Vanhat parrat valtuuston Kannuksessa?

Veronmaksaja123

Kylillä puhutaan, että Kannuksessa puolueet eivät tahdo löytää ehdokkaita tuleviin kunnallisvaaleihin. Ei löydetä tai ei haluta löytää! Tilannetta käyttävät nyt hyväkseen puolueiden eläkeläisvaltuutetut. He kehuvat kilvan toisiaan, jotta he ja heidän ansiot tulisivat huomatuksi ja saisivat jonkun pyytämään heitä jatkamaan.
Kaupungin naisjohtajat kaipaavat nyt seurakseen tulevaisuudesta kiinnostuneita ja vastuullisia valtuutettuja joka puolueesta, jotta saadaan veronmaksajienkin mielipiteet kuulluksi. Huru-ukkojen aika on ohi!

62

1317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • krisdem123

      Sama onko siellä eläkeläisiä vai nuoria todelliset päätökset tehdään aivan muualla kuin valtuustossa.

    • Ent.ehd

      Yhdyn edelliseen mielipiteeseen.. Ja toinen asia, puolueet laitaa sanat suuhun ja puolueen "yhteisenkannan" päihin.. Valtuustojen "palvelusaika" pitäs muuttaa samalla tavalla kuin presidentin.. Kahden kauden jälkeen ei voisi enää asettua ehdolle.. Toivottavasti ehdolle asettuisi mahd. paljon sitoutumattomia ehdokkaita..

    • feministejäkö

      Unto kirjoittelee tiluksen tekstejä ja demari vaikuttajat loppuu kuin e-liikeestä asiakkaat. Kommunistit ajaa porsseilla ja porvarit pettää ainakin puolisoaan. Kepulaiset huijaa kaikkia jopa kaupunkia. Ketä siis äänestää?

    • Kysyvä

      Vai meinaa entinen meno jatkua! Sellainen olisin hyvä vaihtoehto, että kunnassa olisi vain yksi vaaliliitto, jolloin jokainen ääni vaikuttaisi siihen kuka menee läpi. Näin kansa olisi todella valinnut valtuutetut ja ikävä poliittinen ihmisten luokittelu ja keskinäinen kyräily jäisi pois. Voisimme keskittyä kannuslaisten hyvinvoinnin turvaamiseen ja kotikuntamme säilyttämiseen.

    • tiedämistäpuhut

      Ja kun kuuntelee niin ei ne tulevat ehdokkaat edes tiedä mistä asiakokonaisuuksista valtuusto päättää. Huutelevat maakuntahallinnosta ja soitteesta. Ei niihin enään valtuustossa vaikuteta. Opetus, päivähoito ja tekninen ympäristö niistä pitäisi osata puhua ja niitä kehittää. Mutta kuka niitä pitäisi vaaliteemana. Paljon turvallisempaa puhua asioista joihin ei sitten pääse vaikuttamaan.

    • Merkityksetön

      Nyt vanhat valtuutetut asettuvat ehdolle myös maakuntavaltuustoon. Siellä ei tarvitse muistaa eikä kuulla mitään sillä Kokkolan virkamiehet ovat asiat valmistelleet niin, etteivät maakunnan edustajat niistä mitään ymmärrä. Kokouksissa on kuitenkin mukava käydä kun saa ruuan ja kahvit sekä matkarahat ja kokouspalkkion. Mitäpä sitä meikäläinen muuta.

    • Neuvoja10

      Vai ei ole halukkaita.
      Esitän, että kilautatte Tertulle ja kysytte kumpaa hän haluaa johtaa-
      vanhainkotia vai lastentarhaan?

    • seuraajaxx

      Monta hyvää ja fiksua jäämässä pois luottamustehtävistä tappelun ja eripuran takia. Mutta ei tietenkään ne joiden pitäisi. Vanhoja kalkkiksia haluaa jatkaa ja sitten nuorta porukkaa joilla on intoa, muttei mitään osaamista tai kunnon ymmärrystä. Muttei tuonne kukaan täysjärkinen haluakaan. Haukuttavaksi lehtien palstoille.

      • Auringonlasu

        Asko Syrjälä on saatava uudelleen mukaan
        .
        Hänellä on näkemystä ja kokemusta.

        Jatkossa voitaisiin siirtyä vaikka pormestari-malliin.

        ps. Arvostelijoille sanoisin: Kukaan meistä ei ole täydellinen.


    • äänestäjäehkä

      Millon ne seuraavat vaalit ovatkaan?

    • vaalit07

      Keväällä äänestämään joukolla. Ehokasta vaikea valita ku ei tiiä mitä asioita vie tosissaan eteenpäin. Lupaukset ja puolueen näkemykset eroavat monesti.

    • oivoijavoi

      Ja onhan mukana "utelias ehdokas"joka ei voi lupauksistaan huolimatta jäädä pois kun on niin kovasti pyydelty. Mutta todellinen syy on se että ei saakkaan tietoonsa juoruja tms. Mutta suutaan ei avaa valtuustossa ja narussa talutetaan. J

    • Vaimonhakkaajalestat

      Ei koskaan valehtelevaa, kaksinaamaista Askoa joka pelkää tosipaikan tullen omaa haamuaan

    • kohtaäänestetään

      Jos joku vaan viihtii mennä päätään hakkaamaan seinään ja luulee saavansa jotakin aikaiseksi sillä niin siitä vaan. Ja mehän vielä joukolla äänestetään ne sinne ja kerätään vielä laastarirahatkin. Vai pitäisikö puolueen hankkia kuitenkin ne.

    • keskustanpakolaiset

      Sipilän klaanin Kannuksen osastossa haluataan pakolaisia ja laittaa pikkukoulut kiinni. Kokoomus ehti vaan tehdä aloitteen ensin pakolaisten ottamisesta. Samaa tavoitetta ajavat..?

      Mistä tämä ihmeellinen vimma kumpuaa?

    • Kuntavaalit

      Mielenkiintoista on nähdä kuinka moni Keskustan valtuutettu haluaa ottaa turvapaikanhakijoita Kannukseen.

    • kepukepu

      Liian moni Keskustan valtuutettu haluaa pakolaisia. Toivoisin, että kaikista puolueista ne ehdokkaat, jotka eivät ole ottamassa pakolaisia ilmoittavat kantansa ennen vaaleja.

      • humaanistijo

        Onneksi ei löytynyt.


    • åopiyut

      Olen perussuomalainen ja tottakai turvapaikanhakijoita autetaan!

    • wannabelion

      Voi kylläpä sai hyvät naurut kun ehdokaslistaa luki!! Varsinkin pari sellaista toopea jollei mitään tietoa mistään. Kunhan vaan saisi patsastella kun ei muihin "luottamustehtäviin" enään kelpaa...

    • Kukamaksaa

      Vaikka oltu valtuustossa jo aiemmin niin ei tietoa siitä miten ja mistä ja kenen rahapussista kustannetaan palvelut. Lautakuntien, hallituksen ja valtuuston päätöksiin täytyy kunnan budjetti riittää. Ja jos ei riitä niin veräyrin korotuksella ne katetaan. Näin pieni kunta ei voi säästää niin paljoa kuin vaalilupausten lunastaminen tulee maksamaan. Ja ne jotka kokevat että omalta osaltaan ovat vain maksumiehiä, äänestävät jaloillaan.

    • Oikeaatietoa

      Hei, äänestäkää sellaisia ehdokkaita jotka ovat omassa elämässäänkin, joko yrittäjinä tai työntekijöinä menestyneet. Ei luusereita eikä tyhjäntoimittajia valtuustoon.

    • 34-34-34

      Lestijokilehdessä (6.4) Kannuksen kokoomuksen ehdokkaalla hyvä kirjoitus. Ajattelin ensin, että en äänestä näissä vaaleissa, mutta kyllä nyt pitää äänestää.

      • exkokoo

        Ihanko itse itseäsi kehut rouva 34? Kärhämien ja ongelmien luetteloiminen onnistuu kaikilta. Miten asiat korjataan? Sitä kirjoituksesi ei kerro, muuta kuin yleismaailmallisilla vaalihöpöhölauseilla että "laitetaan yhdessä asiat kuntoon" joopa joo, ei mitään konkreettista. Siksi en sinua äänestä.


    • menestystävaaleihin

      Joo, kyllä mukaan lähtevillä pitäisi olla näyttöä työelämässä pärjäämisestä tai yrittäjyydestä. Eläkeläiset voivat myös oikeasti jo siirtyä neuvonantajiksi ja luovuttaa paikat uusille, tuoreille edustajille. Onneksi sitä on nyt tapahtumassa Kannuksessa. Joka listalta löytyy myös ainakin yksi hyvä ehdokas - ainoastaan yhtä puoluetta ei voi äänestää, koska vastustavat koko joukolla turvapaikkaa tarvitsevien auttamista. Inhimillisyys on hukassa ja se on paha juttu!

    • kuravesi

      Kannuksen luottamushenkilöiden valinta on nyt tehty. Mikäs kokoomuksen noin huonoon menestykseen oli syynä?

      • eikokoomuslainen

        Kokoomuksella oli vain yksi ehdokas, joka oli mahdollinen valinta ja onneksi pääsi läpi. Oli näköjään vaikea löytää kunnon ehdokkaita ko. listalle.


    • wJellu

      Onko keskustapuolue muuttanut arvojaan kun ottavat ehdokkaakseen ex- vaimoaan piinaavan narsistisen mätisäkin.

    • väyrysiäkaikki

      Ei mene kauan alkaa taas keskinäinen riitely ja erotaan omaksi ryhmäksi, kuten kiila-ryhmä teki edellisellä kaudella. Joku pelaa taas omaan pussiin kuten osa kepun edellisistä valtuutetuista.

    • Punainenviiiiiiiva

      Parasta, että persut sai vaan kaksi ehdokasta läpi. Ja keskustalla selvä enemmistö, olen tyytyväinen! Ei pääse kaikki hönöt valtaan. Varsinkin persut vois jättää sen vanhojen kaivelun. Keskittykää siihen, mitä Kannus on nyt ja tulevaisuudessa

      • Elon.laskuoppi

        1 1 1 = 3
        Takaisin koulunpenkille.


      • Punainenviiiiiiiva

        2 tai 3, who cares.
        Pääasia, että ovat vähemmistö ja takkiin tuli viime vaaleihin verrattuna


    • niinsurullista

      Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja. Perussuomalaiset ovat vahingoittaneet Kannuksen elinkeinoelämää ja imagoa tuulivoiman vastustamisella ja turvapaikanhakijoiden torjumisella.

    • niinsurullista

      Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja. Hyvä, että perussuomalaisten asema heikkeni. Ovat vahingoittaneet Kannuksen elinkeinoelämää ja imagoa vastustamalla tuulivoimaa ja torjumalla turvapaikanhakijoiden ottamisen Kannukseen asumaan.

      • CosaNostraaas

        Täytyy vain ihmetellä, kuinka yksinkertaisia kaltaisesi ihmiset ovat... Omalla rahallasi maksat pystytyksen ja tukivoitot. Kansakunta häviää joka propellin pyörähdyksellä.
        Olisi kiva vähän valistaa sinua ja muita hörhöjä, mutta tiedän että ette tulisi tajuamaan.


    • niiniloista

      Aina uusi valitus lähtee, kun edellinen on käsitelty ja näin valitusten kautta rakentaminen viivästyy. Tukirahojen syöttäminen tällaiseen turhaan tuulivoimaan lopetetaan ja myllyjä ei tule koskaan Kannukseen. Maahanmuuttajia ei täällä tarvita, ne voivat loisia etelänsuomen isoissa kaupungeissa. Yhteiskunnan elättejä on täällä jo aivan tarpeeksi ja lisää ei tarvita.

    • kukamaksaaviulut

      Onneksi oikeusvaltiossa lopetetaan turhien valitusten käsittely. Kaikki oikeustasot ovat hylänneet tehdyt valitukset, koska ne ovat perusteettomia ja uusia valituslupia ei enää tule.

    • Kukamaksaabassot

      Terveyshaittoja ei ole vielä käsitelty ja seuraavat valitukset koskevat niitä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tulevat luontoarvot mm. liito-oravat. Eli viivästyy riittävän kauan ja tukirahoitus lopetaan ennen valitusten käsittelyä.

    • popåågpgå

      Kaikki on tutkittu jo vuosikymmeniä sitten ja monessa maassa. Tuulivoimalla ei ole terveyshaittoja ja oikein sijoitettuna ei mitään muita kuin se, että näkyvät komiasti!!!

    • bopmarlei

      Muutama vuosi ja Pyhäjoelta tulee sähköä edullisesti ja tuulivoima puuhastelun tukirahat loppuu ja ei jää kuin rikkinäiset rumat tornit maisemaa pilaamaan.

    • opgp

      Pyhäjoen tappava säteily - sen terveyshaitoista ei ole mitään epäselvyyttä!

      • Cosanostraaas

        Ydinvoimalat on tooosi vaarallisia. Aattele jos tsunami vaikka vie.


    • kuravesi

      Kepu sai nuoria naisia valtuustoon joita kiinostaa lasten turvallinen ympäristö. Tuulivoimasta varmaan keskustellaan vielä tulevaisuudessa paljon.

    • fap

      Nuori sukupolvi ei halua ollenkaan ydinvoimaa. Muualla maailmassa siitä ollaankin jo luovuttu ja luopumassa.

      • Cosanostraaas

        Uskot sitten punaviherpropagandaa?

        Japani sulki tsunamin jälkeen kaikki 52 ydinreaktoria. Mistähän ne sai sähköä?
        Kivihiilellä ja muulla sonnalla kiinasta ostamalla.


    • jokklei

      Hienosti uudistui valtuusto...toivottavasti saavat hyvää liikettä aikaan...

    • Taloudellinen

      Valtuusto vaihtui - mutta vanhojen partojen juoniminen jatkuu.
      Nyt poisjäävät junttaavat viimeisessä kokouksessaan läpi uuden ohjesäännön, joka turvaa poisjääville mahdollisuuden kaupunginhallitukseen, maakuntahallitukseen ja maakuntavaltuustoehdokkaaksi. Kansa äänesti ja luuli että eniten ääniä saaneet pääsevät valtaan ja ykköspaikoille mutta jäännöspaikoille taitavat jäädä. Tämäkö on sitä kannuslaista demokratiaa?

    • exkannuslainen

      Eikö noista valituista ole taas suurin osa taas tukiaisilla eläviä maanviljelijöitä. Helppoon elämään tottuneita jolle valtio takaa toimeentulon ja taloudenpidon hoitaa tilitoimisto. Näiltä tai muutamilta kolmekymppisiltä valituilta miehiltä, joille työelämäkään ei ole koskaan maistunut voidaan tuskin odottaa kovin suuria. Eiköhän kaupungintalon naiset päätä edelleen asiat ja asuvat jatkossakin muualla kuin Kannuksessa.

    • kunnonmiees44

      Äänestäkää minua kaupungin johtoon ette tule pettymään,tosiasiahan on se että Kannuksen kaupunkiin on saatava kipeästi työpaikkoja sekä vapaa-ajan vietto paikkoja niin vanhemmille kuin nuorisollekkin puheet ovat halpaa, kauppatavaraa ja sitähän on täällä Suomessa harjoitettukin ensin vassaripuolue sdp n tekemänä sekä kokoomuksen ja persujen nyt tunkee lusikkaansa soppaan myös viherpiipertäjät eli vihreät muttei niitä kukaan kannata täällä:) äänestäkää siis minua nyt on puheitten aika ja lupausten aika ohi.Nyt on tekemisen aika!

    • Cosanostraaas

      Maajusseille löytyy aina kadetijoita mutta jos se on niin mukavaa ja helppoa niin alkakaas itse siihen hommaan... Ekaks 1-2M€ velkaa ja hommiin. Ja muistakaa et elukat vaatii 24/7 hoitoa. Ei voi aamulla todeta että nenää kutittaa haenpa saikkua. Kuten valitettavan moni "kova työmies" tekee.
      Ja laskekaas huvikseen paljonko maajussit kuluttaa rahaa lähialueella ja valtakunnassa.

    • Kehitystähalutaan

      Viranhaltijoiden talutusnuorassa olleet ei antaisi tilaa eikä valtaa uusille tuulille, ideoille ja päättäjille.

    • Äänestänyt

      Kyllä se vain on niin, että eniten ääniä saaneiden on päästävä kaupungin johtopaikoille, puolueista riippumatta. Kepulaisten suuri kannatus ei paljon muille jätä mutta kepulaisten jäsentenvälisen jako on mielenkiintoinen. Kyllä se ohjesääntomuutos on avain vanhoille. Uudet - pitäkää puolenne.

    • KiinteistöjäKans

      Äänestin yrittäjää joka rakennuttaa neljättä kerrostaloaan keskustaan. Ei varmaan nosta kiinteistöveroja kuten Sdemarit ja kommunistit.

    • Säännötneonkaikilla

      Tämän päivän 24.5 lestinjoki lehdessä hyvä kirjoitus. Kaikesta pitää löytyä dokumentti jopa valittujen kuntapäättäjien, viranhaltijoiden ja johtoryhmän tekemisistä, menemistä ja ja sidonnaisuuksista sekä työajanseuranta ja lomaseuranta jos on työsuhteessa julkishallinnossa. Koskee kaikkia Suomen kuntia, kaupunkeja ja valtiota.

    • kepukepu

      Kuka mahtaa olla 24.5 lestijoki-lehden kirjoituksessa mainittu "musta hevonen".

      • Kannus

        Lestijoki-lehdessä 24.5 mainittu Musta hevonen on nykyinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja.


    • kepukepuu

      No niinpä tietenki, löytyihän hevoselle nimi.

      • Vilipas

        Untokin voi alakaa.


    • Peräkamari

      Uudet valtuutetut, tehkää päätöksiä, jotka hyödyttävät kaikkia kannuslaisia asukkaita, älkää olko enää hoitamaankuin lammaslauma. Kannuksessa on saatava järkevää talouskehitystä kaupungin päätöksiin.
      Tähän saakka monia päätöksia on tehty viranhaltijapäätöksinä, näin ei saa jatkua.
      Kannus tarvitsee uuden tarmokkaan kaupunginjohtajan, sivistystoimenjohtajan ja teknisen johtajan pikaisesti, muutoin eivät kehityksen rattaat etene eteenpäin. Nykyinen johto on ajanut
      Kannuksen syvään kuiluun. Ostetut konsultit hoitavat kohta puolet Kannuksen asioista. Teknisen
      osaston asiat hoitaa konsulttiyhtiöt, emme tarvitse enää kykenemätöntä teknistä johtajaa.
      Potku persaukseen ja tili kouraan, niin tehdään muillekin, jotka eivät kyken tehtäviään hoitamaan.

    • NosturejaYlösTuppukylään

      Äänestin tuttua yrittäjää. Hän ei ainakaan nosta kunnallis- tai kiinteistöveroa kuten rikkaat vasemmistoeläkeläiset.

    • PotkuPerseelleTiliKäteen

      Kaupunginjohto vaihtoon mutta saapa nähdä uskaltaako valtuutetut kun on "tappi perseesä" = ei uskalla. Häntä heiluttaa koiraa!

    • Luottokohdillaan

      Onnea uusille luottamushenkilöille. Rohjetkaa tehdä päätöksiä Kannuksen eduksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe