Suomen homoparit vihitään Konnevedellä

Suomentietotoimisto

Ihan piti korvia höristää kun pizzeriassa oltiin syömässä ja TV-uutisissa kuulutettiin, että ainoastaan Konneveden kirkkoherra vihkii homopareja avioliittoon. Nyt tulee Konnevesi paremmin maailmankartalle.

100

3961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seurakuntaveteläinen

      Mitäs pahaa tuossa sitten on?

      Hyvä Ola! Asennetta, ei ahdasmielisyyttä.

      Vissiin niitä on muitakin, jotka vihkii, mutta hienompaa jos vain meidän kirkkoherra.

      Mitä tulee muuten tuohon pizzeriassa syömiseesi ja sen liittymiseen tähän. "Puhukaa vain pahaa pizzerioissa, samaan aikaan väsään mä lauluja joissa ensikesänä sä veisaat mukana..." Kenties sitä ajattelit, kun jokaisessa meissä lienee pieni homo...

      Epäilen kuitenkin sinun olevan maahanmuuttovastainen perussuomalaisten kannattaja joka noissa ulkomaalaisten ravintoloissa viihtyy... Ostaa ties mistä ja miten tehtyä moskaa josta hinta maksetaan pimeästi ja rahat valuu ulkomaille, mahdollisesti terroristeille.

      Kirkossa ei ole sinunkaan pakko avioitua homon kanssa, eikä minunkaan käyttää noita ulkomaalaisten ravitsemuspalveluita. Sen kerran kun ulkona syön on minulla oikeus valita ravintolani. Kun en ulkomaalaisia kannata voin osoittaa sen kulutuskäyttäytymiselläni olematta rasisti. Oman osuuskaupan ravintolassa esimerkiksi tietää mitä saa ja verotkin tulee maksettua.

      Raamatun mukaan jumala muuten loi ne homotkin.

      • Seurakuntaveteläinen

        Sateenkaaripapit nettisivustolta löytyy muutkin papit jotka vihkii. Kaikki ei tosin uskolla olla sielläkään.

        Toivoisin että seurakunnassamme Konnevedellä sallittaisiin vihkimiset myös kirkossa. Päättäjät hohoi!

        Maailma tarvitsee esikuvia


      • Kokenutkaikkea

        Suvaitsevaisuus tuntuu olevan hukassa...meidän pitäisi hyväksyä ihmiset kaikkinensa poikkeavuuksineen. Kaikkea en minäkään hyväksy..kaksinaamaisuutta ja tekopyhyyttä ja sitä puolta löytyy kunnastamme, niin joissakin luottamushenkilöissä kuin ihan yksityishenkilöissä, joilla on vaikutusvaltaa ja "uskottavuutta" esim. vakaumuksensa ja poliittisen kantansa vuoksi.


    • kijohuyr

      Niin, mehän olemme kaikki Jumalan luomia, miksi papit ei hyväksy homoja ja miksi raamatussa on ristiriita, kaikki Jumalan luoma tulisi hyväksyä mutta ei homoja.

    • Suomentietotoimisto

      Enhän minä mitään muuta ajatellut kuin että Konnevesi mainittiin uutisissa kyseisen asian yhteydessä. En ole rasisti, homovastainen, en mikään muukaan nisti tai risti tai sisti. Olen vapaa-ajattelija ja suvaitsen jokaisen luojan luoman yksilönä samoin kuin itseni. Vääryyttä ja syrjintää en hyväksy missään muodoissa. Rikollisuus ym. pahat teot eivät ole oikeutettuja kenenkään taholta. Jokainen päättää mielessään mihin uskoo, jos uskoo, ja elää sen mukaan. Pitäisi ensiksi tieteellisesti todistaa, onko homous sairaus, synti vai luonnonoikku vai jotain muuta tuntematonta. Suvunjatkaminen siihen ainakin pysähtyy, jos apua ei haeta sivullisilta.

    • Sahhnush

      Erotkaa kirkosta ja liittykää islamin uskoon, se rakastaa hetero suomi tyttöa ja poikaa uuuh ihanaaa..

    • mikämattimikä

      Jihaaaa!!! Täällä olis yksi vapaaehtoinen avustamaan "lepso" pareja suvunjatkossa. Enkä ole mikään luojanluoma.

    • Kokenutkaikenosaa

      Mistäpä tulit sitten moalimaan? Ei siinä,tarvita kun pipetti ja tippa peässä ja hyvä moaperä.

      • Vaipipetti

        Mistäs se siihe pipettii sitte tulloo


    • kierränkaukaa

      Täytyypä katsella eri asuin paikka. Ei oo mun juttu, eihän tuollaisessa paikassa voi asua. Se on ny papista kii tää homma. Onneks mikään ei pidättele täällä.

      • ajlölh

        Pienestä se on sunkin elämä kiinni :D Koeta muuttaa mahdollisimman nopeasti, joku pian luulee sinuakin homoksi. Tosin heteroiden ei tarvitse korostaa tolleen epävarmuutta omasta seksuaalisuudestaan.


      • utwertu
        ajlölh kirjoitti:

        Pienestä se on sunkin elämä kiinni :D Koeta muuttaa mahdollisimman nopeasti, joku pian luulee sinuakin homoksi. Tosin heteroiden ei tarvitse korostaa tolleen epävarmuutta omasta seksuaalisuudestaan.

        Onks toi "kierränkaukaa" jotenkin tuonut seksuaalisuuttaan esiin ??


      • Seurakuntaveteläinen

        Luultavasti on homo. Tunnen ainakin yhden homon joka vastustaa homoliittoja ihan tosissaan... Niin omituista höpätystä nimimerkillä "kierränkaukaa" että on pakko olla homo. Siten tällainen asia voi nousta merkittäväksi asiaksi elämässä.


      • Höhykjj

        Kyllä se homous on rivien välistä luettavissa. Näistä asioista on ihan tutkimuksia.


    • ällöh-ähö

      ei ei ei ensin luonnonpuisto sitten tuulivoimala ja nyt homoja kirkossa mihinkä tämä maailma on menossa eihän täällä kehtaa asua mitä se trumppi ja puuttiniki tällaisesta sanoo!?

      • Seurakuntaveteläinen

        Luonnonpuistoahan ei vissiin juuri vastustettu? Mikähän siinä oli?

        Tuulimyllyjä vastaan taisteltiin urakalla. Ei saada kiinteistöveroa eikä mitään muutakaan eloa nyt niillä...

        Homoja vastaan kyllä varmasti Wanha liitto ja piispa Jolkkonen taistelee kynsin ja hampain. Jännä on nähdä miten siinä sitten käy... Jospa se kirkko luopuu vihkimisoikeudestaan niin saa sitten vanhoolliset määrätä mitä vihitään, eikä tule tasa-arvomurinoita. Voi kirkko sanoa että homot stop. Muutenhan lienee lainmukaan niin että vihkijää ei voine rangaista ainakaan. Tiettyhän siitäkin kuitenkin oikeutta käydään seurakuntien varoilla.


      • onseonse
        Seurakuntaveteläinen kirjoitti:

        Luonnonpuistoahan ei vissiin juuri vastustettu? Mikähän siinä oli?

        Tuulimyllyjä vastaan taisteltiin urakalla. Ei saada kiinteistöveroa eikä mitään muutakaan eloa nyt niillä...

        Homoja vastaan kyllä varmasti Wanha liitto ja piispa Jolkkonen taistelee kynsin ja hampain. Jännä on nähdä miten siinä sitten käy... Jospa se kirkko luopuu vihkimisoikeudestaan niin saa sitten vanhoolliset määrätä mitä vihitään, eikä tule tasa-arvomurinoita. Voi kirkko sanoa että homot stop. Muutenhan lienee lainmukaan niin että vihkijää ei voine rangaista ainakaan. Tiettyhän siitäkin kuitenkin oikeutta käydään seurakuntien varoilla.

        Selität liikaa taidat olla vanhanliiton tuulivoimahomo


    • Eiköhän se kirkkoherra tuomita helvettin ennemmin tai myöhemmin.

      • Anonyymi

        Kylläpä sinä hienosti tiesit miten tulee tapahtumaan...

        Kristityn rakkaudella...


    • Wanhaaliittoa

      Kuolema on synnin palkka

      • jumalatonkin

        Kukapahan täältä olis elävänä selevinny?????


    • Tvhomopappi

      Perjantaina nähdään tv:ssä homoja vihkivä pappi. Samaisessa toosassa äsken mainostettiin. Jäi vain kanava ja kellonaika huomioimatta. Papin nimeä ei mainittu, mutta tuleekohan kylälle lisää kuuluisuutta.

    • UlosBabylonista

      Konneveden kirkkolaiva on uppoamassa. On aika harkita poistumista. Uskoa voi maksamatta kirkollisveroa.

    • Vainiinvainiin

      Pois pois postin tieltä posti se kulukoopi keskellä tietä!

    • armoaheteroille

      Voi Jumala kuinka meidät olet tänne hyljännyt homojen keskelle oi vapahtaja auta meidät pois tästä tuskallisesta noituudesta oi armahda meitä oi oi siunaa minut ja vaimoni pahasta oi oi

      • Hehkuttaja

        Kovinpa pelkäävät jotkut homoseksuaalisuutta ihmisessä unohtaen autuaasti sen seikan että jokainen meistä on uniikkikappale tässä elämässämme eikä
        kahta samanlaista ole.
        -Minä on hyvin subjektiivinen tunne jota säällinen ihminen ei käy loukkaamaan.


    • Wanhanliitonkannattaja

      Kuunnelkaa tuo pastori Eero Jaakkolan saarna. Se antaa Jumalan sanan mukaisen vastauksen tähänkin homokysymykseen.

      Löytyy linkki tuosta keskustelusta: Tästä pappi Konnevedelle.

    • sydänpäivä

      Arvoisa Konneveden seurakunta.Jumala on sallinut rangaistuksi tulla teille tälläinen jumalaton pappi, koska teille ei ole kelvannut, harhoista vapaa ,puhdas Jumalan sana, olette torjuneet ne jotka keskuudessanne ovat saarnanneet puhdasta Jumalan sanaa, kirkasta lakia, ja kirkasta evankeliumia, ei ole suurempaa rangaistusta seurakunnalle, kuin se että Jumala ottaa sanansa pois ja oikeat seurakunnan paimenet ja saarnaajat pois.Nyt on rukouksen paikka,että Konneveden seurakunta rukoilee,oikeaa paimenta.Se ei ole oikein, että seurakunnasta erotaan jumalattoman papin tähden, vaan jos pappi ei kuuntele seurakunnan varoitusta, niin seurakunnalla on oikeus hänet erottaa.Ja valita uusi miespappi, josta on hyvä todistus, ja että osaa saarnata evankeliumia!

      • Aaaldddd

      • Seurakuntaveteläinen

        Wanhan liiton ihmisten ilkeyden ja seurakunnan päättäjien hölmöyden ja suvaitsemattomuuden takia tässä kyllä kirkosta erotaan... Ei papin vuoksi vaan sen puolesta...


      • aikansaelänyt

        Suurimmat joukkopaot kirkosta on koettu silloin, kun kirkon ihmiset ovat ryppyotsaisesti puollustaneet perinteisiä raamatun arvoja. Kaikki muistaa Ajankohtaisen kakkosen homoillan vuodelta 2010, jolloin kirkosta erosi noin 40 tuhatta jäsentä enemmän kuin normaalisti. Ja etupäässä nuoria joissa kirkon tulevaisuus on riippuvainen.

        Onhan kirkko joutunut taipumaan monesti ennenkin. On joutunut hyväksymään avioerot/uudelleenavioitumiset ja naispapit, joten miksei se taipuisi taas kerran?


      • älkäätuomitko

        Niin, miksipä ei...eiköhän meitä normaalisti sukua jatkavia ihmisiä jää ihan tarpeeksi, että emme kuole sukupuuttoon, vaikka nyt nämä "poikkeavuudet" pääsisivätkin toteuttamaan omia tuntemuksiaan julkisesti papin siunaamana vieläpä. Minua heterona ei liikauta pätkääkään, vaikka samaa sukupuolta olevat vihitään...tunnen heitä ja eipä sen kummempia ole kuin muutkaan kansalaiset. Ja mitäpä kenellekään kuuluu kenekään sänkykammarihommelit, ihan kahden kauppaa se on ollut, ulkopuolisilta pääsy kielletty...paitsi tällaiset heterot, kuten AXL Smith on omaa luokkaansa ja todella sairasta.


      • AwinkAwink

        Voisiko kirkkoon laittaa eri osastot tällaisille homoille että terveet normaalit heterot voisivat harrastaa uskontoaa rauhassa ilman tartunta vaaraa, tai ainakin eri sisäänkäynti esim. takakautta?


      • alavieskako
        AwinkAwink kirjoitti:

        Voisiko kirkkoon laittaa eri osastot tällaisille homoille että terveet normaalit heterot voisivat harrastaa uskontoaa rauhassa ilman tartunta vaaraa, tai ainakin eri sisäänkäynti esim. takakautta?

        Ja mikä helukatavie sannoo että hetero ja terve on normaali?????


      • eekk3k3k

        Sairausluokituksesta poistettu vissiin 70-luvulla?


    • Homoerectushappens

      Keskustelupalstankin voisi rajata erikseen Konneveden heteroille ja homoille. Pysyttäisiin yhteisymmärryksessä. Homot homoille, heterot heteroille. Homot voisivat perustaa oman seurakunnan ja palkata homopapin vihkimään homoparit. Säilyisi sopu.

      • erectusnothapens

        Juuri näin ja wc paperiin merkinnät että kuka voi käyttää ettei tule ostettua väärää merkkiä kaupassa, homo perse tarvitsee tietenkin pehmeää ja heteroille kelpaa hieman karheampi malli. Myös koulussa pitäisi alkaa oppilaat laittamaan homojen ja heteroiden kohdalta eriluokkiin, koska homo lapsia pitää helliä ja sääliä, kun taas heteroille käy hieman kovempi kuritus ja nöyryyttäminen paremmin.


      • Hehkuttaja

        Outoa että erectusnothapens lähestyy aihetta pyllynreikä edellä.
        Mutta ehkäpä se on hänen elämänfilosofiansa.-Bottoms up!


    • Lisäksiviel

      Ja heterot lisääntyisivät ja täyttäisivät harvaanasutun seutukunnan...

    • 0centtiäkirkonveroa

      Säälittäväksi on käynyt papin virka.
      Ennen kumarreltiin ,kannettiin kermat ,kyljykset ,korvikkeet
      jauhot ja potut papin laariin per.. nuoleskellen.

      Nyt pitää papin päästä koikkelehtimaan kuuluisuuden kukkulalla
      itse omaa häntäänsä kohotellen HOMOJA vihkimällä.

    • nimimerkitönkin

      Voipahan pappi siinä homojen ja heteroiden välillä vihkasta lespotkin.
      Mitä väliä???

    • sukljfdfh

      Minusta on hauska seurata kun sisäsiittoiset vanhoilliset vihaajajuntit kihisee lammikoissaan.

      • Hehkuttaja

        Pieniä ovat nutturaväen ongelmat jos joka aamuna uutena pitää vakuuttaa
        omaa vihaista ihmissuhdettaan kun samalla vaivalla voisi lämmöllä ylistää
        omaa riemullista retkeään ihmiselämässä.


      • Hehkuttaja

        Tervehdin lämmöllä kirkkoherra Virtasen asennetta tasa-arvoisen avioliittolain
        puolesta ihan jo uuden ajattelun avaajana ja vanhojen kliseiden saattohoitona
        päin romukoppaa. Aika kuluu eikä takaisin palaa,turhaa sitä on toisen ihmisen
        mataloittamiseen käyttää ellei häijysti kuvittele kostoa rajan takana omaksi
        hyväkseen ja mieliteokseen kuin kirjanoppineet välkyt. ;)


      • Anonyymi

        ???


    • Annetaanrauha

      Ei kai täällä tässä pitäjässä juuri homoja lienekään. Turhaan meuhkaatte ja teette tikusta asiaa. Itse en tunne ainuttakaan tunnustautunutta.

      • hehkutaja

        Pitäskö tähän alkaa kerätä listaa niistä homoista? Voitais sitten laittaa samaan bussiin ja lähettää pois etteivät täällä meidän kylällä homostele.


      • kfifjkhhjhgg

        Minä luulen että tästä eteenpäin sinne muuttaa joku 200 homoa per vuosi.


      • Hehkuttaja
        hehkutaja kirjoitti:

        Pitäskö tähän alkaa kerätä listaa niistä homoista? Voitais sitten laittaa samaan bussiin ja lähettää pois etteivät täällä meidän kylällä homostele.

        Ahaa,mitäs se hehkutaja pelkää?


      • Hehkuttaja
        kfifjkhhjhgg kirjoitti:

        Minä luulen että tästä eteenpäin sinne muuttaa joku 200 homoa per vuosi.

        200 kaunista naista olisi oivallinen lisä jo muutenkin upeaan konnevetiseen
        naiskauneuden kavalkaadiin.-Kyllä homofobikot olisivat ällikän klapilla pää-
        hän lyötyjä mutteivat yhtään viisaampia kuin nytkään.


      • Hehkuttaja

        Mutta heitäkin rakastettakoon oman elämänsä vartijoina.


    • Vihkiiköhän

      Niin, tyhjäähän se pappi sitten vihkii jos pomot hois ois.

      • Hehkuttaja

        Uskon että kyllä hän vihkii jos vihkipari niin tahtoo.Ja se on hyvä.


    • verkkolainen

      Eroa kirkosta.fi

      • Anonyymi

        Tsemppiä teille kaikille Konneveden homoille. Osaatte varmasti jättää omaan arvoonsa nämä asiattomat ja säälittävät kommentit. Tukekaa toisianne!


    • Piilossasaaollaturvassa

      Ei tapahdu muuta Konnevedellä kuin puut ryskyen kaatuu, ja on hyvä, että vähän valkenee. Turvallisuus säilyy ainakin yhdessä maailmankolkassa, kun mikään ei muutu.

    • Hehkuttaja

      Se on sama missä nais- tahi miesparit vihitään kunhan ihmisoikeuksiin kuuluva
      seksuaalisuus eri muodoissaan ymmärretään.-Myös Konnevedellä.

      • omamielipide

        Kai se joku oikeus on kirkollakin päättää omasta laitoksestaan, nyt kuitenkin vainotaan kirkkoa, ellei se ala vihkiä seksuaalivähemmistöjä. Kirkko on vainonnut seksuaalivhemmistöjä kautta historian ja jos itse kuuluisin seksuaalivähemmistöihin, niin kiertäisin mokoman laitoksen kaukaa. Miksi yrittää väkisin mukaan, mutta ei kuitenkaan haluta kunnioittaa kirkon mielipiteitä ja vakaumusta?
        Luulisi että ilmoitus maistraatissa riittäisi, tai perustaisivat oman kirkon.


      • hyväksyn

        Bravoo! Kerrankin oikea mielipide ilmaisu.


      • kuski69

        Kirkko heteroille ja homot ahvenanmaalle!! Kerätään seuraavassa kolehdissa bussi rahat homoille ahvenanmalle meno lippu!


      • Uskomatontyhmyys
        omamielipide kirjoitti:

        Kai se joku oikeus on kirkollakin päättää omasta laitoksestaan, nyt kuitenkin vainotaan kirkkoa, ellei se ala vihkiä seksuaalivähemmistöjä. Kirkko on vainonnut seksuaalivhemmistöjä kautta historian ja jos itse kuuluisin seksuaalivähemmistöihin, niin kiertäisin mokoman laitoksen kaukaa. Miksi yrittää väkisin mukaan, mutta ei kuitenkaan haluta kunnioittaa kirkon mielipiteitä ja vakaumusta?
        Luulisi että ilmoitus maistraatissa riittäisi, tai perustaisivat oman kirkon.

        Olen täysin samaa mieltä. Mitä tulla kirkon ovelle urputtamaan vihkimistä, kun kirkon pohjimmainen kanta on se, että eletään Raamatun ohjeiden mukaisesti. Voihan vihkimisen suorittaa maistraatissa ja järjestää sen jälkeen vaikka kuinka hienot 'vihkiäiset' pukuineen kaikkineen.


      • Hehkuttaja
        kuski69 kirjoitti:

        Kirkko heteroille ja homot ahvenanmaalle!! Kerätään seuraavassa kolehdissa bussi rahat homoille ahvenanmalle meno lippu!

        Ehkäpä kuski69n kannattaisi keskittyä vain ratinvääntämiseen. Siinä ei tarvita
        rasittavia älynliikkeitä ja tulevaisuutesi perseellään työtä tekevänä taksiauton
        kuljettajana on kultaisin kivin reunustettu. :) No hard feelings :)


    • SeverinSloboda

      Kirkko ja homot vaan eivät kuulu yhteen. Homoille pitää saada lääkitys jolla vaiva taltutetaan. Hoidetaanhan muitakin sairauksia lääkityksellä.

      • Seurakuntavetelä

        Kyllähän Konneveden kirkkoneuvostossakin moni tarvitsi lääkitystä ihan oikeasti. Raamatun sanaa voi tulkita ihan miten kukin haluaa. Haluamansa vastauksen löytää raamatusta varmasti ja synnit saa anteeksi sunnuntaisin ja muulloinkin...


    • silgkhg

      Hyvä että teillä on siellä Konnevveellä jotain mistä puhua. Edelleen.

    • Teeekoteko

      Niin on ihanaa, kun muuten ei kuulu eikä näy mitään. Tulis nyt uusia ihmisiä kuntaan, niin voitais seurata heidän elämäänsä verhon takaa ja sitten antaa rakentavia kommentteja. Käy pitkäveteläiseksi elo täällä syntymäkunnailla.

    • saatananpalvoja

      Ovatko kuntavaali ehdokkaat homoliittojen kannattajia, hyi hyi hyi ja hyi! Meno on kuin ruotsissa.

      • Hehkuttaja

        Ruotsissa ja Suomessa lienee nyt yhteneväinen lainsäädäntö samaa sukupuolta
        olevien parien vihkimisessä. Minua ei asia haittaa yhtään ja kummastelenkin
        ääriuskonnollisten piirien hyörintää,pyörintää & leijailua asian ympärillä.
        -Heille ilmeisesti tulee synti oitis mieleen kun kieltävät seksuaalisesti poik-
        keavan käytöksen jumalallisesti siunaamansa peittonsa alta jossa ahkera lähetyssaarnaajapari jyystää kivuliaasti raamatullista touhuaan kuin työtä,
        eikä kellään ole kivaa! Voi voi.


      • kuvottavaa

        Ne seksitaudeit leviää ja rehvastelevat haureudeillaan kirkossa jumalan pilkkaa hylänneet te olette jumalanne syntiset!


      • Hehkuttaja

        Anteeksi kuvottava mutta kuinka voi pilkata jumalaa?


    • Helahoidontarkkailija

      Todellakin monet taudit olemme salassa hoitaneet toimivan tk: n huomassa. On monenlaista haureudenharjoittajaa nähty ja näytteitä otettu, kokkeja ym. Lienevätkö Wanhassa vai Uudessa liitossa saaneet jalansijaa.

      • Hehkuttaja

        Jospa ne on wanhanliiton toimesta hoidettu tk labrassa ingognito. :)


      • bYLSIJÄ

        Haa, täällähän puhuu saamattomat


      • Anonyymi

        Olikohan tuo kirjoittaja se entinen laborantti?


    • Wanhassavara

      Saamatonta porukkaa hyvinkin. Pitäis alkaa touhuta itsekunkin asioidensa eteen, vähän muidenkin, että nähtäis kunnon tulosta muuallakin kuin Wanhassaliitossa.

    • Peräkamarissaihan

      Kyllä nyt on hyvä olla, kun tuli asiat kuntoon peräkamarissakin. Näitähän ne tällä kylällä on. Velloo sama tavara eessuntaas. Sama onko Wanha vai uutta.

    • Huolestunuttässä

      Tämä ketju kannattaisi jo katkaista ja aloittaa puhtaalta 'paperilta' . Meinaan että tila loppuu.

    • hetitoimeen

      Homoille kastraatio ja pakotus hetero seksiin!

      • Hehkuttaja

        Ahaa ,tykkäät pakottamisesta ja varmaan sitominenkin on se sun juttusi. Seksielämä
        on moni-ilmeistä eikä siun tarvitse hävetä yhtään pakotusfantasioitasi. <3


      • koirakissajamarsu

        Ei Konnevedellä asu homoja vaan ahkeria työssä käyviä perheellisiä heteroja.


      • Ennakkoluulot
        koirakissajamarsu kirjoitti:

        Ei Konnevedellä asu homoja vaan ahkeria työssä käyviä perheellisiä heteroja.

        Mitä sitten vaikka asuisikin? Onko työssäkäynti, perhe ja heteroseksuaalisuus muka joku kunnollisen kuntalaisen edellytys? Homoko ei voi työtä tehdä?


    • 0f0l2p2fkwlg

      Montako paria on jo noiduttu homo-avioon?

      • hiljalleenhiipuva

        Mielestäni aivat sama vihitäänkö vai ei, kuitenkin tiedetään ettei tälläkään kylällä pappia tarvita paljon muuhun kuin hautaan siunaamiseen. Vähissä ovat heteroliittojenkin siunaamiset ja ristiäiset. Hiljalleen on kuoleva kuntamme väen vanhetessa ja pois muuttaessa. Viimeinen sammuttaa valon lähtiessään. Nuku rauhassa rakas kotipaikkakuntani; (


      • Hehkuttaja

        Ovatko homot saaneet jo toisiaan?


      • veteläine
        Hehkuttaja kirjoitti:

        Ovatko homot saaneet jo toisiaan?

        Katso peilistä!!


      • Hehkuttaja
        Hehkuttaja kirjoitti:

        Ovatko homot saaneet jo toisiaan?

        Sekös sinua nimimerkkini lainaajaa eniten kiinnostaa? Lausun myös tähän samaan kaikoon
        että typerintä mitä ihminen voi, on elää raamatun kirjaimen mukaisesti. Siinä hölmöläinen
        pölhöilee elämänsä tärviölle ja lopulta laitoshoitoon. -Tunne ja rakkaus puuttuu täysin!


      • suolahtelainen
        Hehkuttaja kirjoitti:

        Sekös sinua nimimerkkini lainaajaa eniten kiinnostaa? Lausun myös tähän samaan kaikoon
        että typerintä mitä ihminen voi, on elää raamatun kirjaimen mukaisesti. Siinä hölmöläinen
        pölhöilee elämänsä tärviölle ja lopulta laitoshoitoon. -Tunne ja rakkaus puuttuu täysin!

        hehkuttaja puhuu omasta kokemuksestaan taas kerran suolahesta


    • haaleeluujaa

      Menettääkö se pappi nyt virkansa homojen takia?

      • Hehkuttaja

        Jos tuo on aattelusi kirkkauteen asti hiottu timantti kontekstissa niin hyvää yötä.


      • suolahtelainen

        Suolahessa nämä hiotut timantit asustelee Hehkuttajan naapurustossa.


    • Luuujaaaa

      Huomenta, heräsin jo. Oli lyhyt yö. En ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

    • Juuret.Hänniskylällä

      Konneveden ainoa toivo on vanhoillislestadiolaisessa Rauhanyhdistysväessä...!

      • MukavaaOllaBi

        Mitäs pahaa homoudessa on? Rakkautta on monenlaista ja hyvä niin. Kai niitä homoja on ollut maailman sivu, lestaadiolaisissakin. Jos joku sellainen pari haluaa kirkkovihkimisen, mitäs se muita haittaa?

        Itsekin koen olevani bi. Niin on varmaan meistä moni muukin. Tunnen että se on vain vahvuus. Naisen kanssa olen ikäni perheellisenä miehenä ollut. Joskus aikanaan tuli miestäkin kokeiltua ja hyvältä sekin tuntui...


    • Anonyymi

      Sielä on kyllä kirkonväelle raamatussa asiallisia aisatarinoita missä tarjotaan poikaa mieslaumalla ei mitään uutta auringon alla..

      • Anonyymi

        HYVÄ HUOMAUTUS !!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HYVÄ HUOMAUTUS !!!!

        Mutta tuo touhu ei silloinkaan saanut hyväksyntää ihmisen Luojalta. Eikä saa tänään.


    • Anonyymi

      Konnevesi on aina ollut vapaamielinen ja edelläkävijä ennakkoluulottomuudessa. Ympäristökuntien tiukkapipot saisi ottaa oppia Konneveden vapaasta ja reippaasta ilmapiiristä. Seuraavan valtakunnallisen Pridetapahtuman voisikin järjestää Konnevedellä, vaikkapa Häyrylänrannassa. Sellaiset papit jotka eivät suostu vihkimään homopareja joutavat saada kenkää virastaan. Konnevedellä on kaikkien vähiten ns.kaappihomoja vapaan ilmapiirinsä vuoksi joka tekee paikkakunnasta helpon ja nautittavan paikan asua!

    • Anonyymi

      Näin on, ja monet homomies- ja -naistuttavani ovat samalla kannalla.

    • Anonyymi

      Löytyiskö Konnevedeltä vapaata h-poikaa seurustelemaan varakkaan johtajan kanssa satunnaisesti? Ilmoita niin sovitaan jatkosta!

    • Anonyymi

      Miksi pitää pyrkiä juuri kirkkoon? Mikseivät tyydy vaan maistraatin ilmoitukseen?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe