Huijauksen kohteena?

Cekavaaa

Sekavaa! Mulla on viime kesästä asti ollut kumppani ulkomailta ja viimeeksi joulun jälkeen hänen luonaan olin ja meillä oli ihan hauskaa ja nautimme toisistamme. Kuitenkin tätä toista reissua ennen hän yhtäkkiä katosi mitään sanomatta jonnekkin kahdeksi kuukaudeksi ja oikeastaan olinkin jo unohtanut hänet, kunnes hän sitten viime hetkillä otti yhteyttä yllättäen ja valitteli masennustaan yms. Ja päätin sitten kuitenkin tavata vielä hänet, kun matkakin oli jo varattu.
Nyt tämän viime reissun jälkeen yhteydenpito on ollut enemmänkin minun tehtäväni, tosin aikaeroa on se 6 tuntia ja hänelläkin nykyään töitä. Se väheni niin, että pari kolme kertaa viikossa hän vaivautui vastaamaan viesteihini facebookissa, eikä koskaan kirjoiteltu reaaliajassa toisillemme.
Tästä jokin aika sitten avauduin hänelle ja kävin epäilemään koko hommaa, että onkohan tässä ees mitään järkeä ja hän pahoitteli, ettei ole pitänyt yhteyttä ja aloimmekin sitten kerran päivässä keskustella hetken aikaa reaaliajassa. Mutta tämäkin vasta minun painostukseni jälkeen.
Nyt taas sitten viikonloppu ja ei eilen laittanut mitään, vaikka missä vaiheessa tahansa voisi laittaa. Tänä aamulla oli jotain pistänyt, mutta ei sitten sen jälkeen ole käynyt facessa, eli vähän niinkun sama meno sitten jatkuu.
Pääsiäisenä ois tarkotus lähteä uudestaan, mutta nyt vähän ahdistaa, että onkohan tässä oikeesti mitään järkeä, vai yliajattelenko asioita, koska meillä kuitenkin oli ihan hauskaa keskenämme. Olenko vain lapsellinen ja tunteideni vallassa? Vai pitäiskö tässä huolestua.

Kuitenkin nainen Filippiineiltä, niin mulla on takaraivossa vaan ajatus, että haluaa mun avulla vaan pois sieltä...

3

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ukkoontunu

      Et sitten vaikeammaksi elämääsi pystynyt järjestämään? Oikeasti tuo on vain loppulausetta vailla. -Oletko muistanut maksaa osuutesi viihteestä?
      -Kumppani on se, jonka kanssa on syöty säkillinen suolaa yhdessä.
      -Ja sen löytää siitä nurkan takaa, -kunhan jaksat poimia pelimerkkejä, ilman rahaa
      ei onnistu suhde.

    • realistinenaviomies

      Erittäin paljon mahdollista, että kyseinen nainen haluaa sinun olevan "vain" hänen pääsylippunsa ulos maasta.
      Minulla on sikäläinen upea nainen vaimonani ja sain (ennen häneen tutustumistan) huomata kuinka "länsipoikaa" yritetään huijata huolella.

      Älä hyvä mies usko yhtään sen enempää, kuin mitä todellisuudessa koet. Mikäli aidosti tahdot hyvän, uskollisen Filippiiniläisen vaimon, niin "kilpailuta" hänet, eli chattaile myös muiden kanssa. Sinun on hyvä tavata tuleva puolisosi myös todellisuudessa, eli ole ja elä hänen kanssaan Filippiineillä jokusen aikaa...muutama kuukausi on ok. Tuossa ajassa hänen esittämänsä mahdolliset valheet omasta viattomuudesta kyllä karisevat pois. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA LÄHETÄ RAHAA!!!. ei edes silloin, mikäli hän ilmoittaa rahan tarpeeksi viisumin Suomeen ja mahdollisen lentolipun ostamisen!

      Älä ole pessimisti - mutta muista säilyttää terve realismi!

    • aasianastuja

      Aasiasta, - myös Filippiineiltä löytyy oikeasti aidosti avioliittohakuisia 100% REHELLISIÄ naisia. Antamiesi tietojen ja niiden yksityiskohtaisuuksien perusteella näyttäisi kuitenkin siltä, että olet varasijalla. Kuten edellinen vastaaja totesi; - Älä lähetä rahaa ja juttele myös muiden kanssa. Muista että Filippiineillä asuu yli 100 miljoonaa ihmistä, joista n. puolet on naisia, joista edelleen n. 80-90% haluaa maasta pois, jotta voivat elättää perheensä ulkomailta käsin. Valtaosa noista 80-90% halukkaista omaa kuitenkin ihan kunniallisen työ- ja elämäntapakulttuurin, eli jos vain onnistuvat saamaan luotettavan ja tukevan jalansijan jostakin vakaasta maasta (Suomi, USA, EU) niin yrittävät kyllä ahkerasti työllistyä ja näin saavuttaa mahdollisuuden tukea perhettään Filippiineillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe