Sarjapettäjä

Itken

Sain juuri tietää että miehellä, jota olin tapaillut pari vuotta, on ollut muitakin naisia. Nyt sydän murenee hiljaa. On petetty olo.

14

893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Realitynuhri

      Lämmin halaus. Tiedän tunteen.

      Olen myös ollut 2 vuotta miesystäväni kanssa ja eilen löysin hänet suomi24:stä uudella profiilinimellä, mutta facebookin kuvalla.

      Emme ole eronneet, joten yllätys oli melkoinen.

      • itkenvähemmän

        Nyt asian ilmituolon jälkeen olen ajatellut, että olen halunnut melkein tietoisesti ummistaa silmäni pieniltä vihjeiltä siitä etten ole enää tärkein. Halusin vain jatkaa ja saada pieniä hetkiä hänen kanssaan. Nyt, tällä hetkellä, itsesuojelu alkaa toimia ja ajattelu kääntyy siihen, että ehkä oli kuitenkin parempi näin. Sain asiaan selvyyden.

        Varmasti tuo mies on mielessäni vielä pitkään joka ikinen päivä. Paljon hyviä muistoja, hyviä kokemuksia.


      • Enemmäniloa
        itkenvähemmän kirjoitti:

        Nyt asian ilmituolon jälkeen olen ajatellut, että olen halunnut melkein tietoisesti ummistaa silmäni pieniltä vihjeiltä siitä etten ole enää tärkein. Halusin vain jatkaa ja saada pieniä hetkiä hänen kanssaan. Nyt, tällä hetkellä, itsesuojelu alkaa toimia ja ajattelu kääntyy siihen, että ehkä oli kuitenkin parempi näin. Sain asiaan selvyyden.

        Varmasti tuo mies on mielessäni vielä pitkään joka ikinen päivä. Paljon hyviä muistoja, hyviä kokemuksia.

        Olit ilmeisesti itse sitoutunut rehellisine tunteinesi suhteeseenne. Sinun ei mielestäni tarvitse silloin ainakaan tuntea mitään huonommuutta tai ajatella niin, että olisit tehnyt mitään väärää. Ei ole väärin haluta sitoutua ja jakaa arvostusta ja hellyyttä toisen ihmisen kanssa. Emotionaalisesti tasapainoiset ihmiset eivät mielestäni petä, vaan käyvät ainakin ongelmat rehellisesti läpi ennen muita suhteita. Voi olla niin, ja mielestäni onkin, ettet ole ummistanut silmiäsi, vaan kumppanisi on ollut sitoutumiskyvytön ja manipuloiva - oikeastaan aina.
        Onnea jatkoon, ne joilla on sydän paikallaan, pärjäävät aina. Ja saavat jakaa rakkauden.


    • oivoisentään

      Oi voi sentään. No tuollaista tapahtuu koska nainen valitsee miehen ulkonäön perusteella. Komealla miehellä on aina muita naisia koska kysyntää riittää. Jos jää kiinni, se saa helposti uuden naisen eikä jää sinua murehtimaan. Pelimieht on sellaisia ja naiset on vaan tyhmiä. Ettekö näe miehessä muuta kun sen ulkonäön?

      • kokenutsenkin

        Eihän aloittaja puhunut mitään kummankaan ulkonäöstä, täällä näköjään helposti pidetään kaikkia naisia, nirppanokkina, vaikka kyllä niitä löytyy miehissäkin ja paljon.


      • Kokemuksensyvärintaääni

        Joo ei ole todellakaan ulkonäöstä kiinni kuka pettää ja kuka ei... Kyllä niitä kuspäitä riittää ihan joka sarjassa...


    • itsetuntokohdallaan

      Se kun on vain näin että sillä komeammalla miehellä on kysyntää ja valinnanvaraa josta ne muutkin naiset on kiinnostuneita ja siten ajatusmaailma on yks lähtee ja toinen tulee.
      Tällä vähemmän komeammalla ei ole tätä valinnanvaraa ja hyvää parisuhdetta ei riskeeraa sen vuoksi.

      Tällä vähemmänkin kauniilla naisella on aina kysyntää tai ainakin siihen yhteen asiaan....'
      Näin se vain menee karkeasti sanoen ja nainenhan se tekee pitemmän päälle valinnat onko jatkoa vakavampaan parisuhteeseen ensitapaamisesta lähtien mutta jos ne valinnat tehdään ulkonäön ja komeuden mukaan.....

    • voihankaksikasvoa

      Juu sama juttu oli myös mulla. Oho olin tosi yllättynyt että oli mennyt muutama vuosi sitten ilmeisesti naimisiin mutta sitten huomasin naisen, ilmeisesti vaimon, ammatin ja tiesin heti että rahan takia oli liiton pistänyt pystyyn.tuskinpa sen uskollisempaa hänestä on tullut, mutta että toivon että vaimo on ihan yhtä kova pettäjä niin ovat sitten tyypillisessä kulissiliitossa; että kuvia päivitetään faceen mutta ainakin toisella, ehkäpä kummallakaan, ei ole mitään hajua sitoutumisen taidosta. Huvittavaa ajan haaskaamista kummaltakin mutta kuvittelevat varmaan olevansa kovastikin normaaleja kun ovat ihan
      "aviossa". Selän takana on sitten se heidän toinen ja kovasti monipuolisen vilkas seuraelämänsä ihan toisten ihmisten kanssa, mitä facessa näkyykään.

    • Naisenasitä

      mieltä, että koskaan ei kannata satsata suhteeseen sen enempää, kuin se mieskään. Sitä voi valehdella itselleen silmät ja korvat täyteen, että tämä nyt on täydellistä, vaikka ei olekaan. Itsenäinen, vahva nainen ei tarvitse ja huoli mitään murusia, vaan siirtyy eteenpäin. Ei jää kasvattelemaan tunteitaan miehen ympärille, jonka ykkösprioriteetti ei ole halu pitää naisesta huolta. Nainen, joka kiintyy mieheen, joka ei anna yhtään mitään, on usein riippuvainen suurista tunteista ja emotionaalisesti sitoutumiskyvyön. Työntää helposti kaikki kunnolliset syrjään tai omalla käytöksellään tekee miehestä emotionaalisesti vetäytyvän. Turha syyttää miehiä aina kaikesta vaan syytä katsoa ehkä omaa itseään ja vaikuttaa omaan käytökseen.

    • Menneisyysvaivaa

      Mitä tänne enää itket JOS OLIT TAPAILLUT,hankkiudu hoitoon äkkiä...

      • vainseksiheh

        2 vuotta nus


    • Haha.. vai oli hänellä ollu muitaki naisia. Eikö hänellä ollukaa poikuus vielä tallella?? Miten oli sit sun itses kaa, oliksä vielä neitsyt vai oliks sulla ollu muita miehiä ennen ku sä aloit olee sen sun sarjapettäjääs kaa?? :))

    • shafiira

      Miks olette ilkeitä aloittajalle? Muutenkin kauheen ilkeitä vastauksia/kommentteja tällä palstalla ja muutenkin netissä. Kurjaa!

    • shaffira

      Miksi olette niin ilkeitä? Kommentit ja muu on ilkeetä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe