Varsitien VOK tyhjenee

KohtaOhion

Enää nelisen kuukautta ja Varsitien VOK:n toiminta loppuu, hyvä niin. Toivottavasti uudet päättäjät toimivat toisin mahdollisten uusien VOK:n suhteen.

44

1131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äimänänä

      Mitä haittaa niistä VOK:kilaisista on sinulle ollu ?

      • tshhhnn

        Vokkilaiset olikin Turhana verorasitteena..
        Josta ei saatukkaan tuloja?
        Mitä luvattiin..


      • kyllästynytveronmaksaja

        muutama miljardi euroa on mennyt meidän verorahoja noiden loisten elättämiseen..
        99% täysiä elukoita,,
        kuinka monta rikosta,raiskausta tehneetkään..tuskin kaikki ikinä selviää..


      • Rehellisyyskunniaan

    • Kärekeoja

      Uimaallah uimaallah

    • Meniihokananlihalle

      https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15871451_125746997928155_1851854727979711132_n.jpg?oh=08fef4dc091ca33889b6146cf2e21f21&oe=5915E27B
      Onko tämä varsitieltä?

      • Varkkila1

        Onkohan karannut Korkeasaaresta? Kaamea nokka päässä!


    • matujentoivetäyttyi

      Lähes kymmenen lehmää tiinenä.

    • ettäsemmottii

      Onko juuri tosi, että kempassa ei ollut siitoskykyisiä, ennen kuin tuli matuja. Naisilla koittaa kuivat ajat, kun kalut lähtee.

    • eipäole

      Ei näitä ali-ihmisen jälkeläisiä odottavia kannata kadehtia. Sossun elättämiä siiderivalaita jotka ei ole suomalaista kullia ikinä nähneet saati saaneet. Näitä reppanoita muslarielukat käyttää härskisti hyväkseen. Minulla kohta nämä sulhojen kohtalo jo kohta säälittäisi, mutta hehän eivät käyttäydy ihmisen tavoin ja huolehtisi perheestään.

    • sallaankosyömään

      Miten käy paikkakuntalaisten kulinaristien kun AlNooran neljä pääkokkia saa leiman ottaan ja osoitteen eteläsuomeen?

      • Gjjugv

        Ei tullu Kemijärvelle työpaikkoja.
        Mitä luvattiin näitten maahantulijoitten tullessa......


    • Ylösulosjairakiin

      Alan Salehzadeh
      Ketkä ulkomaalaiset poistaisin heti maasta, ja ketkä suomalaiset hiljentäisin
      10 tam 2017
      Kirjoittanut Alan Salehzadeh | 53 Kommenttia

      Sanotaan, että Suomi polarisoituu. Toisaalta ovat ne, jotka vihaavat kaikkia ulkomaalaisia, ja toisaalta ne, jotka ottaisivat tänne kenet vaan avosylin oleskelemaan. Itse edustan jonkinlaista välimaastoa. Kaikkea ei pidä sallia, kantasuomalaisilta kuin maahanmuuttajiltakaan.

      Alla listaa siitä, keiltä maahanmuuttajilta kieltäisin oleskelun maassa, ja minkälaiset kantasuomalaisten puheenvuorot toivoisin pois julkisesta keskustelusta.
      Ketkä ulkomaalaiset poistaisin maasta

      Ensinnäkin minusta oleskelulupa pitäisi poistaa kaikilta niiltä, jotka ovat anoneet Euroopasta turvapaikkaa, mutta heti sen saatuaan vierailevatkin omassa maassaan. Senhän pitäisi olla heille hengenvaarallista – siksi heille turvapaikka on myönnetty. Tämänkaltaisia on kuitenkin useita tuhansia jo pelkästään Suomessa. Virkamiehillä pitäisi olla oikeus tarkastaa pakolaisten matkustustiedot lentoyhtiöiltä tai muulta vastaavalta taholta.

      Samoin pitäisi toimia kaikkien niiden kanssa, jotka ovat matkustaneet Irakiin tai Syyriaan sotiakseen jihadistien riveissä. Kuten lelusalakuljettajan tapaus osoittaa, rikostaustan omaavan henkilön on mahdollista matkustaa Suomesta Syyrian sota-alueille kymmeniä kertoja ilman, että viranomaiset puuttuvat asiaan.

      Lisäksi täältä pitäisi poistaa ne poliittisen islamin kannattajat, shiiat tai sunnit, jotka ajavat Eurooppaan sharia-lakia. Erityisen vaarallisia ovat ns. parrattomat islamistit, jotka ajavat poliittisen islamin ideologiaa demokraattisen naamarin takaa. Mitä järkeä on asua Euroopassa, jos haluaa islamilaisen yhteiskunnan? Eikö silloin ole mieluisampaa asettua vaikka Saudi-Arabiaan, Iraniin tai Turkkiin? Turha muuttaa Eurooppaan ja sitten vaatia erityiskohtelua työpaikoilla, kouluissa ja julkisilla paikoilla.

      Palauttaisin kotimaihinsa myös kaikki oleskeluluvan turvin Euroopassa asuvat sekä turvapaikanhakijat, jotka syyllistyvät rikoksiin. Esimerkiksi viime heinäkuun Nizzan-iskun tekijä oli syyllistynyt aiempiin väkivaltarikoksiin oleskellessaan Ranskassa. Mutta palauttaisin myös kaikki sellaiset, jotka eivät osaa noudattaa länsimaalaisia sääntöjä liittyen mm. naisten tasa-arvoon.

      Viimeisenä muttei vähäisimpänä poistaisin kaikki ne ulkomaalaiset, jotka tekevät harmaata työtä. He nostavat täydet sosiaalietuudet ja hyötyvät veronmaksajien kustantamista etuuksista kuten koulutuksesta lapsilleen ja terveydenhuollosta, mutta eivät itse osallistu talkoisiin vaan laittavat muut maksamaan.

      On sanomattakin selvää, että vastaavanlaiset huijarit edustavat vain pientä prosenttia kaikista maahanmuuttajista. Yleinen turvallisuustilanne sekä kaikkien viihtyisyys kuitenkin paranisi merkittävästi, jos viranomaisilla olisi valtuudet ja resurssit asioihin puuttumiseksi. On ikävää, että pakolaiset, jotka ovat luikerrelleet sisään valehtelemalla tai oleskelevat täällä pitkittämällä turvapaikkaprosessejaan, vievät paikan monelta oikealta kiintiöpakolaiselta.
      Mitä vaientaisin julkisesta keskustelusta

      Jotkut ihmiset yleistävät laittaen kaikki ulkomaalaiset yhteen nippuun. He eivät välttämättä edes tiedä mitä eroa on tapamuslimilla ja jihadistilla, mutta silti vihaavat sokeasti kaikkia. Tämänkaltaiset rasistit eivät ole valmiita antamaan tasapuolisia mahdollisuuksia ihmisille, mikä on väärin.

      Lisäksi olen huolissani niistä poliitikoista ja korkeista virkamiehistä, joilla on henkilökohtaisia kytköksiä islamilaisiin valtioihin. He hyötyvät henkilökohtaisesti siitä, että vaikenevat esimerkiksi ihmisoikeusrikkomuksista ja lobbaavat islamistien näkemyksiä. Nämä henkilöt pyrkivät myös vaimentamaan Lähi-idän maihin kohdistuvaa kritiikkiä muun muassa sensuroimalla kirjoituksia.

      Kolmas ryhmä, joka nyt esiintyy paljon julkisuudessa, koostuu sellaisista maahanmuuttotehtävissä työskentelevistä henkilöistä, jotka sokeasti puolustavat maahanmuuttoa koska heidän oma elinkeinonsa on siitä suoraan riippuvainen.

      Toivon, että maahanmuuttokorttia tai rasistisia motiiveja ei käytetä porttina päästäkseen valtaan. Tärkeämpää olisi auttaa kunnollisia ihmisiä integroitumaan yhteiskuntaan ja poistaa ne, jotka ovat haitallisia tai vaarallisia. Turvallisesta, rasismivapaasta yhteiskunnasta hyötyvät sekä kantaväestö että täällä olevat kunnolliset maahanmuuttajat. Eli valtaosa kaikista ihmisistä.

      Olisi hienoa, jos keskustelukulttuuri kehittyisi siten, että näistä teemoista voisi puhua ja kirjoittaa ilman, että täytyy leimaantua kuuluvaksi jompaan kumpaan leiriin.

      Alan Salehzadeh

    • tosion8

      Jos tuon olisi persu kirjoittanut niin häkki heilahtais ennen kuin kissaa kerkeis sanoa.

      • rsggg

        Höpöhöpö!
        Ei tynkkynen ja Hakkarainenkaan saaneet muuta kuin sakot.
        Ja kansanedustajina pelkästään 1200 Euroa..

        Että tavalline kansalainen selviää korkeintaan 500 Euron sakoilla..


    • neitsytpoitsut

      Tuleeko matujen tilalle thaimaasta naisia, että me poikamiehetkin päästään välillä leikkimään? (Ja minäkin ujo ruma mies pääsisin eroon poikuudesta)..

    • Mannenkanssapärjää
    • lentomatu

      Kovaa tekstiä tuolta Irakin päästä noista palautusasioista suurlähettiläältä.
      Eivät vastaanota pakolla palautettuja vaan vapaaehtoisesti tulevat otetaan Irakin maaperälle.
      Pakolla palautetuille ei leimata lentokentällä maahantuloasiakirjoja vaan lento lähtee samantien tai välittömästi takaisin .
      Jee , mutta massii palaa jos tuonne ihan ruvetaan lentelemään päntiönään ja kuka on sitten vängällä palautettu ja voiko se mieli muuttua välillä vai liekkö kirjalliset prosyyrit kuka kukin on.

      • ew4raaa

        Miksi ottaa takasin?
        Jos on kerran porukka lähetetty vallottamaan Eurooppaa.
        Ja lisää on tulossa koko ajan tänne päin sieltä....


    • Rajatkiinninyt

      Kaikki viime vuonna Venäjältä Norjaan tulleet turvapaikanhakijat lähetetään takaisin Venäjälle.

      Turvapaikanhakijoita pyöräili viime vuonna tuhansia Norjaan, toiveinaan parempi sosiaaliturva ja kuvan kauniit norjalaisneidot. Nyt pakolaiset joutuvat tyytymään Venäjän neitoihin ja tukkapöllyyn.

      Norja pyrkii tekemään lähetyksissä yhteistyötä Venäjän kanssa, sillä aiemmin karkoituksista on syntynyt pingis-peli, jossa kumpikaan osapuoli ei tahdo pallon tippuvan omalle puolelle.

      Norjaan tuli viime vuoden aikana kaikkiaan 5 500 turvapaikanhakijaa Venäjältä. Valtaosa heistä saapui Pohjois-Norjan Storskogin raja-aseman kautta. Pääasiassa syyrialaistaustaiset tulijat saapuivat Venäjän rajamuodollisuuksien vuoksi polkupyörillä.

      Norjan poliisin mukaan siirtolaiset on ilmeisesti lähetettävä takaisin samoilla polkupyörillä, joilla he tulivatkin.

      ”Olemme pyytäneet, että heidän hylkäämänsä tai poliisin haltuun ottamat polkupyörät kerättäisiin talteen, jotta ulkomaalaiset voivat käyttää niitä, kun heidät palautetaan Venäjälle”, Jan Erik Thomassen Norjan poliisista kommentoi Norjan yleisradio NRK:lle.

      ”Ymmärrän, että tämä voi tuntua hieman kiusalliselta ja oudolta”, hän toteaa.

      Norja on linjannut käännyttävänsä kaikki Venäjältä Pohjois-Norjaan tulevat siirtolaiset heti, kun he saapuvat rajan yli.

      Sama tehdä suomessakin!

      • yökyöpelimies

        Vähän mutkikkaampi palauttaa 3300 km lentsikalla kuin 100 metriä fillarilla.


      • kenensyy
        yökyöpelimies kirjoitti:

        Vähän mutkikkaampi palauttaa 3300 km lentsikalla kuin 100 metriä fillarilla.

        Niin, ja sinä maksat, minä maksan, me maksamme, miltä tuntuu ? Mutkikkaalta tuntuu, kenen syy, Saksassa Merkkelin , Suomessa Sipilän.


    • sandnigga

      Kelloselästä oli velivenäläinen käännyttänyt muutaman marokkolaisen. Marokosta moskovaan ja sieltä alakurttiin. Venäjän valtion piikkiin matka päinvastaisessa järjestyksessä. Suvakkien ihanneyhdyskunta oli jo puomin ja piikkilanka-aidan takana mutta ei. Kannattaa varmaan miettiä, voisko venäläiset hoitaa suomenkin pakolaispolitiikan kun me itse emme sitä hallitse.

    • Täyttäkusetusta

      1 400 palautettu Irakiin 17 charter-lennolla – ”Hinta noin 100 000 euroa lennolta”
      Mitä sanoo Rantanen?

      • 2222222

        Mitä vit444tua Suomi niitä lennättää, korkeintaan taluttaisi Ruottin rajalle! Siltähän ne valu kuin vesi sommin selästä. Rantanen ei ossaa sanoa mitään ei etes hävetä.


    • VOKki.tyhjenee

      kaupungin vuokra-asuntoihin yms. joten saadaan nauttia monikulttuurisesta rikkaudesta jatkossakin. Tämä on varma tieto.

    • Aikarientää

      Tumma auto tallentui valvontakameraan – kuka ampui yöllä vastaanottokeskuksen ikkunaan?
      Hätäkeskus sai maanantain ja tiistain välisenä yönä ilmoituksen, että Kouvolan Kuusaan vastaanottokeskuksen läheltä oli kuulunut laukaus.
      Poliisin tiedotteen mukaan paikalta oli poistunut tumma farmarimallinen henkilöauto.

      Poliisi meni paikalle ja huomasi vastaanottokeskuksen ulko-oven viereisessä lasissa reiän. Oven tasanteelta löytyi jäänteitä luodista.

      • asiattärkeysjärjestyksee

        Niin mitä sitten??


    • Missäsuomentilastot

      Viime vuoden tammikuun ja syyskuun välillä tunkeutujat ehtivät syyllistyä muun muassa vähintään 366 murhaan tai murhanyritykseen sekä 214 600 muuhun vakavaan rikokseen.

      Tunkeutujat vaaransivat Saksassa asuvien hengen, terveyden tai hyvinvoinnin keskimäärin 23 844 kertaa joka kuukausi, mutta maan poliittinen eliitti tahtoo kaduille vain entistä enemmän verta.
      Lähde: Magneettimedia

    • jokahim

      Mikä se tämmönen sivu on jossa poistetaan kirjoituksia? Samat pysyy muissa sivuissa!

    • Uudestaanjauudestaan

      Muslimilasten ihanteina nuoret veriset tappajat!
      Muslimien väkivaltaiset legendat annetaan ihanteiksi ja sankarikuviksi muslimilasten kasvatuksessa. Tällaisia väkivaltasankareita välittää länsimaissa asuville muslimipakolaisten lapsille myös Helsingissä asuva Vihreiden puolueen Mikael Storsjö websivustollaan.

    • Kalliiksi tulivat ja tulevat Suomelle. Onneksi on hallitus joka käännyttää paperittomat/loiset.

    • Yksikinliikaa

      Tällä hetkellä Rovaniemen vastaanottokeskuksessa on yhteensä 458 asukasta ja Kemijärvellä 215.
      Rovaniemellä kielteisen turvapaikkapäätöksen sai viime vuoden aikana 190 turvapaikanhakijaa ja myönteisen päätöksen vajaat sata. Kemijärvellä vastaavat luvut olivat 130 kielteistä ja 35 myönteistä päätöstä.
      Voi V..tu!

      • Kemijärvipuhdistuu

        Maahanmuuttovirasto on päättänyt lakkauttaa Kemijärven vastaanottokeskuksen 30.4. mennessä.
        Hyvä uutinen!


    • Onkovaikeakysymys

      Kemijärven vastaanottokeskuksessa työskentelee 20 henkilöä. Työntekijöissä on muun muassa terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, opettajia, pakolaisohjaajia ja hallintohenkilöstöä.
      Mitä ne tekee siellä (työnkuva)?

      • Tietotuusjaelämä

    • verosyöppöjä

      Ei niillä ole omaa sairaanhoitajaa.

    • Virallinenuutinen

      Kuusi outoa asiaa, jotka saavat kiihottumaan!
      21.1.2017 18:05

      Se, mistä kukakin kiihottuu, on erittäin yksilöllistä. Vähäpukeinen vastakkaisen sukupuolen edustaja saattaa saada jollakin hormonit hyrräämään, kun taas toinen tarvitsee kiihottuakseen jotain vähemmän tavanomaista.

      Cracked listasi kuusi erikoista asiaa, jotka saavat jotkut ihmiset kiihottumaan.
      1. Aivovamma

      Yllättävää kyllä, aivovamma voi lisätä seksihaluja. Erityisesti otsalohkoon vaikuttavan trauman sivuvaikutuksena saattaa esiintyä seksuaalisten halujen lisääntymistä.
      2. Suru

      Suru vaikuttaa aivojen kemiaan. Lähteen mukaan aivojen surua ja pelkoa käsittelevä osa on kuitenkin hyvin lähellä seksuaalista kiihottumista säätelevää osaa.
      3. Vesikauhu

      Aggressiivinen, usein kuolemaan johtavat sairaus ei äkkiseltään tuo mieleen seksiä. On kuitenkin todettu, että aivotulehdus voi myös lisätä seksihaluja. Lähteen mukaan näin kävi 28-vuotiaalle intialaisnaiselle, joka huomasi halujensa lisääntyneen sen jälkeen, kun koiranpentu puri häntä.
      Raumalla heitettiin ikkunan läpi asuntoon kivi – osui asukkaan sänkyyn
      Oliko kyseessä lähi-itäläinen tapa osoittaa mieltä tai jopa vahingoittaa asukasta?

      • Paskanmääräonvakio

    • Heterosuomal

      Kiihottuuko muslimi siasta?
      Epätietoinen kysyy?

    • Huolestuttavaa

      Uhkaako Suomen lähiöitä sama kohtalo kuin Ruotsissa? - Rikoskomisario vastaa

      Karjalainen

      Ruotsissa poliisin on entistä vaikeampi tehdä työtään monissa maahanmuuttajalähiöissä. Useilla alueilla rikolliset ovat lisänneet vaikutusvaltaansa ja monen asukkaan luottamus viranomaisiin on kokenut kolauksen, selviää poliisin aihetta käsittelevästä raportista.

      Raportin perusteella eteläisessä ja keskisessä Ruotsissa on 15 aluetta, joilla poliisin on vaikeaa tai lähes mahdotonta suoriutua sille annetusta tehtävästä. Alueiden taakkana ovat muun muassa sosiaaliset ja taloudelliset ongelmat sekä rikollisten suuri määrä.

      Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Timo Nyyssönen pohtii kolumnissaan, uhkaako sama muutos Suomea.

      - Olen seurannut vuosikymmenien ajan rikollisuuden kehitystä niin helsinkiläisissä kuin vantaalaisissa kaupunginosissa. Vaikkakin tuohon tarkastelujaksoon ajoittuu useita talouden nousu- ja laskukausia, jotka ovat vaikuttaneet lähes jokaiseen kotitalouteen, väitän, että pääkaupunkiseudulle ei ole muodostunut yhtään erityisen ongelmallista kaupunginosaa, Nyyssönen kirjoittaa.

      Pitkällä aikajänteellä rikosten määrän vaihtelu on Nyyssösen mukaan suhteellisen loivaa.

      - Näyttää, että ilmiönä ei ole kadonnut se, että uusi asuinalue tuottaa rikoksia enemmän kuin asuinalue, johon asukkaat ovat kotiutuneet ja tuntevat toisensa edes jollakin tasolla. Taustalla lienee, että Suomessa koetaan edelleen voimakasta yhteisöllisyyttä myös urbaanissa asuinympäristössä, jossa rikoksia ja häiriöitä kyetään torjumaan yhteisöjen ja poliisin tiiviillä yhteistyöllä. Myös kaupunkisuunnittelulla on iso rooli häiriöiden ja rikosten torjunnassa.

      Koko Timo Nyyssösen kirjoitus on luettavissa täällä.

      Lisää aiheesta:

      Raa'alle väkivallalle ei näy loppua Ruotsin suurimmissa kaupungeissa

      Ruotsin poliisi menettänyt otettaan monissa lähiöissä

      • Eipalatulessakaan

        Erikoinen kahakka Turussa: Tanssilattialla pakit saanut mies virtsasi naisen päälle - nainen iski tuopilla takaisin

        Sunnuntai 22.1.2017 klo 13.07

        Poliisi kuvailee sunnuntain vastaisen yön tapahtumia Turussa poikkeuksellisiksi.
        Välikohtaus tapahtui Turun keskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä.
        Välikohtaus tapahtui Turun keskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä. (GOOGLE MAPS)

        Mies oli yrittänyt aamuyön tunteina lähennellä naista ravintola Hamburger Börsin tanssilattialla Turussa.

        Nainen oli tehnyt sanoin ja elein selväksi, ettei hän kaipaa miehen kosketusta. Tästä kimpaantuneena mies päätti virtsata naisen päälle keskellä ravintolan tanssilattiaa.

        Jaloillensa lämpimän suihkun saanut nainen menetti yllättävästä käänteestä malttinsa ja löi lorottelevaa miestä tuopilla. Paikalle jouduttiin kutsumaan poliisi selvittämään välikohtausta.

        Aggressiivisesti käyttäytynyt mies päätyi loppuyöksi poliisiputkaan rauhoittumaan.

        Poliisi epäilee miestä sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta ja naista pahoinpitelystä.

        HENNI AUVINEN
        [email protected]
        Virallista tietoa!


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe