56789) ja toisella on väliinvetona suora (45678), mutta viisaana pelkästään katsoo eikä korota.

      Vaikka tässä oli pienet panokset kyseessä, niin jos olisin lähtenyt isottelemaan flopilla niin kuin ohjekirjan mukaan tulisi tehdä, niin olisin hävinnyt joko kaiken tai ainakin hyvin paljon.

      Eikä tämä ole yksittäistapaus vaan lähes kaikki isot potit menevät vielä tässä vaiheessa vihuille tavalla tai toisella (ansa tai bad beat).

      Ei auta muuta kuin pelata melko solidia ROCKia ja katsoa, josko moodi softassa vaihtuisi jossakin vaiheessa. En aio hävitä enempää kuin sen 15 % rollista tällä moodilla ja tässä sessiossa.

    • rigged.rngs

      Kippasin vähän aikaa sitten top setin (999) kun vihulla oli joko suoran/tai värin veto tai sitten se saattoi vetää ohi rattailla saamalla fh:n. Se oli mallia STUPID ja Turnilla. Jäljestä päin vähän kaduttaa, kun en pannut all in, mutta siinä vaiheessa oli vielä se vaihe, jossa hävisin ihan jokaisen potin,...

      Monta kertaa olen slouvaamalla ja foldaamalla välttynyt isoilta tappioilta tässä sessiossa, sillä järkiään kaikki näyttöön menneet isohkot ja isot potit olisin hävinnyt. Pitää siis olla koko ajan tarkkana ja katsoa, mikä kusetus on menossa (bad beat vai ansa).

      Just äsken kippasin chip leaderia vastaan AK blindilla kun alkoi isotella. Jostakin syystä softa suosii leaderia joka pelaa huonosti oddseja vastaan... voittaa sellainen pienemmällä kuin QQ, joka on raja: yli 50 % JJ häviää, kun pöydässä on vähintään 6 pelaajaa.

    • rigged.rngs

      Kynimisvaihe jatkuu ja hävisin tahallaan yhden ison potin, vaikka tiesin sen huijaukseksi (ansaksi). Mulla tuli riverillä K väri ja pöydässä oli lisäksi suoran veto, mutta ei värisuoran vetoa, koska minä bloggasin sen mahdollisuuden. Tuli korotuksia puolin ja toisin (minä vain maksoin), sillä suora korotti ensin ja ässäväri sitten korotti lisää kun olin maksanut siinä välissä. Tietysti hävisin K värillä A värille, niin kuin osasin odottaa, mutta joskus tekee mieli katsoa nämä jutut ja vähän maksaa siitä. On se vaan niin erikoista, että joka ikisen ison potin häviää kusetukselle tässä vaiheessa. Yleensä jätän maksamatta, koska tällaiset 100 % varmat häviöt huonontaa mun statseja, mutta hyvin harvoin katson nämä ihan mielenkiinnon vuoksi loppuun saakka. Nyt saa tämän session osalta riittää eli kippaan jatkossa sellaiset kädet isoissa poteissa, joilla normaalisti voittaa (on hyvin harvinaista, että kuuden hengen pöydässä on suora ja kaksi väriä yhtä aikaa, jolloin häviän K värillä A värille).

    • rigged.rngs

      Kävelin vielä kerran isoon ansaan, kun luulin softan muuttaneen mun moodia. Jako meni 2,5BB:llä riverille asti. Sain suoran avoimen suoran vetoon alapäähän, mutta arvelin, että kenelläkään ei ole yläpään suoraa ja olin oikeassa. Väriä ei voinut kenelläkään olla, mutta turnille tuli pöytään pari ja kuinka ollakaan vihulla oli turnilla fulli kärkisettiin, joten pelasin kuollutta kättä ja hävisin sillä korottelun jälkeen pienen sisäänoston verran yhteen pottiin. Olisi pitänyt tajuta, että kusetus jatkuu vielä. Joskus se softa pitää kusetuksessa taukoa, mutta ihmeen kauan menee ennen kuin se kusetus loppuu. Pitänee käydä välillä ulkona saitilta, jotta se ehkä resetoisi itsensä seuraavaan sessioon mennessä. Ei välttämättä resetoi, sillä kusetus jatkuu usein seuraavalla sessiolla heti alusta alkaen. Pitääkin olla aina session alussa hyvin tarkkana ja ottaa ensin selville, mikä moodi softassa on menossa, jotta ei häviä heti muutamaa pöytää kättelyssä kusetukseen.

    • rigged.rngs

      Piti hävitä vielä 20BB potti bad beatille ennen taukoa ja softan sulkemista. Sain flopille ässäparin Ax taskukortteihin ja arvasin, että vihulla ei ole kuin K-pari tai mahdollinen suoran veto. Flopilla siis AK ja jokin pikkukortti, mutta ei värin vetoa. Vihu korotti flopilla reilusti ja minä pistin stäkin loput all in peliin. Kuinka ollakaan vihu vetää runner runner värin, jonka oddsit ovat noin 5 %. Jep. Vielä on yksi pöytä häviämättä ennen taukoa: olen tosin sillä pöydällä vielä johdossa. Sain setin ja sillä melkein tuplasin sisäänoston, joten lopetan ja pidän nyt taukoa. Ihan älytöntä kusetusta jälleen kerran. Sellaista se on ollut sitten viime syksyn jälkeen, kun kotiutin 250 USD viime vuoden bonuksia: ne oli jääneet sisään, kun lopetin pelaamisen 2015 loppuvuodesta. Kun palasin saitille, niin nostin ne bonukset pois pelitililtä ja sen jälkeen on ollut yhtä tappioputkea. Nyt hävisin sen 15 % rollista tämän session aikana. Koko ajan piti taistella rigattua softaa vastaan. Ei ole kiva pelata, kun koko sessio meni kusetuksen uhrina. Joskus kusetus pitää taukoa ja silloin saa voitettua lähes normaalisti oddsien ja pelitaidon mukaan. Vaihtelen sisäänostojen ja pelitavan tilanteen mukaan. Yleensä juoksen karkuun pöydältä, kun olen saanut 1-2 kertaa sisäänoston verran voittoa. Joskus jään pidemmäksi aikaa vaikka stäkkiä olisi 4-5 kertaa max sisäänosto. Kun softa alkaa kyniä ja kusettaa niin alan ostaa minimi sisäänostoja, jotta en häviä ansalle tai bad beatille heti maksimimäärää, sillä jatkan vielä hetken normaalia pelaamista, kunnes varmistun, että kusetus on täysillä käynnissä. Sen jälkeen ei auta kuin STUPID ja ROCK, niin että vain nuttseilla pelaa isosti. Usein jään pelaamaan Rockin ja Stupidin ja Tagin vuorottelulla eli seuraan tilannetta ja muutan lennosta systeemiä. Eihän se mitään auta, jos softa on päättänyt kyniä. Se vie haluamansa määrän pelimerkkejä (rahaa) eikä sille mahda mitään. Voit hävitä sen joko nopeasti tai hitaasti: olen valinnut hitaan häviämistavan. Saan usein osan häviöistä takaisin voittamalla maksimissa neljä viiva kahdeksan sessiota peräkkäin, pieniä summia kerrallaan, tai useimmat sessiot seuraavista 10 sessiosta. Sitten tulee aivan hirveä kusetusvaihe päälle ja häviän vuorenvarmasti kaiken takaisin korkojen kera. Sitä ei voi estää. Näin rolli kuivuu hitaasti mutta varmasti. Bonuksen vuoksi kestää vähän enemmän aikaa hävitä koko rolli, mutta lisää joutuu depottaan melkein joka kuukausi - etenkin jos nostaa välillä voittoja pois. Sellaista se on yhteen pötköön kirjoitettuna. Sori.

    • rigged.rngs

      Reilun kolmen tunnin tauon jälkeen softa jatkaa kynimistä entistä tehokkaamin. En uskonut sitä todeksi session alussa, mutta niin siinä vain kävi, että kun pelasin rohkeasti tiukan aggressiivista peliä, niin hävisin hurjasti kahdessa ensimmäisessä isossa potissa ohivedoille.

      Ensimmäinen potti minulla AK ja vihulla JJ. Flopilla K ilman suoran vetoa tai mitään pelottavaa ja menin all in. Vihu maksaa ja saa riverillä J:n eli voittaa setillä.

      Toinen potti minulla KK ja UTG avaa maksamalla BB. Minä korotan 10BB buttonilta, vihu katsoo ja 287 tulee flopille, 2 ruutua ja minulla ruutu kuningas kädessä, joten ei suurta pelkoa värin vedostakaan. Korotan 20BB ja vihu korottaa saman verran lisää. Laitan all in. Vihu näyttää pataa Q7 eli 7-pari akkakikkerillä ilman värin tai suoran vetoa. Minulla siis KK ja 82,4 % oddsit viedä potti, mutta kuinka ollakaan?

      Vihu saa heti Turnilla 7 ja vielä Riverillä Q eli täydenkäden.

      Jep.

      Softalle ei riittänyt edes se, että kyni mun rahat, mutta nöyryytti vielä sen lisäksi ja vittuili päälle. Arvatenkin siirryn tästä STUPIDiin ja pelaan pari tuntia vittuuntuneena voittamatta taaskaan mitään.

      Haistakoon paskan koko Pokerstarsin väki! Ajattelin vielä jokin aika sitten, että sen softa huijaa hienostuneemmin kuin muut, mutta vitun paskat: on törkeämpi pian kuin halvemmat softaversiot kilpailevilla yhtiöillä.

      • rigged.rngs

        Kokeilen ensin ROCKia ja jos ei sekään auta, niin siirryn sitten Stupidiin. Tai pelaan ROCKin ja TAGin sekoitusta. Katsotaan miten käy. Kaksi maksimisisäänostoa on vielä mahdollista kuroa kiinni, jos ei kävele enää yhteenkään ansaan ja korottaa maltillisemmin sen sijaan että pelaisi ohjekirjan mukaan oddseja seuraten. Sen verran hyvin lähti kulkemaan, että olen saanut jo melkein tappiot takaisin, kun kirjoitan tätä. Otan silti vielä melko isoja riskejä, joten kohta kolahtaa omaan kinttuun, sillä 60-70 % oddseilla ei täällä voi voittaa.


    • rigged.rngs

      Melko varovaista Rockia vetelen ja semislouvaan hyvät kädet: kippaan, jos joku korottaa älyttömästi, sillä tässä vaiheessa ei kukaan yleensä bluffaa.

      Huonosti menee, 12 % rollista kuivunut ohivedoille ym. Melkoista kusetusta koko tämä päivä. Ei mitään toivoa noususta takaisin omilleen. Olen nyt pelaillut viikon verran 1...-16 % rajoissa viimeisimmän kotiutukseni jälkeen.

    • rigged.rngs

      19 % meni jäljellä olevasta rollista. Pelkkää kusetusta koko iltasessio. Nyt pieni tauko ja häviän yöllä loput rollista. Vittuillessani pelaan Rockia ja jopa Stupidia enkä paljon mitään muuta.

    • rigged.rngs

      Rollista kuivui ohivetoihin ja ansoihin pahimmillaan 32 %, kun lasken tilanten siitä hetkestä, jolloin tein viimeisen kotiutuksen. Nyt on noin 22 % miinuksella siitä lähtien. Ei juurikaan toivoa noususta, mutta sinnittelen, jotta ei tarvitsisi depota uudestaan kovin pian. Ajattelin kyllä taas vaihteeksi lopettaa koko touhun, mutta eipä ole muutakaan tekemistä.

    • rigged.rngs

      Mahdotonta päästä nousuun, kun vihut osuu hu 2/3 flopilla oddsien ollessa 1/3 ja minä osun vain 1/4-1/5. Taidan olla niin paljon muita parempi pelaaja, että softa joutuu antamaan noin paljon tasoitusta muille pitääkseen heidät pelissä ja saadakseen enemmän rakea.

    • rigged.rngs

      Pelasin hetken LAGia mutta ei tulosta: ei voittoa eikä tappiota.

    • rigged.rngs

      Kohtasin yöllä yhden hyvän pelaajan ja hävisin hänelle ison sisäänoston verran, kun olin varomaton ja katsoin hänen korotuksensa vastoin tapojani Riverillä. Vihu pelasi slouvaillen aina Riverille asti ja hänellä oli TT, jolle sai setin jo flopilla. Mulla oli rattaat QQ88 jo flopilla ja koska pöytään ei tullut Riverillä värinmahdollisuutta, ajattelin hänen vetäneen väriä ja bluffaavan, kun ei korotellut matkalla. Sitten ajattelin, että ei helvetti, vetikö se suoran väliin, sillä pöydässä oli kaksi välisuoran mahdollisuutta. Tyhmyyksissäni sitten katsoin ja siihen meni sen pöydän mahdollisuudet, vaikka nousinkin vielä rippeillä yli puoleen sisäänoston määrästä. Olin siis vähän voitolla siinä pöydässä ennen tätä isoa häviötä. Ostin max sisäänostot joka pöytään ja jäin lopulta pelaamaan kahta pöytää, jotta oppisin paremmin tuntemaan vihut. Oli mahdotonta saada stäkkiä nousemaan yli 1,5 X sisäänoston verran, koska aina joku veti ohitse tai ansa vei osan stäkistä, kun lähti nousuun. Semmoinen sessio oli illan viimeinen ja kesti yli puolenyön.

    • rigged.rngs

      Softan mukaan olen hävinnyt nyt riittävän paljon viime päivinä. Sain tuplattua yhden pöydän ja lähdin pakoon. Voitin ensin ohivedolla KK vs. AA all in blindilla. Arvasin kyllä että vihulla on AA, sillä mun KK:ta vastassa on 1/3 kerroista AA, kun joku maksaa ison blindin. Sain sitten sen yhden ohivedon noin yhdeksää kertaa kohti juuri äsken. Sen jälkeen sain pikkuisen lisää vetämällä päistä auki olevaan suoran vetoon suoran yläpäähän, mutta vihu tippui Riverillä kyydistä pois, joten voitot jäi pieneksi siinä potissa.

      No, nyt alkoi softa heti kynimään, mutta osasin varoa, joten ei mennyt kuin 1/3 sisäänostosta. Kolme perättäistä ohivetoa tai ansaa. Älysin slouvailla ja kipata korotusten edessä jopa kärkiparilla (A paska kikkerillä).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe