Johaug ym. valehtelevat

hiihtäjienvalheet

Johaug valehtelee. On sanonut aiemmin, että tarkistaa aina kaiken, ettei ota mitään kiellettyä. Yhtäkkiä on sekä Johaug että lääkäri tehneet virheen samaan aikaan. Ottaisiko lääkäri riskin jonkun huulivoiteen kanssa. Jokainen lääkäri sanoisi urheilijalle, että tässä voiteessa sitten on tämä doping - merkki, tiedäthän siitä. Yhtäkkiä lääkäri muka ei olisi sanonut mitään doping - merkistä eikä Johaug olisi kyseenalaistanut mitä saa. Maailmasta löytyy "puhtaita" rohtoja ties milla mitalla, joilla voi hoitaa auringon polttamia huulia. "Vahingossa" käytettiin kiellettyä huulivoidetta. Huulivoide on vaan tekaistu selitys, jolla peitellään kiellettyjen aineiden käyttöä. Tosiaan nämä kilpailukiellon antavat tahot voisivat tehdä sen testin mikä vaikutus tämän voiteen käytöllä on siihen miten kielletty aine näkyy testissä, ja verrata sitä Johaugin antamaan näytteeseen. Johaugille pitäisi tehdä myös testi kuten rikollisille siitä puhuuko hän totta. Vaikka jotkut uskovat valheisiinsa niin lujaa että ne eivät näy aina testeissä.

Björgen taas on tunnustanut yhdessä haastattelussa, ettei pärjäisi ilman astmalääkitystään niin hyvin. Sitten kuitenkin puhuu toista muissa haastatteluissa, ja väittää ettei lääkitys (jossa esim. Symbicort) vaikuta hänen suorituskykyynsä. Toinen hiihtäjä (ja varmasti moni muu) oli tuonut ilmi hänen astmalääkityksensä, ja ihan oikein. Marit Brörgen on ylivoimainen juuri sen takia, että hänellä on tämä astmalääkitys.

On todella väärin kun kaikki selostajat puhuvat Marit Björgenin huimasta kunnosta, että hän nyt on fysiikaltaan niin ylivoimainen jne. eivätkä puhu mitään totuudessa hänen astmalääkityksestään. Kyllähän monet selostajatkin tietävät totuuden ja siksihän he voivat varmuudella sanoa, että Marit voittaa kisan, tietäväthän ettei hänelle romahdusta voi tulla koska hän on niin hyvässä kunnossa lääkityksensä takia, ei luonnollisen fysiikan takia. Taisin jopa kuulla, että joku povaili hänestä olympiavoittajaa jne. Hehän siis tietävät että lääkityksen ansiosta Marit tulee jatkossakin pysymään huippukunnossa. Eivät kuitenkaan puhu totuutta eli astmalääkitys jätetään huomioimatta kokonaan.

On varmaan muitakin epärehellisiä keinoja hiihdon maailmassa, edelleen.

78

922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotainrotia

      Johaugille sattui selvästikin inhimillinen erehdys, ja on tosi kummaa kun Suomessa on menossa someraivo ja kaikki tahtoo kovaa rangaistusta, 2 vuotta, jopa enemmän on vaadittu. Kun suomalaiset huijarit Isometsä ja kumpp. ihan tietoisesti ja tahallaan fuskasivat ja silmät kirkkaina vielä valehtelivat kaikesta kiinni jäätyään, saivat 2v kilp.kiellon. Ja nyt pienestä huolimattomuudesta pitäisi saada sama rangaistus Johaugille. Täysin suhteetonta.
      Iltasanomat ei julkaise Johaugia puolustavia textejä, kahteen kertaan ovat sensuroineet (jättäneet julkaisematta) kun kirjoitin kommentin. Ainoastaan vihatextit pääsevät läpi I-S sensuurin, aika kummaa vihan lietsontaa vapaan maan lehdistö harrastaa. Tasapuolinen journalismi häpeää.

    • saunasopimuksetJYRÄÄ

      Turskat käryää vasta, kun joukosta löytyy joku rehellinen ja uskontoon tulllut Julia Stepanova, joka kertoo totuuden kaikesta. Niin kävi Vennäilläkin.

      Siksi norskien hiihtoliitto maksaa kaikille, jotta suut pysyvät kiinni.

      • gfiunm

        Venäläiset fuskaa oikeesti, se on jo todistettu ilman muuta. Norjalaiset ei ole luonteeltaan fuskareita.


    • hihhiihtää

      Suomalaisten ja venäläisten valehtelusta on pitäviä todisteita, ei norjalaisten.

      • ErilainenDoping

        Ei vai... lisäksi, yrittävät huijata (ja ovatkin onnistuneet siinä) tekemällä miehistä naisia.


    • isollahaarukalla

      Wada ei valita Cassiin, koska turskat johdossa. Joka tapauksessa CAS käsittelee vielä skandaalin. Ja norjalaismetodit uhkaa paljastua lopullisesti. Muut lajit painostaa.

      • vkfjgvn

        Älä syötä soopaa. Norjalaisille kateelliset reppanaluuserit uhoaa.


    • Herätkää

      Voi Voi tätä suomalaiskansallista katkeruutta ja kateutta....
      Toivottavasti saadaan Therese Johaug nopeasti takaisin ladulle entistä ehompana.
      ja saavathan sitten tämän palstan kaikki pikkuiset katkeruuspesäkkeet vettä pikkuruisiin myllyihinsä, niin kirjoittaminen taas luistaa...
      Aurinkoista kevättä kaikille!!!

      • kummaatouhua

        Älä muuta sano!


    • manipulationer

      Ihan sama mitä vetävät. Kiinni niitä ei saa saa niin kauan kuin oikeita testejä ei haluta tehdä.

      • fdnboi

        Rehelliset ei jää kii, huijarit vain. Koita ymmärtää.


    • vähintään4Vuotta

      Norjan antidopingkomitea on todennut Norjan hiihtomaajoukkueen entisen lääkärin Fredrik Bendiksenin syyttömäksi eli Therese Johaugin dopingkäry on sitten tunnustettu.

      • laitakorvantaa

        Hyvin ymmärretty....hehheh.
        Kerronpa sulle, lääkäri on syytön, sillä Johaugille sattui inhimillinen erehdys. Siitä on kyse, ei muusta.
        Dopinghuijarit on aivan muuta porukkaa.


      • hooppiasuoleen
        laitakorvantaa kirjoitti:

        Hyvin ymmärretty....hehheh.
        Kerronpa sulle, lääkäri on syytön, sillä Johaugille sattui inhimillinen erehdys. Siitä on kyse, ei muusta.
        Dopinghuijarit on aivan muuta porukkaa.

        Niinpä, norskit ovat rehellisiä huijareita


      • eihyvä
        hooppiasuoleen kirjoitti:

        Niinpä, norskit ovat rehellisiä huijareita

        On raukkamaista heitellä paskaa toisen päälle, jos mitään todisteita ei tahallisesta huijaamisesta ole toteen näytetty.


    • onkosyytäenääuskoa

      Laajalla rintamallahan tuota Teresaa ollaan ajamassa vapauteen. Norskit satsaa oikein kunnolla, iltapäivälehdet vihjailee jopa että Cassin tuomari on lahjottu, joka ratkaisun tekee.

      Voiko nykymaailmassa enää luottaa mihinkään.

      Casperkin sanoi, että venäläisten vaino muistutaa holokaustia, vaan heti laitettiin muuttamaan mielipidettään ja nöyryytettiin julkisesti.

      • tasapuolisuus-

        Venäläiset on todistettavasti jääny kii vippaskeinojen, eli dopinginkäytöstä, parantuneet testit paljastivat laajan huijaamisen Venäjällä, se on fakta. Norjan Johaug ei yrittänyt huijata ja doupata, teki pienen erehdyksen, sellaisia sattuu kaikille, se on täysin eri asia, kuin tietoinen dopingin käyttö.


    • välitystuomioistuimeen

      Olli Rauste on ilmoittanut suomalaisten oikeudenmukaisen tuomion:

      2 - 4 vuotta KILPAILUKIELTOA

    • samalleviivalle

      Kunhan Wada nyt on ottanut oppiinsa ja norjalaiset testataan kesäkaudella ainakin joka toinen viikko. Viime vuonnahan nousi kauhea kohu, kun muutamaa (mm Björgen) ei ollut testattu yli 6 kuukauteen.

      Vaan vanha väitehän kuuluu, ettei taikajuomat näy testeissä.

    • TheresaOrlowski

      Jamaikalaiset kärysivät nandrolonista. KOK ja Wada lakaisivat maton alle. Voi kuulemma teoriassa tulla lihasta. Ku oli nii vähä. No entä huulivoide? Jos voi tulla ja nii vähä, niin Johaug myös vapaaksi!

    • peitetarinat

      Klostebolin määrä Johaugin virtsassa oli niin suuri, että Trofodermin-rasvaa olisi pitänyt niellä 8 tuubia, jotta päästään tuolle tasolle.

      Kyllä kyse on ollut pitkäaikaisesta dopingin mikrokäytöstä. Testien puuttuessa määrää uskallettiin vielä lisätä. Johaugin selityksen uskottavuutta romuttaa myös se, että hän väitti käyttäneensä Trofodermin-rasvaa huuliinsa 4. syyskuuta saakka, mutta positiivinen testitulos tuli vasta 16. syyskuuta otetussa testissä. Tuossa aikavälissä Klostebol katoaa kehosta.

      • hohhoija

        Vai 8 tuubia, ei näitä feikkiuutisia, pliis. Ketä luulet huijaavasi?


      • piikkipyllyyn

        Piikistä sitä pitää tunkea, kun arvot on tuplakorkeat verrattuna muiden Klostepol käryihin. DDRn malliin.


      • realismiavähäsen
        piikkipyllyyn kirjoitti:

        Piikistä sitä pitää tunkea, kun arvot on tuplakorkeat verrattuna muiden Klostepol käryihin. DDRn malliin.

        DDR teki sitä, ei norjalaiset.


    • TheresaOrlowski

      Katoaa kehosta, mutta ei näytteistä. Minusta siinä ei ollut viikon viivettä, vaan hän käytti viikon sitä voidetta. Kuka snaoo, että 8 tuubia? Minä luin monta juttua, jossa asiantuntijat pitivät mahdollisena saada määrä voidekäytöllä haavaisene huuleen.

      Jamaikalaiset tosin on paljastanut eräs aineidne vlittäjä. Kyse ei ollut lihansyönnistä. Eikö Bolt saa kärytä?

      • jakukakuksiiketä

        Johaugin käry oli suuri tragedia hiihdolle, mutta Boltin käräyttäminen vaikuttaisi koko ihmiskuntaan ja sen asenteisiin urheilua kohtaan. Siksi herrallakin on vielä herra eli urheilujärjestelmän rahoittajat loppupeleissä päättävät, kuka on kukin.


    • pseudodouppaus

      Selvityskomiteakin totesi, että on eettisesti väärin, että turskain metodit eivät ole julkista tietoa.

      Kun metodeja ei tunneta, ei niitä voi luokitella kielletyiksi metodeiksikaan.

      • qwecvb

        Älä höpötä skeidaa kokoajan.


    • yleinenkiinnostus

      Mikä on se aine, jota hönkästään ennen kisoja?

      Lahessakin istuivat rekassa suljettujen ovien takana jossain maskilaitteissa.

      • huomautus-

        Joo, Lahdessa Isometsä ja kumppanit douppas ihan tosissaan, kun luulivat ettei jää kiinni. Sellaista reilua urheiluhenkeä....


      • vimosetkommentit
        huomautus- kirjoitti:

        Joo, Lahdessa Isometsä ja kumppanit douppas ihan tosissaan, kun luulivat ettei jää kiinni. Sellaista reilua urheiluhenkeä....

        Olisin niin kovasti halunnut olla kanssanne Lahdessa, mutta kannustan nyt parhaani mukaan kotoa, Norjan lipun kera. Teillä on ollut hienot MM-kisat. Kaipaan teitä, Johaug jatkoi, seuraavat neljä vuotta.


      • nojatuolista

        Johaug on kunnon urheilija, eikä mikään salassa kiellettyjä aineita nappaileva,kuten V.Kuitunen, K.Varis, jne.


      • näinmeillekerrotaan

        Virpille syötettiin plasmalaajentajaa hänen tietämättä sitä kielletyksi, koska sama metodi eri ainein oli opittu norjalaisilta. Variksen käryt olivat vääriä positiivisia.


      • eijärkee
        näinmeillekerrotaan kirjoitti:

        Virpille syötettiin plasmalaajentajaa hänen tietämättä sitä kielletyksi, koska sama metodi eri ainein oli opittu norjalaisilta. Variksen käryt olivat vääriä positiivisia.

        Norjalaisilta ei sitten kysytty mitä tehdä, ettei jäädä kiinni?
        Hahhah...älä viitsi, hei.


      • hiihtourpo
        huomautus- kirjoitti:

        Joo, Lahdessa Isometsä ja kumppanit douppas ihan tosissaan, kun luulivat ettei jää kiinni. Sellaista reilua urheiluhenkeä....

        Sokeri-suolaliuosta!


      • huijareita

        Kyllä tiesi kielletyksi. Epon käyttöä peiteltiin.


    • Buffonin-kaavalla

      Turha rangaista HormooniTeroa. Onhan se antanut jo suurta draamaa ja lisää on tulossa.

    • 6t5r4e3w

      Brasilialaisethan testasi tuota ainetta, että näkyy 2 päivää käytön jälkeen testissä, kyseessä pyöräilijät ja soutajat. Ja se on haavavoide, ei huulirasva, mm intiimialueen haavoihin, mutta auttaa myös lihasten palautumiseen sisältämänsä hormonin takia. Johaugin poikaystävä on muuten soutaja ja oli Rion olympiakisoissa. En usko Johaugin enkä lääkärin selityksiä. Lääkäri on ulkonäöltään sellainen, että erottuu Italiassa, mutta apteekkari ei muistanut hänen käyntiään ollenkaan.

      • nefhu

        Haavoihin Johaug sitä käyttikin, huulissa selviä halkeamia.
        Kova on joillakin kampanja yhtä hiihtäjää vastaan, yhden erehdyksen takia.


    • ViikottaisetTestit

      Jos norskeja testattaisiin kunnolla, olisivat kaikki hooppinkihyllyllä. Nimenomaan yllätystesteillä kilpailukauden ulkopuolella.

      Aivan kuin kenialaiset Jemima Sumgong ja harjoituskaveri Rita Jeptoo, molemmat ovat kärynneet dopingista ja istuvat neljä vuotta.

      Dooppiimurit hiihtäköön omia Turskalan kansallisia kisoja.

      • yhdessäkaikki

        Samalla lailla kaikkia testataan, jos norjalaisilla olis erilaiset testit ku muilla, siitä olis jo nostettu isot haloot. Älä vääristele tosiasioita.


      • StavangerinSälli
        yhdessäkaikki kirjoitti:

        Samalla lailla kaikkia testataan, jos norjalaisilla olis erilaiset testit ku muilla, siitä olis jo nostettu isot haloot. Älä vääristele tosiasioita.

        Juhaukkaa ei ollut testattu kuin maaliskuussa ennen syksyn käryä, Björgenillä oli vielä pidempi tauko.

        Sundbyn testitulokset jopa salattiin 1,5 vuodeksi, koska niistä paljastui KÄRY


      • efbmko
        StavangerinSälli kirjoitti:

        Juhaukkaa ei ollut testattu kuin maaliskuussa ennen syksyn käryä, Björgenillä oli vielä pidempi tauko.

        Sundbyn testitulokset jopa salattiin 1,5 vuodeksi, koska niistä paljastui KÄRY

        Mistä luulet et muiden maiden urheilijat testataan yhtään sen tiukemmin, kuin norskit? Samanlaisia sattuu muillekin, jos aletaan tutkia asioita.


    • voirähmän

      Taitaa Johaukka vetää kaksin käsin hormooneita, kun nyt saa lymytä piilossa. Olympiassa ei ole jaossa pallipaikkoja muille kuin piikkiturskille.

      • piikkiCASsinpullossa

        Ettei vaan piikkikampela


    • Hankealöytyy

      Harmi jos sulkevat Johaugin olympialaisista. Häntä voidaan pitää yhtenä maailman suurimpina ihmeenä, kun ei hapotu ollenkaan.

      Terese pitäisi laittaa tarkkoihin fysiologisiin tutkimuksiin, kuinka tämä on mahdollista.

    • TeresanPäivää

      Trofoderminillä on nyt tehty useita testejä levittämällä sitä huuliin usean viikon ajan.

      Veren tai virtsan klostebol-tasot eivät ole nousseet.

      Eli lääkärin kehittämällä selityksellä ei ole mitään pohjaa.

      • hohhoija

        Höpöhöpö....mitään tuollaista ei ole todettu missään.


      • olisivatkeksineetpareeta
        hohhoija kirjoitti:

        Höpöhöpö....mitään tuollaista ei ole todettu missään.

        Suomessa mm. VILLI KORTTI on testauttanut tämän omalla toimittajallaan.

        Veriarvoissa ei ollut muutoksia huolimatta säännöllisestä Trofoderminin käytöstä huulissa.


      • tämäselvä
        olisivatkeksineetpareeta kirjoitti:

        Suomessa mm. VILLI KORTTI on testauttanut tämän omalla toimittajallaan.

        Veriarvoissa ei ollut muutoksia huolimatta säännöllisestä Trofoderminin käytöstä huulissa.

        Huuhaa testejä tekee huuhaa toimittajat.


    • Tiriliri

      Huulissa olisi pitänyt olla haava. Brasiliassahan nimenomaan oli hierottu voidetta ja oli tullut näyte positiiviseksi

    • Trondheimmibo

      Ei me norjalaisetkaan olla enää vuosiin uskottu urheilijamme puhtauteen. Tiedetään jopa, että vanhentuneet metodit siirretään muiden maiden käyttöön ja heidät käräytetään myöhemmin testien kehittyessä.

      Show must go on.

    • LapinLatuPentti

      Toivottavasti kansainvälinen urheilu alkaa hylkiä Johaugia ja muitakin Norjalaisia, kunnes heidän urheilijat ovat muiden normaalien kuolevaisten tasolla.

      • dltubn

        Miksi? Pitääkö parempia hylkiä? Tosi urheiluhenkeä!


      • Holkerinhiihtäjä
        dltubn kirjoitti:

        Miksi? Pitääkö parempia hylkiä? Tosi urheiluhenkeä!

        Huijareita pitää rangaista, niin urheilussa kuin ihan oikeassakin elämässä


      • ymmärrys-
        Holkerinhiihtäjä kirjoitti:

        Huijareita pitää rangaista, niin urheilussa kuin ihan oikeassakin elämässä

        Johaug ei huijannut, inhimillinen erehdys on täysin eri asia, kuin tietoinen dopingin käyttö, mitä ovat harrastaneet mm. nämä venäläiset urheilijat, ja suomalaiset hiihtokarpaasit. Huomaa ero.


    • talonmies-syylliseksi

      Lehmät lentää ja klostepol ilmestyy kuseen Tummelista

    • käytettyjotainON

      Koko asia pitää tutkia alusta alkaen uudelleen. Koska Klostebol katoaa 3:ssa päivässä, ei voiteen viikkoja vanha käyttö voi olla syy.

    • ladulleheti

      Suomalainen Markus Manninen, amerikkalainen Jeffrey G. Benz (HAUKAN AS. AJ.) ja britti Romano Subiotto tuota päätöstä nyt valmistelevat.

      Eikös se niin ole, että pitää vapauttaa, kun syyllinen on kertonut olevansa syytön ja rahaakin on jaossa ?

      • vadgk

        Johaug on jo saanut rangaistuksensa, kun ei saanut hiihtää viime talvena. Se oli kova rangaistus pienestä inhimillisestä vahingosta.


    • aivanyksinkertaisesti

      EI !

    • mukavakyllö

      Valehteleet ai ei, täällä se on Sognessa siinä kuin muutkin.

    • hehehhehehehesa

      Sehän on selvä. Mutta ilman valehtelua hiihto olisi kuin Galina Kulakovan pieru.

      • pientärajaa

        -just; venäläiset ja suomalaiset ovat varsinaisia douppaajia, oikein kunnolla vedetty aineita....nyt kateuksissa yritetään Johaugista tehdä samanlaista roistoa, kuin Isometsästä ja kumppaneista.


    • tulispataaslunta

      Mitähän toi Jeger on vetänyt, ilmeisesti löysi Teresen lääkejemman

      https://www.instagram.com/p/BUPx8SihzxD/?taken-by=johaugtherese

      ja sitten se varsinainen höpöhöö

      Johaugin mukaan kiellettyä ainetta, klostebolia, pääsi hänen kehoonsa rohtuneisiin huuliin käytetyn voiteen kautta.

      • faktaatäs

        Muuta ei ole toteen näytetty, tai todistettu kuin se, mitä Johaug on kertonut.


    • Maailman_eksytyksiä

      Therese Johaug on mies. On joitakin suuria eroja miesten ja naisten ruumiinrakenteessa. Alla linkki kuvaan, josta näkee että hänellä on miesvartalo. Lisää tietoa aiheesta saa myös youtubesta hakusanalla transvestigation. Tutkikaa asiaa!

      http://www.celebzz.com/therese-johaug-bikini-pics/

      Että sillä tavalla. Meille valehdellaan päin naamaa ympäri maailmaa.

    • onkohormoonitsekaisin

      Joo. Se on teipannut killuttimet persvakoon !

      • tutkippaslisää

        Tiedätkö yhtään miten leikkaukset ovat kehittyneet? Ihan "tavalliset" ihmiset tekevät sukupuolileikkauksia, eli esim. miehet poistavat "sen". RInnat saadaan helposti. Myös naishormonit käsittääkseni vaikuttavat rintojen suurenemiseen. Mitä sitten voidaan tehdä kun käytössä huippulääkärit jne... Kannattaisi tutkia asiaa ennenkuin alkaa vitsailla. Maailmanlaajuisesti ihmiset ovat muuttaneet itsensä miehistä naisiksi ja toisinpäin. Löytyy pilvin pimein esimerkkejä, videoita, todistuksia. Syövät myös hormoneita yms joilla voidaan estää tiettyjen piirteiden kehittyminen. Therese on mies. Luustoaan ihminen ei pääse pakoon. Se on fakta. Hänellä on nk. adonis vyö, joka on VAIN miehillä. Tätä voi olla vaikea uskoa, mutta tämän todellisemmaksi ei tämä asia muutu. Koko hommahan on todella väärin. Ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi.


      • rokdnbsl

        Therese on mies? Ei ole, ei.
        Ette muuten ole tekään miehiä, vaan raukkiksia.


      • munahaukkaa
        rokdnbsl kirjoitti:

        Therese on mies? Ei ole, ei.
        Ette muuten ole tekään miehiä, vaan raukkiksia.

        Muuta ei ole toteen näytetty, tai todistettu kuin se, mitä Juuhakka on kertonut


    • Eihänniitätestata

      Onko kukaan ilenny edes kysyä? Wada tuskin on tehnyt sukupuolitestejä turskamaan edustajille.

    • Nähtäväksijää

      Vaan miten viihtyy miljuunatalossaan Kollenilla, kun saa mätia 4 vuotta kilpakarenssia ?

      • eivoikuinihmetellä

        Beneventon kapteeni Fabio Lucioni jäi samasta aineesta kiinni pienemmällä mmol määrällä, mutta sai ihan kättelyssä 4 vuotta bannia.

        Miksi norjalaisilla on toinen rangaistusasteikko ?

        Näytteleekö raha tässä jotain roolia ?


    • Polyameerinen

      Cas;sin pyytämä lisäaika ihmetyttää. Onko tullut ilmi lisää todisteita norjan systemaattisesta dopingista vai yritetäänkö rahalla / uhkailulla vaikuttaa hiihtojohtoon ?

    • OikeaTotuus

      Youhaukka saa ansaitsemansa rangaistuksen. Vaan jo 2001 olisi lajin uskottavuuden vuoksi pitänyt ottaa myös turskat grilliin ja diskata pitkään jatkuneet EPOn keksineet norjalaiset.

      • ainahuijanneet

        Maksalääkkeen kehittivät Saksan juutalaiset, norjalaiset vaan huomasivat sen hyödyt hiihdossa.


    • iloinenyllätystyst

      No Nyt norskien dopinghiihtäjät älähtivät, kun palkkioita pienennettiin. Raha se on, joka määrää kenen virtsaa näyteputkeen pukkaat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe