Kova kolaus

karvaspettymys

Vaimo sai kesällä uuden työn ja kehui jo alussa varsinkin miepuolisia työkavereita. Sitten syksyllä tuli saunailta josta vaimo oli vaitonainen mutta näytti kovasti odottavan. Seksikästä vedintä laitettiin päälle josta vähän huomautin mutta ei ottanut vaimo mitään kantaa. Ohuet sukat, hame, korkkarit jne ja pakkelia oli kasvoissa. Aamuntunteina sitten tuli takaisin, suihkussa kävi ja seuraavana aamuna aika hijainen. Sitten alkoi myös syksyllä ylityöt, kerran jopa lauantaina. Vaimo oli jättänyt numeron josta saa kiinni, epäonnekseen. Soitin sitten kerran kun oli taas ylitöissä ja mullakin menoa. Yllätys oli kun työjohtaja sanoi ettei ole nainen jäänyt ylitöihin. Silloin heräsi epäilyt. Vaimo tuli kotiin taas hiljaisena ja kysyin että mites töissä, ihan hyvin kuulemma töitä riittää. Sitten täräytin että soitin mutta et ollut kuulemma paikalla ollut. Täysin hiljaista tuli, vaimoi yritti jotain selvittää sanoin että turha valehdella olet pettänyt. Siinä sanailtiin ilta ja vaimo myönsi salasuhteensa työkaveriinsa. Oli kuulemma pikku piristyksen tarpeessa ollut. Kotonakin oli seksi tuntunut tahmealta eikä ihme kun joku toinen jo jyystänyt vaimoa. Vituttaa ei kai muuta voi sanoa mutta päätin kostaa. Minäkin kävin vieraissa ja kerroin ja kiva kuulla kun vaimo kokee tulleensa petetyksi ja haukkuu mua. Hitto teitä naisia olette muka parempia kun pettäminen tulee esiin. omaa pettämistä vaimoni ei pitänyt pahana mutta kun panin vierasta kerran johan tuli riita. Saas nähdä jatkossa mitä tulee, tahmeat on välit vieläkin mutta ylityöt loppui kun selvisi juttu ja vaimoa vituttaa. Älkää miehet uskoko kaikki ylityö juttuja mitä vaimo kertoo.

16

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petturitjäikiinni

      Samoin meillä mutta mies kyseessä. Ylitöitä ja paljon kulki kakkosensa tykönä. Vielä kulkivat kaljalla, syömässä, kahvilla, sen kotona. Minä uskoin kaiken. Helvetti että inhoan itseäni kun uskoin kaiken. Kolaus se oli minullekin ei ole koskaan jäänyt kiinni aikaisemmin pettämisestä. Minulla taas tuli ulkopuolisen käräyttämänä kuvien kera auto sen pihalla kun piti olla reissussa töissä. Menin seisomaan tielle ja soitin sille tuli portaille vastaamaan kertoi olevansa töissä. Kun kysyin milloin tulee illalla. No otin pari kuvaa autosta ja talosta. Tuli illalla ja kertoili kuinka kiirettä pitää töissä. Kun näytin kuvat omat lähetetyt ja ajankohdat alkoi selittely tuosta naisesta. Se kiristää miestä ja ovat vain kavereita. Joopa joo ei ylityökorvauksia näkynyt tilillä. Selitti ettei makseta kun pitää säästää. Joopa joo ei helvetti ei eronnut yh tarjoile kahvejaan varatulle kotonaan noin usein. Eikä niiden kaveruus ollut vielä vuonna 14 edes käyntejä eikä ylitöitä. Nyt kuulemma se kiristää käymään luonaan kun on niin rakastunut mieheen ja uhkaa käyttää minulle jos ei tule paikalle. Huh onpas kiero kakkonen. Tiedän että valehteli senkin. Meilläkin vielä hiertää sama akka jota nyt seuraan ja odotan uusia kuvia. Kai ei ole uskaltanut enää kulkea kun näki kuvat tai sitten jättää autonsa kauemmas en tiedä.

    • Naisenajatuksia

      Kannattaa miettiä, että onko ideaa enää olla yhdessä, jos itsekin olet alentunut hänen tasolleen ja käynyt kostoksi pettämässä. Molemminpuolinen luottamus on mennyttä ja läheisyydessänne on nyt pysyvä kolhu, mikä vaatii työtä, että saisitte yhteisen elämänne onnelliseksi ja luottamuksen rakennettua takaisin. Ehkä on aika punnita yhdessä ne parisuhteenne miinukset ja plussat sekä päättää jatkatteko yhdessä vai lähdettekö eri teille. Pettäminenkin on aina merkki siitä, että suhteestanne puuttuu jotain ja korjausliikkeitä on tehtävä, jottei sama toistu tai voittehan jatkaa yhdessä avoimessa suhteessa ja käydä nussimassa ketä tahdotte, mutta onko siinä kuitenkaan mitään järkeä, sen päätätte te itse. Kaikella käytöksellä on rajansa ja se raja tulee itse kullekin jossain vastaan, itse olen aina lopettanut suhteen, jos olen tullut petetyksi.

    • Salaailmitullut

      Näissäkin tarinoissa samoja piirteitä ylitöitä. Kyllä täytyy sanoa että on kylmä sydän kun tuollaiseen kykenee tekemään varattuna. Samoin ihmettelen niitä petos kumppaneita miten ne tietoisesti suhteilevat kun toinen on varattu. Kiinni jäädessään joko eroavat tai tunnustavat kaiken. Samoin kamala ihminen on tuon kuvien lähettäjä ja käräyttäjä. Taitaa olla entisiä heiloja jotka seuraa entistäkin mitä kotonaan puuhailee. Tuntee tuon varatun miehen ja käräytti sen puolisolle. Hyi helvetti mahtaa tuosta naisesta tuntua pahalta kun varattu ei eronnutkaan ja lopetti. Tai jättää autonsa kauemmas kuten kuvattiin niin tietää se nainen ettei asiat ole kunnossa miehellä. Taitavat arvata että entinen heila kyseessä. Noloa jos kaikki tietävät toisensa. Nämä ovat kyllä kamalimpia ihmisiä mitä tiedän. Kyllä nyt tänään muistan näyttää oikealle puolisolleni kuinka rakastan sitä ja toivon ettei koskaan tuollaiseen suhteeseen ala. Yöks!

      • munmielipide

        Harmi niille joita petetään mutta kun sitä toista (kumppania) ei voi omistaa. Jokainen tekee päätökset itse on sitten moraalisesti oikein tai ei. Kyllä täs maailmassa tapahtuu paljon muutakin pahaa. Jokainen saa tehdä tietty kropallaan mitä haluaa.


    • Meillä vaimo oli ollut työttömänä koko kesän. Tiukkaa oli mutta pärjättiin. Kaikki turha kulutus piti karsia. Syksyllä sai sitten työtarjouksen vanhan työkaverin uudesta firmasta. Innostuin tosi paljon. Vaimo oli vaikeena. Lopulta se selitti tietävänsä niiden tavat. Vaikka sitä ei suoraan sanottu mutta pitäisi olla mukana firman ilta riennoissa. Syksyllä sitten pitkän viikonloput firman mökillä. Jos ei anna peppua johtajille ei työtkään jatkuisi. Silloin ennen niillä oli ollut myös yksi tietty nainen samassa hommassa.
      Suostuin vaimon töihin menosta. Voisi allekirjoittaa työsopimuksen ja suullisen lisäosan.

      • yököttää

        Seksiä käytetään kiristyksenä myös työelämässä, olen ollut paikassa jossa tuollaista tehtiin. Eräs nainen antoi pillua työajan jälkeen että sai pitää työnsä, oli perheellinen joten ymmärtää paineen kun joutuu valehtelemaan miehelleen. Tuli kyllä selville myöhemmin kun juttu kiersi hyvä niin ja nainen jatkoi elämäänsä..


      • yököttää kirjoitti:

        Seksiä käytetään kiristyksenä myös työelämässä, olen ollut paikassa jossa tuollaista tehtiin. Eräs nainen antoi pillua työajan jälkeen että sai pitää työnsä, oli perheellinen joten ymmärtää paineen kun joutuu valehtelemaan miehelleen. Tuli kyllä selville myöhemmin kun juttu kiersi hyvä niin ja nainen jatkoi elämäänsä..

        Jotenkin tuntui että meillä asiaan vaikutti vaimoni mielipide kyseisistä miehistä.
        En kyllä painokkaasti kieltänytkään.


    • beethooven

      Ei mitään uutta länsirintamalta edelleenkään näköjään? Ainahan tota tommosta on ollut vähän sielä sun täällä. Munkin eukko tuli aikoinaan pikkujouluista aamuyöstä haisi ties mille mutta se siitä sitten. Jopa kerran humalassa meni paljastamaan jonkin lyhyen suhteen entisen työpaikan kanssa. Onneksi itsellä on puhtaat paperit sen asian kanssa vaikka pari kertaa olisikin ollut mahdollisuuksia ties mihin. Entisen pomoin vaimo oli venäläinen ja melko kaunis pakkaus siltikin. Pomon mukaan kiinnostunut kavereineen minusta mutta minäpä en ainakaan vielä silloin tuntenut niin olenkaan.

      • kaippaseniinon

        Kyllä noita tapauksia on molemmin puolin, naisetkin pomoasemassa kiristävät miehiä seksillä. Jos saa munaa säilyy työ ja voi olla ylenemis mahdollisuuksiakin. En tiedä vaikka munkin vaimo olis peppuansa antanut aikoinaan kun asema parani vähän yllättäen. Jos antoi persettä niin ei sille enää mitään voi.


      • kaippaseniinon kirjoitti:

        Kyllä noita tapauksia on molemmin puolin, naisetkin pomoasemassa kiristävät miehiä seksillä. Jos saa munaa säilyy työ ja voi olla ylenemis mahdollisuuksiakin. En tiedä vaikka munkin vaimo olis peppuansa antanut aikoinaan kun asema parani vähän yllättäen. Jos antoi persettä niin ei sille enää mitään voi.

        Ei se sukupuolesta ole kiinni. Se on monelle vaan niin kiihoittavaa kun voi alistaa ja käskeä.


    • pettämisetperiytyy

      on se prkl ! jos ette halua pettäjää kumppaniksinne. tuttkikaa pikkasen edes taustoja ja kyselkää muista. taustoilla lähinnä vanhemmilta käy kysyyn suoraan.

      • kummajuttu

        Niin että kysyy naisen vanhemmilta et onkos tyttäres huora ja pettäjä vai??


      • Tota noin. Haittaako jos en ole ensimmäinen?


    • Kakkosellejonkatiedän

      Kyllä kolaus taas oli kun ukko kiinni jäi viestittelystään kakkoselle. Kysyin syytä ei ole kuulemma. Tarkistin puhelimen olihan se. No sanoin että kyllä asia jossakin vaiheessa ilmi tulee. Ihmettelen tuota kakkosta miksi se varattua viilaa? Onko se niin ihana olla kakkosena? Ei helvetti! Miksi et kakkonen soita ja kerro mitä mies puuhaa? Kun eka kerran tuli ilmi suhteenne niin miksi edelleen kuvittelet olevasi sille? Salainen kaveriko? Tuskin en usko soita ja kerro. Otan eron heti mutta ukko maksaa kyllä korkoineen kun laittanut meidät kahden naisen noloon tilanteeseen. Ole sinä edes se rohkeampi joohan? Lopetetaan tämä ja ukon naurettavuus. Keskustellaan ihan aikuisten naisten kesken ja yhdessä mietitään miksi siis edelleen haluaa salata ystävyytensä.

      • mitäsäpelkäät

        Mihin sä todisteita tarvitset siitä, että suhde jatkuu? Jos et pysty ukkoosi luottamaan, niin ota sinä se ero. Ei siihen ukkosi suostumusta tarvita. Eikä sun tarvitse kakkosen yhteydenottoa odottaa. Miksi hän sulle mitään ilmoittaisi? Sopineet ukkosi kanssa, että suhde jatkuu ja hän on hiljaa.
        Mikä sua pelottaa?


      • kolmonenkonkatiedän

        oot palannu taas kehiin näemmä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe