Mikä on turvallisin tapa aloittaa kannabis?

PasiÖllölästä

Mikä ois turvallisin tapa käyttää kannabista? Tässä teoriassa pohdin ja teen tutkimusta. Mietityttää kun monella on astma ja siihen lääkitys eikä ole tupakkaa tullut poltettua eikä käärittyä polttoon (ei osaamista) joten:

1. Sätkien käärintä

-Keuhkot, terva/savu/karsinogeenit, yskä ja astma, ei hyvä. Keuhkosyöpäriski?
-Sekoitus tupakkaan, mietoa, ei oireita siksi?

2. Suklaanapit, keksit

-Onko annostus vaikeaa? Imeytyy liian(?) hitaasti
-Ei keuhkot kärsi, ei syöpää

3. Vesipiippu

-Onhan siinäkin hiiltä, vaikea käyttää? Savua keuhkoihin.

4. Normaali piippu

-Pelkkää kukkaa, käykö henkeen? Yliannostus?

33

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannabis_psykoosi_iskee

      Jos turvallisuudesta olet noin kiinnostunut niin silloin kannattaa pysyä kokonaan erossa huumeista. Niistä seuraa vain ongelmia. Minä suosittelen sillon päihteettömyyttä, se on kaikista turvallisinta.

    • Huolestunut-Äiti

      Kuoleman kasvin käytön aloitus vie vain ruumishuoneelle. Kannabis-myrkkyä ei voi turvallisesti käyttää, jo pienikin määrä voi vammauttaa tai tappaa!

      • aweas

        huono trolli


    • PasiÖllölästä

      Päihteetön elämä on tylsää. Sitä paitsi kannabis on paljon turvallisempi huume kuin laillinen alkoholi, joka aiheuttaa paljon riippuvuutta ja kuolemia ja välillisesti tappoja ym. Siksi Kannabista ollaankin kovaa vauhtia laillistamassa lähes kaikkialla maailmassa.

      • kannabis_psykoosi_iskee

        Tylsää? Kannattaakin sitten pohtia mikä siinä omassa elämässä sitten on pielesssä, että sitä pitää paeta huumemaailmoihin. Päihteetön olo on ihmiselle se luonnollinen olotila. Siitä ei hyvää seuraa jos täytyy olla 24/7 sekaisin kuin seinäkello kun muuten olisi tylsää.


      • Sekakäyttö_stop

        Jos kannabista käytettäisiinkin pelkästään,mutta tosiasia on, että sen kanssa useimmiten juodaan viinaa eri muodoissa ja mahdollisesti otetaan muitakin huumeita ,mielialalääkkeitä tms.


    • 324dfdfsdfs

      Poltettuna nousee päähän samantien. Sätkänä menee enemmän kuin piipusta poltettuna.
      Kannabis rasvaan tehdyt keksit nousee hitaammin mutta kestää paljon pitempään.

      Tuntematon on sitä mieltä että kannabis on parempi kuin alkoholi. ei tule agressiiviseksi, vaan päinvastoin, leppoisaksi ja uppoutuu ajatuksiin. Alkoholilla tulee useasti riitelyä kun ei osata ottaa. Kannabista jos otat liikaa niin lentää yrjö kun tulee huono-olo ja se siitä, alkoholilla voit tappaa itses. 0 kuolemaa kannabiksesta, ellei lasketa apina kokeita joissa tungettiin savua 30-60minuuttia putkeen ja sanottiin "katsokaa, se on hengenvaarallista"...Apina kuoli häkämyrkytykseen eikä edes kannabikseen. tälläsiä nämä tutkimukset on.

    • sadsfdwasd

      Turvallisin tapa aloittaa on matkustaa jonnekkin missä se on sallittua tai laillista. Kallista mutta eipähän tule ainakaan merkintää mukarikoksesta joka suomessa tunnetaan käyttörikoksena.

    • TietäjäTietääTiedettävän

      Kaikkein vähähaittaisinta on vaporisointi vaporisaattorilla, mutta se vaatii normibongia hieman isompaa alkuinvestointia. Näin pääsee kuitenkin eroon kaikista palamistuotteista.

      Syömällä tietenkin jäävät polttamisen haitat myös, mutta annostelua on paljon vaikeampi varsinkaan aloittelijan arvioida. Kannustaisin siis melkeinpä vaporisaattorin hankintaan.

      • kannabis_psykoosi_iskee

        En kyllä kannustaisi ketään käyttämään huumeita, niistä seuraa vain ongelmia.


      • yjrftuh

        Vaporisointi on paljon vaarattomampaa kuin polttaminen, kyllä. Mutta syöminen on silti turvallisin tapa. Tosin syömällä tulee aina jumipilvi, joka kestää 6-8 tuntia ja se tulee aaltoina; ensin tulee eka aalto n. puolentoista tunnin päästä siitä kun olet syönyt keksin, sitten puolituntia lähes selvinpäin, taas tulee vahvempi ja pitempi aalto ja tätä jatkuu se 6-8 tuntia. Vahvimmat alllot tulevat tulevat 3-5 tunnin kohdalla.

        Jos käyttää syömällä, kannattaa varmistaa, ettei tarvitse poistua kämpältä enää saman päivän aikana ja varata kaappiin tarpeeksi mässyä. Tai sisi varata mässyä paljon enemmän kuin luulee tarvitsevansa.

        Sativa-pilvea syömällä ei tosin saa, vaan se on aina indicainen, koska THC muuttuu eri THC:ksi kun se metabolisoituu maksassa ja se THC on joka tapauksessa sedatiivista, vaikka leivontaan olisi käytetty sativaa. Syömällä menee aina jumittamiseksi.

        Mutta topikin aloittajalle varoitus: älä kokeile syömällä ennen kuin olet kokeillut polttamalla tai vaporisoimalla. Syömällä tulee tulee HUOMATTAVASTI voimakkaampi ja pitempikestoinen pilvi kuin polttamalla/vaporisoimalla ja se saattaa olla ensikertalaisen psyykkeelle liikaa.

        Suosittelen, että vaporisoit kannabiksen ja aloitat jollain sativa-lajikkeella. Ensimmäinen pilvi on ylivoimaisesti paras pilvi ja mielestäni sitä pilveä ei kannata tuhlata jumittavaan indica-lajikkeeseen. Pilvessä on mukavaa sen ensimmäisen pilven jälkeenkin, mutta sen ensimmäisen pilven maagisuuden voit kokea vain valitettavasti kerran.


    • dfhjdfjd

      Joku pieni piippu olisi ehkä paras,kun et tupakkaa polta,muuten olisin suositellut sätkää. Vaporisaattori olisi kaikista paras,keuhkojen kannalta,se meinaa voi vähän riipiä kurkku. Syömiseen menee paljon enemmän materiaalia kun polttamiseen ja se vaikutuskin on hieman erinlainen ja siihen menee aikaa että se alkaa toimimaan,voi mennä parikin tuntia.

    • dfhjdfjd

      Jatkan vielä... Tämä vesipiippu missä hamppua poltetaan,ei ole se sama itämäinen vesipiippu missä käytetään hiiltä. Annostuksesta sen verran,pari hatsia piipusta ensin ja kato mitä tapahtuu,ei kannata mennä aluksi polttamaan kovin paljoa,koska et ole ennen polttanu.

    • Kukkamies

      Osta kunnon wesipiippu ja polta hatsit.... :-D

      Hywää matkaa!

    • huumealfaeliitti

      Paras tapa on kannabis voin rännäys.

    • ujyhytrg

      Kopioin tämän osan vielä erikseen, että topikin aloittaja varmasti huomaa sen.

      "Mutta topikin aloittajalle varoitus: älä kokeile syömällä ennen kuin olet kokeillut polttamalla tai vaporisoimalla. Syömällä tulee tulee HUOMATTAVASTI voimakkaampi ja pitempikestoinen pilvi kuin polttamalla/vaporisoimalla ja se saattaa olla ensikertalaisen psyykkeelle liikaa."

    • yhtgr

      Jointti on helppo kääriä sätkäkoneella. Ne maksaa pari euroa. Osta sitten muovikone, älä metallista. Metalliset on paskoja. Kuka tahansa osaa kääriä koneella sätkän/jointin.

      Ja jointtiin ei sitten kuulu sätkäfiltteriä; se suodattaa suurimman osan vaikuttavista aineista pois ja pilvestä tulee laimea.

      Jointtifiltteri on helppo tehdä; ota kaupasta mukaan paperikassi, se sopivan paksuinen ja taipuisa. Leikkaa siitä suiru, joka on suunnilleen tupakan filtterin levyinen, ehkä hiukan ohuempi. Pituuutta ei tarvitse miettiä, aina sitä suirua voi lyhentää.

      Sitten taittelet suirun toisen pään W-muotoon (tai M-muotoon) ja kierrät suirua sen muodon ympäri siihen suuntaan, mistä aloitit tekemään W/M-muotoa eli suirun pään suuntaan. Kierrä 2-3 kierrosta ympäri ja pehmennä filtteriä kevyesti "puristelemlla", että siitä tulee taipuisampi ja pyöreämpi. Sitä ei tarvitse saada pysymään kiinni, kyllä se pysyy kiinni kun se on sätkäkoneen sisällä.

      Sitten laitat kukat ja filtterin sätkä koneeseen ja käärit sen tavallisella sätkäpaperilla kiinni. Ei se sen vaikeampaa ole.

      Ja poskarit ei toimi. Savua pitää imeä keuhkoihin asti ja odottaa 3-4 sekuntia ennen kuin puhaltaa savut ulos. Savu on todella karkeaa ilman suodattavaa filtteriä, joten varaudu yskimään ja vaurudu siihen, että kurkkuun ja keuhkoihin sattuu hetkeen aikaa saatanasti. Varmasti sattuu jos et ole tupakoija ja tottunut savuun. Kannattaa varata valmiiksi jotain kylmää jota, joa voi juoda polttaessa. Ei se kylmä hengityselimiin mene, mutta se kuitenkin jäädyttää kurkkua ja savu on hieman viileämpää kun se kulkeutuu keuhkoihin. Ei polta niin paljon.

    • Huolestunut-Äiti

      Kannabis-myrkkyä ei voi käyttää turvallisesti. Aivovaurio voi seurata jo ensihenkosista kokemattomalla käyttäjällä! Kannabis-narkomaani tuhoaa elämänsä ja saattaa psykoosissa murhata ja pahoinpidellä myös muita ihmisiä. Kannabis-myrkyn käyttö vie vain ruumishuoneelle!

      • retdherst

        Heh, kokematon käyttäjä? :D Eikös se ole aina aluksi kokeilua? Sitten jos tykkää niin saahan sitä päihtyä. Suurin osa hallitsee käyttönsä ja onhan se väärin tuomita kuin olisit valtion omaisuutta.

        Ekalla tai ensimmäisillä kerroilla ei aina tunnu miltään. Älkää polttako silloin liikaa kun ette saa tuntumaan. No omalla vastuulla kuitenkin.


      • HuolestunutIsä

        Muistakaahan kaikki että olkaa varovaisia sen alkoholin kanssa ettei teistä vaan tule tuollaisia valehtelevia rappioalkoholisteja kuten nimim. Huolestunut-Äiti. Yrtti on turvallista ja terveellistä, alkoholi on tappavin huume.


      • HuolestunutIsä

        Muista Huolestunut-Äiti että alkoholi ei ole huume. Huume on laiton päihde ja alkoholi ei ole laitonta joten se ei ole huume. Laillinen päihde kuten alkoholi, bensa ja liima on turvallista vaikka tutkimustulokset toisin sanovatkin. Kannabis on huume koska se on laitonta ja siksi vaarallista vaikka tutkimustulokset toisin sanovatkin.


      • Huolestunut-Äiti
        HuolestunutIsä kirjoitti:

        Muista Huolestunut-Äiti että alkoholi ei ole huume. Huume on laiton päihde ja alkoholi ei ole laitonta joten se ei ole huume. Laillinen päihde kuten alkoholi, bensa ja liima on turvallista vaikka tutkimustulokset toisin sanovatkin. Kannabis on huume koska se on laitonta ja siksi vaarallista vaikka tutkimustulokset toisin sanovatkin.

        Kuka täällä on alkoholista puhunut? Sille on omat palstansa, enkä alkoholin käyttöäkään suosittele. Kannabis-myrkky on silti paljon vaarallisempaa ja tappavampaa. Se tuhoaa elämän ihan eri tavalla kuin alkoholi. Kannabis-narkomaanit eivät kykene töissäkäyntiin ja käyttö menee nopeasti päivittäiseksi. Väkivaltaiset psykoosit ja vieroitusoireista johtuvat raivonpuuskat tekevät kuoleman kasvin polttelijasta vaarallisen tappajan. Toivottavasti et ole oikeasti isä ja jos olet, niin lapsesi tulisi heti ottaa huostaan.


      • Lääketieteenop
        Huolestunut-Äiti kirjoitti:

        Kuka täällä on alkoholista puhunut? Sille on omat palstansa, enkä alkoholin käyttöäkään suosittele. Kannabis-myrkky on silti paljon vaarallisempaa ja tappavampaa. Se tuhoaa elämän ihan eri tavalla kuin alkoholi. Kannabis-narkomaanit eivät kykene töissäkäyntiin ja käyttö menee nopeasti päivittäiseksi. Väkivaltaiset psykoosit ja vieroitusoireista johtuvat raivonpuuskat tekevät kuoleman kasvin polttelijasta vaarallisen tappajan. Toivottavasti et ole oikeasti isä ja jos olet, niin lapsesi tulisi heti ottaa huostaan.

        Huumorintajusi on hieman outoa. Jos nyt tosissaan uskot harhoihisi niin kannattaa välillä tutustua faktoihinkin.

        "Väkivaltaiset psykoosit ja vieroitusoireista johtuvat raivonpuuskat tekevät kuoleman kasvin polttelijasta vaarallisen tappajan. "

        -se että psykoosiin taipuvainen potilas saa kannabiksesta psykoosin on erittäin harvinaista. Alkoholia käytetään paljon ja alkoholista saa todennäköisemmin psykoosin kuin kannabista käyttämällä
        -kannabis ei ole kuolemankasvi koska tiettävästi yksikään kannabiksen käyttäjä ei ole kuollut kannabikseen (koska se on fysiologisesti mahdotonta)
        -kannabiksen käyttäjät eivät myöskään ole tappajia. Siinä missä alkoholin vaikutuksen alainen henkilö tappaa joka päivä läheisiään, max kerran kymmenessä vuodessa kannabiksen käyttäjä psykoosissa tappanut MUTTA kannattaa muistaa että hyvin harva rikollinen käyttää VAIN kannabista joten jos tyyppi käyttänyt alkoholia tai amfetamiinia myös, älkää syyttäkö kannabista. Kannabis saa ihmiset toivomaan rauhaa ja rakkautta, ei pahaa kellekään.


      • Huolestunut-Äiti
        Lääketieteenop kirjoitti:

        Huumorintajusi on hieman outoa. Jos nyt tosissaan uskot harhoihisi niin kannattaa välillä tutustua faktoihinkin.

        "Väkivaltaiset psykoosit ja vieroitusoireista johtuvat raivonpuuskat tekevät kuoleman kasvin polttelijasta vaarallisen tappajan. "

        -se että psykoosiin taipuvainen potilas saa kannabiksesta psykoosin on erittäin harvinaista. Alkoholia käytetään paljon ja alkoholista saa todennäköisemmin psykoosin kuin kannabista käyttämällä
        -kannabis ei ole kuolemankasvi koska tiettävästi yksikään kannabiksen käyttäjä ei ole kuollut kannabikseen (koska se on fysiologisesti mahdotonta)
        -kannabiksen käyttäjät eivät myöskään ole tappajia. Siinä missä alkoholin vaikutuksen alainen henkilö tappaa joka päivä läheisiään, max kerran kymmenessä vuodessa kannabiksen käyttäjä psykoosissa tappanut MUTTA kannattaa muistaa että hyvin harva rikollinen käyttää VAIN kannabista joten jos tyyppi käyttänyt alkoholia tai amfetamiinia myös, älkää syyttäkö kannabista. Kannabis saa ihmiset toivomaan rauhaa ja rakkautta, ei pahaa kellekään.

        Olet valehtelija ja luultavasti kuoleman kasvin kauppias. Kaltaistesi kieroutuneiden rikollisten paikka on vankilassa; siellä et voi turmella lapsiamme ja yhteiskuntaamme.


    • Hatsimies

      Kannattaa ostaaa wesipiippu ja polttaa niin witunmoiset hatsit.....!!!!

    • sawetyyunbbv

      täytyy sanoa että minulla on aina ollut ns tyhjäpää varsinkin muitten ihmisten parissa mutta kannabis on oikeasti auttanut siihen. kannabis ei sovi kaikille. ihmiset reakoi päihteisiin eritavalla. odotan innolla että kannabista saisi ostaa alkoholin tavoin laillisista pisteistä mutta siihen asti täytyy olla yksin koska en ymmärrä muita. ehkä muilla on enempi mielihyvähormooneja luonnollisesti aivoissa ja minä tarvitsen jotain pientä buustia. en ole mikään narkki/tai ehkä olen?lapsesta asti olen ollut outotapus enkö ymmärrä muita katson vain tyhjyyteen. toisaalta minulla oli lapsuudessa "sairaus" joten olin koko lapsuuden pillereissä ehkä ne lääkäreitten määräämät pillerit sekoittivat minun aivokemia kokonaan..sekopäistä.. sairaus oli muuten kuulema epilepsia.vittumaista kun elämä on ehkä pilattu heti lapsuudesta asti.mutta hei elämä on. tämä oli vitsi eikä totta vai oliko?

    • teemitähaluat

      Kyllä se taitaa olla itsemurha se turvallisin tapa. Silloin säästyy sukulaiset, ystävät ja muu yhteiskunta.
      Itse kyllä kehottaisin unohtamaan noi tuhoa aiheuttavat asiat.

    • Helpmiii

      Olen tässä viime päivinä lukemut tutkimuksia:
      -Kannabis ei edes poltettuna aiheuta mitään...ei yhtään mitään syöpää (jos poltat joukossa tupakkaa, se on vaarallista)
      -Kannabiksen käytöstä on hyviä tuloksia mm keuhkoahtauman hoidossa.

      Mitä aloitukseen tulee...osaako joku kokenut kertoa haiseeko vaposaattorin käyttö eli pitäisikö mennä parvekkeelle hengittämään? En halua sisälle kotiini mitään hajuja.

      • mulonkivapo

        Kannettavissa vapoissa ainakin haisee miedosti.
        Pöytämalleista ei oo kokemusta.


    • etsianteeksiottoite

      Mikä on turvallisin tapa aloittaa ja lähteä yhteiskunnassa, jossa ei saa muuttaa vapaasti. Mikä on turvallisin tapa hoitaa vuokransa yhteiskunnassa, jossa ei saa vaihtaa työpaikkaa. Mikä on turvallisin tapa töihin yhteiskunnassa, jossa lait tukevat asunnottomuutta?

    • paholaisenhuume

      Joo siis kaikki tavathan on ihan yhtä haitattomia jos sitä tupakkaan sekottamista ei lasketa. Ihan polttaen vain ja kaikkea kannattaa kokeilla (ylläolevista vaihtoehdoista) mutta en lähtisi niitä tupakkaan sekoittamaan ainakaan joka kerta.
      Kannabiksen aiheuttama yliannostus on mahdoton saavuttaa ellei sinulta nyt sitten löydy 13 kg makaamassa sängynpohjalla ja ideana olisi polttaa kaikki kerralla. Tätä propagandaa levitetään hyvin paljon Suomessa, muun muassa selitetään riippuvaisuudesta ja yliannostuksista, mikä ovat kaikki vain 70-vuotiaiden harhaluuloja ja -oppeja. Auttaa keskittymään ei riippuvuutta eikä yliannostusta. Viina tappaa tuhansia ja kunhan sitä käyttää kohtuudella niin ei siitäkään kai haittaa sitten ole (lyhyellä tähtäimellä.)

    • huumehörhö

      Vaporisaattori on turvallisin

    • 223233333333333

      Turvallisin tapa on kun laitat kannabiksen biopussiin ja viet roskalaatikkoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe