Vuokran alennus

eurotsäästyy

Ilmoitin vuokranantajalle muuttavani Seinäjoelle. Tuli oikein käymään,ehdotti vuokranalennusta. Tehtiin vielä vuodeksi vuokrasopimus. Vuokra putosi 70 euroo.
Nyt on lapualla vuokralaisen markkinat. Neuvotelkaa vuokrasopimukset uusiksi, säästää satasia. Vain hölmö maksaa kiskuri vuokraa.

40

702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epätalousmies

      Joo, kannattaa muuttaa Seinäjoelle ja maksaa sinne kiskurivuokraa esim kaksiosta 150 euroa enemmän kuin Lapualla

      • osmani

        Jos haluaa Seinäjoen keskustassa asua ja vielä oma hallipaikka autolla, niin kai siitä nyt enemmän pitää maksaa kuin jos asuisi siellä teidän keskustassa. Edempänä keskustasta vuokrat ovat ihan yhtä teidän vuokrienne kanssa.


    • enolevuokranantaja

      Seinäjoella on vuokrat ja asumisen kustannuksen huomattavasti kalliimpia. Eli Lapualla on mukava asua edullisesti ja viihtyisesti.

      • urbaaniheppu

        Ne viihtyy lapualla, jotka eivät ole muualla asuneet. Suosittelen välillä lähtemään muualle, niin on jotain mihin verrata asumista. Nyt kun sitä einäyttäisi olevan.


      • TyytyvänenLapuallaAsuja
        urbaaniheppu kirjoitti:

        Ne viihtyy lapualla, jotka eivät ole muualla asuneet. Suosittelen välillä lähtemään muualle, niin on jotain mihin verrata asumista. Nyt kun sitä einäyttäisi olevan.

        Älä sie puhu p.skaa. Asuneena ulkomaita myöten voin sanoa että viihdyn erinomaisesti Lapualla palveluja joka lähtöön , harrastuksia myöten löytyy ja ulkoilumahdollisuudet todella erinomaiset ja kaikki lähellä, parkkipaikkoja löytyy joka paikkaan ei tarvitse kilometritolkulla etsiä tai maksaa niistä parkkipaikoista vuokrakin on tosi edullinen ja kunnolla tilaa asunnossakin. En muuttaisi kolkkoon , s-jokeen. Vaikka onkin vanhempi kerrostalo onpa ainakin keskellä kaupunkia ja kaikilla mukavuuksilla. Ei tarpeen hissiä kunto pysyy vaikka rappusia vähän pitää noustakin. On autokatospaikat pyöräsuojat ja remonttiakin tehty viime vuosina ulko- ja sisäpuolellakin. Olen enemmänkuin tyytyväinen. Ylitalo hoitaa isännöin ja aivan hyvin, ei valittamista.


      • qzxcp

        Et pärjänny muualla, tulit sitten takaisin. Noin se joskus käy. Sulle lapua on turvallinen paikka asua. Eipä siinä mitään. Ymmärrät ettei kaikki voi olla yhtä tyytyväisiä kuin sinä. Mielipiteitä on muitakin. Ylitalon isännöinnistä voi olla muutakin mieltä.


      • OutoOlet
        qzxcp kirjoitti:

        Et pärjänny muualla, tulit sitten takaisin. Noin se joskus käy. Sulle lapua on turvallinen paikka asua. Eipä siinä mitään. Ymmärrät ettei kaikki voi olla yhtä tyytyväisiä kuin sinä. Mielipiteitä on muitakin. Ylitalon isännöinnistä voi olla muutakin mieltä.

        Oletpa yksinkertainen, Pärjäsin erinomaisesti jopa niin että nyt kun olen jo eläkkeeni tienannut pärjään silti varmaan sinuakin paremmin. Näyt olevan pahimmasta päästä valittaja ja luulotautinenkin vielä kun luulet tietäväsi jopa minunkin asiani paremmin kuin minä itse. Taidat olla jopa työtä vieroksuva. Sinä et tule koskaan pärjäämään tässä maailmassa tuolla asenteella, mutta jos on Lusikalla annettu ei voi Kauhalla vaatia.


      • urbanhesse

        Satusetä? Miksi ostat arvottoman rötiskän? Olisit teettänyt remontin vieraalla ja katsonut vieresrä, mutta sin... no olkoon. Omakotitalo on pari mustaa autoa pihassa ja harrikka tallissa kesää varten. Tapani ei ole kehua, jääköön tähän. Lycka till.


      • Tyhjättynnyritkolisee
        qzxcp kirjoitti:

        Et pärjänny muualla, tulit sitten takaisin. Noin se joskus käy. Sulle lapua on turvallinen paikka asua. Eipä siinä mitään. Ymmärrät ettei kaikki voi olla yhtä tyytyväisiä kuin sinä. Mielipiteitä on muitakin. Ylitalon isännöinnistä voi olla muutakin mieltä.

        Tällä urbanilla on asian juuri kateis.......


    • Ostaoma

      Lapualla en asuisi vuokralla, vaan ostaisin. Kaikki Lapuan asunnot alessa.

      • asuntojaon

        Samoissa on vuokrat ainakin uusissa taloissa. Seinäjoella palvelut ja harrasteet lähellä. Turhat ajot jää pois. Vuokranalennus koskee vanhoja huoneistoja lapualla. Itsekin sain vuokranalennusta syyskuussa muutaman kympin. Kannattaa kuitenkin kokeilla. Vanhoja vukrakämppiä aika lailla tyhjinä lapualla.


      • PalavelutkaiktäälonLapua

        Siälähän sitä ajoa just tulooki, vai on palvelut lähellä, ja niin on varmana asiakasparkitkin sun muut lähellä, aivan mua pakkaa naurattamaha. Lapua on in.


    • LuottamusLapuuanhorjuu

      Uudet asunnot ovat sekä vuokrattaessa että ostettaessa normaalihintaisia, mutta kaikki viisi vuotta vanhemmat ovat todella edullisia, erityisesti jos tehdään kauppoja.

      • cccpp

        Lapualaiset sijoittajat haluavat päästä eroon vanhoista asunnoista lapualla. parin sadan neliöhinnalla kämppä lähtee, lisäksi vielä remonttilainat päälle. Seinäjoelle kannatta sijoittaa uusiin yksiöihin ja kaksioihin. Vanhojen asuntojen hinnat eivät koskaan nouse enää lapualla.Muistakaa se. Asua niissä aina voi.


      • blowi

        Työkaveri osti vanhasta talosta kaksion. Sattumalta eksyi asuntoesittelyyn. Välittäjä kysyi, mitä maksaisit asunnosta? Pyynti 50 tuh, tarjosi 25tuh. Välittäjä soitti myyjälle ja vielä kättä päälle. Tää juttu on tosi.


    • Jokainenratkaiseeite

      Asuminen maksaa aina ja jokahinen miettii asumisensa omista rahoista ja tarpeista käsin. Päädyin halpaan osakkeeseen talossa, jossa oli putkiremontti tehty. Hinta reilut 100000 euroa halvempi kuin vastaava uusi asunto. Tein itse remonttia, taloyhtiö tekee omiaan. Talo pidetään kunnossa. Tämän hetkisellä hintatasolla jäisivät remontit myydessä tappiokseni. Jos olisi ostanut uuden asunnon olisin menettänyt huomattavasti enemmän hinnanalennuksena. Jos olisin ostanut Seinäjoelta olisin toki sekä uuden että vanhan asunnon kohdalla saanut myyntihinnassa voittoa, mutta olisin joutunut maksamaan enemmän korkoja, koska sekä vanhojen että uusien asuntojen ostohinta olisi ollut korkeampi, johon olisi tarvittu enemmän lainaa.
      Jos olisin asunut vuokralla olisi asuminen ollut kaikkein kalleinta.

      • ykslainaa

        Putkiremontti on vasta alkua. 500 euroo neliölle saat remontteihin vielä uhrata. Taloyhtiö joutuu ottamaan lainaa, samoin osakkeenomistajat. Kaikki eivät pysty tai halua maksaa lainojaan. Nämä lainat maksavat muut osakkaat. Siinä suurin riski vanhoissa taloissa.


    • TasapääTiisteltä

      Täälä Tiistellä asuntojen ja maan hinnat vaan nousee
      oikeeen heikoompia huimaa. Tiiste menee vastavirtaan kun vertaaloo
      Lapuan muita osia. Sukarin Topin tuos kylillä näin toissapäivänä maleksivan, sanoo
      jotta meinaa pykätä Ireaparkin lähiaikoona tänne Tiistelle.

    • vihtoriosula

      Ne hinnat ei mihinkään nouse. alamäkee ollu jo 5 vuotta.

    • OmistavaLuokka

      Lapualla uskotaan edelleen omistusasumiseen. Torpparit ja kurjat voi vapaasti muuttaa Kauhavalle ja Seinäjoelle.
      Toimeentulotuenkin maksaa nykysin Kela, eikä sosiaalitoimisto.

      • uskoohän

        Joo,, järjestetään kilpailu kellä paras keskustan homekämppä. Voittaja pääsee astmaliiton kesäleirille ypäjälle viikoksi. Kaikille osllistujille vielä ilmaiset astmapiiput koko perheelle, koirille myös.


    • halapaaon

      Keskustassa tarjolla kolmio alle 40.000 euroa ja kaksio alla 30.000. Vähän kauempaa saa kaksion 20.000. Pieniä omakotitaloja useampia alle 60.000. Ei kyllä kannata kenenkään asua vuokralla!

      • urpolevo

        Halvalla saa, mutta kalliiksi tulee. Sä maksat tulevat talon remontit 10 tuhatta lisää. Kaikki ei maksa remonttilainojaan, sinä maksat osan niistä. Taloissa talonmiespälvelut minimissä, paikat haisee, mitään ei korjata. Jos tyydyt tähän, osta pois. Muista, kukaan ei sulta sitä asuntoa osta, asut siinä loppuikäs. Omakotilat on kaikki homeessa. Tonti arvo-purkukulut.


      • Muutamia_katsastanut

        Tuppaavat olemaan homeisia ja/tai vesivahinkoisia nuo halvat talot.


      • qwzxä

        Ku käy esittelyssä ikkunat auki talvellaki.


    • Tutkiminenkannattaa

      On noissa pilallisikin asuntoja, mutta tilanne on sellainen, että halpojen joukossa on myös löytöjä. Hinnat ovat alamaissa, koska väki ostaa mielummin Seinäjoelta. Siksi nyt saa täältä tosi edullisest myös lähes uusia asuntoja. Lapuall asuu halvalla.

      • enostaisi

        Jos kosteutta löytyy, isännöitsijä vitkuttelee korjauksien kanssa, tai ei tee mitään. Maksaa liian paljon. Mitäs teet. Vanhat keskustan katutason huoneistot haisee. Maakosteus nousee lattiaan, kosteussulku puuttuu. Pitäis purkaa lattiat ja rakentaa uudet.


      • grynderi

        Vaikka sulla olis hyvä asunto, mutta yhdes maksatte muitten korjaukset, Ei paljon naurata. Itse en ostaisi, tai jos löytyis hyvä omakotitalo läheltä Seinäjokea, niin ehkä sitten. Lapua muuttotappio kunta. Hinnat putoo vielä. Pieni paniikki niillä joilla useampi asunto. Seinäjoki vetää sijoittajia. Minne sitten lapuan asunnot? Purkaa pitäis kaikki. Puisto tilalle.


    • orvaskoski

      Hinnat putoo vielä, oottakaa ostajat vielä syksyyn asti.

    • Hiljalleennousua

      Kyllä nyt on hiljainen nousu alkanut. Asuntokauppa myös Lapualla vilkastunut.

      • ååäöåå

        Joo vuoden ensimmäinen asunto myyty, vilkastunut on sanoisin. Kuka niitä asuntoja ostais? oma väki vähenee, ulkopaikkakuntalaiset eivät varmasti lapualta asuntoja osta, se on varmaa.


    • Hyväasua

      On sellaisiakin, jotka eivä lue tätä palstaa ja ostavat Lapualta.

      • aakerho

        On sellaisiakin,jotka muuttaisivat pois lapualta, jos vain joku ostaisi asun. Lahjaksi ei anna kukaan.


    • Lapua.ykkös.paik.asuu

      Lapualla jos missä on on hyvvee asua, joku satraappi täällä trullittelee mukamas ja pilikka lapualaisten asumuksia. Pysy siälä äääsjoella vinkumas. Borta bra, men hemma best. Vulf.

      • mårtens

        Terveessä omakotitalossa on Lapualla hyvä asua, jos missä. Näissä vanhoissa homekämpissä taas ei.


    • Tulonsiirtoa

      Aloittajan kohdalla taisi tulla seinäjokipelko samalla hinnoiteltua. Se on vuositasolla 840 euroa. Kannatta muidenkin kokeilla paljonko on vuokranantajan pelko Seinäjoelle muuttamista kohtaa.

      • POORDY

        Seinäjoella on jotain parempaa, kun maksaa enemmän, eikö?? Ne on keskustan vuokrahintoja uusissa taloissa. Keskustassa on aina kalliinpaa, lapualla ei keskustaa ole, ei voi hintoja verrata. Kauempana keskustaa samat vuokrat kui lapualla. Pari kymppiä enemmän maksaa jo siitä ettei lapuaa mainita osoitteessa. Ainaskin työhaastattelussa lapualaisuus on iso rasite. POIS,POIS LAPUALTA .


    • Maakuntapolitiikkaa

      Uskaitasko joku seinäjokinen kysyä Lapualata vuokra-asuntoa? Olisi mukava tietää paljonko lapualainen vuokraisäntä subventois vuokraa. Menisikö 16o vuokranalannus/kk rikki?

    • Aapoii

      asuntokauppa siirtyy nettiin omatoimisesti myynniksi . Jää nämä asunnonvälitysfirmat historiaan. Kätkänaho löi jo luukut kii lapuan toimistossa hyvä niin.

      • alttiatria

        Sekö on syy ettei asunnot mene lapualla kaupaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe