Hangon ehdokkaat 2017

käyäänestämässä

Äänestäjällä on sata vaihtoehtoa, joista valita. On siinä ihmettelemistä varsinkin niillä, jotka eivät ole seuranneet ehdokkaiden toimia valtuustostossa tai lautakunnissa, eivät tiedä, miten he toimivat, kun ovat tehtävissä. Ihmiset tuntevat monet "siviilissä". Se on eri asia. Valtapuolueet SDP ja RKP ovat käyttäneet valta-asemaansa väärin. Heidän valtuutettunsa ovat antaneet valtakirjansa puolueen käyttöön, mikä ei ole oikein. Kukin valtuutettu valitaan käyttämään omaa ääntään. Hangossa ei puolueilla ole merkitystä. Ihmisillä on. Paikallisvaaleissa ei taistella puolueiden menestyksestä. Täällä annetaan 100 miljoonan omaisuutemme osaavien ihmisten käsiin. Valitse oikein.

Hangon lehdessä on komeat kuvat SDP:n ja RKP:n ehdokkaista. Seuraavassa on kolmen parhaan ehdokkaan nimet, jotka saattaisivat tuoda kaivattua osaamista vanhoihin kuvioihin:

SDP: Tuula Buch, Naziri Mohammad ja Jaana Pulkkinen.

RKP: Torbjörn Ekholm, Monica Ferm ja Kalle Niemi.

38

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakkokiintiöhintti

      onko hangö södra fistingföregningenillä omia ehdokkaita valtuustoon ?

      • menekasvamaan

        työnnä omaan ahteriis ja ole hiljaa.


      • ehdokasS.Siivonen39

        Minä voisin lähteä fistingföreningenin ehdokkaaksi, mutta kun asun radan pohjoispuolella, niin en kuulu södra fistingföreningenin piiriin.


    • ihmetyskö

      Tää sama trolli vaamn jaksaa. Relaa välillä. toi ei oo enää ihan tervettä.

    • oikeinhyvinmenee

      Kaikki menee oikein hyvin, kun saadaan Hangon valtuustoon ihmisiä, jotka äänestävät vapaasti omantunnon mukaan.

    • JustSoo

      Mistä repäisit hyvät ehdokkaat? Sdp:llä kaikki 3 vanhoja ehdokkaita, olleet mukana iät ja ajat, samoin Rkp:n Kalle Niemi. 2 muuta Rkp:n vain uusia kasvoja.

      • kukintyylillään

        Tästä on sensuroitu muiden puolueiden kolme parasta ehdokasta, ehdin näkemään. Taisi olla liian kipeä paikka joillekin.

        Joka tapauksessa kaikkien äänestäjien on hyvä tietää, että SDP:n ja RKP:n valtuutetut äänestävät kimpassa. Jos annat äänesi heille, niin ääni menee asiasta tai puolueesta riippuen Kavanderille tai Lindströmille. SDP-läiset äänestävät hallituksessa, lautakunnissa ja valtuustossa heidän sanelun mukaan. Ei oman mielen mukaan. Tämä on hyvä tiedostaa. Muiden listojen valtuutetut ovat vapaita ajattelemaan itse ja äänestämään oman mielensä mukaan. Kun kuntavaaleissa äänestää on hyvä tietää, mihin soppaan äänensä antaa. Ota onkeesi ja käy äänestämässä!


    • BögGöran

      Men vare FJALLE????

    • ÄänestäjäHangossa2017

      Parasta on äänestää ehdokasta, joka pärjää asiassa kun asiassa. Rolle etsii vielä salaisia sopimuksia. Yritti avata keskustelua kouluasioista - palajastui että hän on täysi Uuno niissä asioissa. Ja kommareiden ryhmä, ehdokaslista kertoo kaiken.....

    • antishaiba

      Kukintyylillään jauhaa shaibaa. Itse mukana olleena tiedän, ettei ainakaan sdpssä oo ryhmäkuria. Jokainen saa äänestää omantuntonsa mukaan. Näkihän sen jo roxxi asiassa. Puolustajat erottu kavanderista. RKP systeemistä en tiedä, mutta niillä taitaa ryhmäkuri olla kova. Jäähalli asiassa pakotettiin äänestämään vastaan. Yksi rohkea uskalsi äänestää tyhjää. Ei oo äijästä sen jälkeen mitään kuulunut. Parempi valita kokeneita tyyppejä kuin aloittelijoita. Aloittelijoilla kuluu eka kausi ihmetellessä miten homma toimii eikä ne saa mitään aikaan. Hangossa on kuitenkin ollut hyvä haippi päällä. On tullut lähiliikuntapaikkoja, frisbeegolffia, koirapuistoa ym. Kommarit ja hanko 2016 valittajat ei saa mitään muuta kuin riitoja aikaiseksi. Riitelemällä mikään asia ei toteudu. Sillä kyllä pääsee otsikoihin, mutta siitä ei ole mitään hyötyä. Politiikkaa tehdään yhteistyössä virkamiesten ja muiden poliitikkojen kanssa. Yksin tai pikku ryhmä ei saa mitään aikaan. Sama kuka vie kunnian kunhan hommat etenee ja toteutuu. Tierän yhden joka toimii näin ja on oppinut miten saadaan asioita läpi. En sano nimmeä kun ei varmaan vaatimattomana halua sitä julkaistavan. Sen sanon vielä, että isossa jengissä on helpompi vaikuttaa. Jos saa oman väen puhuttua puolelleen niin ei tarvi enää montaa niin on enemmistö asian takana valtuustossa. Näin hommat toimii.

      • ÄänestäjäHangossa2017

        Täysin sama mieltä. Asiatekstiä. Ei varmastikaan ollut Hanko2016 tai Niemen porukan kirjoittama.


      • hankolaistenkiusaamista

        Skeidaa kuin skeittirampilla. SDP;n edustajat nukkuu laukunnan kokouksissa. Eihän tollaisilla koulutustaustoilla voi taloudellisia asioita edes käsitellä.
        Yksi sdp:n nuorisolinja edustaja väitti, että Tehtanniemen kaavoitus on jo aikoja sitten sovittu, ettei suunnitella kuin rantapuistoja, vaikka kaavoitusprosessi on pahasti kesken. Siinä näkee tietämässömyyden. Ulkona kuin postilaatikko. SDP:llä 34 ehdokasta. Kiertokoululaisetkin on kutsuttu mukaan. Joku raja pitäisi sentään olla ketä asetetaan ehdolle. sdp:n valtuustoryhmän kokouksissa on helppo puhua ihmisiä puolelleen: kiristys, uhkailu, "porukalla päätettiin". Jos ei äänestä, miten kava sannoo, niin... HOHHOIJAA!


      • duusee

        Kommunistien äänestäminen kannattaa, sillä heillä on ideologia kohdallaan!
        Elämme kapitalismin imperialistista vaihetta ja se johtaa aina vain kauheampaan kriisiin kunnes ihmiskunnalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sosialismi tai täystuho.
        Kapitalismin kriisiytyminen näkyy yhteiskunnassamme ja Hangossakin monella lailla. Nämä keskustelut ja jatkuva valitus näillä palstoilla kertoo jo siitä tarpeeksi.


      • ehdokasS.Siivonen39

        Kun katsoo, mitkä asiat ovat toteutuneet, niin jos riitelyllä saadaan asiat jäämään toteuttamatta, niin se jo maistuu voitolta. Riideltiinhän Roxxillekin jatko.


      • erimieltäkuinmuut
        hankolaistenkiusaamista kirjoitti:

        Skeidaa kuin skeittirampilla. SDP;n edustajat nukkuu laukunnan kokouksissa. Eihän tollaisilla koulutustaustoilla voi taloudellisia asioita edes käsitellä.
        Yksi sdp:n nuorisolinja edustaja väitti, että Tehtanniemen kaavoitus on jo aikoja sitten sovittu, ettei suunnitella kuin rantapuistoja, vaikka kaavoitusprosessi on pahasti kesken. Siinä näkee tietämässömyyden. Ulkona kuin postilaatikko. SDP:llä 34 ehdokasta. Kiertokoululaisetkin on kutsuttu mukaan. Joku raja pitäisi sentään olla ketä asetetaan ehdolle. sdp:n valtuustoryhmän kokouksissa on helppo puhua ihmisiä puolelleen: kiristys, uhkailu, "porukalla päätettiin". Jos ei äänestä, miten kava sannoo, niin... HOHHOIJAA!

        Kava ei edes terve sano jos on eri mieltä. Ja ne jotka on eri mieltä on poissa äänestyksistä ja just siitä kokouksesta


    • Sillälailla-hurrilassa

      SDP ay mafia ja vasemmisto liitto ajaa suomessa olleet yritykset ulkomaille imettyään ensin yritykset rahat.

      RKP-terrorisoi Suomea pakko ruosilla ja tämä maksaa Suomelle 6 miljardia/v.

      Vihreät ajavat viher-terroria keksimällä aina vain lisää veroja ja maksuja meille jokaiselle. saivat Suomeen euroopan tiukimmat päästörajat jne.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14771787/ruotsissa-paaministeri-meinaa-laittaa Musut kuriin saa nähdä onnistuuko? Veikkaan, ettei he siihen kykene, sillä siellä on alueita joihin ei uskalla edes poliisi mennä, niin tuossa jutussa sanottiin.

    • Skenaarioita

      Pahin skenaario taitaisi olla että arkkiviholliset Rkp ja Sdp lyöttäytyisivät jostain syystä yhteen. Ei siinä auttaisi muu kuin pienten puolueiden vikistä mukana kuin pässit narussa.

    • käyäänestämässä

      Tätähän sä kysyit, parhaat parhaista.

      Vapaat ajattelijat:
      Kokoomus: Sander, Lahtinen ja Riikkilä.
      Vihreät: Kindt-Sarojärvi, Louhelainen ja Sarojärvi.
      Kristilliset: Mustonen, Sveinsdottir-Karmakar, Törnqvist.
      Vasemmisto: Gran, Hyttinen, Peni.
      Kommunistit: Caselius, Isaksson ja Ristimäki.
      Persut: Ruuska, Saastamoinen ja Särs.
      Hanko 2016 Hangö: Autero, Koli ja Nyström.

      Sopuliryhmät:
      SDP: Buch, Nazari ja Pulkkinen.
      RKP: Ekholm, Ferm ja Niemi.

      Käykää äänestämässä!

      • ÄänestäjäHangossa2017

        Varsinainen top 21 lista - koulutustason perusteella.....
        Ja muitakin "meriittejä" löytyy , varsinkin kommareiden joukosta. Voi voi , ei voi muut sanoa.


    • äänestäsitoutumaton

      Hangossa ei puolueita tarvita. Tarvitaan hyviä vapaasti ajattelevia ihmisiä tekemään päätöksiä. Torilla seisoo lumihangessa SDP:n kyltti, jossa meitä Helsingistä ohjeistetaan: "oikeudenmukaisempi vaihtoehto". SDP ajoi Lähteentien hoitokodin uudistamista Helsingin toimistosta tulleiden ohjeiden mukaisesti, piti päästä eroon yrityksestä, joka on "veroparatiisifirma". Olisi tullut yli 100.000 euroa vuodessa kalliimaksi. Kustannukset, mitkä SDP ehdotti lisättäväksi tuosta vaan, kun Helsingin Marit oli sen sanonut olevan "oikeudenmukaisempaa", vastaavat neljän kulttuuritoimen henkilön vuotuisia palkkakuluja. Sekö olisi ollut oiekidenmukaista hankolaisia veronmaksajia kohtaan?

      Kuinka oikeudenmukaista on Maccarin ajojahti? Kuinka oikeudenmukaista on ollut Tehtanniemen kaavan ajaminen välittämättä kansalaisten mielipiteestä ja demoraatisista menettelytavoista. Molemmat "oikeudenmukaisemman" SDP:n piikkiin. HOHHOIJAA, todellakin.

      Emme tarvitse puoluetoimistojen ohjeita Helsingistä. SDP:n paikallisosastot eivät tunnu oikein muuten pärjäävän. Koulu-, katu-, kulttuuri- ym.asiat hoidetaan ihan hankolaisin voimin. Äänestäkää ihmeessä vapaita ehdokkaita, joiden ei tarvitse kumarrella mihinkään suuntaan.

    • Era-p

      Tällä kertaa se oma ehdokas löytyy Vasemmistosta. SDP:n toiminta on tuottanut suuren pettymyksen. Vaimo sanoo samaa, yritän taivuttaa hänetkin ääneatämään Vasemmiston ehdokasta vaikka se oikea henkilö löytyykin SDP:stä. Näin, koska ääni on aina ääni myös puolueelle enkä halua että tuemme sellaista puoluetta. Olisi aika saada vähän uutta tuulta tännekin, ja hyvää sellaista.

    • shaibalallaa

      Tehtaaniemi on hyvä juttu Hangolle. Ei kai sitä muut ees vastustanut kuin yks keskustalainen, joka vastustaa kaikkia asioita aina siivojan palkkaamisesta lähtien vaikka olis kuinka paskasta. Kuntavaaleissa äänestetään pitkälti myös henkilöä. Minä äänestän sellaista joka on saanut ja saa jotain näkyvää aikaan. Isommasta jengistä käsin se on helpompaa. Kommarit ja muut riitelijät tulee vaan kaupungille kalliiksi.

    • Entinen2017

      Jotain muuta tarvittaisiin nyt, kun sitä samaa vanhaa! Minä äänestän naista ja muutosta!

    • ei.myytävänä

      Kommunisteilla on lukemistani paras kuntavaaliohjelma: http://www.skp.fi/asiakirjat/ei-myyt-v-n-skpn-kuntavaaliohjelma-2017

    • niinseasiavaanon

      Kyllä sdp-läisilläkin menee hyvin, kunha lopettavat hankolaisten kurmuuttamisen. Ovat kuin koulukiusaajat, jotka porukalla ovat yhtä vastaan. SDP-läiset ovat porukalla hallituksessa ja lautakunnissa hankolaisia vastaan.

      • kyllästymä

        Kummasti sdp haluaa jäähallin ja toteuttanu jo skeittiparkin ja ferffeparkin kaikkee muuta kivaa hankolaisille. Mikä ihmeen sdp vihaaja täällä kirjoittelee jatkuvasti omiaan joka viestiketjuun. Lopeta muiden haukkuminen ja kerro omista ideoista tai mee hoitoon.


    • veronmaksajahangosta

      Jaa,että sata ehdokasta.Äänestääkin pitäis,mutta,mistä eddokas,jota äänestää.
      En montakaan noista sadasta tunne ja ne harvat,jotka tunnen.....niin niitä en missään tapauksessa kunnan virkoihin äänestäisi!
      Eiköhän he jatkossakin osaa tehdä valituksia eräästä tietystä suomalaisesta lääkäristä.(Niitähän saa Virosta niin paljon halvemmalla)
      Ja Hangon markkinointi varakkaiden hesalaisten kesäparatiisiksi käy heiltä jo vanhalla rutiinilla.Tehtävää vielä riittää ennen kuin kaikki hankolaiset on häädetty radan pohjoispuolelle.Häiritsemästä.
      Muustahan sieltä ei sitten juuri ole uutisoitukaan.....

      • Evisde

        Mutta Hankohan on varakkaiden helsinkiläisten kesäparatiisi. Juuri muuhun siitä ei olekaan.


    • nophotosop

      Vaalimainokset kadunvarressa. ei ollu ainakaan Hanko2016 kuvissa käytetty photosoppia, ihan luomua on. Siinä oikein Hangon tulevaisuuden toivot!

      • HujanenG

        Kaikki parempia kuin nykyiset vallassa olevat toivottomat. Ainakin, jos mittaa tuloksia. Voivat olla ihan lupsakoita ihmisiä, mutta kyvyttömyyttä esiintyy, enkä puhu sänkykammarista. Äänestä kunnollisia ihmisiä puolueesta piittaamatta. SDP:n ja RKP:n äänet menevät valitettavasti puolueelle, joten siinä menee ihmisäänet hukkaan. Hangon päätöksenteossa ei puolueita ja ohjeistamista Helsingistä tarvita.


      • Evisde

        Miksi turhaan panostaa? 😂


    • kamalaatouhua

      Ei väliä ketä äänestää Kokoomuksen ehdokkaiden riveissä olevat manipulaattorimiehet raivaavat kuitenkin läpi hallitukseen... onneksi on naisehdokkaita muissa puolueissa.

    • hohohoijaa

      äänestäkää uusia ja nuoria!! Muulla ei ole väliä

      • EiIsoPuoluelle

        ääni menee aina puolueelle... ei se uusi uskalla kuin huuli pyöreenä uskoa kauan vallassa olleita jotka päättää,,, ei siis ääntsi isolle puolueelle nuorelle rohkealle Yes


    • Uudet-tuulet

      Täytyy toivoa että valtuustoon tulee muutosta!

      • PelastaSuomi

    • pelastasuomi

      Kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää. Moni puolue on ajanut asiat niin pitkälle että jokaisen tulee miettiä onko enää ehdokkaalla väliä, kunhan ehdokas ajaa voimakkaasti politiikkaa joka on viimeinen keino pelastaa yhteiskuntamme https://www.youtube.com/watch?v=Tl5kIoM3CmI

      • Vääriäihmisiä

        Poliitikkomme ovat tehneet jo kymmenen vuotta järjettömiä päätöksiä.
        Meillä on varma Lähi-idä tie pian ja surkeus ulottuu aina lapsiimme saakka, jotka joutuvat aikanaan lyhentämään meidän ottama jättivelkaa ja sekin nykyinen turvallisuus selkeasti heikentynyt.
        Syy on äänestäjän, joka on äänestänyt vääriä ihmisiä päättämään meidän asioistaan joten nyt on viimeinen aikaa äänestää oikein !


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe