Nätkin koirapuisto hanke

koirallinenkin

Mitä olette mieltä Nätkin koirapuistohankkeesta ja sen onnistumisesta?
Facebookista juuri luin asiasta ja ei voi yksi ihminen koko asiaa hoitaa varsinkaan elämän kolulainen eli kyseiseen asiaan pitäisi perustaa yhdistys joka asian järjestäisi ja siihen sellaiset yhteistyökykyiset ihmiset.
Te jotka tunnette asiaa sanokaa asiaa ajavalle ihmiselle, että antaa toisten jatkaa eikä itse jarruta toimintaa.
Kukaan yrittäjä ei lähde mukaan sponssina asiaan mitä hoidetaan ihan miten sattuu.
Koirapuisto on hyvä asia ja siihen ei päästä tällä tavalla mitä nyt on menossa ollut.

11

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hauhauhauhau

      Hauhauhauvufvuf....hauhauhau....vuf...vuf......

    • ku8

      Kaikenlaista paskaa. Jättäkää jo!

    • nohauhau

      Asiaa "hoitava" ihminen on polttanut typeryyttään siltoja yhteistyökyvyttömyytensä vuoksi ja käyttäytynyt sosiaalisessa mediassa todella ala-arvoisesti. Se ei helposti unohdu keneltäkään asiaa seuranneelta. Itä-puolen koiranomistajat ja muutkin paikkakuntalaiset kannattavat Nätkin koirapuistoa, mutta asian puolesta sitä-sun-tätä tusaavat yhteistyökyvyttömät ja verbaalisesti lahjattomat tekevät vain hallaa koko hankkeelle, jolla on jo nyt sellainen maine, että rahoittajia ja yhteistyökumppaneita on turha yrittää haalia.

      Avoin ja yhteistyöllä toteutettu hanke olisi oikeiden ihmisten toimesta jo tehty ja toteutettu. Näin on.

      • ghklööä

        Hyvin kirjoitettu ja totta ikävä kyllä.
        En pidä ihmisten väheksymisestä jos yrittävät aikaan saada jotain, mutta nyt en pahalla tarkoita vaan on tosiasia ettei tuollaisella käytöksellä asiaa voi hoitaa.
        Kaupungilla ei ole rahaa eikä varmaan haluakaan puuttua asiaan ja ainoa mahdollisuus on puisto saada jonkun yhdistyksen kautta eli perustakaa koiraihmiset yhdistys ja hakekaa talkooväkeä ja rahoitusta rehellisellä pohjalla kirjanpito kunnossa jne.
        Mikään kauppa ei lähde antamaan sponsoritukea mikäli ei ole esittää faktaa asiallisesti ja näin pienessä kaupungissa asian maine leviää äkkiä. Varsinkin se epäasiallinen maine.


    • Noenihmettele

      Valitettavasti nämä henkilöt tai henkilö ovat sosiaalisesti rajoittuneita eivätkä kykene käymään oikeita keskusteluja saati neuvotteluja, tästä syystä on tultu tähän elämänkoulu tilanteeseen, jos ei kestä kritiikkiä tai suuttuu kun omat ideat ei heti mene läpi, kantsii etsiä henkilö jolla ei ole ongelmia esim. Reipas, sosiaalinen, kykenee katsomaan silmiin, ottaa myös muiden ideat huomioon, sinnikäs ja pitkä pinnainen koska täällä kaikki vaatii aikaa.

      • Kummissaan

        Ihmettelen suuresti tätä et ihmiset alkaa hankkeen aloittajasta täällä keskustelemaan vaikka eivät kunnolla tunne henkilöä tai sen taustaa. Olisi kyllä kiva kuulla että minkä takia täällä lynkataan kyseistä henkilöä/henkilöitä... Faktat pöytään jos teiltä edes sellaisia löytyy


      • Hjllm

        Ihan täysin lynkstaan sillä perusteella miten on käyttäytynyt Facebookissa.
        Eikä ole tarkoitus ollut lynkata eikä vähätellä, mutta homma ei vaan onnistu tavalla miten hän hoitaa asiaa tai jättää hoitamatta.
        Osaamattomuutta paljon asiassa ja miksi ihmeessä hän itse on halunnut homman itselleen vaikka ei ole vuoteen saanut perusasioita edes kysyttyä.


      • Kummissaan

        Olen keskustellut tämän hankkeen aloittajan kanssa ja hän käytti kuulemma todella paljon aikaa kyseiseen hankkeeseen, mutta ei tahtonut löytää sopivia sponsoreita. Pari oli lupautunut, mutta heistä ei sitten kuulunut mitään ja nyt hän ei enää hanketta jatka koska muuttaa savonlinnasta pois niin ei näe tarvetta jatkaa sitä. Ja mitä hänen puheesta ymmärsin niin todella paljon oli joutunut pilkkauksen kohteeksi et alkoi loppuajasta menemään maku koko hommasta ja en kyllä ihmettele yhtään. En kyllä itsekkään tuollaisten ihmisten eteen tekisi mitään, aivan järkyttävää miten ihmiset voi tuolleen käyttäytyä hyvää tarkoittavaa ihmistä kohtaan.


    • Pilleripete

      Tässä hommassa on pelkkiä onnistumisen aineksia. Toivottiin lahjoituksena tarvikkeita ja työkoneita. Kukakohan niillä vielä sen puiston taikoo kun tokkopa lahjat riittää edes koirahäkin pystyttämiseen.

    • swert00

      Koiravero olisi hyvä, sillä saisi kustannettua puistot. Ja menisi rahat niiltä henkilöiltä, jotka puistoa tarvitsee. Nykyäänhän puistoa on kaikki kävelytiet kaikkine jätöksineen. Vero voisi olla tuollaiset 100- 200€ vuosi.

    • Voiluojatätäelämää

      Mistä tämä aloittaja tietää että kyseisen hankkeen aloittaja on "elämän koululainen"? niin typerä sanonta kun olla ja voi... Jos kerta te niin kovasti sitä puistoo haluutte niin alkakaa sit hoitaa tota asiaa itse älkääkä täällä itkekö vaan alkakaa rakentamaan sitä puistoo niin ei tarvitse tuosta enää täällä jankata. Ihme kitisiöitä netti pullollaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe