Mikä on uusien susikyytien hinta?

susikyytiin

On kai kilpailutettu.?Mikä lienee uusi hinta?

19

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halvalla.menee

      Susia on vaikea saada kyytiin enkä usko että susien kyydityksiä on kilpailutettu. Minä suostun kuljettamaan ammutun suden viiden euron kilometrihinnalla paikasta A paikkaan B.

    • varamoottoriaito

      Koulukyyditykset oli kilpailutettu hankintatoimen osalta ja esityksen olivat tehneet virkamiehet siten että pini esikoululaisen piti kulkea linja autolle 1.5km aamuisin pimeäassä ja siten kokonaisaika ylitti koulumatkoihin sallitun ajan.Sitten virkamiehet esitti että kun annetaan koulukyyti iltapäivisin kotiin niin aika pysyy rajoissa.Tänän asiaan en voinut yhtyö jätin eriävän mielipiteen koska näin että aamuisin kuljetus on tarpeellisempi.Kun sitten alueella alkoi jatkuvasti liikkua susia ja siitä tuli lausunto niin silloin virkamiespäätös oli kiireellisesti ns susikyyti joka maksaa kuukaudessa 11.000e jo olemassaolevien kyyditysten lisäksi kun sitten siitä on noussut haloo niin sitten on todettu julkisuudessa,että koulukyyditykset kilpailutetaan uudelleen mutta näin mennään tämä lukukausi eli ylimääräisiä kustannuksia siten tulee vähintäin tuo 33.000e
      Tokko noita kustannuksia tulisi jos olisi toimittu toisin.Sitten nuo kirjanoppineet hakivat ministeriöstä rahaa tuohon kyyditykseen mutta ihminen ei sentään ole karjaa ja näin ollen rahoja ei tule koska ministeriössä ei ole sille asialle momenttia näin on julkisuudessa asiasta todettu.
      Mitä tulee sitten kilpailuttamiseen ja asioista päättämiseen niin pitäisi muistaa myös esteellisyyskysymykset eli jos olet työsuhteessa kilpailevassa yrityksessa joka saa kuljetuksen puolueettomuus voi hallintolain mukaan vaarantua

      • Läpeensäkyllästynyt

        Tarkennapa "varamoottoriaito", mitä tuo 33000 euroa tarkoittaa ja mikä esteellisyyskysymys kuljetuksissa on. Meidän "puolueeton" vain kiihkometsästäjien juttuja kirjoittava paikallinen lappunen ei tietenkään niistä kirjoita. Journalismin taito puuttuu lehdestä.


      • kännissäköKiva

        Niin ja joo. Näin kirjoittellelee markkkukorpinen, joka kiroittaa täällä vain omakehunsa mukaan vain nimellä.
        Eli ylläoleva on Korpisen teksti.
        Muuten make, onko lidlin olut parempaa kuin k kaupan a,le Cog


      • kännissäköKiva kirjoitti:

        Niin ja joo. Näin kirjoittellelee markkkukorpinen, joka kiroittaa täällä vain omakehunsa mukaan vain nimellä.
        Eli ylläoleva on Korpisen teksti.
        Muuten make, onko lidlin olut parempaa kuin k kaupan a,le Cog

        Juuri tulin autolla liikenteestä ja varmaan todistajia löytyy,että olin selvinpäin ja menestyyin jälleen laulukilpailussa jatkoon päästen.Muuten tuo teksti mitä on todettu pitää paikkansa kun 11.000 kk niin laske tämä kevät taitaa olla jopa enenpi
        Esteellisyys todetaan hallintomenettelylaissa jos henkilön puolueettomuus esim vaarantuu. tutustu hallintomenettelylakiin ja näin olen menetellyt jos olen nähnyt virheen ja silloin kaupunginhallituksen pitää kunnan päätösten lainmukaisuusvalvojana ottaa päätös itselleen tai palauttaa uuteen käsittelyyn ja niitä on muutama ollut


      • Annan nyt Teille rauhan menen lepäämään nyt hetkeksi aikaa ja annan teille hieman rauhaa miettiä asioita viikon


    • piiperrysrahasto

      Susikyydityksistä pitää lähettää lasku Vihreiden puoluetoimistoon,koska heillehän tulee rahaa suvakkirahastoon,joilla rajoittavat täällä ihmisten turvallista elämää estämällä esim. susien harvennusta.

    • kivapuhe-

      Mitä me tälläistä mietimme, terveet nuoret miehet, käväistään ihailemassa kaunista karjalaista luontoamme. Esi-isämme kääntyy haudassa katsoessaan saamattomuuttamme. Kun lumi sulaa on mukavempaa liikkua luontopolulla ja olla onnellinen.

    • mukavapuhe

      Häviääkö susikyyti ongelma jos kävelee metsässä ja kuvittelee olevansa onnellinen? Väheneekö sudet tuolla menetelmällä? Entä pysyykö esi-isät paremmin montussa pyörimättä?

      • ahmapekka

        Kyllä se häviää. Ongelma vähenee kun ei usko ylisuuriin susimääriin. Tuonpuoleisiin asiohin en osaa vasta.


    • voelueja

      taasko se pelleporukka itkee kun ei uskalla koiran kanssa mehtään mennä,nämä on ihan yhtä pellejä kuin se vitun keppihevosporukka.

    • Jokseenkin isot mittasuhteet saanut puolin ja toisin.

    • jokamiehenlaki

      Useiden metsästäjien koirat ovat joutuneet susien raatelemiksi,eikä kaikilla alueilla voi koiraa laskea metsään vapaaksi ollenkaan. Mikähän ratkaisu piipertäjillä tähän on,jos perheenjäseniä raadellaan hengiltä,kun ollaan luonnossa vapaata liikkumista toteuttamassa.

      • jokamiesköonpelkuri

        no niin on ollut aina.jos sen koiran päästätte juoksentelemaan yksin minne sattuu nii oma moka.sudet ei tule huvikseen sitä rakkia raatelee.tykkäisitkö ite jos joku tulis sun kotiin ilman lupaa räksyttämään ja syömään ruokias.eikä sudet hyökkää ihmisten kimppuun,eikä koiran jos on ihmiset lähellä.ihan kauheeta pelkuri porukkaa ootte,kyl on yhtäkkiä muuttuneet ihmiset ihan paskahousuiksi.


    • ljyfuyfufuytfuytf

      Ihan oikein että kukaan ei mene metsään, pysytään vaan asfaltilla ja antaa kolarielukoiden käydä itse eläinlääkärissä!
      Kyllä ne piiperöt lähtee poliisin kaveriksi, kun niiden motto on suojella eläimiä!

      • tosmetästäjä

        nämä jotka sinne mehtään ei uskalla mennä,onko heidän motto"kidutetaan,rääkätään ja salakaadetaan"tosin varmaan vaikeeta kun eivät uskalla mennä enää sinne mehtään."susi saattaa raadella"voi vittu,niin voi vaikka vastaan tuleva koirakin.entä jos menee tikku tassuun tai sataa vettä ja turkki kastuu,perheenjäsenhän voi sitten vaikka vilustua.kannattaa teidän pitää ne "mehtäkoiranne"ihan vaan sisällä vieressä nukkumassa ettei satu mittää.kyllä edelliset sukupolvet nauraa.ja muna pystyssä juoksisitte heti sinne mehtään koko perheenne kanssa jos ois lupa mennä susia ampumaan.ihme pellejä.


    • piiperöitävituttaa

      Mene sinä jos sukallat,,piiperö! Ihan oikein teille ettei kukaan mene enää jäljittämään, niin teitä vituttaa vielä enempi, ja varsinkaan kun teistä piiperöistä ei ole kuin kaupungista kerrostaloista huutelijaksi! Aikaan ette saa muuta kuin toisien ohjeistamista ja lämmintä paskaa!

      • mehtäänvaikkissankans

        mistä olet saanut päähäsi että me kaikki susien puolustajat asusimme jossain kaupungissa,onko äiti kertonut.voin kertoo että suurin osa ei ole kaupungista.ja kyllähän sinne mehtään luulis jokaisen uskaltavan,ei se susi sinun limppuun hyökkää.pelkkiä mamman poikia outta.ne teidän koirat tuntuu olevan järkevämpiä ja rohkeampia,paitsi että te teette niistäkin paskahousuja.


    • brouhahhhaaa

      Saakelin kurahousu, opettele kirjoittamaan ennekuin tulet sieltä kerrostalosta huutelemaan! Ei uskoisi sinun maalla asuvan, kun olet tuommoinen susihyysäri, enkä uskokkaan semmoista! Vaikka kuin sinua ja muita keppihevoskamujasi vituttaa, niin voitte etsiä yksin niitä vammautuneita elukoitanne, ja tarhatkaa niitä susia niinpaljon että varmasti riittää, eikä haittaa jos jokunen jää auton alle, ja jokunen salametsästetään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe