Miksi miehet tykkää aina rumista naisista

salamimakkara

On outoa. On outoa.

16

1632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bb-bimu

      Määrittele ruma nainen.

      • rumatjääköötkotiin

        Hiukset roikkuu laittamattomina tai niissä ei ole mallileikkausta. Ei meikkiä ei kauniita vaatteita, ei tarvi olla merkkituotteita vaan kauniiita ja siistejä. Mekko naisella pitää naisena, puhuu kauniisti, ei rääkäse, ei juokse ja on muutenkin asiallinen osaa kseksutella.
        Mutta ulkonö pitää olla siisti. Hiukset kiinni tai kaunis leikkaus ja meikkiä pitää olla, sillä kaunistuu rumat ihmiset.


      • Bb-bimu

        Ja ei mitään väliä mitä sieltä ulkokuoren sisältä löytyy, eihän?


      • koprotiili
        rumatjääköötkotiin kirjoitti:

        Hiukset roikkuu laittamattomina tai niissä ei ole mallileikkausta. Ei meikkiä ei kauniita vaatteita, ei tarvi olla merkkituotteita vaan kauniiita ja siistejä. Mekko naisella pitää naisena, puhuu kauniisti, ei rääkäse, ei juokse ja on muutenkin asiallinen osaa kseksutella.
        Mutta ulkonö pitää olla siisti. Hiukset kiinni tai kaunis leikkaus ja meikkiä pitää olla, sillä kaunistuu rumat ihmiset.

        Itselle näin miehenä ei ole yhtään mitään väliä millaisia helyjä, meikkejä tai kimpsuja naisella on päällään. Maanläheisyys ja aito nätteys ovat ne mitkä näkyvät ilmankin. Siis noilla ei oikeasti ole mitään väliä - paitsi keskustelutaidolla.


    • Fmesdmlfsmfmklf

      Koska rumat naiset on usein mukavia. Ne ovat mukavia koska joutuvat sillä tavalla kompensoimaan ulkoisia puutteitaan.

      Parasta on jos nainen on sekä kaunis että mukava. Toisaalta sitten naisen ei tarvi olla kuin kaunis, jonka takia hän saa paljon huomiota - jonka takia se luonnepuoli saattaa jäädä kehittämättä - tai kaunis nainen alkaa pitää ulkonäkönsä takia saamaa huomiota "luonneansiona" sen olematta sitä. Kauneudelle kun löytyy ihailijansa ja jopa palvojansa.

      Meanwhile, tervepäinen mies ymmärtää sen että rasittavaa naista ei kannata jaksaa vaikka olisi kuinka kaunis. Tämän takia se rumilusnainen voi viedä yksinkertaisesti voiton siksi että hän on ainoa saatavilla oleva siedettävä seuralainen joka ei aiheuta aivokuoliota.

      • tutkija_feministi

        Hienoa pohdintaa! Ei tuohon voi oikein lisätä mitään. Asiat ovat noin luonnollisista syistä :)


    • ruma--nainen

      Jos tuo pitäisi paikkansa olisin aikaa sitten jo nuorena saanut suhteen mieheen. Mutta palataanpa takas todellisuuteen. Ilmeisesti rumilla naisilla tarkoitat vain lähinnä tavallisen näköisiä naisia?

      Itse olen todella RUMA ja vaikka nuorempana varsinkin pukeuduin aina nätisti, naisellisesti, oli pitkät kauniisti laitetut hiukset, puhdas, huoliteltu, hieman meikkä ja posiitivisella mukavalla luonteellani lähdin treffeille niin kuinkas kävikään mies kurvasi autollaan pois niin kova akuin ikinä pääsi eikä edes autostaan suostunut nousemaan vaan mut nähtyään meni paniikkiin eikä sen jälkeen kuulunut enää koskaan ja tää ei siis ollut ainoa kerta elämässäni.

      Yksikään mies ei ole ollut KOSKAAN siis KOSKAAN musta kiinnostunut, vaikka kuinka nättinä olisin sillä naisen ulkonäköön vaikuttaa vain tasan yksi asia eli naisen LUUSTO juu luustonrakenne ja malli ratkaisee kaiken ja jos naisella sattuu olemaan miehen luusto kuten mulla ei mitään toivoa ja kasvoissakin miehen leukapiirteet ja kasvojen koko ja nimenomaan erittän maskuliinisen ja jykevä/rotevarakenteisen miehen luusto ja leuat niin se siitä.

      Yksin oon ja kuolen yksin. Terv. ruma nainen 50v.

      • 88-89

        Ei ole rumia naisia, kauneus voi löytyä sieltä karskin ulkokuoren sisältä, ja se on pidemmän päälle parhautta.


      • Jokunimimerkki2

        Mistäs sinä sen tiedät ettei kukaan mies ole koskaan ollut kiinnostunut sinusta? Moni mies on vaan niin ujo ettei kehtaa kiinnostustaan näyttää.

        Lisäksi nykyään saa helposti syytteen seksuaalisesta ahdistelusta vaikka sitä yrittäisi miten vilpittömästi ilmaista.


    • tavan_mies2

      "Rumat" on yleensä, niinkuin ylhäällä mainittiin, mukavia ja eivät aseta tavallisille miehille liian korkeita standardeja.

    • OnkoRumia

      Kauneushan on katsojan silmässä. Moni mies valitsee "ruman" naisen, koska kauniit naiset ovat saattaneet miehille mielikuvan kauniin naisen vaatimuksista.
      Kauniin naisen vaatimukset miehelle ovat aika kovat: Täytyy olla komea, pitkä, varakas ja ei missään tapauksessa työtön, koska täytyy olla rahaa elättää kaunista naista.
      Kaunis nainen tietää rahanmenoa miehelleen: miehen täytyy antaa rahaa kauniille naiselle, että tämä saa ostettua kauneudenhoito tuotteita.
      Lisäksi kaunis nainen voi haluta kauneusleikkauksiin, jotka maksdavat kymmeniä tuhansia.
      Kaunis nainen haluaa bailata tasokkaissa yökerhoissa, käydä ulkona syömässä ja kahvilassa kahvilla.
      Kaunis nainen ei halua tehdä ruokaa, varsinkaan miehelle, eikä siivota miehensä jälkiä.
      Kaunis nainen sanoo miehelleen, että tee itse ruokasi ja siivoa jälkesi, eivät ne minulle kuulu.
      Kaunis nainen haluaa olla muodikas, mikä tietää rahan menoa, kun nainen shoppailee vaatekaupoissa, kenkäkaupoissa, käsilaukkukaupoissa ym.

      Ruma nainen sensijaan miehen löydettyään on tyytyväinen, ei tuhlaa rahaa kauneusleikkauksiin, shoppailuun kalliissa vaateliikkeissä, valmistaa kotiruokaa miehelleen, siivoaa ja huolehtii miehestään, joka on hänet kelpuuttanut.
      Rumalla naisella ei ole sellaista valinnan varaa miehien suhteen, kuten kauniilla, joiden luo saapuu enemmän pintaliitäjä miehiä, kuten pintaliitäjiä ovat osa kauniista naisistakin.

      Jos "rumalla" naisella on vaikeuksia, että joku mies hänet huolisi, niin sama se on "rumalla" miehelläkin, ei "rumaa" miestäkään yksikään nainen huoli.

    • RahaRatkaisee

      Eräällä videolla näytettiin, kun ruma mies yritti tehdä tuttavutta kauniin naisen kanssa.
      Naisen reaktio oli torjuva ja nainen selitti koko ajan, että hänellä on poikaystävä.
      Mies pyysi anteeksi, että oli vaivannut naista ja siirtyi hieman sivummalle ja nainen jäi räpläämään älypuhelintaan.
      Jonkin ajan kuluttua paikalle kaarsi urheiluauto, joka pysähtyi ja kuski meni tämän ruman miehen luo ja kuuluvasti selosti " Toin pukusi pesulasta samalla, kun hain autosi huollosta."
      Kun nainen huomasi, että auto on tämän ruman miehen, jonka nainen hetki sitten torjui, niin nainen alkoikin kiinnostua miehestä tai ennemminkin miehen omaisuudesta.
      Nainen tuli utelemaan, että onko tämä auto miehen, johon mies vastasi, että kyllä on.
      Mies kysyi, että lähtisikö nainen ajelulle, johon nainen suostui empimättä, mutta mies totesi naiselle, että sinullahan on poikaystävä, johon nainen yritti vängätä vastaan, ettei hänellä oikeasti ole poikaystävää.
      Mies sanoi naiselle autoon mennessään, ettei häntä kiinnosta valehtelevat naiset, joita kiinnsotaa vain miehen omaisuus.
      Mies ajoi pois ja nainen levitteli käsiään hämillään, kuin hänessä ei olisi mitään vikaa, vaan miehessä, joka ei häntä huolinut, vaikka hän olisi ollut kiinnostunut.
      Mutta eipä ollut nainen kiinnostunut, ennenkuin näki miehen urheiluautonsa kanssa, että pintaliitäjiä tuollaiset naiset.
      Miehen omaisuudesta kiinnostunut nainen ei ole kiinnostunut, kuin miehen omaisuudesta, ei miehestä, jos mies ei kelpaa ilman suuria omaisuuksia.

    • sebastianjasatusintti

      Kaunis nainen on ilo miehen silmille. Tiedän sen kokemusksesta, miehet ihailee mua kun olen kaunis. Aina olisi mies seuraa jos huolisin, rumempia heittelen aina pois.
      Niinhän se on et kun nainen on kaunis pitää miehenkin olla, ja toisinpäin. Kauniit ei halua ottaa rumia muuten heidän kauneus korostuu entisestään. kaksi rumaa säälittää, kaksi kaunista on liikaa, mutta yksi ruma ja yksi kaunis on tasapainossa.

      • Case_Closed

        Tyhmä nainen ei ole kaunis. Sinä et siis ole kaunis.

        Fiksut eivät halua ottaa tyhmiä, siksi kelpaat vain tyhmille.

        Kaksi fiksua on aina kaunis pari.

        Kaksi tyhmää tosiaan vähän säälittää, mutta hyvähän se on, että kaksi samanlaista välillä löytää toisensa.


    • ehhehehee

      Tän on pakko olla jonkun omasta mielestään kauniin bimbon kysymys.

      Älä huoli, on myös tyhmiä miehiä, jotka ihan mielellään panevat muoviblondiineja vaikkei sit mitään järkevämpää suhdetta sellasten kanssa haluiskaan.

    • Mikä on rumaa,mikä kaunista??se on katsojan silmässä.minusta rumaa ei ole olemaskaan,olemme vain erilaisia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe