Kokkolassa

Rkuski

Minä tykkään haistella naisten hikisiä kenkiä kirppareilla. Löytyisiköhän naista joka tykkäisi jalkojensa palvonnasta?

18

1715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ggubbe

      Minullekin naisen hikisukkien haistelu on kuin jotain potenssilääkettä ottaisi ,seisoo kovempana ja varmaan tulee vähän lisää pituutta! Varpaat on kyllä kiihottavat. Vaikea vaan löytää naista joka ymmärtää varpaiden haistelemisen ja nuolemisen olevan aivan ihanaa ja kiihottavaa puuhaa.

    • Sniffari

      Sama täällä. Kun saa haistella vaimon hikiseksi pitämiä sukkahousuja kärkivahvikkeen kohdalta, on muna heti pystyssä terska kiimasta kosteana.
      Muistan kun aikoinaan seurustelin naisen kanssa joka oli ravintolassa tarjoilijana, silloin haistelin salaa hänen töissä hiostuneita sukkiksia sekä hänen työkenkiä. Aivan mahtavia runkkuhetkiä tuli vietettyä hikisten sukkisten ja kenkien kanssa. Usein kävin hakemassa naisen työvuoron päätyttyä ja jos menin ajoissa paikalle sain odotella pukuhuoneessa vuoron päättymistä. Pukuhuoneesta löytyi todella hikisiä tyttöjen työkenkiä joita oli ihana haistella, useat open toe mallisia joista varvaskuvio löytyi kengän kärjestä. Aivan mahtavat tuoksut ja se kevyt suolainen maku joka kenkien kärjestä löytyi kun kielellä hiukan kärkeä nuolaisi. Usein tuli odotellessa runkattua kullia kenkien sisään vatkaten. Joskus pukuhuoneen roskiksesta löytyi riki menneet hikiset sukkahousut jotka oli pakko ottaa omaan rukkauskäyttöön. Siinä nuoruusmuistoja. Nykyinen vaimo ymmärtää fetissini ja nauttii itsekin kun näkee miten hikisten sukkisvarpaiden nuuskiminen ja imeskely saavat kullin kovaksi, niin että lähes poikkeksetta pyytää kullia suuhun imettäväksi.
      Miten on nuuskitko kenkiä siellä kirpparilla vai ostatko ja nuuskit vasta kotona?

      • Rkuski

        Yleensä haistelen kirpparilla. Hankalaa ettei muut huomaa. On se kumminkin noloa. Mutta minkäs teet kun jalkahien hajusta tykkää.


    • Aarteiden-etsijä

      Joskus tälläkin saralla voi tulla eteen pieniä pettymyksiä. Olin pitkään mietiskellyt, miltä erään naapurustossamme asuvan sporttisen ja ikäisekseen varsin nätin ja hyväkroppaisen alle nelikymppisen yksinhuoltaja-äidin varpaat mahtavat tuoksua kesähelteillä. Hän tekee ammatikseen toimistotyötä ja joskus myös illan silloin tällöin eräässä paikallisessa baarissa. Olen nähnyt hänen pitävän usein kesälläkin ohuita sukkiksia. Yhtenä kesänä sitten asian toteamiseen tuli kuin nurkan takaa loistava, ainutkertainen tilaisuus.
      Hän oli lapsineen lähdössä muutamaksi päiväksi matkalle ja kysäisi sattumoisin vaimoltani, voisiko taloudestamme joku käydä matkan aikana ruokkimassa heidän kissaansa? Tuon pyynnön kuullessani tiesin välittömästi, mitä tämä kiihottava tilaisuus voisi oikein junailtuna tuoda tullessaan. Avaimen paikka ja muut asiat neuvottiin ja kyseinen äiti lapsineen lähti matkalleen. Asiat onnekseni menivät niin, että yhtenä päivänä sitten pääsin kuin pääsinkin itse käymään ruokintareissulla. Tilanne oli todella kiihottava, sillä näin jo etukäteen, kuinka sain aivan rauhassa tyhjässä talossa etsiä käsiini ja tutustua ikäisekseen nuoren oloisen, hyvän näköisen naisen töissä ja treeneissä mehustuneisiin hikisukkiin esim. pyykkikorista.
      Kissa tuli nopeasti ruokittua ja sitten itse asiaan. Kalukin alkoi jo seistä kuin rautakanki pelkästä odotuksesta. Tilanne oli käsin kosketeltavan kiihottava.
      Kylpyhuoneessa sijaitseva ensitöikseni katsastama pyykkikori oli pettymyksekseni tyhjä. Vain muutama lakana odottamassa pesua. Sen jälkeen etsiydyin vaatehuoneeseen, josta pian löytyikin rivi vaatekoreja, joista yksi oli ääriään myöten täynnä erivärisiä sukkahousuja ja ohuita nilkkasukkia. Osa selvästi käytön jäljiltä myttyyn riisuttuja, osa puhtaita ja osa tungettu käytön jälkeen paketteihinsa. Kalu oli räjähtämispisteessä housuissani. Otin nopeasti käsiini korin päältä ensimmäiset käytetyn näköiset sukkismytyt, nuuhkaisin hartaasti varpaiden kohdalta ja....ei mitään!
      Nopeasti käsiin toiset, kenties 15 den mustat sukkikset ja...ei vieläkään mitään! Ei sitten millaistakaan tuoksua!! Todellinen jalkafettarin turnoff!
      Kaikkien kaivelemieni käytetyn näköisten nylonsukkien ja sukkisten varpaiden kohdalta saattoi ehkä juuri ja juuri mielikuvitusta käyttämällä todeta, että olivat ne olleet kengissä - eivät sentään suoraan pesukoneen jäljiltä, mutta rehellisesti sanoen, eivät ne jalka/sukkisfettarin nokkaan millekkään tuoksuneet! Pettymyksen vallatessa jo hieman mieltäni, kaivelin nenäni nuuskittavaksi korista vaikka kuinka monet käytetyn näköiset nylonit ja aina sama juttu. Ei hionneiden varpaiden tuoksuja. Tilanne alkoi kiihottamaan yhä vähemmän. Järjestelin ja laitoin korin takaisin paikalleen.
      Lopulta huomasin sivupöydällä roikkumassa yhdet ohuet ihonväriset sukkahousut, jotka olivat siihen jääneet ilmeisesti viimeisempänä käytön jäljiltä. Oikaisin varvasosat ja nuuhkaisin kärkivahvikkeen kohdalta. Noh, eivät nämäkään haisseet oikein millekkään. Sen verran sain niistä mielikuvitusta käyttämällä jotain irtoamaan, että intensiivisellä varpaiden kohtien nuuhkimisella mällit joten kuten runkkaamalla lensi. Tuoksun voimakkuus oli 1-10 asteikolla 1 , mikä kertoo jo jotain.
      Tämän reissun päätteeksi oli vain pettymykseksi todettava, ettei joidenkin naisten jalat yksinkertaisesti haise millekkään. Odotukset ja fantasiat olivat kyllä kovat: urheilua harrastava, kesähelteellä sisätöitä ja satunnaisia raflavuoroja sukkiksissa ja balleriinoissa tekevä nainen, jolla kesäisten paljasjalkahavaintojen perusteella isohko, kenties nro 40 melko leveälestinen pitkävarpainen jalkaterä. Hieman kuivaa kantapäissä.

      Olihan tämä fetistin näkökulmasta pettymys, mutta vain yksi arkikokemus monien joukossa. Päinvastaisia kokemuksia on kuitenkin ilokseni sata kertaa enemmän, onneksi. Joskus fantasiat eivät kohtaa todellisuutta. Vaikka alkuun jopa suunnittelin pihistäväni ja piilottavani kotona kaikkein tuoksuvimmat löytämäni nylonit itselleni "työpalkaksi" omiin runkkuhetkiin, palasin talolta tyhjin käsin:)
      Kenties tälläisen jalkafettarin elämään osana kuuluu jännitys, millaiset tuoksut sattuu milloin minkäkin naisen kohdalla eteen putkahtamaan.
      Joskus jonkun 24/7 jaloillaan umpikengissä työtä paiskivan naisen sukat eivät olettamusten vastaisesti haise millekkään. Joskus taas jonkun sieväjalkaisen nuoren kuin satujen enkelin varpaat voi haista niin, että koko olohuone täyttyy kyläilyn yhteydessä muhevasta sukkamehun hajusta. Eräs vaimoni sukuun kuuluva suoraan missikisoihin kelpaava teinityttö on juuri tuollainen.

      Mutta tälläinen tosielämän kokemus tällä kertaa.

      • Rkuski

        Saman huomannut , ei haise vaimon varpaat. Muuten kyllä ihanat. Valitettavasti ei juuri Anna haistella eikä nuolla. Apuja tarvittaisiin.


      • Aarteiden-etsijä
        Rkuski kirjoitti:

        Saman huomannut , ei haise vaimon varpaat. Muuten kyllä ihanat. Valitettavasti ei juuri Anna haistella eikä nuolla. Apuja tarvittaisiin.

        Itsellä on kyllä se onni, että vaimon varpaat ja sukat tuoksuvat etenkin hänen pitkän työvuoron jälkeen välillä todella mehukkaalle. Ja hän on ollut yhteiselomme vuodet myös erittäin ymmärtäväinen fetissini suhteen. Varsinkin sen jälkeen, kun lopulta avauduin kunnolla asiasta hänelle, siitä on tullut mukava osa parisuhteemme kiihottavista "lisämausteista". Kyllikseni saan paijata ja nuuhkia hänen hikijalkapohjiaan sekä varpaita. Hänkin jopa kiihottuu siitä, kun näkee minun nauttivan. Ja mieltymykseni tietäen hän jopa osaa härnätä ja järjestää joskus erittäin mukavia yllätyksiä asian tiimoilta. Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada työntää nenä hänen työvuoronsa jälkeen hiestä kosteisiin ohuiden nilkkasukkien verhoamiin varpaisiin ja saada sen päälle kunnon hoito. Aivan huumaavaa.
        Tietenkin on selvää, että joskus väsyneenä ja stressaantuneena hän ei ole niin innokas näihin leikkeihin, mutta toisaalta parhaimmillaan nämä hetket hänen jalkojen parissa ovat aivan järisyttävän kiihottavia.

        Mutta noin yleisestiottaen, empiirisen kymmenien vuosien naisten ja tyttöjen sukkiin salatutustumis-kokemusten valossa voin todeta, että naisten varpaiden tuoksuissa on eroja. Joillakin haisee, joillakin vain ei. Se olisi varmasti erittäin turhauttavaa, kun itse omaa kiinnostusta varpaisiin ja esimerkiksi oma vaimo tai tyttöystävä ei antaisi niihin koskea tai tuoksuja ei syntyisi. Ja jos vielä lähipiirikin on sellainen, ettei emäntäväen sukkia pääsisi salaa nuuhkimaan esim. kyläilyjen yhteydessä, hulluksihan sitä tulisi.


    • Sniffari

      Sukkisvarpaiden tuoksuissa on todellakin eroja. Eroja on myöskin eri väristen sukkisten tuoksuilla. Mielestäni parhaat aromit vaimon hikiseksi pitämistä sukkiksista on ehdottomasti vaalean ruskeat 15den sukkikset. Mustat 15 den eivät mielestäni vuosien nuuskimisharrastusta harjoittaneena kerää aromeja yhtä vahvasti. Lieneekö eri valmistajilla erilaiset materiaalit. 15 den Polan polvisukat mielestäni keräävät loistavat aromit, näin nuuskijan mielestä. Vertailen toisin vain vaimoni pitämiä sukkiksia/polvisukkia.
      Kun joskus töissä pääsee nuuskimaan salaa naisten kenkiä, ei niistä oikein voi sanoa minkä valmistajan sukkikset ovat hikiset tuoksut kenkään jättäneet. Tähän tietenkin vaikuttaa jalkojen hikiprosentti minkä jo tuolla edellä Aarteiden-etsijä totesikin. Tuollaisia "pettymyksiä" on itsellekin vuosien aikana muutamia sattunut. Toisaalta on onnikin potkinut noilla koiran-kissan hoitokerroilla sattunut.
      Kerran tälläisella "koiranhoito reissulla" löysin pyykkikorista niin hikiset sukkikset että sukkisten kärkivahvikkeet olivat jo hiukan kovettuneet. Jessus mitkä tuoksut ja vielä kun kielellä kostutti kärkivahviketta tuntui että tuoksut olisivat "nousseet pintaan". Herranen aika sitä munan runkkaamista. Vaatteet pois päältä ja alasti muna pystyssä nuuskin sukkiksia, samalla työnnellen nuorta kullia koiran emännän hikiseen työkenkään, josta tuli myöskin nuuskittua aromit. Silloin nuorempana kulli jaksoi seistä vaikka pussit oli runkattu tyhjiksi nuuskien sukkiksia. Kaitpa seisokkiin vaikutti myös kiihottava tilanne, alasti pelehtimässä sukkisten ja kenkien kanssa vieraassa asunnossa. Kyseinen koira vaati kaikki kolme päivää erittäin paljon ulkoilutusta sekä seuranpitoa.

      • Aarteiden-etsijä

        Hieno kokemus, tiedän juuri miltä sinusta on tuntunut! Olisi siinä ollut koiralla emännälleen melkoiset paljastukset, jos osaisivat puhua!;) Nyt kun kokemuksia tässä on innostuttu jakamaan kerrotaan vielä toisenlainen kokemus, nimittäin joskus käänne voi olla täysin päinvastainenkin kuin edellä kertomani kissanhoitotapaus. Vaimoni veljen avopuoliso, päälle kolmekymppinen, naiseksi hyvin pitkä, kirkkaan siniset silmät omaava hoikka vaaleaverikkö omistaa minun silmääni kauniit jalkaterät. Olen niitä aina kesäisin paljaana ja vuosien varrella eri perhejuhlissa sukkahousujen läpi varsin kiihottuneena tarkkaillut ja ihastellut. Tuntuu, että olisin valmis sekoamaan, kun hän nostaa vaikkapa heillä kyläillessä paljaat jalkapohjansa minua kohti esim. nojatuolin rahille. Hänellä on tavanomaista kapeampi, mutta hyvin pitkä hoikka jalkaterä, joka päättyy ohuisiin mutta hyvin pitkiin melko tasapitkiin varpaisiin. Kaikki eivät tämännäköisistä pitkänkapeista jaloista tykkää, mutta omasta mielestäni hänellä on visuaalisesti yhdet lähipiirimme naisten kauneimmista jaloista ja olen tämän tohtinut myös vaimolleni tunnustaa - joka ilkurisesti mieltymykseni tietäen on minua kiusoitellut mutta kuitenkin ollut yhtä mieltä kanssani. Jos lankomieheni olisi jaloista kiinnostunut, hän olisi oikea onnenpekka. Mutta yksi miinus niissä varpaissa on aina ollut. Ne eivät ilmeisesti hikoile juuri ollenkaan. Näin olen päätellyt hänen mm. kesäkengistään, joita olen päässyt pikaisesti aina silloin tällöin eri kyläilyjen yhteydessä mm. eteisissä vaivihkaa nuuhkaisemaan. Muutamat kerrat olen saanut nopean, ohikiitävän tilaisuuden testata salaa myös hänen käytettyjä sukkia, kerran jopa sattumalta käytännöllisesti katsoen suoraan jalasta riisuttuna. Näillä kerroilla varpaiden kohdalta ei ole löytynyt lainkaan tuoksuja. "Huonoimmillaan" jopa pesuaine tai jokin jalkavoide on vienosti tuoksunut. Kerran sitten kokemuksiini tuli yllättävä muutos ja kauniista jalkateristä tuli siitä lähtien silmissäni entistä kiihottavammat. Olin heillä tekemässä puukuormaa. Vaimoni veli oli tuolloin yksin kotona, mutta joutui lähtemään. Hän jätti ulko-oven auki ja kertoili palaavansa myöhemmin, käski minun olla kuin kotonaan. Kalu värähti housuissa, sillä vihdoinkin vuosien jälkeen sain kunnon tilaisuuden rauhassa penkoa tyhjässä talossa perinpohjin vaimoni jalkojen jälkeen heti toisena tulevan suosikki jalkaparini käytöstä jääneitä likaisia sukkia. Tai näitä ainakin toivoin löytäväni. Lankomiehen perävalojen häipyessä menin sisälle "juomaan vettä". Suuntana oli tietenkin tuttuna manööverinä jälleen pyykkikori, joka ei tarjonnut kuin likaisia lastenvaatteita.
        Vaatekomerosta jo sitten löytyikin materiaalia mm. pitkä rivi käytettyjä kesäkenkiä. Pari nuuhkaisua ensiksi käsiin saamiini balleriinoihin vahvisti sen, mitä aiemminkin olen monet kerrat pettymyksekseni todennut...ei juurikaan jalkapohjien tai varpaiden tuoksuja.
        Sitten silmiini sattui eräät hieman rähjäisen näköiset korkkarit. Niissä oli yllätyksekseni jopa varpaiden kuvat pohjiin piirtyneenä. Nuuhkaisu. Ja tottavie, jalkahien aromia olikin vallan mainiosti. Kiihotuin välittömästi aivan tappiin, mutta olin positiivisesti myös hieman pöllämystynyt: Kaikki nämä vuodet pelkkiä tyhjiä arpoja, mutta nyt täystyrmäys! Eli osaavat ne tämänkin naisen suloiset varpaat oikeissa olosuhteissa hikoilla ja tuottaa tuoksua ja vieläpä näköjään ihan kunnolla. Olin heti valmis siltä istumalta vetelemään hanskaan, mutta päätin tutkia vielä sukkakorinkin, kun kerrankin kunnon tilaisuus ihan rauhassa siihen oli. Hetken etsimisen jälkeen kori löytyi ja parit käytetyn näköiset hajuttomat nylon-polvisukat haisteltuani palasin jälleen maanpinnalle.
        Sitten silmiini sattui korin nurkassa sukkispaketti, jonka sisään oli tungettu ilmeisesti käytössä olleet ihonväriset noin 15 den sukkikset. Varvasosat esiin, nenään kiinni ja jälleen kalu pomppasi välittömästi kivikovaksi. Nimittäin sukkahien hajua oli varpaiden kohdalla tarjolla suht reippaasti. Tuttu popcornmainen haju ja ripaus nahkakenkää. Runkkasin siltä istumalta pussit tyhjäksi, eikä siinä montaa vetoa tarvinnut, kun nätin naisen kauniin tyttömäisten jalkojen hien tuoksua imppasi sierainten täydeltä.
        Tämän varsin hyvän käänteen saaneen session jälkeen palasin ulos jatkamaan urakkaani ja lankokin sieltä palaili. Keiteltiin kahvit ja ajattelin, että edessäni kahvia ryystävä mies ei luultavasti edes tiedä millainen onnenpekka hän on;) Tai mistä sitä tietää, eihän näistä ikinä kehdata puhua kuin anonyyminä...;)

        Tämä kuitenkin osoitti sen, että naisten jalkojen haju voi vaihdella iän ja varmasti olosuhteiden, sekä käytettävien jalkineiden mukaan paljonkin. Itse olen tämän session jälkeen ihaillut lankomieheni avokin suloisia varpaita entistäkin kiihottuneempana. Sen lisäksi että ovat kauniit niin nyt tiedän, että ovat oikeissa olosuhteissa erittäin kiihottavan tuoksuisetkin.:)


    • Sniffari

      No niinpä niin. Kokemuksia kokemuksia. Tositarina mopoikäisen sukkisfetissin nuoruusvuosilta. Olin lähikaupassa mopolähettinä, silloin asiakkaita palveltiin hyvin eli soittivat kauppaan ja kertoivat tarpeensa, ostosten hinnat kirjattiin vihkoon ja "poika" vei tavarat asiakkaalle. No kaupan henkilökuntaan kuului kuusi nuorehkoa naista jotka vaihtoivat työvaatteet alakerran varastossa jossa oli tyhjä huone pukukaappeineen. Huoneen ovi oli aina avoinna, lieneekö vuosien saatossa oven karmi kieroutunut. Naisilla oli aina sukkikset jalassa kellä minkäkin väriset koska kauppias, jo ikämiehiä oli luvannut ns.pitää myyjänsä aina ehjissä sukkiksissa. Joten tytöt eivät ihmeemmin sukkiksia pesseet vaan hyllystä uusia jalkaan, kun olivat "likaantuneet". Varsinainen aarreaitta tuo pukuhuone nuorelle sukkisfanille jonka muna törötti pystyssä aamusta iltaan kun seurailin noiden sukkisjalkojen liikkeitä päivän mittaan. Parhaat hetket olivat kesäisin kun tytöt lähtivät pareittain ruokatunnille. Jos itsellä ei ollut keikkaa vietin salaa aikaa tuolla "tuoksujen paratiisissa". Tytöt näes kuumana kesäpäivänä riisuivat sukkikset jalastaan lähtiessään syömään ja jättivät ne pukukaappiensa oveen roikkumaan.
      Silloin sain kyllikseni nuuskia juuri jalasta riisuttuja erittäinkin hikisiä sukkiksia, usein nappasin sukkikset oven päältä ja siirryin avonaisen oven taakse nuuskimaan sukkisen hiestä kosteaa kärkivahviketta samalla kaivaen seisovan punapäisen mulkkuni esiin ja runkaten siihen aikaan vielä pienen spermaruiskauksen oveen. Tiesin hyvin tarkkaan minkälaiset aromit löytyivät kenenkin ihanista sukkisjaloista hikisistä työkengistä puhumattakaan.
      Joskus kiimoissani olin oven takana kurkistelemassa saranapuolen raosta kun viimeinen töistälähtijä oli vaihtamassa asusteita työpäivän päätteeksi. Runkkasin munaa samalla katsellen kun isotissinen nainen keltaisissa tissiliiveissä riisui työtakkinsa keikisteli vaalearuskeissa sukkiksissa kunnes riisui sukkikset, käytti niitä nenänsä alla ja nyrpistäen nenäänsä heitti sukkikset roskakoriin. Näky oli niin kiihottava että lennätin spermat taas kerran oveen. En muista nähneeni yhtä kiihottavaa näkyä noin niinkuin "elävässä elämässä" sen jälkeen. Myyjän vaihdettua vaatteensa kotimatkaa varten hiivin pukuhuoneeseen ja nappasin nuo ihanan tuoksuiset sukkikset itselleni, ja voittepa uskoa että runkkasin useasti nuuskien noita nimenomaisia sukkiksia, tuo kuva nenäänsä nyrpistävästä naisesta tissiliiveissään mielessäni. Aromien haihduttua sukkiksista olikin aika vierailla hikisen päivän jälkeen taas "tuoksujen paratiisissa". Harjoitin kyttäys ja runkkaus sessioitani koko pitkän kuuman kesän enkä ainakaan tiennyt että olisin jäänyt hikisukkisten roskiksesta rosvoamisesta kiinni. Mahtava, sangen muistorikas kesäduuni paikka.

    • Tampioita-olette

      Mitähän varten mahtaa Seksinovellit-foorumi olla.

    • Kenkätuoksu

      Aloittaja puhui kenkien haistelusta. Itsekin tykkään enemmän haistella naisten kenkien tuoksuja. Sukka- ja jalkasniffarit on erikseen.

      • Kun.ei.kokemuksia

        Mentalisteille se yks ja se sama.


      • Sukkamehu kenkämehu jalkamehu kaikki käy! Paljon on mailmassa tuoksuvia naisten sukkia ja jalkoja,mutta silti monesti vaikeaa päästä niitä nuuhkimaan.


    • Kenkämies

      Joskus naisten jaloissa näkyy niin nuoltavan ihania saappaita ja varsitennareita, että tekisi mieli nuolla ne puhtaiksi siinä paikassa. Sen jälkeen ottaa ne pois jalasta ja nauttia niiden sisustan ihanista tuoksuista. No, haaveillahan aina saa.

      • Saapasorja

        Kun löytää rakastavan naisen, ei tarvitse vain haaveilla.


    • Anonyymi

      Itselläkin sama homma on jalka fetissi

    • Anonyymi

      Siis ei mitään kiihottavampaa,kuin naisen hikisten sukkien tuoksu.Se huumaa aivan taivaisiin.Ja mikä ihana yhdyntä,kun läheyssaarnajassa nainen laittaa ne tuoksuvat sukat nenääni haisteltavaksi.Yhdyntä kestää pitkään ja neito saa monta orgasmia.Parhaat sukat ovat ihan työkäytössä olleet ohuet nilkkasukat,miissä voi kunnolla aistia pissantuoksun,mikä tulee hikoilunmyötä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe