Herätys Comptelin omistajat !

eimyydähalvalla

Nyt pistetään kaikki comptelin omistajat myyntihalut pois kun kysymys on tästä Nokian ostotarjouksesta hieman yli 3€ hintaa /per osake.
Myös professori Vesa Puttonen panttaa osakkeista luopumista tällä hinnalla joten meidän kannattaa tehdä samoin, ja myöskään valtio ei ole tehnyt sitoumusta luopua muutaman prosentin osuudestaan.
Mitään riskiä meillä ei ole vaikka emme vastaakkaan nokian huutoon, joko nokia joutuu pakon edessä korottamaan hintaa tai sitten paljon myöhemmin saamme käteistä tilille pakkolunastuksen jälkeen.
Tietysti on edelleen mahdollista että jokin muu firma tekisi kilpailevan tarjouksen Comptelistamme.

Nyt jos koskaan kannattaa olla ahne sillä mitään ei voi menettääkkää.

9

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ahneutta

      Mitäpä tuota turhaan jarruttelemaan. Hyvä tarjous ja reilu voitto, jos osti ajoissa eikä viimeisten joukossa 2016. Parempi vapauttaa voitto johonkin hyvään osinko-osakkeeseen!

      • malttakaaodottaa

        Aina kannattaa yrittää tiristää lisää hintaa kun mitään riskiä ei ole, Nokialta kyllä löytyy rahaa maksaa enemmänkin kun vaan eivät pääse 90% omistusosuuteen asti jolloin peli on meiltä pelattu.


      • ergegrergerg
        malttakaaodottaa kirjoitti:

        Aina kannattaa yrittää tiristää lisää hintaa kun mitään riskiä ei ole, Nokialta kyllä löytyy rahaa maksaa enemmänkin kun vaan eivät pääse 90% omistusosuuteen asti jolloin peli on meiltä pelattu.

        Vaikka Nokialla löytyisi rahaa maksaa enemmänkin niin se ei tarkoita sitä, että he maksaisivat enemmän. Voidaan vaikka ajatella Nokiaa isompia yrityksiä kuten Applea. Vaikka Applella olisi kuinka rahaa minkä tahansa ostamiseen, ei se tarkoita, että he olisivat valmiita maksamaan mitä tahansa mistä tahansa. Jos Applekin antaa tarjouksen jostain yrityksestä, on typerää ruveta kiristämään Applelta kovempaa hintaa. Yleensä tarjous on juuri sen suuruinen kuin minkä arvoinen yritys heidän mielestään on ja uutta tarjousta ei anneta, jos tarjous hylätään. Vaikka rahaa olisi 1000 miljardia, ei mistään kannata maksaa yhtään enempää kuin mikä sen arvo on...


      • ergegrergerg
        malttakaaodottaa kirjoitti:

        Aina kannattaa yrittää tiristää lisää hintaa kun mitään riskiä ei ole, Nokialta kyllä löytyy rahaa maksaa enemmänkin kun vaan eivät pääse 90% omistusosuuteen asti jolloin peli on meiltä pelattu.

        Minun pitää vielä lisätä yksi asia... Toki peli on pelattu siinä vaiheessa kun Nokia omistaa 90%, mutta myös silloin, jos Nokia päättää lopettaa ostoaikeet. Nokian ei tarvitse lausua kuin yksi lause ja sen jälkeen peli katkeaa. Oma veikkaus on, että jos Nokia ei saa 90% osuutta määräaikaan mennessä Comptelista, he luopuvat koko Comptelin hankinnasta. Mitään velvoitettahan Comptelin hankintaan ei sen jälkeen ole.


    • kassan.kautta

      Kurssi on noussut pitkän aikaa reippaasti etukenossa ja siihen vielä preemio päälle. Jos minulla olisi Comptelia, ottaisin rahat ja juoksisin.

    • aikaonrahaa

      Omistan pienen siivun Nokiaa. Comptel jatkaa siellä eloaan turha alkaa pienestä vänkäämään...

    • eimyydähalvalla

      Viime perjantaina (24.39) nokialta tuli taas kirje jossa aneltiin luopumaan Comptellin osakkeista. "Tarjouksen" loppumispäivä lähestyy eikä ole nokia päässyt lähellekkään 90% lunastusrajaa.
      Nyt sovitaan JOUKOLLA ETTEI KUKAAN MYY viimeisinäkään päivinä.

      • rthrthrth

        Nokialle joku Comptel ei ole niin välttämätön ostos, etteikö Nokia ilman sitäkin pärjää. Sen sijaan isot yritykset eivät pidä siitä, että ostettavan yrityksen omistajat yrittävät kiristää kovempaa hintaa. Historiassa on tuhansia tuollaisia tapauksia ja lähes järjestään on käynyt niin, että mitään uutta korotettua tarjousta ei ole koskaan tullut. Edes kilpailijat eivät taatusti tuollaisen pelin jälkeen tarjouksia laita, koska he pelkäävät vastaavaa kiristystä. Päinvastoin, on enemmän esimerkkejä siitä, että iso yritys on pantannut seuraavaa tarjousta vuoden verran (tai kauemmin) ja sitten tarjonnut puolta aiemmasta tarjouksesta. Mitään sääntöä siitä, että uuden tarjouksen pitäisi olla aiempaa korkeampi, ei nimittäin ole olemassakaan.

        Yleensä Nokiankin kokoisten yritysten tarjoukset ovat ota tai jätä -tilanteita. Jos tarjousta ei hyväksytä, keskittyvät he sen jälkeen muuhun liiketoimintaan ja unohtavat koko Comptelin. Ellei sitten Comptelin arvo laske nykyisestä ja muutu taas houkuttelevaksi.


    • eimyydähalvalla

      Aloittaja tässä kertoo sellaista että eilen tein päätöksen luopua vapaaehtoisesti comptelista viimeisenä päivänä jolloin lunastus tarjous oli voimassa.
      Ei ollut riittävästi meitä ahneita änkyröitä jotka vetkuttelivat myyntiä.
      Olis helekkari soikoon edes Comptel tyhjentänyt ittensä jakamalla osinkoa niin paljon kuin on mahdollista ja vasta sitten antautunut Nokialle, olis nimittäin säästytty kovemmalta verolta tällä tavalla.

      Ei auta enää surkutella asiaa vaan aion laittaa Comptel rahani Norvegiabankiin 1.75% korkoa kasvamaan siihen asti kun saamme kunnon tasokorjauksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe