Kasmir ja naisten salakuvaus

ihmettelenpäs

Nyt kun Axlin ja ystävänsä Kasmirin ""haippiryhmässä"" jaettujen kuvien ja mielipiteiden laatu on tullut täydessä ällöttävyydessään julkiseksi, ihmettelen, miten tämä Kasmir saa porskuttaa televisiossa kuin ei mitään, vaikka on syyllistynyt lähes samaan kuin Axl. Ovat toimineet jopa nuorten kanssa...

16

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkisallitaanvissiin

      Heti ulos Tanssii tähtien kisasta! Hyi.

    • Tietäjä876

      En todellakaan katso kasmirintakia ttk hyi mikä pervo iljetys.

    • klsdfgoeritj

      Itseäni hämmentää kaikki kommentit siitä, että "eihän se ole Kasmirin syy, jos joku ystävä näyttelee hänelle seksivideoita." Mutta mutta... eikö jokainen ihminen ole vastuussa myöskin siitä, minkälaisia ystäviä ja tuttavia elämäänsä haalii, ja kertoohan tämäkin paljon myös ihmisestä ja hänen etiikastaan: kuinka monella oikeasti on ihan ystäviä ystäviä, joiden kanssa jaellaan laillisia pornovideoita ja yhdessäkin niitä katsellaan - saatikka sitten laittomia!

      • Gjkkhfdd

        Kyllä moni näyttää ymmärtävän tekoja Ja tekijää Ja sekin pn sairasta... kannattaisi tutkituttaa päänsä. Nyt kun tämä pitkä oikeus on käyty ja rikoksesta saatu rangaistus yrittää joku vielä piipittää puolustuspuheenvuoroja. Kavereistaan ihminen tunnetaan; kerro kenen kanssa seurustelet niin kerron millainen olet... niin se menee.. kaikki siinä ringissä ovat salakatselijoita ja on outoa, etteivät ole saaneet syytettä.


    • Sepolikol

      Onkohan ne Stadi vs Lande jaksot kuvattu aikaisemmin kun siinäbse vielä saa olla...

    • Kärykävi

      Miksi loput tirkistelyryhmään kuuluneet eivät ole paljastuneet? Jonkun on pakko tietää, ketä he olivat. Smith teki videot ja tiedän, ketkä kaksi kuuluivat ryhmään, mutta keitä olivat loput voyeristit?

    • Ggdgj

      Kyllä ne jossain vaiheessa paljastuu ne loput salakatselijat.. joku puhuu ohi suunsa...

    • Hjkkjgddg

      Juontajan työkaverit ja ystävät sekä whatsup-ryhmä ovat nähneet videoita...!!!!! Mitä se kertoo näistä kaikista henkilöistä. Näköjään hyvin monet ihmiset ovat ne nähneet ja tuo kuvaaminen on ollut laajasti tiedossa. On uskomatonta millaista paskasakkia on edustettuina noissa piireissä. Axel on ollut heidän keskuudessaan peräti suojeltu pyhimys, jonka tekemisiä ei ole kritisoitu vaan suvaittu.....

      • HyväveliHank

        Luulenpa, että noille jutuille on lähinnä naureskeltu. Ei varmaankaan voi sanoa, että olisi suvaittu pitkin hampain vaan tuskin paljonkaan välitetty koko asiasta.
        Vasta sitten kun homma meni oikeuteen niin leikitään mediassa porukalla, että "se oli niin mukava että enpä olisi uskonut (vaikka tiesin, mutta jätetään kertomatta)" .

        Akselihan on nyt julkisesti kuopattu eli mistään suojelusta ei voi hänen kohdallaan enää puhua, mutta eikö ketään ihmetytä, että media on jättänyt Hank Solon täysin rauhaan? Luulisi, että tunnetun tuottajan osuus Suomen tunnetuimmassa salakuvausringissä olisi suuri uutinen, jota perataan ja pitkään, etenkin kun ringin toiminnan laatu on jo hyvin tiedossa, mutta kaikki ovat tästä aivan hiljaa.

        Seurassa sentään oli blogikirjoitus:
        https://seura.fi/suomen-positiivisin/2017/03/03/sanni-hans-solo-seksi-sulle-vahinko/?shared=163-2b0efd88-1


      • Fhjjgfj

        Niinpä......... Solo piileskelee nurkassaan ja odottaa, että pöly laskeutuu. Uskoisin kuitenkin, ettei tämän tapaiset asiat unohdu vaan jatkavat elämää ja tulevat aina vastaan... naisten joukkohalveksunta muistuttaa kovasti henkistä joukkoraiskausta ja on puhtaasti itsekästä naisten hyväksikäyttöä. se, että naisten joukossa on myös sellaisia, ketkä voidaan luokitella tyrkyiksi ei poista rikosta eikä sitä, että suurin osa naisista on tarkoituksella houkuteltu ansaan ja pilattu heidän elämänsä.


      • MINÄJANAINENVAAN

        Monelta on turhan nopeasti unohtunut, mitä tässä on näille naisille tehty. Tietynlaista vallankäyttöä ja henkistä raiskaamista, jonka traumatisoiva vaikutus on monesti sama kuin todellisen raiskauksen.

        Uhrit eivät ymmärrettävästi halua ja voi esiintyä julkisuudessa omilla kasvoillaan kertoen siitä, mitä tämä on heille tehnyt ja siksi näiden tekijöiden on helppo heittäytyä uhreiksi uhrien paikalle.

        Toivon näille naisille voimia ja hyviä ihmisiä, jotka kantavat ja ennen kaikkia luottamuksellisia suhteita miehiin, joille he eivät ole pelkkiä esineitä. Ne voivat korjata sitä, minkä nämä haippilaiset särkivät. Harmillista on tosin, että kun luottamuksen perustavanlaatuisesti särkee, se ei palaa. Ei myöskään tekijöihin, jotka tyttärilleen joutuvat aikanaan selittelemään, miksi iskä teki naisille noin ja miksi se on iskän mielestä okei. Ja onko se siten okei omankin tyttären kohdalla?


    • ulkonäkö

      Tanssikoon akselinsa kanssa/ympäri. Näki varmaan ensimmäisen kerran naisen alasti, muuten tuskin mahdollisuuksia nähdä?

    • Mikseitähänpuututa

      Iltasanomat kirjoittaa näin: "Tiivistetysti asiakirjoista selviää, että ryhmän jäsenet kieltäytyivät uskomasta ystäviensä harrastaneen jonkun kanssa seksiä, jos 'todistusmateriaalia' ei oltu esitetty. Ryhmässä julkaistiin lukuisia kuvia ja videoita alastomista tai vähäpukeisista naisista."

      Tästä saa kuvan, että ryhmän muutkin jäsenet ovat syyllistyneet kuvaamiseen; salaa vai luvan kanssa? Miksei muita vastaan ole nostettu syytteitä? Milloin joku tekee sen? Toivottavasti pian!

      • Nauhalle

        Huomasin et Kasmirin levyn Amk dropout takakannessa on kuva filminauhoista. Miksiköhän? :D Levy julkaistu paljon ennen kohua.


    • Dgjkll

      Varmaankaan kaikkea ei koskaan saada tietää, näyttöjä on vaikea saada ja ilman näyttöä ei voida todistaa. Tuossa piirissä on varmasti paljon asian yksityiskohtien tietoa mutta ne salataan, suojellaan itseä ja toisia... tämäkin julkisuuteen tullut tapaus lienee jäävuoren huippu.... saatiin Axel tuomiolle mutta muut pääsevät kuin koirat veräjästä... ainakin lain edessä, ehkä.... no kuitenkin kaikki tullaan penkomaan jossain vaiheessa ja sen kyllä vielä edestään löytää minkä taakse luulee jättäneensä.... ihmisten silmissä nämä törkeydet eivätkä niiden tekijät unohdu..

      • Kaijalainenkaksi

        Samaa mieltä. En minä ainakaan vävypoikaani ja lastenlasteni isää tuosta porukasta toivoisi. Kyllä ihmisen toiminta heijastaa hänen omaa moraaliaan.

        Tuo ei ole oikein. Sellaisen sanominen ei vain tullut mieleen. Itseasiassa vaadittiin lisää.

        Vallasta tässä on kyse. Kuka omistaa ja kenet? Kenellä on valta nähdä, kenellä ei?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe