Ehdokkaat ja vaalit

Asiallisuuttapeliin

Nyt kun ehdokaslistat on julkaistu olisi kiva kuulla palstalaisten mielipiteitä siitä, ketä kannattaisi äänestää ja erityisesti sille perustelut. Nyt siis nimenomaan niitä myönteisiä kommentteja, haukkumista ja vanhojen muistelua on nähty ihan tarpeeksi.

Ehdokkaat laittavat itsensä peliin ja vähintä mitä voi tehdä on suhtautua asiallisesti ja kysyä asiallisia kysymyksiä heiltä kun siihen mahdollisuus on.

49

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä-listat-jukaistu

      Missä on julkaistu?

      • ljsadogjbaso.j

        Itä-Hämeessä.


    • Heittämälläläpi

      Hemppaa, positiivinen kaveri. Ajaa omia ja samalla myös äänestäjän etua. Valtava kokemus jo Lahden ajoilta, pelimies hallitaustoineen. Yhteityökykyisin, uskokoon ken tahtoo.

      • Yhteistyökyvyttömin

        Jee, mä tikahdun nauruun.


    • asiallistakohan

      Minusta järkeviä tyyppejä ovat seuraavat: Tapio Väli-Torala Kok, Niina Varjo Kok, Henri Saari Kok, Petteri Niemi Pahe, VM Kuusela Pahe, Kristiina Ketomäki Pahe, Kaija Järvinen Pahe, Tuomo Vesikko Pahe, Pekka Kantanen Kesk, Jouko Rajajärvi Sdp, Kirsi Lehtimäki Sdp. Nämä ovat laajasti asioita tuntevia, tulevaisuuteen katsovia ja keskustelukykyisiä. Lisäksi näillä on halu ja kyky uudistaa vanhaa valtaa ja toimintatapoja.

      • Muutenhyvä

        Hyvän listan kokosit, paitsi nuo Ketomäki ja Lehtomäki ovat hyrräpörrätyyppejä, joilla on kokemusta, näkemystä ja tehoa omasta mielestään kaikkeen. Uskottavuus kärsii, kun kaikkialla touhottaa.


      • OnkoMuutenHyvä
        Muutenhyvä kirjoitti:

        Hyvän listan kokosit, paitsi nuo Ketomäki ja Lehtomäki ovat hyrräpörrätyyppejä, joilla on kokemusta, näkemystä ja tehoa omasta mielestään kaikkeen. Uskottavuus kärsii, kun kaikkialla touhottaa.

        Eikö Varjokin kierrä kaiken maailman kissanristiäiset?


      • Yhteiskykyä

        Paras lista on Laitinen, Bonden, Seppä, Erkkilä, Kotamäki, Siinä yhteistyökykyisimmät keskenään. Eikö vain.


      • EipäsMokailla

        MINNE te Hildenin jätitte.


      • Ehdokastaetsivä
        Muutenhyvä kirjoitti:

        Hyvän listan kokosit, paitsi nuo Ketomäki ja Lehtomäki ovat hyrräpörrätyyppejä, joilla on kokemusta, näkemystä ja tehoa omasta mielestään kaikkeen. Uskottavuus kärsii, kun kaikkialla touhottaa.

        Ai missä touhottaa?


      • LehtienPalstoillaKuva
        OnkoMuutenHyvä kirjoitti:

        Eikö Varjokin kierrä kaiken maailman kissanristiäiset?

        Kertokaas nyt jotain hyvää tästä Varjosta.


    • vaaaalit

      Tapio Väli-Torala Kok - ei todellakaan, Niina Varjo Kok - hiihtää Hildenin perässä koko ajan kaikissa asioissa, Henri Saari Kok - ihan fiksu kaveri ja näkemystä, Petteri Niemi Pahe - ei ole selkärankaa olla jotain mieltä asiasta, VM Kuusela Pahe - isänsä poika eli ei, Kristiina Ketomäki Pahe - ei, Kaija Järvinen Pahe - mukana todella pahasti hyvä veli -järjestelmässä ja ajattelee vain omaa etuaan, Tuomo Vesikko Pahe - varovainen, ei uskalla kertoa omaa kantaansa, Pekka Kantanen Kesk - ei ei ei, Jouko Rajajärvi Sdp - Hildenin kannattaja, Kirsi Lehtimäki Sdp - ei omaa muuta tietoa kun sen mitä muut syöttävät ja Hildenin tukija.

      Äänstetään niitä, jotka osaavat kertoa mielipiteensä ja seisovat sen takana.

      • Ennen äänestämistä, kannattaa kysästä ehdokkaalta, onko poliisin tai sossun rekisterissä, ettei tule yllätyksiä.


      • Yllätysehdokas
        Maanantaipainos kirjoitti:

        Ennen äänestämistä, kannattaa kysästä ehdokkaalta, onko poliisin tai sossun rekisterissä, ettei tule yllätyksiä.

        Mikä on sossun rekisteri? Ja miten se estää ehdokkuuden?


      • Kissanpaskat

        Luetun ymmärtämisessä vikaa? Piti antaa omia suosituksia perusteluineen eikä lyttäillä muita.Tää on kyllä täydellinen negatiivisuuden ja paskanjauhamisen pesä.


      • Pyros
        Yllätysehdokas kirjoitti:

        Mikä on sossun rekisteri? Ja miten se estää ehdokkuuden?

        Ja täytyisi saada sitä kuuluisaa tolkkua kansalaisten touhuilulle. Se että tekee toisesta perättömiä ilmiantoja viranomaisille. Näihin pöljien tekemisille täytyy saada loppu, ja ketkäs tämän lystin maksaa, ja mistä se on poies?
        Äänestäkää rehellisiä ehdokkaita 2017


    • Heittämälläläpi

      Nyt on Hempan aika näyttää, uskokaa jo.
      Toivottavasti Kerijoki pääsee yhteystyö kaveriksi. Siinnä olisi voimakas parivaljakko johtamiseen. Kova pettymys kun Eero, Eero ei jaksa lähteä mukaan.
      Kyllä minä vähän mieltäni pahoitin, omaani.

    • Peterules

      Lehtolan Petri. Ajatti aikanaan lumetkin kaupungintalon pihalle. Uutta tuulettavaa ajattelua

    • purilainen

      tuoda,noin. ko ?

    • Setasetä

      Persujen listalla ei yhtään naista, vai onko ?
      Tasa-arvolain mukaan, jos persut sattuu saamaa valtuutettuja ja saisivat jopa lautakuntapaikkoja. Kuka miehistä vaihtaa koltun niskaa. Persujen pitää kantaa myös tasa-arvosta. Mitäs mieltä persut on homojen oikeuksista, kirkollinen vihkiminen, adoptio-oikeus,

    • KenenHeinola

      Eipä ole hurraamista ehdokaslistoissa. Tästä porukasta sitten valitaan 43 edustajaa. Sehän tarkoittaa sitä, että siellä istuu todella monta turhaa napinpainajaa. Kyllä vähempi olisi riittänyt. Pelottaa Heinolan tulevaisuus.

      • nappipohjassa

        Suurin osa ei tajua kunnallisista asioista mitään.
        Mutta sehän se on tarkoituskin - saada ehdokkaiksi kivoja ja tyhmiä ihmisiä, joita muutama viisaampi sitten ohjaa omien tarkoitusperiensä mukaisesti.

        Kun lukee ehdokasesittelyjä ja ihmisten mielipiteitä, niin yhdistävä tekijä on kyllä täydellinen ymmärtämättömyys. Toisaalta, nappia osaa painaa vaikkei mitään tajuaisikaan :)


      • lopettaisittejo

        Kysynpä mikset itse mennyt ehdolle? On tämä käsittämätöntä jupinaa. Mielestäni on hyvä, että tarjolla on uusia ja erilaisia ja monenlaisia. Ihan hyvä otos Heinolan asukkaista.
        Hirveästi huudetaan muutoksen perään ja sitten kun ehdolla on uusia ja tuoreita niin "ei ole tajua kunnallisasioista". ne joilla "on tajua kunnallisasioista" ovat niitä vanhoja ja ryvettyneitä.

        Kyllä se niin on, että tän palstan valituskirjoittajille ei kelpaa eikä riitä mikään. Oma takapuoli ei kestä ryhtyä ehdokkaaksi vaikka kaikki asiat tiedetään paremmin kuin muut - mutta varjele kun joku toinen ryhtyy - se pitää välittömästi haukkua ja latistaa.

        Katsokaa Putous-sarjan Aina Inkeri Ankeista. Siinä kiteytyy juuri tä,män palstan marina. " Miksi aina nämä samat vanhar naamat" ja seuraavassa lauseessa "Miksi kaiken aina pitää muuttua".


      • EnkäHotki

        Nimimerkki " kenenHeinola" minä olen ehdokkaana, miksei sitä voi hurrata.
        En voi mainostaa ja kertoa kuka olen...

        Mutta sen voin kertoa, että mitään tyhjäpäätä ei vastuussa nähdä jos minut valitaan.

        Enkä koskaan jätä kertomatta omaa mielipidettä, mutta hyväksyn yhteistyön.
        Miettimistä lupaan valtuutettu kollegoille, purematta en niele.


      • TheFoxNews

        Ketäs monikulttuurisia on ehdolla tälläkertaa? Kuitenkin jonkun pitäisi heitäkin edustaa, ja on paljon murinaa juuri heidän olemisestaan täällä lintukodossa.


      • Heinolanhelmi
        EnkäHotki kirjoitti:

        Nimimerkki " kenenHeinola" minä olen ehdokkaana, miksei sitä voi hurrata.
        En voi mainostaa ja kertoa kuka olen...

        Mutta sen voin kertoa, että mitään tyhjäpäätä ei vastuussa nähdä jos minut valitaan.

        Enkä koskaan jätä kertomatta omaa mielipidettä, mutta hyväksyn yhteistyön.
        Miettimistä lupaan valtuutettu kollegoille, purematta en niele.

        Kuulepa EnkäHotki. On vähän vaikeata sinua äänestää noilla tiedoilla. Et kyllä nouse yhtään esiin massasta. EnkäHotki-nimistä ehdokasta ei näytä listoilla olevan.


    • KohtaSaanBannia

      Ihmettelen todella paljon sitä, että moderaattori on poistanut JULKISEN LISTAUKSEN kuntavaaliehdokkaista!

      Itä-häme lehdestä otettu listaus ja vieläpä lähdetiedon kera!

    • K.Huvinen

      Äänestä minua. En ole yhden asian, alueen tai ikäryhmän asialla vaan koko Heinolan ja heinolalaisten. Liputan yhteistyön ja avoimuuden puolesta, positiivisen kautta, välitetään enemmän ja valitetaan vähemmän! Tuolla sloganilla tarkoitan siis välittämistä Heinolasta ja heinolalaisista ja valittamisella yleistä valittamista kaikesta, eli sitä ei ole tarkoitettu kenellekkään erityisesti. Menneestä voi ja kannattaa oppia mutta siihen ei kannata "hirttäytyä", eli ei muuta kuin yhdessä eteenpäin! Paljon on ehdokkaita ja ehdottomasti kannattaa äänioikeuttaan käyttää, saapahan sitten ainakin luvan arvostella päätöksiä, eli ei muuta kuin valitsemaan paras ehdokas tai vaihtoehtoisesti vähiten huonoin ja vaikuttamaan!

    • silanalta

      K.Huvinen, jos olet nykyinen valtuutettu, miksi annoit Hildenin rakentaa huippukallista Hopeasiltaa eikä Heikkimäkikään ole muuta kuin hyvä veli hanke ellei pahempaakin

      • muutenkävis

        Huvista voisi äänestää, mutta valitettavasti hänen edustamansa ryhmä estää sen (kuten esti edellinenkin höpölöpö -ryhmä).
        Vaaleissa kun joutuu miettimään myös sitä, mille ryhmälle äänensä antaa. Kaksi vastenmielisintä ovat demarit ja PaHe.
        Itseasiassa jokaisen kannattaa huomioida se, että jos ei pidä jostakin ryhmästä, ei myöskään kannata antaa ryhmän ehdokkaalle ääntään, sillä siitä äänestä hyötyy koko ryhmä.

        Jos Huvinen ja muutama muu nuorempi demari saisivat heitettyä muutaman vanhemman, jo vuosia mitään hyvää aikaansaamattoman, demarin laidan yli, niin äänestäisin heti. Valitettavasti tilanne on se, että kaikki tietävät, ketkä näissä ryhmissä valtaa käyttävät ja siksi - Ei kiitos. Harmi tällaisen asiallisen kaverin puolesta, jota voisikin kannattaa.


      • voioksennus

        No kuule, äänestäpä sinä persuja. Siellä on todellisia ÄIJIÄ eikä mitään höpönlöpöjä.


    • AikataastippuaEinäyttöjä

      Jokainen ääni Huviselle pönkittää myös Riuttaa noin 45 äänellään lähemmäksi valtuustopaikkaa
      Eli ei ääntä Huviselle eikä välillisesti Riutalle.

      • älätuehuonoaryhmää

        Juuri näin.
        Siis jokainen ääni kelle tahansa demarille, pönkittää juurikin koko ryhmää ja "kiikunkaakun" läpi menijöitä. Siksi en äänestä heitä!

        Sama juttu tietysti muidenkin ryhmien kanssa. Jos äänestät PaHen ketä tahansa ehdokasta, se auttaa myös ryhmän epämiellyttäviä jäseniä läpimenossa.. Ja heitä on liikaa!


      • Kukakertoisihänelle

        Kiirettä pitää Sepällä ja kannattajilla yrittää trollata kaikkia viestejä. Heinola oli aiemmin kuulu riidoistaan. Seppä lisää juuri sitä. Toivotaan että valtuustossa ei nähdä Seppää eikä Laitista eikä myöskään Hildeniä ja Riuttaa joilla kaikilla luulo omasta erinomaisuudesta menee kaiken edelle.


      • SeKertokaaHänelle

        Miten tää ei mene päähän, Seppä näyttää kirjoittavan omalla nimellään, eikä trollaile nimimerkin takaa.

        Osataan me muutkin kirjoittaa!!!

        Se nyt vain on kiistaton tosiasia, että jollain on tietoa eikä luuloa.


    • tyhmiäkysymyksiähälon

      Huvinen ei heitä ketään "yli laidan. Siitä pitää huolen ryhmäkuri ja hemppa. Poika on muutoinkin aika kokematon. Uskon, että putoaa valtuustosta.

    • pasivaltuustoon

      Pasi Viheraho, rehti ja rehellinen.

    • AikaHyvät

      Minun ehdotukseni, Erkkilä, kok, Heljä Koponen, kok, Henri Saari, kok, Juuso Seppälä, kok, Juha Tähkänen, kok, Fuat Wafin, kok, Jaana Niemi, keskusta, Riikka Suutari, keskusta, Jari Honkaharju, peruss., Ossi Helanderin, kristilliset, Kauko Kekkonen, kristilliset, Pekka Pipatti, kristilliset, Helga Nummisen- Ekholm, SDP, Harri Virtanen, vasemmistol., Tero Pitkä, SK, Petteri Niemi, Parempi Heinola, Matti Seppä, Logos Heinola,

      • Voisinäänestää

        Hyvä lista! Siinä on omilla aivoilla ajattelevia ja fiksuja tyyppejä.
        Lisäisin tuohon Huvisen ja myös Laitisen, kumpikaan ei aja hyvävelikerhon agendaa tai nepotismia.


    • Virtavie11

      Se on saletti että kunnallisvaaleissa valitut ehdokkaat vaikuttavat myös nykyisen hallituksen poliittiseen ajatusmaailmaan ja jatkon suhteen tuleviin eduskuntavaaleihin, sillä jos kunnallisvaaleissa joku saa huiman äänimäärän, niin hän voi kenties olla seuraavissa eduskuntavaaleissa mahdollinen puolueen ehdokas jos intoa riittää. PAHE -on ainut joka vaikuttaa vain Heinolan politiikkaan mutta eihän ole sanottua että joku päivä heistä joku istuisi Arkadianmäellä....
      Suomen nykyinen hallitus jossa istuu kepulaisia, kokoomuslaisia ja perussuomalaisia ovat leikanneet köyhiltä aikamoisen loven jo arjen toimeentulosta, lisää otetaan köyhiltä. Tämän takia minä en antaisi ääntä juuri näille myöskään kunnallisvaaleissa sillä hallituksen uudet mahdolliset leikkaukset ja supistukset ym. neuvola uudistukset menevät varmemmin läpi kuntatasolla kun on edustajat juuri näistä puolueista, pääsevät taputtelemaan vain paskaisia käsiään siellä iltakouluissa ym....

    • Koska tänne kirjoittavilla on käytettävissä internet, yllytän tutkimaan ehdokkaiden sivuja esim facebook issa. Perin harvalla on mitään yleisen lätinän ylittävää sanottavaa, joka osoittaisi heillä lähtökohtaisesti olevan omia ajatuksia kaupungin kehittämisestä. Näistä mielipiteettömistä tai mielipiteensä piilottajista tulee muutaman kellokkaan uskollisia aseenkantajia tai paremminkin äänestysnapin painajia. Kummallisen vaikeaa on myös löytää ryhmien vaaliohjelmia tai niiden "suomennoksia". Kaikki haluavat kaikkea hyvää kaikille.

      Kaupungin hallinnossa päättyvällä kaudella nähty monta kummallista näytelmää. Yhteistä näille on ollut henkilösuhteisiin liittyvät intrigit ja toisaalta luottamushenkilöiden tapa ilman kirjattuja perusteita päättää virkavastuulla valmisteltujen esitysten vastaisesti. On hyvä, että luottamushenkilöillä on itseluottamusta käyttää valtaa, mutta jos se jatkuvasti ohittaa valmistelun, pitää pohtia joko vallan tai valmistelun vaihtamista.

      Valintaani miettiessäni joudun ottamaan kantaa myös edokkaiden persoonaan, En tunne tietenkään kaikkia. Eri syistä esillä olleiden sanomiset ovat jääneet paremmin mieleen kuin vaikenevien. En aio antaa ääntäni niille, joiden tapa olla oikeassa on arrogantti, ylimielinen ja vallantäyteinen. Tällaisella tyylillä esitettynä hyväkin päätös menettää uskottavuuttaan. Luulen, että tätä sivustoa lukevat tunnistavat täällä esiintyvän höhöhöhööö, pyllykalle ja vastaavan tyylin, jolla asiallisemmilla näyttämöillä on hieman siistitty, mutta yhtä tyylitön esitystapa. En myöskään aio antaa ääntäni niille, joiden en ole kuullut lausuvan tai nähnyt kirjoittavan mitään. Kyllä luottamustehtävä edellyttää muutakin kuin ryhmäuskollista napinpainamista,

      Oma ratkaisuni on antaa ääneni sille ehdokkaalle, jonka uskon olevan vapaa vanhan vallan hyvä veli- ja siskoverkostoista ja joka on kertoo avoimesti näkemyksistään ja pyrkimyksistään yli puoluejargonin. Jos keskitämme äänemme näille "uusille" voimille, horjutamme samalla vanhan vallan asemaa ryhmissään. Jos "uudet" ehdokkaat saavat ryhmissään suuren kannatuksen, se nostaa heidän vaikutusvaltaansa ja luo edellytyksiä uusille ajatuksille ja toimintatavoille puolueissa, niiden kesken ja suhteessa kaupunkilaisiin sekä virkakoneistoon.

      Kimmo Huvinen ja Jouko Rajajärvi demarien kärkeen, Varjo ja Saari kokoomuksen ääniharaviksi, Vesikko ja Kuusela Paheen johtoon, KekkonenKekkonenKekkonen Kd n katekismuksen vartijaksi. Muista pienemmistä ryhmistä en halua sanoa mitään, sillä sieltä nousevat esiin liian vahvan julkisuuden saaneet Seppä ja Laitinen. Sepän tekstejä ymmärrän, toimintataloja valitusrumbassa en aina parhaalla tahdollanikaan. Joku viisas on sanonut jotain vihollisten pitämisestä lähimpänä, joten Seppä saakoon paikkansa - ellei muuten niin piikiksi ikävä kyllä kuitenkin läpimenevien vanhan vallan rouva(i)n ja herrojen persuuksiin.

      Oleellisinta on kuitenkin äänestää!

      • Uusitaankaikki

        ei oo ehdokkaas kovinkaan uusia, vaikka ei varmaan pahimmasta päästä


      • Äänestettäväyllätys
        Uusitaankaikki kirjoitti:

        ei oo ehdokkaas kovinkaan uusia, vaikka ei varmaan pahimmasta päästä

        Laitinen yllätti positiivisesti eilisessä ESAn vaalikeskustelussa. Puhui asiaa.


      • Kuntastrategia

        Järkipuhetta AlanKaiDorkinilta! Tärkeää oli ymmärtää miten kunnallinen päätösmylly pyörii. Valtuuston tehtävä on tärkeä. Hullusti käy demokratian ja kunnan kehittymisen, jos valtuusto toimii pelkästään kumileimasimena. Kaupunginjohtajan ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan roolit tulisi selkiinnyttää.

        Mitä mieltä ehdokkaat ovat kaupungin omistamien rantatonttien kaavoituksesta tai maankäytöstä osana kaupunkistrategiaa.

        Ehdokkaiden tulisi kertoa ennen vaalia, miten he ratkaisisivat Heinolan taloussuunnitelman mukaisen velkaantumisen. Kolmessa vuodessa otetaan lisää velkaa koulujen rakentamiseen 40 miljoonaa. Velkaa tulee olemaan jo 5.000-6.000 €/asukas, velkataakan ollessa yli 100 miljoonaa. Paljonko veroprosenttia nostetaan vai hoidetaanko lainoja energiarahastoa purkamalla.

        Uudistetun kuntalain mukaan on laadittava strategia, joka pohjautuu toialakohtaisiin ohjelmiin. Miten Heinolassa strategia on laadittu ja mitä huonia ja hyvää nykyisessä on, mitä pitäisi muuttaa.

        Heinolan suurtyöttömyys on kaupungin vaikein ongelma - miten se hoidetaa?


    • Nimiäkehiin

      Kenestä ääniharavia? Viime vaaleissa kärki koostui naisista. Demarit,Pahe, Kokoomus ja Kristilliset kaikissa naisääniharavat.

    • PieniOmatunnonKolkutus

      "Matti Seppää, Jarmo Laitista ja Merja Seppää kannattaa äänestää. Kaikki ovat fiksuja ja energisiä. Rehellisiä. "
      Olen täysin samaa mieltä. Tällaisia ihmisiä on kun kansan omatunto: vihataan, kun se kolkuttaa, mutta joskus vääryyttä ei tapahdu. Mutta miten hiljaisempi on omatuntomme kolkutus, sitä helpompi tehdään vääryyttä.
      Omatunnon ääni "Matti Seppää, Jarmo Laitista ja Merja Seppää" on hiljainen ääni. Mutta pieni omantunnon kolkutus silti kaikuu.

    • KaukoKaksinaamainen

      Käyttääkö Kekkos Kake kaljoo ?
      Vastustaa ruokaviiiniä ja saunakaljoja.
      Mutta sakastissa saa ryypyn sunnuntaisin.

    • mysander

      Olisi hyvä, että olisi joku joka tuntee valtakunnan poliitikkoja muustakin kuin lehtikuvista!

      • TimoTimoTimo1

        Kiitos tiedosta Timo


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe