Tjäreborgin 27.1.-24.2. lähdöt Gambiaan

Gambiaankaipaava

Alkaakohan Tjäreborg oikeasti lentämään Gambiaan taas ensi viikon perjantaina? Ainakin matkoja myydään nettisivuilla ihan normaalisti vähintäänkin samaan hintaan kuin viime viikollakin. Ulkoministeriö voisi myös tiedottaa jotain, vaikka ei olekaan omaa edustustoa siellä. Olisi viranomaisten asia tehdä yhteistyötä eikä kansalaisten homma etsiä tietoa muiden maiden matkustustiedotteista.

20

873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihyvä

      Huonoa tiedotusta Tjäreborgilta tosiaan. 27.1. lento toteutetaan suunnitelmien mukaisesti, tällaista tietoa Tjäreborgin eilisessä tiedotteessa heidän sivuillaan. Ving Resorin mukaan seurataan tilannetta, tämä siis 18.1.päivitetty.

    • 2KertaaPalloaKiertänyt

      No ei ala......siellä tulee olemaan sota seuraavat monta vuotta. Miksi edes pitää yrittää "lomalle" noihin kehitysmaihin. Sitä saa mitä tilaa, ei tartteis enää ikinäkenenkään tehdä matkoja tuohon p.....ska maahan eikä koko mantereelle. Kerran käynyt enkä toiste mene. Aasiassa sentään turistia arvostetaan eikä joka ikisessä käänteessä yritetä huom. Yritetä huijata.

      • kiertänytmyös

        Samaa mieltä...Afrikkaan en tule jalallanikaan enää astumaan. Aasiassa ja Etelä-Amerikassa turistia arvostetaan ihan eri lailla eikä tarvitse jatkuvasti hätistellä bumstereita kimpustaan. Se afrikkalaisten ystävällisyyskin on vain silmänlumetta turisteille, he eivät oikeasti välitä paskaakaan kunhan haluavat rahaa ja tippejä.


      • tampereenjamppa

        Niin Gambiassa kuin Aasian maissakin huijausta harrastetaan ja se ikihymy naamalla kyllästyttää todella paljon, rahaahan hekin sillä makeilullaan turisteilta haluvat. Etelä-Amerikka minun suosikkini, toki joka paikassa voi tulla huijatuksi, se nyt vaan on totuus.


    • myskihärkä

      NO pysykää täällä Suomessa.Te vingutte ku kakarat,ette näytä tajuavan noiden ihmisten elämän eroa meikäläisten elämään. ...tuako te sitten matkustatte muihin maihin?Miksi?Ìhan ..tun naurettavaa pilalle lettyjen lasten narinaa aikuisilta ihmisiltä.

      • marttisenmiehet

        JEP! Kohta päästään halvalla gambiaan! Oli viimeksi aika reipas retki, vai mitä myskihärkä?


    • matkakuumepois

      matka peruttu. Ei uskalla vaarantaa henkeä :( harmi.. Nyt vaan uutta matkaa jonnekkin!

      • Kepallica

        Miksi peruit? Itse vielä lähdössä 3.2. Kahdeksi viikoksi.


      • Gambia2017

        Mekin peruttiin lähtö olisi ollut 3.2. Nyt menetti vaan 500 euroa ja sai korvaavan matkan varattua. Minulla on tuttuja, jotka asuvat Gambiassa ja myös he kehottivat jättämään matkan väliin, paikallisetkin pakenevat joukoittain Senegalin puolelle. Tjäreborg saa kyllä kasan risuja tämän asian hoidosta!


    • Iknop

      Myskihärkä, jos et kykene asialliseen viestintään, kaivaudu maan alle ja pysy siellä kunnes piposi pelaa taas!!!!

      • marttisenmiehet

        veikkaan ,että myskihärkä ei piposta luovu! nyt kannattaa lähtee gambiaan jos pääsee. ei oo bumstereita niin paljon roikkumassa hihassa ja rannalla tilaa!!eräänkin kuukauden sotatoimialueella viettäneenä, tämä on "hiekkalaatikkoleikkejä"ps.jammu rules!tekasee vain pikku tilin , ennen kuin lähtee. hyvää matkaa vaan kaikille!!ainoa tulon lähde on turismi, kuka lypsävän lehmän tappas? ps.lähetäänkö myski ens kuussa kotuun, jos päästään?(lesket odottaa).


    • Glue

      Me onneksi saatiin koko matkan hinta takaisin ja huomenna taikkuihin 2viikoksi

    • buahahhahhahhaa

      27.1.on siellä satavarmasti jo yhtä turvallista,kun ennenkin. Nytkin on. Ei gambiarmeija ole kun kourallinen maksettuja sotilaita Jammun puolella ja riisuvat kohta hekin aseensa. Senegalarmeija on valmiustilassa rannikolla. Korkeintaan tovin kestävä kähäkkä,että saadaan Jammu pois pallilta ja se on siinä. Eikun matkaan vaan. Ite lähem sinne taasen helmikuussa. Eikä pölötä yhtään. Eikä bumsterit kiusaa,kun on hankkinut vittumaiseneukon maineen.

    • myskihärkä

      MARTTISENMIEHET,T E R V E !!! Lähtisin heti jos olis varaa! Ja pipo ,se on mulla päässä paraikaa! Tämä Gambian väreillä tehty! ...TANA mulla on ikävä sinne,Senegambia tuli aika tutuksi ton kolmen ylimääräsen vkon aikana!Ei huono paikka!Pakkohan meidän on joku pv siellä kohdata!

    • Nyhtäjä

      Älkää vaan nolatko Suomea siellä. Piponne virkkaus ei kunnossa. Nolottaa kaikkien suomalaisten puolesta

    • Hitsit

      Täällä on ihan ok olla tällä hetkellä. Pölöpäät laittaa meidät väkisin päivällä koneeseen vaikka lomaa on jäljellä vielä pari viikkoa.

      • KarateMauri

        Ihan ok?

        "– Katukuvassa näkyy kiväärien kanssa liikkuvia sotilaita ja hotellimme yli on lentänyt hävittäjä, Minkkinen kuvailee tilannetta.

        – Tjäreborg antoi tilanteen mennä liian pitkälle. Tiedotus on heikkoa ja vastaukset ovat ympäripyöreitä. Tässä hotellissa on yhteensä seitsemän suomalaista. Kaikki muut turistit ovat jo lähteneet kotimatkalle, mutta meidät suomalaiset on jätetty kohteeseen.

        – Täällä on todella karua. Viime yönä sähköt katkesivat kahdesti ja tunnelma kaduilla on aavemainen. Kaupat ovat kiinni ja ranta autio, Minkkinen kuvailee.

        Minkkinen kertoo, että kaikki retket peruttiin jo aikaisemmin."

        http://www.aamulehti.fi/kotimaa/gambiassa-oleva-suomalaisturisti-havittaja-lensi-hotellin-yli-kadulla-sotilaita-olemme-taalla-ainoita-24217171


    • myskihärkä

      Marttiset,koska aiotte Gambiaan?Mä lähen mukaan!Sekosin Senegambian neitoihin totaalisesti!

    • buahahhahhhaaaaa

      olin paikan päällä niin vaalien aikaan,kun tän 'kauhutilanteenkin'. Molempina aikoina oli sotilaita aseineen. Jess,bumsterit jättivät täysin rauhaan. Kadut oli tyhjiä. Ah,se rauha oli vaihteeksi oikein tervetullutta. Turvallinen olo oli ihan koko ajan. Ja koko ajan tiesi,ettei ne sotilaat ollu siellä ampumassa ketään. Kukaan ei riehunut missään kertaakaan. Enemmän pelkää kotosuomessa viikonloppusin,että kuka taas viikonloppuna baarireissun jälkeen pöllii meidän pihasta fillarin tai kelkan tai koputtaa kännipäissään oveen,kun luulee sitä naapurin oveksi. Hohhoijjaa hoivakansa,jatkakaa niitä kanarianreissujanne vaan.

    • myskihärkä

      JUURI NÄIN!SAMOILLA LINJOILLA!Olin mäki siel joulun ja 30.12 asti ja jotkut pelkäs et jotain voi nyt tapahtua ku Jammeh hävis....En pelänny mitään koska kaikki oli rauhaisaa koko ajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe