Asukkaiden pukeutumistyylejä

Tälläinen leikkisä ja kevyt huomio.Tsekataanpas muutaman emmerdalen asukkaan tapauskolliset puketumistyylit.
Robert vetää nahkatakin vetoketjun kiinni leukaan asti.Pearlilla on aina joku huivinleuhake takkinsa hartioilla.Myös Bernicen kauneushoitolan työasuun kuuluu, pieni esiliina ja kaulan ympärille kiedottu, rusetilla sidottu pallokuosihuivi.
Kerryllä on päässään aina joku lapsellinen rusettipanta ja kireä pusero ja lyhyehkö hame, sekä korkokengät, joilla hän ei osaa edes kävellä.Sekä ne love bling-bling kaula ja korvakorut.

Chastitylla on aina pitkiä tiukkoja puseroita.Häntä näkee harvoin mekossa.
Chas pukeutuu lähes aina pitkiinhousuihin.Sharman veljekset suosivat vaaleanpunaisia, tai lilaan vivahtavia kauluspaitoja.Marlonilla usein sininen huppari, jonka päällä nahkatakki.
Cainia ei juuri näe koskaan muussa asussa, kuin farkuissa ja ruutupaidassa ja nahkatakissa.Vanessalla on aika usein yllään villapaita.Myös Moira käyttää tiukkoja puseroita, joissa aika avara kaula-aukko.Paddylla on usein joku, kevyt-tikkitakki ja päässään lätsä.Rodneylla on yleensä puvuntakki ja narukravatti, joka on kiristetty paljaaseen kaulaan.

Laurel pukeutuu kummallisiin, ikäänkuin hörhelöisiin nukenvaatteisiin.
Brendalla on aika usein, erittäin avonaisia, reilusti rintoja paljastavia puseroita.
Zak ja Sam Dingle on nuhjuisia maihinnousutakkimiehiä.Priya hienostelee asuillaan ja käsilaukullaan, hän pukeutuu vuoroin mustaan ja valkoiseen.
Hänen vaatteensa pitää aina näyttää kalliilta.Hänen miestään, Rakeshia näkee harvoin ilman pukua ja kravattia.
Onko muut katsojat tehneet vastaavia, pukeutumiseen liittyviä huomioita?

45

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkdfjkldsfjkl

      No sinä kyllä jo tyhjensit pankin. OIkeass olet ja eipä tuohon ole paljon lisättävää :D

      Sulla on tosi hyvät hoksottimet huomaamaan asioita, olen huomannut sen aikaisemminkin. Taidat työskennellä kauppakeskuksen vartijana. Tai poliisin palveluksessa sormenjälkien vertailijana. Tai laaduntarkkailijana Marimekolla tai jollain muulla korkean laadun tuottajalla :D

    • gorillanfarkkukauppa

      Finn bartonilla näkee usein värifarkut.

    • AsusteetTärkeitä

      Kukin henkilö pukeutuu työhönsä,ammattiinsa,asemaansa,varallisuutensa,tyyliinsä ja tilaisuuteen sopivalla tavalla. Vihreät ja ruskeat takit sopii ulkotyöhön,farmarit ja eläinlääkäreille. Ei Englannissa käytetä tuulipukuja eikä verkkareita. Sharman miehille ja Rakeshille sopii kirkkaat värit punaiset,violetit solmiot ja paidat kuten myös tummatukkaisille esim. Bob,Pierce. Cainin vaatteet ovat laadukkaampia kuin Rossin,Peten.Danin. Vaalea Robert käyttää kauluspaitoja,puvuntakkeja,farkkuja,villapaitoja hänelle sopivissa väreissä. Kaikilla miehillä on pukuja juhlakäytöön. Ja useilla on myös tikkiliivejä,joita engl sanovat vartalo lämmittimiksi,body warmer. Nahkatakkeja on lähes kaikilla. Sarjan puvustus on hyvin onnistunut. Kerry ja Tracy ovat räikeitä,mauttomia,suttuisia. Pearlin asusteet ja värit ovat hyvät. Enkä voisi kuvitella hoikkaa nuorekasta Chasia mekossa tiskin takana. Aaron näyttää paremmalta puku päällä kuin löysähköissä vapaa ajan vaatteissa.

      • Sääkoleasateinen

        Body warmereita nähdään Robertin lisäksi Cain,Adam,Paddy,Rakesh,Pete,Asley? ja naisilla ainakin Moira,Emma,Vanessa,Rhona?.Nahkatakkia ei ole nähty Aaron,Adam,Ross,Pete,Paddy. Ulkokuvauksissa talvella on kylmää ja tuulista.


    • Glub

      Aaron tosiaan yleensä hupparissa ja farkuissa, tummissa väreissä, yleensä mustaa ja aivan tummanpunaista tai -sinistä.

      Chasilla on myös usein paidan päällä pitkä, liehuva päällyspaita, eri väriyhdistelminä. Chasia näkee harvoin käsivarret paljaana.

      • batmani

        On ollut kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen ketju mihin nyt ei voi enää kauheasti mitään lisätä.
        Mutta Glubin huomio Chasin käsivarsista toi mieleen reilu kuukausi sitten erään tapauksen. Eli kiinnitin huomiota Cainin kaulaan/rintaan joka oli aivan punaisen läikykäs. Mietin, että onko hänelle (tai siis näyttelijälle) sattunut joskus joku haaveri vai onko niin kova mies kuitenkin herkkähipiäinen? Yleensähän Cainin napit on napitettu kurkkuun asti, mutta silloin oli paita auki.
        Samoinhan Chasilla saattaa olla alkavat allit tai jotain vastaavaa


      • VaatetusOnOkSarjassa

        Cainilla on Chronin suolistotauti tulehdus,en tiedä vaikuttaako ruokavalio hoito,lääkitys jotenkin ihoon. Kuvauspaikat ovat aika viileitä joten vaatteita pitää olla tarpeeksi. Joutuvat odottelemaan välillä. Ja onhan se miellyttävämpi katsoa hyvin pukeutuneita ihmisiä. Ei asiakas palvelussa ole sopivaa olla paljastavissa asuissa,se näyttää halvalta ja typerältä.
        Joillakin suomalaisilla on hassu tapa pukeutua niukasti paikoissa joissa se ei kuulu tapoihin. Ei rantavaatteet kuulu kaupungin kaduille Keski eikä Etelä Euroopassa. Espanjassa ei miehet saa mennä ruokakauppaan ylävartalo paljaana. Se on mautonta ja tyylirikko. Suomessa on jotkut miehet menneet helteellä vain uimahousut jalassa Tavaratalon!! Moukkamaista käytöstä todella.


      • Mistätuotieto

        "Cainilla on Chronin suolistotauti tulehdus"
        Ei ole tullut sarjassa esille, että Cainilla olisi tuollainen sairaus!


      • Tiedoksiwlkop

        Osaatko käyttää Google hakua? Näyttelijöiden nimet löytyy ja tietoja enemmän tai vähemmän jokaisesta. Jeff Hordley on Cain roolissa ja sitä nimeä hän käyttää. Virallisissa papereissa hänen perheen sukunimi on Percy, Jegffrey Percy.


    • DaleEmmer

      Opin Emmerdalea katsomalla mitä body warmer oikein tarkoittaa. Kylän miehet, eritoten Robert, tuntuu olevan varsin kiintynyt tähän toppaliivimalliin. Robertin musta nahkatakki muuten ansaitsee erityismaininnan, harvoin näkee niin hyvin käyttäjälleen istuvaa vaatekappaletta.

      • Muodinmukainen

        80-luvulla noita vyötärömallisia nahkatakkeja näki Suomessakin.


    • äitykkä

      Jokaiselle stailattu oma tyyli, mukava ohjelma sitä on seurattu pitkään.

    • Yksillölliset roolihahmojen pukeutumis ja muut tyylit, on osa tämän sarjan viehätystä.Heissä on muotitietoisia ja on mauttomuuksiin meneviä ja heitäkin, jotka eivät nykymuodista piittaa.Ednakin oli hurskas ja aina siveälle pukeutumistyylilleen uskollinen, hame ja hattunainen.Jonka ainoa koru oli rintaneula.Se oli aina ylös asti napitetun puseron kauluksessa.
      Kerryn mauton tyyli on kyllä hieman muuttunut parempaan suuntaan.
      Mutta mauttomia sutturalookin jänteitä hänestä löytyy vieläkin. Sutturalookia on Tracyssa, sekä hieman Leylassakin.Samantyyppinen, pukeutumisellaan miesten huomiota havittellut suttura oli myös, sarjasta poistunut Kelly Windsdor.

      Varakkuus näkyy muidekin, kuin Priya Sharman tyylistä.
      Chrissie ja Lawrence Whitekin korostavat selvästi asemaansa pukeutumisellaan.
      Tyylit ei juurikaan ole emmerdalessa muuttuneet.
      Mitä nyt Jimmy King on vaihtanut, liikemiehen pukumieslookistaan rentoon rekkamiestyyliin.Viv Hopekin oli aikoinaan, enemmän yksilöllinen, kuin muotitietoinen.Hän ei luopunut vuosien vierimisestä huolimatta, koskaan 80 luvun asuistaan, meikistä, kampauksesta ja koruistaan.

    • Merkkihlö

      Paljon on eri tyylejä pienessä kylässä. On tullut tehtyä myös vastaavia huomioita vastaavasta suomalaisesta kylästä. :D Tietysti on hyvä, että hahmot rakennetaan tyyliä myöten. Otetaan perheen taustat ja tavatkin huomioon. esim Dinglet.

      Charity tykkää kiiltävästä ja rahasta, niin ei se hänen pukeutumisessaan näy. Chasilla on aina ollut tuommoinen kovempi, rokimpi tyyli. jne

      Ei Leyla on suttura, kuten Kelly. Enemmän Alicia oli vastaava pukeutuja. Leylalla on enemmän tyyliä, ei ole niin halpa. Onko koskaan ollut "tissit tiskissä", kuten Kelly tai Alicia? En muista.

    • Lissu444

      Diane pukeutuu ylinaisellisesti, tilanteessa kuin tilanteessa. Aina hame ja paitapusero ja korkkarit ym. Olisi kyllä kiva nähdä joskus vaikka t-paita ja farkut jalassa.
      Sama tyyli tyttärelläänkin Bernicellä.
      Priya ja Chrissie pukeutuvat hienostuneesti.
      Cainin pukeutuminen ja ulkoasu on siistiytynyt kyllä huomattavasti vuosien varrella. Kuka muistaa ylipitkän rasvaisen letin ja nuhruiset vaatteet?
      Kaiken kaikkiaan puvustus on mielestäni onnistunut

      • Epufhdjxxcl

        Onpa edellisellä outoja käsityksiä. Diane kuten Bernicekin pukeutuvat normaalisti asemansa ja arvonsa mukaisesti. Diane on n70v tyylikäs nainen. Niin, ja " korkkarit" sana kuuluu alatyyliseen kieleen,stripparityyliin ja miesten transukieleen.
        Tyylitajua voi myös opetella jos se ei tule kotoa opittuna tai ei ole synnynnäistä. Moukkamaisuus ja hutsulook on mautonta,rumaa. Kun tietää tavat ja tyylit elämä on paljon helpompaa.


      • pppppppppp
        Epufhdjxxcl kirjoitti:

        Onpa edellisellä outoja käsityksiä. Diane kuten Bernicekin pukeutuvat normaalisti asemansa ja arvonsa mukaisesti. Diane on n70v tyylikäs nainen. Niin, ja " korkkarit" sana kuuluu alatyyliseen kieleen,stripparityyliin ja miesten transukieleen.
        Tyylitajua voi myös opetella jos se ei tule kotoa opittuna tai ei ole synnynnäistä. Moukkamaisuus ja hutsulook on mautonta,rumaa. Kun tietää tavat ja tyylit elämä on paljon helpompaa.

        :DDD Ihana mitä kommentteja täällä kyllä välillä lol


      • Merkkihlö

        Onhan tuo vähän hassua, jos hametta/mekkoa ja korkokenkiä pidetään ylinaisellisena. Naisellinen pukeutuminen on pop.


      • NoJuuuuuuu
        Epufhdjxxcl kirjoitti:

        Onpa edellisellä outoja käsityksiä. Diane kuten Bernicekin pukeutuvat normaalisti asemansa ja arvonsa mukaisesti. Diane on n70v tyylikäs nainen. Niin, ja " korkkarit" sana kuuluu alatyyliseen kieleen,stripparityyliin ja miesten transukieleen.
        Tyylitajua voi myös opetella jos se ei tule kotoa opittuna tai ei ole synnynnäistä. Moukkamaisuus ja hutsulook on mautonta,rumaa. Kun tietää tavat ja tyylit elämä on paljon helpompaa.

        Miten hitossa korkkarit on alatyylinen ilmaus, sehän on vain lyhenne sanasta korkokengät? Ei hitto. Tiesitkös, että jotkut sanovat farmarihousujakin farkuiksi? Sekin on alatyyliä, jota käyttää vain pallipinkeitä jameksia pitävät Tom of Finland -nahkahomot.


      • pppppppppppppppppp
        NoJuuuuuuu kirjoitti:

        Miten hitossa korkkarit on alatyylinen ilmaus, sehän on vain lyhenne sanasta korkokengät? Ei hitto. Tiesitkös, että jotkut sanovat farmarihousujakin farkuiksi? Sekin on alatyyliä, jota käyttää vain pallipinkeitä jameksia pitävät Tom of Finland -nahkahomot.

        Tom of Finland -nahkahomot on kuumia äijiä. : P


    • Dianen vartalolle ja tyyliin ei edes sopisi housut.Mutta pitkälle ja hoikalle ja nuoremmalle Bernicelle voisi housuasut sopia.Emmerdale Farm talleilla on käsittääkseni edelleen hevosia.Bernice poikkeaa, hieman, perinteisestä emmerdalen kartanonrouvien tyylistä.Hehän ovat (Charitya lukuunottamatta) käyneet silloin tällöin ratsastamassa.

      Joten ratsastushousujakaan ei Bernicen yllä nähdä.Vaikka hän voisi näyttää tosi hyvältä ratsastusasussa.Pitkissä saappaissa, ratsupiiska hansikoidussa kädessään.Ei harrasta ratsastusta kartanon tytärkään.Ei Chrissie yleensä käytä pitkiähousuja.Luulisi nuoren neidon Gabbyn edes olevan innostunut ratsastusharrastuksesta, kun siihen näin tilaisuus tarjoutuu.
      Mutta häntäkin kiinnostaa enemmän, äitinsä aviomiehen rahat ja se,
      löysentääkö Lawrence kukkaronsa nyörejä hänen tarpeisiinsa.

      Mekotonta linjaa edustaa myös sikatilan emäntä LisaDingle.Hänen yllään näkee pitkienhousujen lisäksi, vain löysähköjä paitoja ja niitä suojaamassa joskus esiliinan.Mitä tulee näihin hutsulookin edustajiin ja stripparityyliin.Onhan Leyla toiminut vinyyliasuisena tankotanssijana, lähes stripparina.Ei sellainen ole mielestäni ainakaan hienostunutta.Vaikka ei hän pukeudu siskonsa Alician tavoin höpsön hunajapupumaisesti.Alician tyyli oli aika mautonta, paljastavine asuineen ja valtavine carmentyylin hiusruusukkeineen.
      Emmerdalen housu ja hamenaiset ja tyylikkäät ja tyylittömät, voidaan todellakin jakaa eri ryhmiin.Itse olen kiinnittänyt huomiota sellaiseenkin, että sarjan naisilla näkee aika usein tyylikkäitä ja kivoja käsilaukkuja.Kuten joskus myös jotain hyvännäköisiä vaatteitakin.Sellaisia, joita ei Suomesta löydä mistään

    • pellehousut

      Onko joku nähnyt Marlonilla muita kuin pellehousuja?

      • housupelle

        On varmaan jokainen Emmerdalen katsoja, pois lukien sokeat


      • ldskfjdslkj

        On kai sillä joskus jotkut farkut? Ja joku väritön takinlutru yllä?


    • ex-pistemies

      Dingleillä on yleensä vihree takki, Zak ja Sam esim. Enne wanhaan myös Sugdeneilla oli virheet takit päällä.

      • 2iyfgyui

        Vihreän sävyt ovat yleisiä maaseudulla pukeutumisessa ja se on vapaa-ajan ja ulkoilu vaate väri. Kuntoilu,juoksu vaatteet ovat erikseen eikä niitä käytetä pubissa tai kotona istuessa. Englannissa käytetään paljon villaa vaatteissa sään takia. Laadukasta ja lämmintå. Tweed takkeja nähdään myös asukkailla. Villapaidan alla on kauluspaita ja usein myös solmio.
        Miksi hyvää pukeutumista pitää ihmetellä. Suomessa näkee huolimatonta pukeutumista liikaa.


      • Merkkihlö

        Lisalla oli ja tosiaan Sugdenit(andy, jack..) käytti ja Moira, Adam, Peter... nämä jotka tekevät maatilalla töitä.


    • Emmmerdale

      Meganilla on myös onnistunut pukeutuminen. Puhetyyliä, olemusta ja kasvoja myöten on uskottava brittien yläluokan viileä hahmo - kivasti kasvanut äitiyden myötä pehmeämpään suuntaan ja muutenkin kehittyy. Näytti inhimillistä puolta väläyksittäin ennenkin.

      • Eioleyläluokkaaa

        Megan ei ole yläluokkaa. Whiteista lähinnä voisi sanoa että ovat rikastuneita nousukkaita maatalalouskone tehtaansa takia ja Home Farm liiketoiminta tuo rahaa.
        Yläluokkainen tarkoittaa perinteisimmin vanhaa varakasta,sivistynyttä,asemaa ja sukua. Vanhan rahan ja uuden rahan ihmisillä,on eroa.


      • kxft

        Meganilla on upea, tyylikäs pettämätön tyylitaju. Hänestä näkyy, että on tyyliä ja varakkuutta sen toteuttamiseen, mutta silti itseään korostamatta liikaa, ja siten, että sopii myös 'tavallisten' kyläläisten sekaankin. Toisin kuin esim. Leyla, josta näkee, että on halpa, ja yrittää pukeutua 'ylöspäin' muttei siinä oikein onnistu.


      • kxft
        Eioleyläluokkaaa kirjoitti:

        Megan ei ole yläluokkaa. Whiteista lähinnä voisi sanoa että ovat rikastuneita nousukkaita maatalalouskone tehtaansa takia ja Home Farm liiketoiminta tuo rahaa.
        Yläluokkainen tarkoittaa perinteisimmin vanhaa varakasta,sivistynyttä,asemaa ja sukua. Vanhan rahan ja uuden rahan ihmisillä,on eroa.

        On yläluokkaa. Kuten Whitetkin. Megan on päättänyt itse, ettei halunnut takaisin Kartanoon, Meganilla ei ole tarvetta tuoda itseään esille.


      • Megankeskiluokkaa
        kxft kirjoitti:

        On yläluokkaa. Kuten Whitetkin. Megan on päättänyt itse, ettei halunnut takaisin Kartanoon, Meganilla ei ole tarvetta tuoda itseään esille.

        Et selvästikään tunne brittiläistä luokkajärjestelmää. Megan on ylempää keskiluokkaa, mutta ei yläluokkaa. Kylässä ei ole tällä hetkellä lainkaan yläluokan edustajia.

        Megania ei voi hyvällä tahdollakaan verrata esimerkiksi Rosemary Kingiin, kun puhutaan brittiläisestä oikeasta aatelisesta yläluokasta: https://www.youtube.com/watch?v=cPc6HWws_S0


      • Luokkatietoinen
        Eioleyläluokkaaa kirjoitti:

        Megan ei ole yläluokkaa. Whiteista lähinnä voisi sanoa että ovat rikastuneita nousukkaita maatalalouskone tehtaansa takia ja Home Farm liiketoiminta tuo rahaa.
        Yläluokkainen tarkoittaa perinteisimmin vanhaa varakasta,sivistynyttä,asemaa ja sukua. Vanhan rahan ja uuden rahan ihmisillä,on eroa.

        Juuri näin. Whitet ovat omin avuin vaurastunutta keskiluokkaa ja ei ole pienintäkään epäselvyyttä siitä, etteikö myös Megan kuuluisi keskiluokkaan. Muutenkin tämä nousukaslinja on ollut Emmerdalessa varsin perinteinen ja tullut vahvasti esille sellaisten perheiden kautta kuten Tatet, Kingit, Wyldet, Maceyt ja Sharmat. Sen sijaan yläluokka on ollut aliedustettuna ja siihen voidaan lukea kaiken kaikkiaan vain seuraavat hahmot:

        George Verney (1973-74)
        Laura Verney (1973-74)
        Gerald Verney (1978)
        Charlotte Verney (1978)
        Alan Turner (1982-2013)
        Neil Kincaid (1992)
        Sir Thomas Weir (1994-95)
        Lady Vanessa Weir (1995)
        Hon. Daniel Weir (1995)
        Lord Alex Oakwell (1997-98)
        Lady Tara Oakwell (1997-98, 2000-02)
        Rosemary King (e. Sinclair, o.s. Oakwell) (2006-07)
        Alasdair Sinclair (2006, 2008)
        Grayson Sinclair (2006-08)
        Perdita Hyde-Sinclair (2006-08)
        ja tietyin varauksin myös
        Donald De Souza (2007-08)
        Miles De Souza (2007-08)
        Anna De Souza (2008-09)


      • Puheenkuuntelija

        Emmerdalessa ei ole yläluokkaista sukua eikä ihmisiä. Eikä Megan,pikkuyrittäjä ole edes ylempää keskiluokkaa.
        Puhetyylillä,korostuksella on merkitystä ja siitä,voi tunnistaa taustan,koulutuksen,aseman,ammatin,kodin kasvatuksen.
        Puheen selkeys on arvostettua ja se ilmaisee aseman. Puhetyylin voi omaksua ja opetella myös myöhemmällä iällä. Työväenluokan,asuinpaikan,kouluttamattomien murteet,slangit,mongerruksen tunnistaa helposti esim.Dinglet,Bartonit paitsi Emma,
        Selkeä virheetön puhetyyli on arvostettua.
        Koulutetulla aksentilla RP eli received pronaciation puhuvat kylässä esim. Asley,Gabby,Laurel,Sandy,Robert,Whitet,Bernice,Megan,Nicola,Rodneykin.
        Hyvään näyttelijä koulutukseen kuuluu myös erilaisten aksenttien opiskelu.Moni näyttelijä puhuu hienostuneemmin omana itsenään kuin roolihahmossaan.


      • Oikeassaolet
        Puheenkuuntelija kirjoitti:

        Emmerdalessa ei ole yläluokkaista sukua eikä ihmisiä. Eikä Megan,pikkuyrittäjä ole edes ylempää keskiluokkaa.
        Puhetyylillä,korostuksella on merkitystä ja siitä,voi tunnistaa taustan,koulutuksen,aseman,ammatin,kodin kasvatuksen.
        Puheen selkeys on arvostettua ja se ilmaisee aseman. Puhetyylin voi omaksua ja opetella myös myöhemmällä iällä. Työväenluokan,asuinpaikan,kouluttamattomien murteet,slangit,mongerruksen tunnistaa helposti esim.Dinglet,Bartonit paitsi Emma,
        Selkeä virheetön puhetyyli on arvostettua.
        Koulutetulla aksentilla RP eli received pronaciation puhuvat kylässä esim. Asley,Gabby,Laurel,Sandy,Robert,Whitet,Bernice,Megan,Nicola,Rodneykin.
        Hyvään näyttelijä koulutukseen kuuluu myös erilaisten aksenttien opiskelu.Moni näyttelijä puhuu hienostuneemmin omana itsenään kuin roolihahmossaan.

        Sinclaireilla taas oli täysin yläluokkainen nuotti. Rosemaryn olemuksesta myös paistoi läpi, että hän on syntynyt kartanonrouvaksi.


      • kxft
        Megankeskiluokkaa kirjoitti:

        Et selvästikään tunne brittiläistä luokkajärjestelmää. Megan on ylempää keskiluokkaa, mutta ei yläluokkaa. Kylässä ei ole tällä hetkellä lainkaan yläluokan edustajia.

        Megania ei voi hyvällä tahdollakaan verrata esimerkiksi Rosemary Kingiin, kun puhutaan brittiläisestä oikeasta aatelisesta yläluokasta: https://www.youtube.com/watch?v=cPc6HWws_S0

        Ei pidä paikkaansa, äläkä väitä vastaan, päädyt vain nolaamaan siinä itsesi.


      • Taidat_olla_hullu
        kxft kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa, äläkä väitä vastaan, päädyt vain nolaamaan siinä itsesi.

        Valitettavasti se pitää paikkaansa puhtaasti jo niiden viestien perusteella, joita olet täällä kirjoittanut täydellistä asiantuntemattomuutta osoittaen.


      • kxft
        Taidat_olla_hullu kirjoitti:

        Valitettavasti se pitää paikkaansa puhtaasti jo niiden viestien perusteella, joita olet täällä kirjoittanut täydellistä asiantuntemattomuutta osoittaen.

        Sinut on ilmoitettu ylläpidolle. : ) Hei hei : )


    • KundiNakkilasta

      Olispa kivä päästä kurkkaamaan alusasu puolelle ;)
      Priya varmasti käyttä stringejä, aika kuuma pakkaus.

    • Priyahan on luuta ja nahkaa, anorektinen ex.bulimisti.
      Jos tuollaisella vielä olisi joku naru luisevien perskannikoiden välissä, korvaamassa pikkareita.Ei kovin kuumalta vaikuta.Mutta makunsa kullakin.
      Eikä sarjan muutkaan naiset ole vartaloltaan mitenkään kuuman seksikkäitä. Lattarintaisia, peputtomia luuviuluja melkein kaikki.
      Jotka yrittävät kyllä epätoivoisesti tuoda olemattomia muotojaan tyrkylle seksikkäällä pukeutumisellaan.Enkä tarkoita kurveilla muhkeutta.
      Muhkeita matameitakin on vain muutama, eli mummoikäiset Lisa ja Joanie ja Brenda.Ainoa sarjan kurvikkaan vartalon omaava nainen, taitaa olla nyt Moira.

      • dfghjkl

        Aivan, Lisa stringeissä olisi näkemisen arvoinen, kyseisellä gimmalla kun on peppukin.

        Mutta onhan Bernicelläkin kurvit. Lantiosta kitaran muotoinen ja vaikkei daisarit nyt mitenkään liian uhkeat ole, niin push upeilla hivenen ryhtiä, ja mielestäni aikas naisellinen vartalo.


    • KundiNakkilasta

      Priyallahan on hyvä kaunis kroppa ja mielestäni on hottis. Kaunis on Priya kasvoiltaankin.
      Hoikkahan Priya kyllä on muttei se mitään luuta ja nahkaa ole.
      Toisten mielestä kuuma on kurvikas ja puolilihava, makunsa kullakin.
      Nää on näitä maku kysymyksiä, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.

    • uusi.vaatesponsori

      Uusimpia jaksoja kun katsoo niin ilmeisesti Barbour on alkanut sponsoroimaan Emmerdalia. Yli puolella kylän asukkailla äkkiä tämän merkkinen takki tai tikkiliivi yllään, parissa tapauksessa sponsorimerkki sattuu jo melkein vähän liikaakin silmään ja satuinpa huomaamaan että joku näyttelijä taisi kehua sosiaalisen median tilillään parhaaksi takiksi mitä on koskaan käyttänyt.

      Toinen on kerrospukeutuminen, Yorkshiren laaksot taitavat talvisaikaan olla aika koleita kuvauspaikkoja. kauluspaita, villatakki, bodywarmer-liivi ja sen päällä vielä toppatakki yhdistelmään viimeksi kiinnitin huomiota.

      • Kylmätkosteattalvet

        Aaronilla on ainakin uusi lämpimältä näyttävä musta hupullinen Barbour takki. Paras mitä hänellä nähty. Robertilla ja muillakin on ollut toppaliivejä jo vuosia sitten. Joulukuun alussa kuvattuja jaksoja esitetty nyt Briteissä ja aika hyvin puettuja olivat ulkona Millin pihassa. Käsineitä on harvoin käytössä,eikä kaulahuivekaan ole juuri. Meillä hiljattain nähdyssä jaksossa Robert selvästi paleli sillalla nahkatakissa. Kylä on tuulitunneli.


    • Lapsetko.viluissaan

      Ulkoilemaan tuodut vauvat ei ole kovin lämpimästi puettuja.Ei ainakaan kuvaustilateissa.Löysiä toppahaalarin huppuja löpsöttää vaan päässä, ne ei paljoa viimalta korvia suojaa.Eivät ole edes makuupusseissa emmerdalen pienokaiset vaunuissaan.Yhtä kevyesti puettuja nekin lapset, joita talutetaan kädestä, tai roikotetaan sylissä.Aika usein näkee ulkosalla isompiakin lapsia ilman päähineitä ja käsineitä.Vaikka tuuli puhaltaa kovaa ja koleasti ja hengitys höyryää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe