Näin meille kerrottiin ja totuus taitaa olla erii

Kyllästynytsalailuun

"Virallinen" ja haastattelussa ihan omasta suusta kuultu selitys tämän entisen kunnanjohtajan lähtöön takaisin etelään, oli se, että oman yrityksen pyörittäminen ei onnistu jne. Paskan latvat sanon minä. Tämäkin veijari se taisi kertoilla muunneltua totuutta lähtönsä syistä ja kaunistella asioita, sillä kuntalehdestä on luettavissa nyt että herra on hakenut Kouvolan kaupunginjohtajan virkaa. Äkkiä se unohtui se oman yrityksen pyörittäminen tai sen tärkeys:

http://kuntalehti.fi/tyopaikat/tyopaikkauutiset/jarva-laine-haluvat-kouvolan-kaupunginjohtajaksi/

Lisäksi unohtui mitä tuli puoli vuotta sitten sanottua useassakin lehdessä, mutta esim. tässäkin lehtijutussa:

http://www.kouvolansanomat.fi/m/Online/2016/08/16/Jyrki Hyttinen jättää Inarin kunnanjohtajan viran — Ei aio palata Kouvolan kuntapolitiikkaan/2016221163466/456

Inarin kunnanjohtajilla näyttää olevan tarve puhua yhtä ja tehdä toista. Totuus lähtemisen taustalla voi olla niin rivoa kuultavaa että sitä pitää yrittää kaunistella tavalla tai toisella. Ettei sitten olisi kuitenkin hieman dramatiikkaa eron taustalla taikka vähintäänkin totaalinen kypsähtäminen Inarin kunnanhallitukseen ja kunnalliseen päätöksentekoon. Tai joidenkin luottamushenkilöiden toimintaan. Rehellisyys ja kaunistelematon totuus olisi joskus ihan kiva kuulla kuntalaistenkin. Yleensä kun joutuu luottamushenkilöiden sanomisten ja tekojen rivien välistä etsimään sitä totuuden siementä.

13

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kodinlämpöävaan

      kuka jaksaa korpeen kotiutua jos on maailmalla muualla töitä. Tuppisuita kun ei osata jutella mistään ja eteläsuomessa on hyvät maisemat ja kaupat lähellä yms.....

      • Porvaritkusettaameitä

        Kyllähän se tuo Huotari kusettaa koko porukkaa. Tämä Kouvolan kokoomuslainen saatiin kiinni valheesta ja tämä uusi kokoomuslainenkin valehteli heti niinku alkujaan. Ei muka hakenu muualle. Miksi sitten nimi oli Punkalaitumen ja Kankaanpään hakijoiden joukossa. Missä on se kunnon vahva keskustalainen kuntalaisia puolustava voima, joka oli ennen täällä. Voi hyvä tavaton, että annetaan tuollaisten nousukkaitten käydä meän kukkarolla. Huotari ja kumppanithan eivät ole täältä mutta kuppaavat vaan etuja kavereidensa laariin. Nyt saatiin uusi sellainen, eikä varmaan ole vuotta pitempähän.


    • Kunnallispolitiikkaalas

      Kyllähän se on jokaisen oma asia missä haluaa asua ja työskennellä. Vai? En kyllä yhtään myös ihmettele, jos ei jaksa Inarin kuntapäättäjienkään touhuiluja sietää...

      • Kyllästynytsalailuun

        On oma asia, tietenkin. En minä henkilökohtaisesti Hyttisen muuttoa perään itke. Nukun yöni ihan hyvin. Asukoot missä huvittaa. Mutta valehtelu ja siitä kiinni jääminen on sitten asia erikseen. Ja jos siellä taustalla oikeasti onkin ollut jokin sellainen muu syy kuin mitä on julkisuudessa kerrottu, sellainen johon liittyy esimerkiksi epäluottamus kunnallisiin luottamushenkilöihin, niin eikö kuntalaisten kuuluisi asiasta tietää? Avoimuus ei kuulu kuntapolitiikkaan, näin olen ymmärtänyt. Ehkä kunnanjohtajaksikaan ei sellaista haluta täällä valita joka olisikin lähtökohtaisesti, ööööö mikäs se sana olikaan, ai niin, rehellinen.


      • naimaannikki

        En ole tavannut yhtään pk-yrittäjää lapissa, joka olisi rehellinen.


    • Kassanohi

      Miten se menikään...kansa saa sellaisen johtajan, kun ansaitsee. Inarin päättäjät ovat kaikki itteänsä täynnä oleviä pellejä, melkein kaikki tyyni. Pienellä kylällä pieni kerma. Suureen ääneen kehuskellaan tekemisiä ja ollaan niin tärkeitä. Voi vittu!! Suurin harrastus on naapureiden kyttäys ikkunan takana. Kannattaisko alkaa elämään ihan sitä omaa elämää ja antaa muittenkin elää omaansa. Ehkä sitten joku täyspäinenkin kiinnostuisi ajamaan/päättäämään asioista. Hyvät hakijat olette takanapäin paskanpuhunnalla saaneet hakeutumaan muualle.

    • Proletariaatti

      Kyllähän tässä on kysymyksessä varsinainen huotarilainen puhallus johon valtuusto on höyrähtänyt. Hyttinen lähti kuin hauki rannasta kun tiesi että kotikaupungin pesti tulee vapaaksi. Valehtelu osoittaa asennoitumista lappilaisia kohtaan ja tämä uusi veijari jäi kiinni valheesta jo pestausvaiheessa. On aivan varmaa että ei edes eukkoansa tuo tänne. On haastattelun mukaan joku tutkija jos se nyt sitten sekään pitää paikkaansa. Muttta jos on niin aika vähän on hommia semmoiselle muorille täällä. Todennäköistä on että tämä kaveri hakee kokemusta hyvällä palkalla ja sitten lähtee. Huotarilla taas uusi homma hakea uusi kokoomuskaveri tehtävään.

      • kaikillaoliniinmukavaa

        Pankaa lapin muori ja ukki kunnanjohtajiksi varmaan kauan alkavat toimia ja eivät edes haluaisi pois. Omasta takaa löytyy jatkajia myös. niin se pyörii muuallakin suhteilla selvitään.


    • Onneksiasunmuualla

      Eiköhän siellä eräässä firmassa kasva toimitusjohtaja korkoa. Entinen kansanedustaja ja kaikkea muutakin. Merkit viittaa ihan selkeästi siihen, että vielä veronmaksajatkin pääsee ilolla palkkoja hänelle maksamaan.

      • Eikaitmesitä

        No toivottavasti niin alas ei mennä. Onneksi kaverilla on lukuhommat jääneet aika vähiin ja on mennyt eteenpäin nuoleskelutaktiikalla. Ja vielä kun on kepulainenkin, niin ei onneksi kelpaa inarilaisille porvareille.


    • pintamo-untamo

      Kokoomus vie ja Akujärven Kari vikisee!

    • Suoraselkäinen

      Ennontekiöillä on hyvä kunnanjohtaja nyt.ottakaapa inarilaiset mallia.

    • tälläperällämakiat

      Jonku paikallisen tytön pitäis käydä antaan kunnolla maistaan lapin herkkua ni tätä kunnan johtajaa ei saa täältä ikinä pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe