Ketään (täysin)vailla ystäviä?..

tylsää234

Ònko täälä ketään joka on täysin yksin? ei siis ketään ketä pyytää kahville tms.?
Mulla ei ole ystäviä eikä kavereita ollut moneen vuoteen..oon nainen ja ikääkin jo 30v..

82

7079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No heippa tääl on kans yks todella yksinäinen. On ees tääl yks jolla on sama ongelma. Kerroppa lisää.

    • Tappavantylsää

      Täällä myös yksi totaalisen yksinäinen nainen. Ei yhtään ystävää, ei ketään.

      • haahuilija89

        harmi, joskus yksinolo on mukavaa, toisinaan ei. Yritä löytää ystäviä ja tehdä jotain mukavaa. Mistä päin olette?


    • SeenItAll

      Täällä kans yli 30v nainen täysin yksin, ei sukua eikä yhtään ystävää. Surullista. Joulun nukuin ja itkin. Jos eläintä ei olisi tuskin olisin elossa, ilman rakkautta ei ole mitään tarkoitusta. Yläkerran isäntäkään ei vastannut, eikä Jeesus vaikka kuinka anelin ja rukoilin kauan, oikeasti kauan, rukoilin päivittäin 4 vuoden ajan mutta ei tullut apua vaan hullummaksi on mennyt joten kysymys herää miten hulluksi tämä menee tällä menolla? Ennen olin sosiaalinen, satoja kavereita, uraa ja pintakiiltoa. Ulkomaan vuosia ja merkkivaatteita, näyttämistä. Näin ja sain liikaa, samalla läheinen petti niin raadollisesti että luottamus ihmisiin ja elämään särkyi. Moni haaveilee siitä elämästä mitä elin, mutta ei kannata, ei se antanut tarkoitusta.

    • tylsää234

      Tuttua ja surullista..päivät menee nukkuessa ja miettiessä miksi elämä on tällasta.Ei ole sitä normaalia mitä tämän ikäisellä kuuluisi olla. Normaalisti olis talot,mies, lapset,lemmikit ja auto..vaan ei, ihan eri suuntaan tää elämä meni. kaikki tuntuu menevän pieleen..On taustalla rankkaa kiusaamista ja kaikkea ikävää..miten päästä tästä eteenpäin..?

      • Haahuilija89

        Mä olen aika yksinäinen 27v nuori nainen. Oon Kouvolasta. Mist päin olet? Mul on pupuja ja asun yksin. Exän kaa säädän jotain. On mul vähä kavereita, oon työtön ja paljon kaikkia ongelmia eri elämän osa alueilla. Oon jotain kouluu käyny ja tutkintoja. Oon persoonallinen ja huumorintajuinen sekä ailahteleva ja luova. Sähköposti [email protected]


    • loppuunpalanutkelo

      6 vuotta yksinäisyydessä. Hoidan kahta iäkästä omaistani, 100% invalideja. Aivoinfarkti toisella, jättänyt jälkensä aivoihin, toisella geriatrinen sairaus, ihan höperö, ei muistia. Kurjaa heilläkin, tunnen suurta sympatiaa heitä kohtaan.
      Mutta en pysty tapaamaan ketään. En yhtään ihmistä. Pitää olla läsnä koko ajan.
      Nykyään itken usein ja romahdan lähes joka päivä.
      Elämäni on "förbi", ohi.

      • Pelkkäajatusitkettää

        Kuulostaa tosi pahalta! Olen itse läpikäynyt täydellisen loppuunpalamisen ja se on ihan järkyttävän hirveää. Hae heti apua itsellesi, äläkä yritä pärjätä yksin. Burnout ei ole mikään leikinasia, eikä siitä toipuminen mene ihan pikkuajassa, vaan useita vuosia.

        Mistä päin Suomea olet?


      • Anonyymi
        Pelkkäajatusitkettää kirjoitti:

        Kuulostaa tosi pahalta! Olen itse läpikäynyt täydellisen loppuunpalamisen ja se on ihan järkyttävän hirveää. Hae heti apua itsellesi, äläkä yritä pärjätä yksin. Burnout ei ole mikään leikinasia, eikä siitä toipuminen mene ihan pikkuajassa, vaan useita vuosia.

        Mistä päin Suomea olet?

        Ja mistä sitä apua suomessa saa ?


    • Sikkim

      Hei ! Menkää te ulos ihmisten ilmoille, jotka pystytte ! Ihan mihin vaan missä on ihmisiä, toreille, turuille, kirjastoon, uimahalliin, ilmaistilaisuuksiakin on useilla paikkakunnilla, työväenopistoon muitten kanssa eri alojen harrastusryhmiin, jutelkaa, tehkää alotteita, harrastakaa, menkää vaikka ystävyyspiireihin, joissa yksinäisiä autetaan, siinä saa itsekin ystävän !
      Ei ihmiset tule ovikelloasi soittamaan, on itse reipastuttava, rohkaistava itseään, aktivoiduttava jne. eli lähdettävä liikkeelle. Ei saisi käpertyä kotiin.
      Eikä saa olla nirso. Kaikenikäisistä, näköisistä, tyylisistä ihmisistä voi saada hyvän ystävän, jos kelpaa….
      Kun alat itse ystäväksi, kaveriksi, kuuntelijaksi ja auttajaksi s a a t itse ystävän !

      • YksinäisyydenPeikko

        Jossain vaiheessa ei jaksa vaan enää yrittää, luovuttaa. Tuskin kukaan samantien kotiin jää kyhjöttämään, vaan vasta sitten kun monenlaista on jo kokeiltu. Siinä mielessä nuo harrastamis ym. vinkit eivät ihan kauheasti yksinäistä lohduta.

        Pitkään jatkunut yksinäisyys onkin mielestäni lähes sairauteen verrattava tila, josta on vaikea pyristellä yksin ulos. Helposti alkaa myös masennus ja sosiaaliset pelot pukata päälle, ellei niitä ollut jo aikaisemmin. Yksinäisyys on sen verran vakava ongelma yhteiskunnallisella tasollakin, että toivottavasti siihen alettaisiin kiinnittää enemmän huomiota, suunnata varoja erilaiseen yksinäisille suunnattavaan toimintaan jne.


      • cbcvbcvbc

        Ei ihmiset tule ovikelloasi soittamaan, on itse reipastuttava, rohkaistava itseään, aktivoiduttava jne. eli lähdettävä liikkeelle. Ei saisi käpertyä kotiin.
        Eikä saa olla nirso. Kaikenikäisistä, näköisistä, tyylisistä ihmisistä voi saada hyvän ystävän, jos kelpaa….
        Kun alat itse ystäväksi, kaveriksi, kuuntelijaksi ja auttajaksi s a a t itse ystävän ! "

        No onko suurinosa ihmisistä kuvailemasi kaltaisia, että menevät rohkeasti ja avoimesti juttusille tuntemattomien kanssa? Jos ei, niin varmaan ymmärrät yskän.
        Vaikka on yksinäinen, voi silti omistaa tilannetajua. Voi olla myös vaikka huono itsetunto jne. Syitä nyt on lukemattomia.
        Toivon vaan, että ymmärrät miksei se ole niin helppoa lähestyä ihmisiä ystävystymistarkoituksessa.

        Muutenkin ihmisillä on jo ne omat kuviot niin eivät kaipaa enempää yhteydenpitoja elämäänsä.

        Ainoa paikka tosiaan voisi olla joku yksinäisille tarkoitettu paikka. Tosin sielläkin hiljaiset/arat/ujot jäävät usein ulkopuolisiksi kun niitä kuppikuntia syntyy puheliaidemman kesken. Ihmisen persoona on niin moninainen, että joidenkin seura voi tuoda parhaat puolet siitä esiin, jolloin tilannetta ei jännitäkään niin paljon. Jollekin muulle se voi olla haastavaa.
        Lisäksi vielä voi tuntea häpeää koko asiasta, että on yksinäinen ylipäätään ja käy leimaavan kuvan antavissa paikoissa. "Yksinäisten kahvitupa, yksinäisten kerho, yksinäisten sitä ja tätä...".
        Kaikki varmaan haluaisivat olla ns. "normaaleja".


      • yxin5

        Kun on pitkään yksin, häpeän tunne tosiaan voimistuu. Tuntee olevansa jotenkin epäonnistunut ja viallinen ihminen, koska kukaan ei halua pitää yhteyttä. Tästä tunteesta alkaa tulla osa persoonallisuutta, ja alkaa automaattisesti jättäytyä porukoiden ja ihmisten ulkopuolelle, koska "ei kukaan minuun halua kuitenkaan tutustua, kaikki kuitenkin inhoavat ja välttelevät minua" jne. Nämä tunteet perustuvat aikaisempiin kokemuksiin, joissa käynyt juuri näin. Hävettää enää edes yrittää kenenkään seuraan, koska todennäköisesti jää taas ulkopuoliseksi. Tuntuu, ettei kelpaa kenellekään, ja että on jotenkin sosiaalisesti kömpelö ja muista poikkeava.

        Ehkä siksi jotkin yksinäisten terapiaryhmät tms. olisivat hyviä, joissa olisi joku osaava, yksinäisyyden problematiikkaa ymmärtävä työntekijä, joka osaisi kaivaa kuorestaan myös nämä vetäytyvämmät ihmiset ja vähitellen vetää heitä porukkaan mukaan. Pahinta ovat töksäyttelijät "hei sinä hiljainen siellä, puhu jotain", tällaistakin on tullut vastaan ja sitten taas ahdistaa, kun ei keksi mitään sanottavaa ja ihmiset pyörittelevät silmiä päässään.

        Jotenkin vaikeaa keksiä ratkaisua tähän yksinäisyyden ongelmaan, pelottaa mennä mihinkään toimintaan mukaan, mutta ei tätä ainaista yksinoloakaan kestä. Tuntuu, etten varmaan osaisi enää edes keskustella mitään järkevää, kun olen niin pitkään ollut vain oman pääni sisällä. Toivoa voisi, että yksinäisyys otettaisiin yhtä vakavasti kuin muut mielenterveyden ongelmat. Yksinäisyys ei tosin parane lääkkeillä, vaan rennossa ja hyväksyvässä seurassa olemalla.


    • Kerrro

      Missä ystävyyspiirejä on? En oo kuullu enkä nähny. Enkä tienny että sellaisia olisi edes olemassa.

      • Nirwan

        Googlaa ystävyyspiiri
        Ne on kylläkin iäkkäitten/vast. auttamiseen ja heidän kanssaa seurusteluun keskittyneitä enimmäkseen. Moni on saanut sieltä ystävän. Se rikastuttaa puolin ja toisin molempien elämää.
        Kun tuntee itsensä tarpeelliseksi, elämä saa uudenlaista merkitystä.
        TV:ssäkin on joskus (harvakseltaan tosin) ollut juttuja eri ikäisistä ihmisistä, jotka ovat lähteneet ko. toimintaan ja huomanneet, että se antaa paljon enemmän kuin ottaa !


      • Pelkkäajatusitkettää

        Mutta miksi niitä ystäväpiirejä ei ole nuorille tai keski-ikäisille, pelkästään iäkkäiden ihmisten auttamiseen tarvittavia auttajia. Siinä ei ole mitään pahaa, mutta kun haluaisi ja tarvitsisi niitä oman ikäisiä ystäviä jakamaan vaikkapa samoja harrastuksia tms.


      • aikuinen.yksinäinen

        Niinpä, tuntuu että aikuisena tipahtaa monien näiden palveluiden ulkopuolelle, sillä kaikenlaista toimintaa on lähinnä nuorille ja vanhuksille. Myös moni 30-60v on yksinäinen!


    • sosmedia

      hei!
      vastaten edelliseen viestiin; Ei se yksinäisyys korjaannu menemällä kerhoihin / ihmisten ilmoille tai pitäisi käydä todella tuuri että joku vaivautuisi ystävystymään meihin yksinäisiin. Uskon että siihen on syy miksi olemme yksinäisiä tai koemme niin. Ehkä taustalla on jokin ongelma,,,? Tai jokin syy miten olemme yksinäisiksi päätyneet ? Uskon että ne ongelmat pitää ratkaista ensin jotta uskallamme kohdata ihmisiä...jopa niin ettei kaikkiin voi / pystyisikään luottamaan ? Samalla alan jo pohtia mitä nyky ihmiskunnalle ystävyys merkitsee ? Minulle se ei ainakaan ole tykkäyksiä/ tökkäyksiä facessa ym, sos mediassa...Luulenpa että tämä yksinäisyys ja masentuneisuus, tyhjyyden tunne tms... tulee vain kasvamaan....
      Muistakaa olla ihminen ihmiselle !
      Voimia ja rohkeutta

      • tjpK

        ...kirjoitit että " joku vaivautuisi ystävystymään meihin yksinäisiin." Kuule, ei se aina näy ulospäin, että joku on yksinäinen, eli siis ei kukaan edeltä käsin ajattele kun näkee toisen ihmisen, että viitsinkö nähdä vaivaa ystävystyä hänen kanssaan.

        Se menee ennemmin niin, että ulospäinsuuntautuneempi katsoo silmiin, sanoo jotain, odottaa mitä toinen kommentoi, ja sen perusteella jatkaa juttelua, jos näkee että toinen haluaa jutella. Elikkä jos itse aloitat juttelun, saat etuaseman tilanteessa, koska silloin toinen joko joutuu jotain sanomaan -ja vuorostasi voit jatkaa jos hän siltä kuullostaa - tai sitten tietekin se mahdollisuus, ettei toista huvita sillä hetkellä puhua mitään, voi olla kiire, huolia, arka.

        Minulla ei itsellä ole ollut ongelmia aloitteentekemisissä, taidan olla liiankin kova höpöttämään. :) Mutta aina olen tullut juttuun kaikenlaisten ihmisten kanssa, ystäviä on sitten kertynyt, enemmän- ja vähemmänsyvällisiä myös, kavereita ja tuttuja, kaikkien kanssa voi jakaa iloa ja surua. Meillä on kaikilla paljolti samat asiat, jotka ovat tärkeitä ja mistä iloitaan, kipeät asiat myös. Ilo senkun kasvaa, ja murhe pienenee jakamalla, noin se joteskin on.


      • sosmedia

        nii,,,,mitä sitten sanoa täysin vento vieraalle ihmiselle ? Ei viitsisi säästä puhua ja tuskin pelkästään silmiin toljottaminen ketään auttaa ? Ja entä jos ei ole mitenkään kauhean sosiaalinen persoona tai pälpättäjä =) ?hyvä että sinulla on ystäviä.


    • ystävyysonilo

      Hei, missä päin Suomea asutte? Tuli mieleen, että voisiko jokaisessa kaupungissa -ja pikku kunnissakin samalla lailla- järjestää jotain tapahtumia juuri sinkuille vaikka, tai ystäviä haluaville, millä nimellä vaan, ja siellä jotain ohjelmaa ja mahdollisuus tutustua toisiin. Seurakunnat tietenkin voisi myös järkätä, makkaranpaistoa, mäenlaskua, ulkopelejä halukkaille, sisätilat myös. Osa voisi jotka haluaa lähteä vetäjän johdolla pienelle kävelylenkille esim.
      Yleensä tarvitaan joku moottoriksi vähän alkamaan tuollainen, kyllä se alkukankeuden jälkeen sitten alkaa toimimaan, uskon.

      • Ystäväkerhojoensuu

        Minä olisin innokasa järkkää jotain "ystävä-kerhoo" joensuussa jos vai porukkaa löytyy!? Olen paluumuuttaja ja ei enää montaakaan kaveria kotikonnuilla.Mutta uudet kaverit/ystävät enemmän kuin tervetulleita.Voi laittaa s.postia [email protected] Ei ikä, eikä näkö rajoitteita laita rohkeasti viestiä! Itse olen 33 vee tytsy!


      • Ystäväkerhojoensuu

        Eikä myöskään sukupuoli rajotteita!Tytöt,pojat,naiset, miehet ja siltäväliltä 😊


    • vihaanollayksin

      Oon 32-vuotias nainen, ystäviä ei ole. Oon aina yksin kotona pitkästymässä. Oon toki koittanut hakea kavereita netistä yms, mutta oon aina se osapuoli joka kysyy muita johonkin ja sitten tapaamiset mun kanssani perutaan. Sitä se on, kun kaikilla melkein on valmiina ne tärkeät ihmissuhteet, joihin pitää yhteyttä. Inhoan etenkin näitä loma-aikoja, jolloin yksinäisyys oikein korostuu. Koitin käydä lenkillä, katsoa tv-sarjoja, olla jopa töissä lomalla, mutta silti on niin masentavan yksinäinen olo. Ei kiinnosta harrastaakaan yksin mitään, joskus kävin salilla, mutta mitäpä sitä sinnekään yksin. Yksinäisyys tuntuu kiroukselta.

      • mukavampaa

        Yksinäisyyden poistamiseksi voi itse tehdä jotain esim. rohkasette mielenn ja aloitatte esim lavatansseissa käymään vaikka ettei osaisi tanssiakaan . Rohkeasti mukaan ja on naisten ja miesten hakuvuoroja ja rohkeesti hakemaan.
        Saatte jo hyvänmielen toisen ihmisen kanssa tanssimisesta, ehkä pä muutaman juttelukin tanssin lomassa.
        Ei ne kotoa kukaan tule hakemaan, teidän on itse nähtävä ja oltava aloitteellinen ja mentävä tanssipaikalle tai tanssiravintolaan.
        Ei pidä heti alkaa asettaa liian suuria odotuksia jo tanssin ilo ja toisen ihmiseen kanssa tanssiminen tuo iloa.
        Muitakin tapoja on kesäaikaan laivaristeilyjä sieniretkiä, marjaretkiä joissa voi jutella ja huomaa seuraa on
        Muutos kaipaa oma aloitteellisuutta.


    • kaskklsmzxölmö

      perustetaanko joku ryhmä jonnekkin ja aletaan tutustua =) ?

      • simmottii

        Ekana vois jokainen halukas perustaa uuden sähköpostin, jotta ei kukaan tunnista nimeltä (muut), ja sitten kirjoitella ja tutustua vaikka skypen kautta toisiinsa, se on jo elävää se! :) Minä väliin siskoni kanssa skypessä höpistään, sillä ei aina ees kuva päällä (tai on joku elukka), mutta näkee mut siinä kuitenki.

        Skype on aika hauska, eikä maksa mitään, voi sitten vaikka kirjotella välillä jos ei rohkee aluksi näköyhteyttä (ja voi pitää huoneen hämäränä niin ei näe sotkuja toiset :) )

        Mulla ei ittellä tarvetta uusiin ystävyyksiin nyt, kun on vähän liikaakin tekemistä ja touhua, mutta kiinnostanut miten auttaisi muita ihmisiä löytämään kavereita.
        Kyllä täältä voi saada kamujaaivan oikeasti! Mut ei ehkä kannata lähetellä tänne sivuille omannimensä-mukaisia e-mail-osotteita, tyyliin "helina-melina.pyykkonen@jotainjotain". :) Vaan jotai tällaista: ystava.korvesta@sitajatata.

        Tsemppiä kaikille!


    • tylsää234

      Oon aika arka tutustumaan ihmisiin. On ollut huonoja kokemuksia että muilla tämänikäisillä on jo yleensä kavereita ja seuraa. Haluaisiko joku kenties kirjotella
      sähköpostitse?.. [email protected]

      • rohkeastirokankanssa

        Toivotaan, että joku huomaisi ja vastaisi sähköpostiisi sinulle.

        Et kyllä kertonut paljoa itsestäsi, oletko mies vai nainen, ikäluokka, missä päin asustelet ja vaikutat? Kerro jotain enemmän, niin uskon että joku lähettää sinulle mailia. Tai onhan voinut laittaakin jo, mutta varmuudeksi sanon.


    • tylsää234_

      Niin tosiaan, olen siis ap. 30v nainen ja kaikkialta saa kirjoittaa..juttelemallahan se selviää =)olis mukavaa saada ystäviä vaikka kahvitteluun,elokuviin,ostoksille..

      • haahuilija89

        Mis asut? Mäkin oon ilman naiskavereita.


    • yksinainen111

      Tässäkin keskustelussa ihmiset, jotka eivät itse kärsi yksinäisyydestä eivätkä sitä ymmärrä, kehottavat vain menemään ja tekemään, ymmärtämättä, että ei se ole yksinäiselle ja sulkeutuneelle ihmiselle niin yksinkertaista. Kirjoittelin tänne joskus loppuvuodesta lukemastani artikkelista, joka selvensi erinomaisesti sitä, miksi me yksinäiset emme yksinkertaisesti vain mene paikkoihin ja tutustu ihmisiin. Silloin aloitukseni ei oikein saanut keskustelua aikaiseksi, joten kopioin tähän otteita artikkelista, sillä mielestäni ne sopivat tähän keskusteluun.

      Tässä otteita artikkelista:

      Yksinäisen aiemmat kokemukset vaikuttavat siihen, miten hän tulkitsee sosiaalisia tilanteita. Hän on ehkä yrittänyt tutustua mutta tullut torjutuksi. Yksinäinen odottaa jo etukäteen joutuvansa loukatuksi ja suojelee alitajuisesti itseään. Silloin hän vetäytyy ja hänestä tulee sulkeutuneen ja vihaisen oloinen.

      Tällaisia ihmisiä on vaikea lähestyä, koska heistä huokuu epävarmuus ja pelko. Se ei ole kuitenkaan ole yksinäisen vika. Heistä on jostain syystä tullut yksinäisiä, ja jatkuva sosiaalinen epäonnistumisen tunne vahvistuu itsestään.

      Joskus ehdotetaan, että kaikki yksinäiset tulisi laittaa yhteen ja tutustuttaa toisiinsa: ehkä he eivät sitten olisi enää yksinäisiä. Se ei toimi. Kun alkaa suojella itseään, edes toinen yksinäinen ei ole ihminen, jonka luokse uskaltaa mennä.”

      ”Yksinäinen saa usein kuulla, että lähde vain reippaasti ja tutustu. Sillä tarkoitetaan hyvää, mutta oikeasti pitkään yksin olleen voi olla todella vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin. Yksinäisiä pitäisi kohdella samoin kuin ihmisiä, joilla on voimakas sosiaalinen fobia.

      Koko artikkeli löytyy täältä:
      http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi_hyvin/psykologia/yksinaisyystutkija_yksinaisyystutkija_yksinainen_ei_tutustu_koska

      • hdjfiridoo

        Juuri näin, kuvaa ainakin omaa tilannettani todella hyvin.


    • yksinäinen_88359231

      Löysitkö juttukaveria? Itsellänikään ei ole työn ulkopuolella ketään jonka kanssa voisi viettää aikaa. Tuntuu siltä, että olen ainut näin yksinäinen lähiseudulla, koska muita ei ainakaan netissä ole tullut vastaan.

    • haahuilija89

      Mä oon 27v nuori nainen Kouvolasta. Mulla on pari mieskaveria exä mukaan lukien ja naispuolisia kavereita ei oo. Oon myös yksinäinen ja elämäni on ollut värikästä ja sekavaa. Joskus viihdyn yksin ja on mulla kolme pupua seurana. Koulussa ja työelämässä koen olevani yksin ja ulkopuolella, kärsin masennuksesta, persoonallisuus häiriöstä ja tarkkaavaisuus häiriöstä. Jos joku haluaa tutustua voin antaa facebookin tai sähköpostin. Onneksi en ole täysin yksin.

      • Laita mulle vaikka sähköpostiosoite tai fb yksityisviestillä jos pystyt niin jauhetaan paskaa joku kerta


    • Zerek

      Täällähän meitä. Itse olen mies Kouvolasta, kesällä tulee 27v täyteen. Siitä lähtien kun kaverit muutti muualle opiskelemaan, ja itse jäin Kouvolaan, päiväni on lähinnä koostunut työnteosta tai vaan himassa olemisesta. Nykyään en edes tiedä mitä jutella vanhoille kavereille joiden kanssa kasvoin, ja olen omasta päätöksestäni jotakuinkin laittanut välit poikki/ ainakin hollille. Liikun lähinnä töihin / porukoille / velipojan kämpille. Ja ennenkun kukaan sanoo mitään, kyllä, olen oikeasti tyytyväinen hyvistä väleistä perheeseeni. Se vaan ei täytä sitä tyhjyyttä mitä muuten löytyy satoja tunteja viikkoon. Ainiin, kohta saattaa vaihtua nykyisen asunnon omistaja eikä ole vielä tietoa tarviiko mun muuttaa vai ei, sekin vielä saatana.

      • Haahuilija-89

        Haluutko viel tutustua? Oon 28v just täytin. Asun pupujen kans Kouvolas. Sähköposti [email protected]


    • porukalla

      Miten teihin saisi yhteyden? Kun samassa tilanteessa olen! Tuo porukkajuttu olisi kyllä hyvä idea!

    • orvokkisade

      Mulle saa kirjoitella, oon 32.v ja Pirkanmaalta. Nainen olen. Ja harrastan lenkkeilyä, ulkona oleilua, maalailen, piirrän, pidän eläimistä ja lapsista, tykkään kesästä ja kesäaktiviteeteista, mua kiinnostaa terveys ja matkailu erityisesti. Musta saa seuraa esim. leffoihin, ruokapaikkoihin, shoppailemaan jne.

      [email protected]

    • Sadepisara81

      Täällä myös kaivataan kavereita. Mistä niitä löytyy? Olen 36-vuotias nainen Kuopiosta. Minulle saapi kirjoitella tähän osoitteeseen:
      sinivalkoinen3(at)gmail.com

    • LaRoS

      Ymmärrän kyllä mitä "täysin yksinäisellä" tarkoitatte mutta olen suhteellisen varma ettei sellaisia ole vaan sellaiset uskoo ja kokee olevansa. Syy siihen on se, että pelkäätte päästää ystäväksenne toisia jotka lähestyy teitä. Se pelko ei välttämättä ole pelkoa väkivallasta vaan psyykkisistä ennakkoluuloista. Josku jopa huonot kokemukset saavat aikaan sen, että tuomitsee kaikki pahojen kokemuksien perusteella ja pelkää uudelleen ja uudelleen jatkuvasti tulevansa jälleen esimerkiksi loukatuksia. Tuollaisesta heikkoudesta/ominaisuudesta ei asianomaisella itsellään välttämättä tarvitse olla siitä tietoa ja sen vuoksi ei pääsen ongelmaansa käsiksi korjatakseen tilanteensa. Pahinta terveydelle on se, että jos vaipuu itse sääliin. Se johtaa usein tilanteen pahenemiseen ja vaikeammaksi työstöö pois siitä irtipääsemiseksi. Usein "täysin yksinäinen" on itse rajannut sosiaaliset yhteydet itse sitä välttämättä huomaamatta.

      • suhteellisen_turha

        No hyvä että tiedät minun tilanteen paremmin.


    • Täällä 27-vuotias tyttö, jolla ei ole ystäviä. Mutta mun ongelmien takia mulla olisi vaikeaa ystävien kanssa. En voi aina keskittyä. En jaksa aina kuunnella muita jos on vaikea päivä.

      • Haaveilija_89

        Mäki oon 27v ja on ongelmia. Mist päin oot? Haluutko uusia ystäviä?


    • lunkekc

      "meitä" on monta!

    • hybridX

      Täällä 38-v sinkkumies Tampereen läheltä. Elän suht yksinäistä elämää, mutta en koe sitä varsinaisesti ongelmaksi. Luonteeltani olen jonkin verran introvertti. Mutta jos annan s-postiosoitteeni, muut yksinäiset (varsinkin naiset ;) ) Tampereen seudulta saavat kirjoitella.
      [email protected]

    • npori

      Olisko Porin seudulta ketään 25-45 vuotiasta, joka haluaisi tutustua?

      • Onkotiseutumullatuolla

        Pohjanmaalta olis. Nainen 50v. Mut taitaa olla liian kaukana.


    • Kunvainvoisijutella

      Käykö kenellekään muulle niin, että loma-ajat ovat vaikeita? Tavallinen viikonloppukin menee vielä hyvin, kun töissä tapaa ihmisiä. Muutaman päivän yksinolon jälkeen voi käydä niin, että en enää "osaa" edes puhua ihmisille. Tälläkin hetkellä tuntuu, että tulen hulluksi, kun en voi puhua jonkun kanssa. Joskus oli tapana sentään vielä soittaa puheluita... Kännyköiden ja somen aikana sekin vaatii ylenmääräisiä ponnisteluja. Sitten tuntuu, että kun itselle se olisi niin tärkeää, pitää yhteyttä, se on niin noloa.... Juuri jos toisella onkin elämäntilanne, että on perhettä ja ystäviä riittävästi ja koko ajan ympärillä. Ja jos itse kaipaisi juttuseuraa, alkaa tuntua ettei toinen ollenkaan ymmärrä, jos vaikka tulee peruuttaneeksi tapaamisen. En ymmärrä, miksi minusta on tullut tällainen, ja tiedän mitä teen itsekin väärin. En kehtaa paljastaa kavereille, miten tarvitseva olen. Ajattelen että se olisi liikaa heille. Liikaa on nykyisin aikaa itsekseen.

    • SandeT

      Kohta 30v äijä pk-seudulta. Kiinnostaisi rupatella vaikka tuopposen äärellä Helsingissä. Jokunen hyvä työkaveri on, mutta sen jälkeen on aika hiljaista.

    • julmatotuus

      Naiset on ainakin täysin feikkejä ja huijareita. Ovat yksin, haluavat muka kavereita ja sitten eivät vastaa mitään kun yrittää ottaa yhteyttä.

    • Ööoo

      Òn.

    • kookosnappi

      Täällä kohta 30v yksinäinen nainen Pirkanmaalta. Kaikki yksinäiset ikään tai sukupuoleen katsomatta saa kirjoitella :) [email protected]

    • Täällä yks nainen 30v vailla ystävää, Päijät-Häme...

      • Haaveilija_89

        Haluutko ystäviä 28v nuoren naisen ystäväksi? Mies ja pupuja löytyy. En oo työelämäs, mielenterveys ongelmia mm. Oon luova, värikäs ja huumorintajuinen. Jotain kouluja oon käynyt.


      • Haaveilija_89 kirjoitti:

        Haluutko ystäviä 28v nuoren naisen ystäväksi? Mies ja pupuja löytyy. En oo työelämäs, mielenterveys ongelmia mm. Oon luova, värikäs ja huumorintajuinen. Jotain kouluja oon käynyt.

        Jep, laitahan mulle sähköpostia 😊 !


      • Haaveilija_89
        LittleSunshine kirjoitti:

        Jep, laitahan mulle sähköpostia 😊 !

        [email protected] mist päin?


      • Hollolasta


      • Haaveilija_89
        LittleSunshine kirjoitti:

        Jep, laitahan mulle sähköpostia 😊 !

        Mikä sähköposti


    • Geraus

      No, heitänpä minäkin lusikkani mukaan tähän soppaan. Olen 40-vuotias mies Jyväskylästä. Työ on, perhettä ei, eikä siis naistakaan, eikä ystäviä. Mahtaisiko tätä kautta löytää kaveria vaikka keikoille, matseihin tai enpä tiedä, oluelle?

      Minut tavoittaa mystisen sähköpostiosoitteeni kautta, [email protected]

    • yksinoonmävain

      Olen myös yksinäinen nainen. Olen 28 ja asun Jyväskylässä kolmen rakkaan kissani kanssa. Ei ketään ystäviä, ei ketään. En ole työelämässä enkä opiskele, koska on mt-ongelmia, joten sairaslomalla oon. Toivoisin seuraa kaikkeen kivaan, lenkkeilyyn, tapahtumiin, oleskeluun, kahvitteluun.

      Voi laittaa postia [email protected].

    • MiksiOlen

      Eipä niitä ystäviä paljoa ole, koska kyllästyn ihmisiin niin samarin nopeasti nykyään. Joulu ja juhannus ovat kaikkein pahinta aikaa tässä mielessä. Ja nyt on vielä niin kylmä juhannus, ettei pahemmin nappaa mikään muutenkaan. Sanontahan kuuluu, että parempi yksin kuin huonon kaverin kanssa. Ja se jos joku pitää kutinsa.

    • Erakko777

      Olen 40v ja muutama ystävä on mitä ei kyllä näe kun kerran vuodessa ta harvemmin , kavereita ei oikeastaan ole muuta kun 3 kissaa ja ja ainoa kontakti muihin ihmisiin on kaupan kassa tyypit ja jotain naapureita jotka näyttävät tutuilta niin tulee sanottua moi ja hyvä/huono ilma ulkona tai vastaavaa. Sukulaisia tulee joskus nähtyä kun jonkun synttärikahvit tai muita traditioita kuin blinit,jouluglögit,pääsiäiskahvit..... pääsääntösesti yksin vietän aikaa himassa mököttämässä.

    • Kunnan.kaveri

      Nelikymppinen olen ja jokunen kaveri on. Pian tulee kunnan palkkaama henkilö kylään. Kiinnostavaa tavata uusia ihmisä.

    • N888

      Oon n. 30v yksinäinen nainen

      pääsyyt miksi en varmaan kiinnosta täällä kovin monia ystäväehdokkaana:
      tietty konservatiivisuus (arvot, kiinnostuksen kohteet ym)
      sairaus (fyysistä heikkoutta ym)

    • Yksinainen_nainen_

      Olen myös n.30v ja todella yksin. Asun pohjois-pohjanmaalla. Ei sukulaisia eikä ystäviä, joihin olisi niin hyvät välit joihin pitää yhteyttä.

      • Mimosanminttuhelle

        Hei! sinä Pohjois-pohjanmaalla asuva 30-vuotias nainen haluaisin sinusta ystävän . olen paljon vanhempi nainen kuin sinä olet, olen luotettava, en hae seksikaveriksi vaan jutusteluun mahdollisesti kyläilyyn, kuinka saan sinuun yhteyden?


    • Ystäväksikö

      Moikka kaikille,

      olen 33 vuotias sosiaalinen naimisissa oleva ja perheellinen mies Uudeltamaalta.

      Haluaisin olla jollekkin ystävä, joka sitä tarvitsee ja sellaisena kuin tarvitsee.

      Yritin päästä punaisen ristin kautta, mutta se vaatii jonkun kurssin suorittamisen ja ne eivät koskaan osu minun alueelleni tai ne ovat keskellä työpäivää.

      Käyn muutaman kerran katsomassa täällä :)

    • samovaari

      olen ulospäin suuntautunut, löydän puheseuraa vaikka apteekin jonosta mutta olen kuitenkin aina halunnut välillä vetäytyä yksinäisyyteen ja luonnon rauhaan. nyt kun olen 50, tämä elämäntapa näyttää vaan voimistuvan. ehkä meistä vaan on jotkut luotu kulkemaan yksin. ymmärrän kyllä ihmisiä jotka eivät viihdy yksin. minusta näyttää että elämäntapani aiheuttaa joissakin ärsytystä, pitäisi olla velkainen talo, rahoitusyhtiön auto ja 1,8 lasta. niin, ja taidan vielä olla homokin. mikäpä siinä, ikävä tuottaa heille pettymys. joku viisas on sanonut että ihmisen omat ajatukset ovat hänen paras ystävänsä tai pahin vihamies. voimia talven pimeyteen.

      • nuorempihomppeli

        mistäpäin oot?


    • pkseudulta

      täällä olisi 34v. nainen pk-seudulta joka kaipaisi myös uusia kavereita..Etenkin naispuolisista, sillä en halua minkäänlaista deittailua/parisuhdetta tällä hetkellä.

    • Naista ystäväksi, josta saa seuraa niin elokuviin, kuin makkariinkin sillon tällön vkloppuisin?
      Koko Suomen alueelta voi lähestyä, koska myöskin hotelli majoituksella näitä voi järjestää...
      Täällä savuton, lapseton, sporttinen miekkonen.

    • Anonyymi

      Hei ajattelin kirjoittaa tänne oisko täällä ketään ysvää.kun olen niin yksin.minulla ei ole ketään sukulaisia täällä .tarvitsisin todella hyvän ystävämän ja kaverin.ulkoiluun et juttu kaverikstai kahville.

      • Anonyymi

        Missä olet..noin suurinpiirtein?


    • Anonyymi

      Ihminen on kävelevä paskanpalainen. Ei minulla muuta. Jatkakaa !

    • Anonyymi

      Täällä yksinäistä erakkoelämää 2010 toukokuu alkaen.

    • Anonyymi

      VaNha ketju pintaan, yksinäisyys on pahasta. Itse kanssa tilanteessa että täysin yksin.
      Kyllä sitä aikansa itsensä kanssa juttelee, mutta lopulta se alkaa tuntua todella typerältä. On ollut elämässä tilanteita ettei ihan yksin ole, mutta nyt sitä ollaan taas.
      Paha paikka, mutta jotenkin tästä vain on taas selvittävä

      ikää jo 37

    • Anonyymi

      Täällä on.

    • Anonyymi

      olen ollut yli 10 vuotta ilman ystäviä. tiedän ettei ystäviä voi edes löytyä jos ei puhu vieraille missään tilanteissa mutta vuosien jälkeen se on aina vaan hankalampaa. siksi kaikkien kannattaa pitää kiinni ystävistään jos heitä on.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Ap:llä on jo ystäviä. En ole yksin, mutta oletko kuullut, tai kaikki yksinäiset, että voi hakea tukihenkilöä aikuinenkin. Aina voi tulla tänne keskustelemaan, jos ei ole muuta, vaikka ei se nyt ystävää korvaa.

    • Anonyymi

      Eipä ole vuosiin ollut ketään, joskus en puhu viikkoihin kenenkään kanssa, lapset eivät halua olla kanssani tekemisessä, en tiedä mitä tein väärin, en ollut koskaan väkivaltainen isänä tai juonnu mitään. Ei ole enää ongelma minulle, luonto on ystäväni, perhe ja ystävyyssuhteet ovat yliarvostettuja, ei niitä tarvi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe