SOTA ON TULOSSA, OLETKO VALMIS!

Rauhaamätoivon

Tilanne maailmassa näyttää olevan paljon samanlaiselta, kuin ensimmäisen ja toisen maailmansodan välisen ajanjakson aikana. Erona on vain se, että vaarallisia muuttujia on enenevässä määrin. Otetaan esimerkiksi lähi-idän tilanne, joka on todella sekava, niin että on vaikea hahmottaa kokonaisuudessaan selkeää kuvaa tilanteesta, mutta on ehkä yksi huomionarvoinen seikka, ja se on se että Israelin uhkaavat ympärysvaltiot on saatettu tilaan, että uhka on poistettu? ainoastaan Iran on maltillisuudellaan, ja "demkoratiallaan "välttynyt samasta kohtalosta. Ja mitä Israeliin tulee, niin kahden valtion mallia palestiinalaisten kanssa ei tulla koskaan hyväksymään. Ainut valtio alueella tulee olemaan Israel sen jälkeen, kun palestiinalaiset on maansa "myynneet". Ei ole sattumaa, että Saksa on joutunut kantamaan suurimman vastuun pakolaisten vastaanotossa Euroopassa, kyllä näitä virtoja ohjataan ja samalla vaikutetaan vastaanottajamaan politiikkaan ja yhteiskuntarauhaan. Lisääntyvä sotageopoliittinen liikennintä itä-Aasiassa ei ole uhkista vähäisin. Pohjois-Korean ohjuskokeet ja Kiinan lisääntyvä sotilasliikenne ja varustelu Kiinanmerellä samalla kun Yhdysvallat on siirtämässä sotilaallisen voimansa painopistettä alueelle, yhtälö joka on rauhan kannalta huonoin mahdollinen. Lopuksi vielä, maailmantalous on tilanteessa,josta voisi historian valossa tarkastellen päätellä. Tilanne alkaa olla kriittinen. Kolmisenkymmentä vuotta sitten dollarin arvo irrotettiin kultakannasta, siitä lähtien on ympäri maailmaa elvytetty painamalla lisää rahaa. Yhdysvaltojen valtionvelka on käynyt kipurajalla jo useita kertoja, ja niin se on muissakin maissa. Setelielvytystä on jatkettu, mitään ei ole opittu kolmekymmentä-luvun suuresta lamasta. Ei ole kaukana se päivä, jolloin aseilla aletaan velkoja kuittailemaan. Rukoilen Kaikkivaltiasta Jumalaa, että sen sodan jälkeen on vielä rakentajia aloittamaan kaiken alusta.

24

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rauhaamätoivon

      Vielä ylläolevaan. Toivoa vielä on, ja se on Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump. Hänellä on edessään, ehkä maailman haasteellisin tehtävä. Hän voi halutessaan panna USA:n keskuspankki FED:in ruotuun ja saada sen lopettamaan yltiöpäinen rahapolitiikka. Estämään suuri kupla, joka puhjetessaan vie kaikki muutkin maailman taloudet mukanaan konkurssiin ja sotaan.

    • vvc445

      Hyvä arvio.Obaman jengi pyrkii sotimaan keinolla millä hyvänsä.Heidän suuret tukijansa,juutalaispankkiirit ja sotateollisuus huutavat verta kentälle.Reaalitalouden Putin vain naureskelee tilanteelle.

    • teejotainhyötyä

      Aivan mielipuolisiin mittoihin menee viha nyt kyllä vassaripuolella. Väistyvän jenkkipressan maaninen raivo ja nakitus jatkuavasti ja ongelmien kaivaminen... Siis jos on asioita, joita pitäisi korjata, niistä pitää puhua ja neuvotella, mutta mikä on tämä raivohullu johtajapolvi, joka ei tajua, että sotaa ei pidä lietsoa, piste.

      Eikä voi tietää, mitä nämäkin demokratian uljaat lännen edustajat pakkomielteessään kehittävät, jossain oli "uutinen", että Syyrian kapinallisia menisi Ukrainaan kouluttamaan - niin mitäpä muuta kuin levottomuuden, väkivallan lietsojia. Siis herätkää nyt herrajumala kaikki tästä unesta. Nyt vaan ei voi enää länkyttää, että minäolenoikeassa vaan nyt pitää liennyttää ja Suomi. Suomi pitää pitää todella ulkona kaikesta tästä psykoottisesta lietsonnasta.

      Kyllä pitkässä juoksussa pahin vihan kasvattaja on mitenkään neuvottelemaan ja toisia kuuntelemaan kyvytön vihervasemmisto. Ja joka paikkaan tunkeva demokratian pakkovienti. Todella pelottavaa, en olisi uskonut. Täytää kyllä täydet stalinismin tunnusmerkit. Eikös jenkeissä völjätty nyt väistyvän pressan viimetouhuina muutama mukava juttu lisää, hän yrittää ottaa kaiken mahdolisen irti ja kiristää parhaansa mukaan tilanteen. Puhuttiin jostain 9/11 kaltaisesta elimestä tai vastaavasta Venäjää vastaan. Tarkoittaako tämä kansainvälistä kyttäystä kenties? Suunnitteliko Britit (jotkut seillä) ja jenkit (vassarit) noitavainoja? Siis aivan hullua touhua. Ei se nyt vaan mene oikein. --- Olisiko jenkit hermona nyt senkin takia, että heitäkin saatetaan kritisoida ja ehkä heilläkin on jotain salattavaa, hävettävää?

      Kun nyt vaan Putin malttaisi pysyä viileänä eikä lähtisi tähän rakkaan, rankkaan provoamiseen vastailemaan. Ja kunpa vaan euroopan maissa löytyisi malttia ja järkeä olle menemättä jokaiseen jenkkiöyhötykseen mukaan. Kaikilta tarvitaan nyt malttia. Eri puolilla ihmiset näkee tämän teatterin mielipuolisuuden. Eikä pitäisi mennä näihin poteroasetelmiin mukaan kasvattamaan vihaa. Mitä kukaan saa sodasta??

      • Rauhaamätoivon

        Ylläolevan viimeiseen kysymykseen, mitä kukaan saa sodasta? On helppo vastata, suurimman hyödyn sodista saa pankkiirit, jotka rahoittavat kaikkia osapuolia rintaman molemminpuolin. Heitä eikä heidän lapsiaan ei koskaan taisteluissa näy. Yhdysvalloissa neokonsertiivit saivat enemmän vallankahvasta kinni. Nähtäväksi jää, miten se vaikuttaa tilanteeseen yhä kireämmässä ilmapiirissä maailmassa. Sen verran tulevaa voi arvioida, että Iran tulee olemaan seuraava kohde mihin Yhdysvallat demokratiaan tarjoavat.


      • Gh76fd

    • KohtaRytisee

      Hölmömpikin näkee että tilanne on tosiaan tuo. Olen varma että koivuun ei lehti ehdi puhjeta kun on täys rähinä päällä.

      • Maaliskuussa.lauhtuu

        No, tuleeko ne sotajoukot myös tänne? Miten olette hahmotelleet rintamat? Vieläkö Itä-Euroopassa on Naton joukkoja?

        Voisitteko jotain maalailla, miten sota tulisi tänne? Laivoja, lentokoneita ja minne sotilaat menevät majoituksiin?


      • pappa1234455

        Koivuun on ehtinyt lehdet jo -60 luvulta asti. Ja tuolloin asiat paljon pahempia, kuin nyt. Nykyään osataan jo kuitenkin neuvotella. (tietysti P-Korea poikkeus). Nukkukaa kuitenkin nyt.


      • sama-tapa-uusi-aika

        Kylmänsodan aikaan vapistiin milloinka Neuvostoliitto vyöryy rajan yli, tai että milloinka suurvallat ampuu toisijaan ytinpommiloilla, mutta eepä vuan ampunna. Uutisissa näytettiin kun Saksojen rajoilla T-55 ja Patton panssarivaunut sihtailivat toisiaan, kun joku diplomaatti oli pidätetty Saksojen rajalla. Koko maailma valutti ripulia housuihinsa kun Neuvostoliiton alukset lähestyi Kuuban rannikkoa, mutta eepä nähty ydinsotaa.
        Ja silloin ei ollut edes intternettiä.
        Maailmanlopun julistajia kylläkin, mutta he julistivat kaduilla sanomaansa pukeutuneena perunasäkkeihin, ei Suomi 24ssä.


      • Näjinjuuri

        Suottaapi olla, vuan suottaapi olla toisinniin päjin ¿


    • erf5fxc
    • rauhaatoivon

      Valitettavasti ennustukseni, jonka tammikuussa 10pv.kirjoitin on käymässä toteen. Eteläkiinanmeren tilanne on erittäin räjähdysherkkä. Trump on luvannut hoitaa tilanteen? Yhdysvaltojen sotalaivasto on matkalla alueelle. Kuuban-kriisin toisinto, mutta vieläkö riittää maltti?

      • wqw

        JOO kyll merkit on 3;n MAAILMANsotaan, JOS p-korea laukaisee huomenna (15.4) ydinkokeen ja JOS Trumppi ja jenkit vastaavat täsmäiskulla nii "SE" syttyy ihan varmasti

        nyt riippuu siitä paljon siitä toteuttaako p-korea ohjuskokeen se ratkaisee..


      • Miksionnäin

        Tuskin USA:n sotalaivastoa pysäyttää Eteläkiinanmerellä mikään. Tällä on suuri merkitys myös Kiinalle, joka on suoraan varoittanut USA:ta sotilaallisesta ratkaisusta P-Korean tilateeseen nähden. Tiedetään, että P-Korea on ollut piikki Yhdysvaltojen lihassa aina 1950 -luvun sodasta lähtien, ja ilman Kiinan apua P-Korea ei olisi selvinnyt talous-saarrosta ja pakotteista? Tilannetta ei ole pystytty ratkaisemaan, mutta vaikeaa se tulee olemaan tälläkin kertaa. Ihmiskunnan historiassa on ollut aina sotia, emme me osaa elää rauhassa sotimatta ?Johtajat käskevät sotimaan, ja kansa lähtee taistelemaan?


      • Livenätelkkarista

        jenkkifoorumeilla puhutaankin että pohjoiskoreaan hyökkääminen ei kuulema olekkaa niin simppeli homma kuin kaikki aikaisemmat operaatiot mitä he ovat tehneet eri maihin, kuulema siitä syystä että nyt onkin kyseessä maa joka kykenee sotimaan raivokkaasti vastaan


    • tollobuster

      Jos joku, joka ei hallitse alkeellisintakaan kappalejakoa ja lisäksi loppukaneettinaan rukoilee mielikuvitusolentoa, tekee keskustelunaloituksen mistä tahansa aiheesta, hänelle on vain yksi vastaus: Olet tollo.

      • Rauhaaihmiset

        Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen.Jumala on rakkaus, ja rakkaus on Jumala.


      • kusetusko
        Rauhaaihmiset kirjoitti:

        Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen.Jumala on rakkaus, ja rakkaus on Jumala.

        Jumala, politiikko, ja joulupukki, vain yksi näistä on olemassa. Mahdatko tietää kellä on lahj..............


      • synninseuraukset
        Rauhaaihmiset kirjoitti:

        Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen.Jumala on rakkaus, ja rakkaus on Jumala.

        näin on ,mutta syntiinlankeemus ...


    • 1718

      Pahalta näyttää

      • Voimeitä

        Ja näyttää siltä, että vaan pahenee.


    • rauhanteitäeitunneta

      you tube ukraine war donetski airport

    • SotaOnLuonnonlaki

      Sotaan ovat valmiita vain upporikkaat, jotka ovat jo itselleen bunkkerit ostaneet sekä muonavarat vuosikausiksi. Mikään, ei yksikään asia, pysty estämään ydinaseiden laukaisua. Asia on yhtä vääjäämätön kuin talvi. Se vain yksinkertaisesti tulee.

    • muhasenmatti

      Sota on ollut olemassa muutaman vuoden ajan . 11-12.09.1683 muslimit ottivat takkiinsa Wienin taistelussa.
      318 vuotta kesti suhteellisen hiljaista eloa, kunnes WTC-isku toteutettiin 11.09.2001 Wienin taistelun vuosipäivänä. Homma on jatkunut ympäri eurooppaa terrori-iskuina.
      Osmaanit piirittivat wieniä pitkän aikaa ja olivat vallanneet eurooppalaista maaperää.
      He eivät hyväksy menetystä, vaan Eurooppa on heidän taistelualuetta.
      Pakolaiset ja terrorismi ovat yhdessä Islamin invaasio, siis hybridisodan keinot ovat muslimeilla käutössä. Entäs sitten kun heitä on riittävästi äänestämässä. Käykö kuten persujen puheenjohtajavaaleissa?
      Ei ole mitään merkitystä onko muslimi maltillinen, tai äärimuslimi, joka tapauksessa hän on muslimi ja velvoitettu noudattamaan koraanin oppeja.Tilanne on aina toinen, kun muslimit ivat niskanpäällä. Mahtaako kukaan olla huomannut, että lähes kaikkialla maailman konflikti-
      pesäkkeissä on touhuamassa taikasana, ISLAM.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe