Haluaako mies aina itseään lyhyemmän naisen?

TieltäEksy

Kertokaa miehet, mitä ajattelette naisen pituudesta? Täytyykö hänen olla miestä lyhyempi? Kuinka iso merkitys pituudella on? Naisen, joka alkaa olla lähempänä 180 pituutta, valinnanvara miesten suhteen alkaa kutistua, kun pitäisi löytää itseään pidempi mies. Miltä miehestä tuntuisi, jos nainen olisi tismalleen saman pituinen?

18

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n39

      Minä olen 177cm nainen ja mun mies saman pituinen. Eipä ole ainakaan koskaan sanonut että haittaisi. Tiedän kyllä muutaman miehen, joille on tärkeää että nainen on lyhempi..

    • Keski_mittainen

      Ei naisen pituus ole tosimiehelle ongelma, päinvastoin. Jos ajatellaan yhteiselämää niin lähetyssaarnaajassa ja takaapäin on etu jos nainen on pidempi. Osuvat erogeeniset alueet paremmin kohdilleen. Ja toisaalta, pidemmällä naisella on mahdollisuus liikkua enemmän.

      Minusta yhteiselämä on ollut parempaa samanpituisten naisten kanssa. Ja totuus on että jos ei ole kivaa sängyssä, niin elämä on aika kurjaa.

      Itse 186cm.

      • Ähjjkl

        Mistä sä naises löydät vai onko tullut kirjoitusvirhre 186=168cm


    • Minulle on aivan sama onko Naiseni vaikka 10 senttiä mua pidempi.
      Pääasia on että yhdyntä toimii kaikista asennoista ja se takaapäinä lempiminen on ihanaa kun ei tarvi olla makuullaan lyhyen naisen päällä vaan voi surin vartaloin työnnellä edestakaisin kauan....

    • Fewflmkfklsmklfd

      En välttämättä, mutta standardien mukaan naisen kuulemma pitäisi olla lyhyempi. Olen 176cm mies, pisin naisystäväni on ollut 180 ja vähän päälle.

      Ongelma juurikin on juuri tuossa standardissa, naisten ja miesten jotka eivät piittaa asiasta pitäisi kertoa siitä jollain tavalla toiselle jo ennakolta - nimittäin on kurjaa elää miettien sitä että onko tälle toiselle pituus kovinkin merkitsevä asia vai ei ja tällöin voi käydä niin että naista lyhyempi mies lähtee mukaan jo lähtökohtaisella tappioasenteella joka tietenkään ei ole hyvä asia. Naisten kilpavarustelussa tuntuisi olevan laajalti - vaikka tietenkään ei poikkeuksetta - ajatus siitä että ne pitkät miehet on juuri niitä oikeita.

      Jokainen meistä varmaan ymmärtää että emme halua olla kumppanille joku johon niinsanotusti "tyydytään". Voin elää vallan onnellisena itseäni pidemmän naisen kanssa, sensijaan en voi elää onnellisena naisen kanssa joka on "tyytynyt" minuun. Miten tuo nyt sitten tahdikkaasti ilmaistaan ja miten se neuvotellaan ja tehdään selväksi; en tiedä.

    • lkoijuhytgrfde

      Pitkillä naisilla on itse luotu dilemma. Usein pitkä miehet ottavat eriyisen lyhyen naisen. Näin onkin hyvä, ettei lapsista tule hirveitä hujoppeja. Pitkät naiset taas etsivät epätoivoisesti sitä itseään pidempää miestä.

      • 169cm

        Kyllä mä olen huomannut, että mitä pitempi nainen, sen vähemmän merkitystä miehen pituudella. Sen sijaan mitä lyhyempi nainen, sen varmemmin miehen pitää olla tosi, tosi pitkä. Sitä en tajua, koska lyhyelle naiselle ne keskimittaiset ja lyhyemmätkin miehet on kuitenkin pitempiä kuin nainen itse, mutta yleensä alle keskipituuden olevat naiset haluaa pari metrisen miehen. Itse tykkäisin saada naisen joka mahtuu kainaloon, mutta eipä ne lyhyet minusta kiinnostu. Jokainen tyttöystävä ollut vähintään mun pituinen tai pidempi ja mua se hävettää. Joo, mun päässä vikaa, mutta kun tahtoisin tuntea itseni isoksi naiseni rinnalla. Lisäksi tykkään että nainen pukeutuu naisellisesti ja käyttää korkeakantaisia kenkiä, joten siksikin olis kiva että oma tyttökaveri olisi sen verran lyhyt, että olisi korkkareissakin mua lyhyempi.

        Mitä tulee tuohon että lapsista tulee hirveitä hujoppeja, niin aika usein se sit menee niin, että pariskunnat joissa nainen on tosi lyhyt ja mies tosi pitkä, saa lapsia jotka on keskivertoa lyhyempiä. Varsinkin pojista tulee lyhyitä. Siinä tavallaan menee ne pitkän miehen geenit hukkaan, jos ja kun se vitun pituus juuri miehessä on se kaikista tärkein ominaisuus. Oma äitinihän on 146cm ja isä 193cm. Kun taas setä 190cm on naimisissa 178cm naisen kanssa ja heidän pojat 199cm ja 200,5cm. Tytär heillä on 182cm. Vituttaahan se olla tällainen tamppi serkkujen keskellä. Olis edes sisaruksia, niin olisivat "jakamassa" tämän, mutta ei, mä olen ainut lapsi.


      • jfjfjjfjdjdj

        Mä kyllä nimenomaan tykkään lyhyistä miehistä, koska itsekin olen lyhyt (162cm) Mutta jostain syystä ne pitkät hujopit tykkäävät musta.


    • TieltäEksy

      Millä tavalla tämän sitten voi saada selville, piittaako toinen standardista vai ei?

      • Minimies-

        Kysyy suoraan kiinnostuksen kohteelta kelpuuttaako itseään lyhyemmän miehen.
        Todella, onhan pitkät naiset upeita.


      • TieltäEksy
        Minimies- kirjoitti:

        Kysyy suoraan kiinnostuksen kohteelta kelpuuttaako itseään lyhyemmän miehen.
        Todella, onhan pitkät naiset upeita.

        Niin tuo varmaan on parasta puolin ja toisin. Itse kysyn nyt pitkän naisen näkökulmasta Pohtien onko miehelle pituus kynnyskysymys.


    • Totuus1974

      Haluaa. Täytyy. Seuraava kysymys.

    • Donkkaaja

      Mulla ei oo tuota dilemmaa, 190cm on pituutta. Mutta kyllä se lyhyempi on kuitenkin mun juttu.

    • No_Worry

      Olettaisin, että tietyn sopusuhtaisuuden haku on jo alitajunnassa, mutta tämä toki yleistämättä, sillä siellä alitajuisesti ehdollistettuna voi olla myös aivan muutakin. Kannattaa tarkkailla kaupungin vilinässä pariskuntia, niin siitä sen oman tilaston voi luoda.

      Mikäli saman pituiset, mutta kun nainen laitaa ne korkeat piikkarit, niin asetelma muuttu. Osa saattaa aivan spontaanisti asiaa sen kummemin edes ajattelematta kaivata naiseksi oma pituus miinus ne piikakrit ;-)

      Mutta pituuden lisäksi on myös kyse 'volyymista-tilavuudesta' eli jos nainen on pidempi ja lisäksi huomattavasti 'tilavempi' niin ero korostuu, kun taasen toisiaan vastaavilla vartalotyypeillä vähemmän.

      Sitten mm. jo ylempänäkin mainituissa intiimipuuhissa kehojen toisiaan vastaavuudesta on etua kummallekin, eli joissakin nautiskeluasennoissa voi olla etuakin jos nainen on hieman pidempi ;-)

      Loppupeleissä vakavempaa suhdetta kaivatessa pituus on vain yksi elementti, eikä kohtuullinen pituusero haittaa silloin kun kemiat maukkaasti kolahtavat, toista ei vain voi sivuuttaa.

    • TieltäEksy

      Kiitos No_Worry! Juurikin se on itsellä ongelmana, että saman mittainen mies kolahtaa omaan kemiaani niin vahvasti, etten voi unohtaa häntä, vaikka kuinka yritän.

    • Bang_me_a_Big_Bang

      "Kertokaa miehet, mitä ajattelette naisen pituudesta?"

      En sitä sata-prosenttisen samantekeväksi sanoisi, muttei sillä hirveästi ole mihinkään vaikutustakaan. Esimerkiksi jos naisesta näkee kuvan, pystyy yleensä sanomaan suoralta kädeltä onko hän omasta mielestä ulkoisesti viehättävä vai ei, muttei sitä minkä pituinen hän on.


      "Täytyykö hänen olla miestä lyhyempi?"

      Ei minusta. Miksi täytyisi?


      "Kuinka iso merkitys pituudella on?"

      Osapuilleen yhtä iso, kuin varpaankynsien muodolla.


      "Miltä miehestä tuntuisi, jos nainen olisi tismalleen saman pituinen?"

      Se olisi ihan näin ajatuksen tasolla oikeastaan aika siistiä.

    • dfghjh

      Olen lyhyt mies (171 cm), eikä mulla ole mitään sitä vastaan, jos nainen olisi samanpituinen tai pidempikin. Toki jos nainen olisi yli 180 cm, niin siinä saattaisi olla jo sulattelemista. Enkä usko että 180 cm nainen haluaisi itsekään näin lyhyen miehen kanssa seurustella :P

      Jotenkin tuntuu että naisille se pituus(ero) on tärkeämpi, kuin miehille. Nykyinen avovaimoni on 156 cm, mutta se nyt vaan on sattumaa.

    • naistenmiesX

      >Kertokaa miehet, mitä ajattelette naisen pituudesta?<

      Pituutta enemmän merkitsee sopusuhtainen kokonaisvaikutelma. Olen itse pitkä mies (n. 190 cm), joten käytännössä kaikki naiset ovat minua lyhyempiä. Pituus-kysymyksellä tuntuu yleisesti olevan enemmän merkitystä naisille kuin miehille, sillä moni nainen on kehunut ulkonäköäni sillä argumentilla, että kanssani pitkäkin nainen voi käyttää korkokenkiä. Eli vastakysymyksenä esitän, että onko sittenkin naisille usein tärkeämpää olla lyhyempi kuin rinnalla kulkeva mies? Jos näin on, niin miksi?

      >Täytyykö hänen olla miestä lyhyempi?<

      Mielestäni ei, käytännön tasolla vain minua pidempiä naisia ei juurikaan ole. Tunnen pariskuntia, joissa nainen on pidempi, eivätkä he mielestäni vaikuta sen onnettomammilta kuin nekään pariskunnat, joissa asia on päinvastoin.

      >Kuinka iso merkitys pituudella on?<

      Miehille käsittääkseni useimmiten aika pieni, sopusuhtaisuus ja vartalon mittasuhteet merkitsevät enemmän kuin pituus. Pituuden merkitys on kokemukseni mukaan naisille suurempi kuin miehille. Kiinnitän enemmän huomiota siihen, kuinka nainen senttinsä kantaa. Sekä 160-senttinen että 180-senttinen nainen voi näyttää upealta.

      >Naisen, joka alkaa olla lähempänä 180 pituutta, valinnanvara miesten suhteen alkaa kutistua, kun pitäisi löytää itseään pidempi mies.<

      Miksi sinun pitäisi löytää itseäsi pidempi mies, onko pituus sittenkin kynnyskysymys sinulle itsellesi?

      Osa miehistä pitää enemmän pitkistä naisista, toiset lyhyemmistä; usein siitä riippumatta minkä pituisia itse ovat.

      >Miltä miehestä tuntuisi, jos nainen olisi tismalleen saman pituinen?<

      Oikeastaan olisi jännää, jos rinnalla astelisi 190-senttinen viikinkikuningatar... :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe